Wpisy użytkownika ph2008
Łącznie 669 wpisów w archiwum, pokazane od nr 54 712. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Totalizator sie niczego nie boi ;P
Gora dnia gdy ludzie posla tyle kuponow ze im sie system zatnie i nie zdaza zrealizowac wszystkich trnzakcji i wybrac odpowiednie liczby :p
Gora dnia gdy ludzie posla tyle kuponow ze im sie system zatnie i nie zdaza zrealizowac wszystkich trnzakcji i wybrac odpowiednie liczby :p
Jak sama nazwa wskazuje generator liczb pseudolosowych jest jak najbardziej pseudolosowy i nie da sie go przewidziec to nie jest licznik zapetlajacy sie w ktorym stany idzie przewidziec, wysokiej czestotliwosci zegar + procesor i do przodu, moze maja jakiegos "murzyna" ktory klika i robi za random. (zeby nie bylo nie jestem rasista)
Tam prawdopodobnie s dwa generatory, bo jesli bylby jeden to w przypadku prostego licznika i XORa idzie zrobic generator ktory jednak po wylosowaniu jednej wartosci ( tej samej na poczatku) powinien dawac dokladnie takie same wyniki. Potrzebny jest generator czasu i generator liczb i w tym momencie juz zadne analizy nie pomoga.
Swoja droga po co ci komputer "meteorologiczny" pogode chcesz badac :P
(zart nie przejmuj sie pewnie literowka :P)
(zart nie przejmuj sie pewnie literowka :P)
ralfek nie obraz sie ale bystrosci gratuluje :) Obecny sprzet daje wszystkie mozliwosci i gwarantuje ze 99'9% uzytkownikow go nie wykozysta. Co do wypowiedzi rico ostanie badania ynku pokazaly ze lotto nie jest potentatem we wplywach do budzetu lecz buki. W ich wladaniu jest 75% rynku prawie (buki + maszyny do gry o niskie stawki).
Opa a ty sobie mozesz druknac taka rolke jak papier toaletowy wynikow keno ?? Np 10 ostatnich albo 12 na jednym dlugim papierku ??
Wirtualny typ na dzis :p
02 29 37 42 75
01 09 28 38 41
02 37 38 41 42
18 35 45 57 68
06 09 10 16 73
74 71 35 19 10
Jeszcze pare dni zeby faza uzaleznienia zeszla i moge wrocic do gry prawdopodobnie bedzie to piatek :p
02 29 37 42 75
01 09 28 38 41
02 37 38 41 42
18 35 45 57 68
06 09 10 16 73
74 71 35 19 10
Jeszcze pare dni zeby faza uzaleznienia zeszla i moge wrocic do gry prawdopodobnie bedzie to piatek :p
Mi sie wydaje ze cisza wynika z tego e "dizeci neo" maja wakacje :p
Cieplo ludzie wychodza nad jeziorka stawy laki opalaja sie.
Opa a ty sie cos dopatrzyles w keno dzis ?? Albo czy masz jakies przypuszczenia ??
Cieplo ludzie wychodza nad jeziorka stawy laki opalaja sie.
Opa a ty sie cos dopatrzyles w keno dzis ?? Albo czy masz jakies przypuszczenia ??
Grasz za coraz wiecej bo wydaje ci sie ze liczby ktore wlasnie wytypowales padna i kolejne i kolejne i tak w kolo macieju mowisz sobie ze dzis poslesz za 5pln a wysylasz za 20 - 30 -50 lub wiecej. Bo co bedzie jak akurat ten typ padnie albo ten no musze zagrac w ostatniej chwili jeszcze jeden, "a posle, kurde jakby padl bede plul sobie w twarz" to juz jest nalog :)
Mozna go porownac do palenia albo alkoholizmu, ale uwazam za gorszy od nich. Niszczy czlowieka psychicznie powoduje ze jest agresywny do kazdego ma pretensje jak z piosenki "za cale zlo przestan winic siebie" winia innych. Jesli jest to delikatna forma ze ktos gra dla przyjemnosci to rozumiem ale bylo tu pare osob ktore dziwnie sie zachowywaly jak dlugo nic nie wygrywaly :P np ja :p
To prawie tyle co maxymalna wygrana w MM zalosne :P
Powiem ze i tak sie dziwie ze ludzie w to jeszcze graja zerowa stopa zwrotu male prawdopodobienstwo wygranej.
Powiem ze i tak sie dziwie ze ludzie w to jeszcze graja zerowa stopa zwrotu male prawdopodobienstwo wygranej.
OPA pomysl bierzesz w trakcie losowania kupon patrzysz 6/6 dostajesz spazmow bo widzisz 1 myljon zlotych a tu 300k ;p
Ciekawi mnie jeszcze jakich ludzi lotto zatrudnia do robienia akcji reklamowych. Przecie dzieci z przedszkola lepsze by zrobily. Mnie ciagle przesladuje gruby pan na dywanie zawieszony na bilbordzie. Jest on niedaleko mojego domu ciagle jak go widze bierze mnie obrzydzenie i odechciewa sie grac :/
Wy tez macie takie "zajebiaszcze" bilbordy? Zamiast dac jakas fajna dziefczyna to dali oblecha :/
Ciekawi mnie jeszcze jakich ludzi lotto zatrudnia do robienia akcji reklamowych. Przecie dzieci z przedszkola lepsze by zrobily. Mnie ciagle przesladuje gruby pan na dywanie zawieszony na bilbordzie. Jest on niedaleko mojego domu ciagle jak go widze bierze mnie obrzydzenie i odechciewa sie grac :/
Wy tez macie takie "zajebiaszcze" bilbordy? Zamiast dac jakas fajna dziefczyna to dali oblecha :/
Ja sie musze przyznac :(
Puscilem kupona do kupomatu za 5pln :(
Nie wytrzymalem oklamuje sam samego siebie na zakladzie pwenie i tak gown* bedzie eh slabejm woli czlowiek.
Puscilem kupona do kupomatu za 5pln :(
Nie wytrzymalem oklamuje sam samego siebie na zakladzie pwenie i tak gown* bedzie eh slabejm woli czlowiek.
A ja mam -5 pln w portfelu :P
Na 1000% to co masz to dzis nie wejdzie :)
Na 1000% to co masz to dzis nie wejdzie :)
A u mnie sloneczko siwci :) i cieplusienko jest czuc tylko lekki wiaterek smagajacy twarz :)
Z wczorajszego kuponu nici trzeba miec talent na 18 liczb 0 trafionych :(
Z wczorajszego kuponu nici trzeba miec talent na 18 liczb 0 trafionych :(
Pasko zrobil chyba to co ja :P
Jak o 14 sie polozylem to wstalem jakies 20 minut temu.
Taka mala dżemka ;p
Jak o 14 sie polozylem to wstalem jakies 20 minut temu.
Taka mala dżemka ;p
Eh co wy wszyscy tak ciagle o tym kto ile zarabia. Czy to naprawde jest takie wazne jedni zarabiaja wiecej drudzy mniej mnie zawsze gadki takie wqrzaly. Nie wiem zazdroscicie im ze zarabiaja 7k dziennie ?? Ja nie pieniadze zmieniaja ludzi, a niektorych cudze pieniadze zmieinaja :P Przecie nikt rozsadny jak mu proponuja 7k dziennie nie powie nie. To ze nie znajdujemy sie w takiej sytuacji przynajmniej u mnie nie powoduje jakis spiec a niech se zarabia. Przecie to nie moja kasa nic mi do tego.
Jedyne co mnie wqrza to pensje urzednikow panstwowych, ktorzy przy braku odpowiedzialnosci za podejmowane decyzje zarabiaja krocie i to jest dolujace, taki pajac moze ci zycie popsuc a nie odpowiada za nic, we wszystkich firmach ponosiloby sie odpowiedzialnosc za zle decyzje u nas urzednikow to nie dotycz, a szkoda gadac. Lekarze majacy swoje gabinety i 2 etaty w szpitalu - oni najbardziej skamla o to ze im malo. Nie zebym uwazal ze lekarz zarabia duzo, malo zarabial bo powinien miec godna prace i zarobek ale niektorzy tak maja a im malo. Kasa psuje ludzi i nie ma co komu zazdroscic.
Racze rzucic kasliwym zartem :)
"Obserwuje forum od pewnego czasu" - od kiedy wakacje sie zaczely i nie moge gnebic uczniow :)
Wyobrazam sobie jaki to brak :D
Taki maly zarcim mysle ze sie nie obrazisz, ale samo cisnelo mi sie na "hymmm...." paslce :)
"Obserwuje forum od pewnego czasu" - od kiedy wakacje sie zaczely i nie moge gnebic uczniow :)
Wyobrazam sobie jaki to brak :D
Taki maly zarcim mysle ze sie nie obrazisz, ale samo cisnelo mi sie na "hymmm...." paslce :)
Ale to jest "zart" - krotka forma humorystyczna, sluzaca rozsmieszeniu sluchacza tudziez czytelnika.
Urzednik jak z ciebie kaki urzednik to sie czytac bys nauczyl, wszystko bylo ujete w poscie ale skoro prosta dedukcja nie umiesz do tego dojsc to ja nie wiem nie bede ci tlumaczyl czegos co jest napisane. Lekarz zarabia 2k odpowiada za ludzi za to co robi, urzednik zarabiajacy tyle saom ma wszystko w dupie i nie odpowiada za nic za zadna podejmowana decyzje tak samo jak politycy to jest urzad panstwowy a kazde dzialanie na jego niekozysc powinno byc karane. Moim zdaniem nawet uznawane za zdrade stanu bo dzialaja przeci wobywatelowi. Niestety urzednik tego nie zrozumie i przeczytac nie potrafi. Nie chce mi sie dalej pisac bo to forum i czat od czego innego.
Powodzenia w dzisiejszych losowaniach :)
Powodzenia w dzisiejszych losowaniach :)
Dzis znowu przesladowal mnie gruby pan na dywanie z lotto :/ Kurcze zrobie nastepnym razem fotke tylko aparat musze zabrac ze soba to wam pokaze :p
Powiedzcie mi ile czasu mozna miec PH ??
Tczew sorki za piatek 9 z 10 weszlo. Paranoja gralem na tak nie wchodzilo nic gram na nie tez przestalo. Poprostu sil juz nie mam widze ze tydzien przerwy to jednak za malo. Musze zrobic jakis miesiac i moze zrobie bo na wakacje bym jechal jesli do wtorku wszystkie sprawy pozalatwiam.
Powodzenia wszystkim
Tczew sorki za piatek 9 z 10 weszlo. Paranoja gralem na tak nie wchodzilo nic gram na nie tez przestalo. Poprostu sil juz nie mam widze ze tydzien przerwy to jednak za malo. Musze zrobic jakis miesiac i moze zrobie bo na wakacje bym jechal jesli do wtorku wszystkie sprawy pozalatwiam.
Powodzenia wszystkim
Pasko myslales nad tymi mapami do MM zeby jedna byla na dzien druga nanoc dodatkowo oprocz tej mozna by ja wybierac w miejscu rozmiaru mapy taka mala propozycja. Wymaga to pewnie wiekszej kombinacji bo losowania takie musily by byc od 15 czerwca czyli nowe zbiory musialbys porobic.
Byloby milo :)
A ty opa masz sklepik czy prowadzisz kolektore czy moze w kiosku masz maszynke ??
A ty opa masz sklepik czy prowadzisz kolektore czy moze w kiosku masz maszynke ??
Przedni artykul :)
Ciekawi mnie skad oni biora taka propagande, a moze jednak lotto nie jest takie nieuczciwe jak myslimy i dba o nas :)
Ciekawi mnie skad oni biora taka propagande, a moze jednak lotto nie jest takie nieuczciwe jak myslimy i dba o nas :)
Ale firmowy znaczy sie LOTTO czy kiosk prywatny np z gazetami i masz tam kolektore.
Wlasnie OPA ty tez znalazles cieplo domowego ogniska i czy odczuwasz ta dobroc ktora obdarza cie lotto ?? I czy przychodzi do ciebie szczesliwy pan rysiek co trafia trojki i chce pomagac malym dzieciom.
Jes kuf jest kuf trafilem 7/10 nareszcie cos trafilem :D
Ide sie urznac kupie flaszke i po wygranej :D
Ide sie urznac kupie flaszke i po wygranej :D
Eh a ja po czesci za rada Tczew'a zaczalem sporzadzac wlasne personalne mapy :p Po przerobieniu czerwca juz mi sie nie chce :P
Ale widze ze szybciej mapki zrobie niz Pasko (taki maly kasliwy zart) :p
Ale widze ze szybciej mapki zrobie niz Pasko (taki maly kasliwy zart) :p
Hymmm... ładnie wklejony durny artykul z WP. Ten portal to dno raz maja artykul na drugi raz na przeciw. "sex jest dobry poprawia zdrowie i samopoczucie" za 2 dni "sex zabija " ten portal powinni zamknac a ludzi piszacych tam artykuly pozamykac w wiezieniach na dozywocie i nie dawac im nic do pisania niech zostana w swoim ograniczonym swiecie bujajac sie w rogu celi w pozycji embrionalnej. WP wzbudza u mnie zbyt wiele emocji poprostu takiej dawki glupoty nie zaznalem dawno informacje (podkreslam INFORMACJE, nie te durne artykuly co maja na piedestale) maja OK ale jak czyta sie komentarze ludzi to czasem mi sie zdaje ze im placa za to ze sa glupi. Czasem tak siedze i mysle, i zastanawia mnie jak ludzie chca wychowac dzieci przeciez one to czytaja, potem bedzie pytanie "dlaczego on to zrobil". Niestety ludzie zombi sa w obecnych czasach bardziej potrzebni niz ci co mysla zobaczymy jak sie to skonczy.
Po pierwsze primo losy mozna puszczac max na 20 minut prezd losowaniem. Po 2 komputer w ciagu parunastu sekund wybierze im zestaw ktory powinien pasc. 1 + 2 z tego wynika ze trzeba miec farta poprostu :)
Hahahah dla kretynow to chyba robia ;p Czy bedzie wieczorne losowanie hahahah.
Nie bylo mnie wczoraj bo mialem pare spraw do pozalatwiania no ale OPA skoro to tak pada to postaraj sie wybadac te liczby i potestowac czy beda wchodzic.
Ciekawe jest to czy monitoruja ten czat :p Uwazaj bo cie dorwa ludzie z lotto :P zdradzasz ich tajemnice :p
Ciekawe jest to czy monitoruja ten czat :p Uwazaj bo cie dorwa ludzie z lotto :P zdradzasz ich tajemnice :p
jon2000 i do kogo masz pretensje ??
Te linki sa automatycznie umieszczane na stronie przez googlem, a skoro wierzysz ludziom co ci kokosy obiecuja twoja "strata" doslownie i w przenoscni.
Te linki sa automatycznie umieszczane na stronie przez googlem, a skoro wierzysz ludziom co ci kokosy obiecuja twoja "strata" doslownie i w przenoscni.
Wlasnie a ty Pasko grasz w MM ?? Czy tylko serwis prowadzisz :p
Jesli grasz to moze jakies sukcesy masz na swoim koncie ??
Jesli grasz to moze jakies sukcesy masz na swoim koncie ??
Z kozaka kozak prawdziwy a moze maslaczek ;p Ja w tym roku utopilem w totku cos kolo 1k glupio sie przyznac czesc pomysli ze jestem frajer ze gram ale ja ciagle wierze. O zeszlym roku nie mowie bo totalna porazka.
Na dzis niestety :( kolekturemi przed nosem zamkneli i juz sobie nie posle ale moze zaoszczedze :)
Powodzenia wszystkim.
Na dzis niestety :( kolekturemi przed nosem zamkneli i juz sobie nie posle ale moze zaoszczedze :)
Powodzenia wszystkim.
OPA a jak tam z tym KENO zauwazyles cos dzis ciekawego ??
W zasadzie masz fajnie bo siedzisz sobie w lokalu moze wielkich piniesy nie dostajesz za to ale mozesz poanalizowac jeszcze komputer do tego jakis i mozna by sobie siedziec.
Moje doswiadczenie w keno jest niewielkie poslalem los moze z 5 razy w zyciu, Trafilem wtedy 3 x 5/10 i ucieszony ide odebrac kase bo mowie zwroci mi sie a tu tule samo. Dziwie sie ze ciagle ta gre prowadza. Pewnei nikt tam nie wygrywa.
W zasadzie masz fajnie bo siedzisz sobie w lokalu moze wielkich piniesy nie dostajesz za to ale mozesz poanalizowac jeszcze komputer do tego jakis i mozna by sobie siedziec.
Moje doswiadczenie w keno jest niewielkie poslalem los moze z 5 razy w zyciu, Trafilem wtedy 3 x 5/10 i ucieszony ide odebrac kase bo mowie zwroci mi sie a tu tule samo. Dziwie sie ze ciagle ta gre prowadza. Pewnei nikt tam nie wygrywa.
No nie kozaczmy juz :P
Miec 1k a nie miec to zasadnicza roznica wolalbym je miec :)
Jak dla mnie to spora suma ale rozkladajac ja na te 6 miesiecy to wychodzi okolo 160pln na miesiac wolalbym sie za to napic jedna dobra impreza ;)
Duze pieniadze nęcą kazdy o nich marzy nie kazdy dostanie.
Miec 1k a nie miec to zasadnicza roznica wolalbym je miec :)
Jak dla mnie to spora suma ale rozkladajac ja na te 6 miesiecy to wychodzi okolo 160pln na miesiac wolalbym sie za to napic jedna dobra impreza ;)
Duze pieniadze nęcą kazdy o nich marzy nie kazdy dostanie.
Mozesz chippiego spytac robilem na sucho i nic, dokladnie ten sam efekt co przy normalnej grze odczekam teraz wyjezdzam na jakis czas blizej nieokreslony moze nabiore nowego spojzenia na liczby. Jutro z rana moje ostatnie losowanie i minimum na najblizszy miesiac spokoj.
Wszystkim kulkowiczom jednak zycze wysokich wygranych i wakacji w tropikach.
Wszystkim kulkowiczom jednak zycze wysokich wygranych i wakacji w tropikach.
A mi sie wydawalo ze to rozwiazanie do wszystkich dotrze jednak do reni1 nie :)
Trudno :)
Trudno :)
Mnie tam obchodzi :P
Tak samo jak to ze bonus jescze nie poszedl :/
Oni cos kombinuja z tymi liczbami eh
Tak samo jak to ze bonus jescze nie poszedl :/
Oni cos kombinuja z tymi liczbami eh
Lotto to sciema jutro ostatni raz zostawiam u nich kase a potem dluga prerwa :)
A ja widzialem blyskawice za oknem :)
Sam kiedys widzialem jak koles przyszed do lotto z plikiem kuponow grubosci 5 cm albo i wiecej czy to taki sukces ??
Poslal drugie tyle dla mnie glupota :p
Rozne rzeczy sie w zyciu widzi.
Sam kiedys widzialem jak koles przyszed do lotto z plikiem kuponow grubosci 5 cm albo i wiecej czy to taki sukces ??
Poslal drugie tyle dla mnie glupota :p
Rozne rzeczy sie w zyciu widzi.
No ja juz koncze z gra pojawie sie tu moze za 2 - 3 tygodnie bo wyjezdzam w extremalnym wypadku dopiero we wrzesniu :)
Jesli bedzie naprawde extream to w pazdzierniku.
Wszystkim jednak zycze wysokich wygranych moze nie az 10/10 bo powariowalibyscie wszyscy a mi nic by nie zostalo :P Bo firme by zamkneli.
Do uslyszenia i powodzenia.
Jesli bedzie naprawde extream to w pazdzierniku.
Wszystkim jednak zycze wysokich wygranych moze nie az 10/10 bo powariowalibyscie wszyscy a mi nic by nie zostalo :P Bo firme by zamkneli.
Do uslyszenia i powodzenia.
Witam wszystkich po przerwie.
Ciekawi mnie czy przybylo wsrod was milionerow, albo cyz wygral ktos cos wiekszego.
Ciekawi mnie czy przybylo wsrod was milionerow, albo cyz wygral ktos cos wiekszego.
Jaja to beda jak wczorajsze losowanie padnie dis rano bo jakis baran przestawil cos i dzisiejsze bylo wczoraj :p
Tak BTW kto dzis prowadzi losowania ??
Tak BTW kto dzis prowadzi losowania ??
Kto prowadzi losowanie o 22 ??
Jesli Dejmien to nie ma sensu leciec do kolektury.
Jesli Dejmien to nie ma sensu leciec do kolektury.
Czyzbym dobrze slyszal ze dzisiejsze losowanie tez prowadzi dejmien ??
Jesli tak to znowu trzeba sobie odpuscic.
Jesli tak to znowu trzeba sobie odpuscic.
On moze maxymalnie poprowadzic stara babcie przez ulice a nie losowanie no ale coz. Znowu zaoszczedze :D
mi bardziej personalnie chodzilo z imienia i nazwiska bo człowieki sa rozne
Pasko czemu nie reagujesz jak ktos przybiera niki ludzaco podobne do innych uzytkownikow ??
Ok szczerze teraz mowic kto prowadzi losowanie o 22oo. Bo teraz z tego co zdazylem zauwazyc prowadzil Dejmien W. Niestety cos mi sie z dwiekiem syplo i nie moglem sluchac. Z gory dziekuje za info (prawdziwe od osoby ktora wysluchala) kto prowadzi wieczorem.
Eh myslalem ze ten chat nie zejdzie na psy a jednak schodzi. Pomysl z listem nie za dobry powinna to byc jak juz co to petycja. Po drugie TV POLSAT konczy sie umowa. Dawno dawno temu chodzilt sluchy ze losowania moze przeja TV"N". Mogliby jednak wrocic do TVP2 bo z tego co pamietam to tam byly wiele lat temu przeprowadzane losowania.
Chyba nikt nie powie ze losowania wg niego sa przeprowadzane jawnie. Swojego czasu siedzialo kolo lottomatu 3 "zgredzikow" jako komisja przydaloby sie cos takiego.
Wiele decyzji jest w tej firmie podejmowane na niekorzysc przez ludzi pospiesznych niezastanawiajacych sie nad skutkami wlasnych decyzji. Biedny pan Rysiu reklamujacy SMSy o tresci LOS byl lepszy niz trzydziestoletni wypierz pajacujacy na ekranie.
Na sam koniec dodam jeszcze ze obrazanie kogos za wypowiedz nie wglebiajac sie w jej sens jest rownie glupie.
Chyba nikt nie powie ze losowania wg niego sa przeprowadzane jawnie. Swojego czasu siedzialo kolo lottomatu 3 "zgredzikow" jako komisja przydaloby sie cos takiego.
Wiele decyzji jest w tej firmie podejmowane na niekorzysc przez ludzi pospiesznych niezastanawiajacych sie nad skutkami wlasnych decyzji. Biedny pan Rysiu reklamujacy SMSy o tresci LOS byl lepszy niz trzydziestoletni wypierz pajacujacy na ekranie.
Na sam koniec dodam jeszcze ze obrazanie kogos za wypowiedz nie wglebiajac sie w jej sens jest rownie glupie.
Czemu nie wierzcie ?? Kurde czy tylko w momencie kiedy wam wpadnie kasa do reki to loto jest uczciwe ??
Co prawda to prawda. Mnie jednak drazni pan W. i tego nic nie zmieni. Gdy on prowadzi poprostu nie gram sa ludzie ktorych sie akceptuje nie koniecznie tolerujac ich a moim wyborem jest czy gram gdy on prowadzi albo nie gram wiec w tym nic zlego nie widze :P
To ze nie ma komisji akurat jest dla mnie wada, ale gdyby byla czy cos to zmieni ?? Wtedy sie bedzie mowilo ze im posmarowali i tak w kolo, albo ze dziadek w komisji ma 80 albo wiecej lat i ledwo widzi klatke w swoim bloku stojac przy nim, albo nie wie gdzie mieszka ;p Nigdy nikomu sie nie dogodzi a wygrywac nie zawsze mozna. Cala reszta moze byc
To ze nie ma komisji akurat jest dla mnie wada, ale gdyby byla czy cos to zmieni ?? Wtedy sie bedzie mowilo ze im posmarowali i tak w kolo, albo ze dziadek w komisji ma 80 albo wiecej lat i ledwo widzi klatke w swoim bloku stojac przy nim, albo nie wie gdzie mieszka ;p Nigdy nikomu sie nie dogodzi a wygrywac nie zawsze mozna. Cala reszta moze byc
Tczew mala prosba napisz mi na czacie moj numer gg bo cos mi sieklo a jakas liczba mi sie nie zgadza
Hippo myslisz ze ludzie nie potrafia przerwac tylko ci sie tak zdaje. Mowi ze nie rzuca palenia a przyszlo ze fajki w kiosku sa po 10pln i juz ludzie przynajmniej czesc rzuca.
hipopotan: lotto to nie jest play ze bierzesz co ci sie podoba masz brac to co ci daja :P
MI sie nie zdazylo zeby mi nie wydrukowali akurat az o 10 nie prosilem ale o 6 ostatni i bez marudzenia dostalem. Z firma lotto nie mailem zadnych nieprzyjemnosci jeszcze ani z ludzi tam pracujacymi. Fakt ze mogloby to wygladac inaczej ale jak to mowie kazdemu nie dogodzisz.
Jeszcze jedno bedze musial w koncu zrobic zdjecie tego grubego pana na tle dywanu dzis polazlem porazpierwszy od przyjazdu i poltoramiesiecznej przerwie do kolektury i znowu widze pasowego pana na bilbordzie :D
To cos ala
http://www.bpmedia.pl/wp-content/uploads/2009/08/multi_katowice_001.jpg
Mozliwe ze jest wiecej takich ambitnych dziel lotto :D
Jutro postaram sie zrobic zdjece tego w moim miescie jednak na mojm podpis jesd durniejszy "wiecej losowan mniejsze wygrane - sam wybierasz kiedy grasz" czy cos podobnego :D
http://www.bpmedia.pl/wp-content/uploads/2009/08/multi_katowice_001.jpg
Mozliwe ze jest wiecej takich ambitnych dziel lotto :D
Jutro postaram sie zrobic zdjece tego w moim miescie jednak na mojm podpis jesd durniejszy "wiecej losowan mniejsze wygrane - sam wybierasz kiedy grasz" czy cos podobnego :D
Zreszta ludzie sa bardzo opryskliwi spora ich czesc to poprostu swinie z zachowani ciezko znalesc czlowieka zyczliwego i rozsadnie myslacego. Niech sie nikt nie obrazi ale chodzi tu o ludzi 40+. Mlode pokolenie jest troche bardziej wyluzowane i jakos prosciej znalesc tam ludzi "normalnych"
Starzy walczyli o kapitalizm teraz jak go maja zachowuja sie jak komunisci cuz tak bywa poprostu jest spora grupa ludzi ktora nie przestrzega podstawowych norm wspolzycia spolecznego. Ja twierdze ze ludziom potrzebny jest terror bo wtedy potrafia sie w miare trzymac razem za duzo wolnosci psuje czlowieka.
Raz na zakupach a dokladnie kupnie spodni bylem na targu i nie mialem metra a chcialem zmierzyc nabytek widzialem ze starsza pani ma metr poprosile grzecznie czy nie uzyczylaby na chwile a ta z ryjem na mnie. Dobrze ze nie mam skrupulow zbesztalem babcie tak ze ludzie sie patrzeli jej bylo glupio ale brnela w swoje i cos wymyslala to wkoncu cicho powiedzialem ze jej "jebne tu albo za rogiem jak sie nie uspokoi" pomoglo, a chodzilo o glupi metr na 5 s.
hipopotan coz mam ci powiedziec poprostu potraktuj gre w lotto jako przyjemnosc a nie chec zyskania milionow tak robie ja nie zmienia to moich wygranych ale nie przezywam tego tak bardzo :)
Poprostu to jest gra nie zawsze musisz wygrac nie zawsze musisz byc najlepszy, a jak w kazdej grze kiedys szczescie sie do ciebie usmiechnie i ja w to wierze :)
Poprostu to jest gra nie zawsze musisz wygrac nie zawsze musisz byc najlepszy, a jak w kazdej grze kiedys szczescie sie do ciebie usmiechnie i ja w to wierze :)
Ja wczoraj wlozylem 20pln a dzis sprawdzam kupon i jak pojde to moge dostac 8 pln interes zycia :D
No ja tez rezygnuje z gry na dzis ide tylko zrobie ta fotke tego bilbordu bo troche przyplesnial. MOze zrobimy taka kolekcje wczorajszy link byl z fotka moze wy macie podobne bilbordy w miastach porobcie fotki ja postaram sie zrobic dzis i zamiescic tutaj moze Pasko zrobi galerie :D
Pasko i jescze jedno jak mozna prosic zrob gdzies na stronie zeby pisalo kto prowadzi losowanie glownie chodzi o pana D.W. bo sie zawsze napalam a tu okazuje sie ze on prowadzi i nie ide do kolektury :p
Pasko i jescze jedno jak mozna prosic zrob gdzies na stronie zeby pisalo kto prowadzi losowanie glownie chodzi o pana D.W. bo sie zawsze napalam a tu okazuje sie ze on prowadzi i nie ide do kolektury :p
Jolus tu nie chodzi o to ze Chippi napisal zeby nuie grac poprostu ja mam ta sam zasade i spora czesc ludzi nie gra jak widzi daniela W.
To ze komus kot przebiegl droge to inna sprawa.
Oto fotki bilbordu niestety jest godzina 12 slonce dosc ostro u nas swieci dlatego kolorystycznie nie sa za dobre bo robione pod slonce.
http://wyslijto.pl/plik/67n8jigmbx
jesli ktos ma podobne bilbordy w miescie to porobcie fotki ten troche przyplesnial. Nigdy nie mialem czasu zeby mu zrobic fotke a dzis jak pan daniel losuje wziolem zamiast liczb aparat :p
To ze komus kot przebiegl droge to inna sprawa.
Oto fotki bilbordu niestety jest godzina 12 slonce dosc ostro u nas swieci dlatego kolorystycznie nie sa za dobre bo robione pod slonce.
http://wyslijto.pl/plik/67n8jigmbx
jesli ktos ma podobne bilbordy w miescie to porobcie fotki ten troche przyplesnial. Nigdy nie mialem czasu zeby mu zrobic fotke a dzis jak pan daniel losuje wziolem zamiast liczb aparat :p
Nie wiem czy to jakis zbieg okolicznosci ale przed chwila bylem na zakupach i przechodzilem obok miejsca gdzei zrobilem zdjecie bilbordu z pąsowym panem. Ku mojemu zdziwieniu dwuch panow konczylo jego zamalowywanie. Fatum czy szczescie ?? W dzien w ktorym zrobilem fote plakat po paru godzinach znika.
miks ja widze dokladnie to co colloss sam na poczatku gry mialem o wiele lepsze statystyki z biegiem czasu popgarszaly sie az osiagnac dno w 2008 w tamtym roku poprostu wielka wtopa na poczatku tego bylo to samo raz udalo mi sie 8/10 ale to nie pokrylo nawet czesciowo kosztow gry. Totalne don obserwuje od wejscia MM ani razu nie udalo mi ise przebic 5/10 w losowaniu piatek ani razu nie trafilem 4/5. Wczesniej sie zdazaly nie mowie ze jestem PRO w lotto ale widze jak mi idzie. Ja czerpie fraide z lotto i nie pisz ze chcialbym wygrac kokosy poprostu to jest zabawa wiem ze nie kazdy moze wygrac i nie licze na fure kasy ale o czesciowy zwrot kosztow. To jak z alkoholem wydasz i czasem mozesz przeprowadzic zwrot. (zart ;p )
Hipo powiedz ile masz lat ??
Komisja do spraw hazardu - czy jak sie zowie - nomen omen wlasnosc panstwa kontroluje TS (nie ukrywajac tez wlasnosc SP) po co, zbedny wydatek ;p
Komisja do spraw hazardu - czy jak sie zowie - nomen omen wlasnosc panstwa kontroluje TS (nie ukrywajac tez wlasnosc SP) po co, zbedny wydatek ;p
Kogut a tak swoja droga grales w przeciagu tego czasu ??
Dzis losowanie prowadzi znowu pan W.
Dzis losowanie prowadzi znowu pan W.
Powodzenia :)
Ja tez nie gralem prawie dwa miechy ale ciagle mnie pan daniel trzyma :p
Ja tez nie gralem prawie dwa miechy ale ciagle mnie pan daniel trzyma :p
Marek nie uraz sie ale twoje wypowiedzi sa nieco chaotyczne i niespojne. Najpierw piszesz ze szukasz u siebie kolektury totomixa. Potem mowisz ze poslales juz kupon w TOTO.
Znowu sie nie uraz ale. W regulaminie lotto pisze ze kupony sa przyjmowane do 13:40 i do 21:40. Za przeproszeniem w zadnej kolekturze po uplywie tego czasu nie przyjuja losow.
Sory moj blad :P
Inaczej jest w regulaminie bylo z poczatku inaczej
Inaczej jest w regulaminie bylo z poczatku inaczej
EH... Jednak zapowiedzi lotto sie nie sprawdzaja.
"Mniej liczb,
Mniejsze wygrane,
ale a to czesciej."
Tylko gdzie :P
Takie rzeczy chyba nie w lotto :D
"Mniej liczb,
Mniejsze wygrane,
ale a to czesciej."
Tylko gdzie :P
Takie rzeczy chyba nie w lotto :D
Z powodu ze dzisiejsze losowanie prowadzi Dejmien Wielebny alias David Duchowny ;p nie gram dzis ale podam wieczorny typ z rana zaoszczedzilem 20pln
Na wieczorne losowanie byloby
02 23 38 41 43 47 51 64 75
02 03 15 19 41 43 51 54 73
16 58 69 73 76
10 22 54 68 72
Co bedzie wpadnie cos czy nie wpadnie zalowac nie bede.
Na wieczorne losowanie byloby
02 23 38 41 43 47 51 64 75
02 03 15 19 41 43 51 54 73
16 58 69 73 76
10 22 54 68 72
Co bedzie wpadnie cos czy nie wpadnie zalowac nie bede.
Jaa wierze ze nie jestes tak zakompleksiony jak piszesz i ze znasz i w pełni rozumiesz slowa ktorych uzywasz. Swoja droga ludzi ktorzy potrafia tylko obrazac bym likwidowal, ale to swoja droga bo to swiadczy tylko o braku dostosowania do zycia w grupie.
Pasko dziwie sie twojemu postepowaniu juz kiedys powiedzilem ci zebys umieszczal numery IP ludzi ktorzy pisza na czacie. Widze ze chamstwo ci pasuje.
Nikt sie go nie czepia mnie to zwisa ze on prowadzi poprostu pisze ze jak on prowadzi to nie gram. Niestety sa kretyni ktorzy nie potrafia zrozumiec suwerennej decyzji. Dla mnie to nawet gdyby zaczol zachowywac sie z klasa to nie pokusi mnie to o gre.
Pasko gdybym cie obrazil to bys zareagowal nie ??
Czemu nie reatujesz jak innych obraza sie ??
Czemu nie reatujesz jak innych obraza sie ??
Moze to zalezy od butelki.
Jesli dajmy na to byla to butelka po wodce to po pierwsze kto sie cieszy z pustej butelki ?? Po drugie kto sie cieszy na mysl o dniu po ?? Ja napewno nie bo jak sie dowali to potem z dwa dni do siebie nei idzie dojsc.
Co innego gdy jest to butelka pełna dobrej orenzady albo kefirku (na dzien po).
Moze to tez byc butelka po dobrym winie (korkowanym) ktore otwieralismy 3h bo korkociag sie zapodzial i otwieralismy wkretem co gorsza widelcem.
Sa ruzne punkty widzenia ;D
Zalezne od jedzenia punktu siedzenia.
Jesli dajmy na to byla to butelka po wodce to po pierwsze kto sie cieszy z pustej butelki ?? Po drugie kto sie cieszy na mysl o dniu po ?? Ja napewno nie bo jak sie dowali to potem z dwa dni do siebie nei idzie dojsc.
Co innego gdy jest to butelka pełna dobrej orenzady albo kefirku (na dzien po).
Moze to tez byc butelka po dobrym winie (korkowanym) ktore otwieralismy 3h bo korkociag sie zapodzial i otwieralismy wkretem co gorsza widelcem.
Sa ruzne punkty widzenia ;D
Zalezne od jedzenia punktu siedzenia.
Najmocniej przepraszm za bledy ortograficne eh jak dziecko z pierwszej klasy :/
Dla mnie wazne dla chipiego tez.
Moze az tak emocionalnie do tego nei podchodze ale "nie gram" gdy prowadzi pan D.W. ale to moja decyzja.
Uzasadnie krutko moja metoda doboru liczb gdy on prowadzi losowanie nie daje rezultatu 1/10 to max nie oplaca sie grac na "nie" bo nie zawsze wejdzie 0/10. Nie zbym na niego narzekal tak jak ktos napisal bez dzwieku da sie na niego nawet patrzec. Z dzwiekiem juz troche gorzej ale coz nie wszystko sie ma.
Moze az tak emocionalnie do tego nei podchodze ale "nie gram" gdy prowadzi pan D.W. ale to moja decyzja.
Uzasadnie krutko moja metoda doboru liczb gdy on prowadzi losowanie nie daje rezultatu 1/10 to max nie oplaca sie grac na "nie" bo nie zawsze wejdzie 0/10. Nie zbym na niego narzekal tak jak ktos napisal bez dzwieku da sie na niego nawet patrzec. Z dzwiekiem juz troche gorzej ale coz nie wszystko sie ma.
Co sie ze mna dzieje :/
Czytam swoj tekst i co chwile znajduje bledy ort. :/ zenada ;/
Czytam swoj tekst i co chwile znajduje bledy ort. :/ zenada ;/
chyba bede musial tak zrobic sam znajde bledy sam ale po czasie a co juz napisane to napisane edytowac sie chat'u nie da ;/
To chyba wiekszosc z was jest bardziej zaklamana niz ktos kto pisze to co mysli. Ja zawsze mowilem czlowiek zwierze stadne i zachowuje sie jak "bydlo" jeden to popedzi cale stado (moim zdaniem glupota.
Zeby nie bylo podam bolesny ale dobitny przyklad. Po smierci papieza ile bylo komentarzy ze sie zmienie ze bedzie inaczej, a co bylo ludzie na msze zalobna na drugi dzien nie przychodzili, a z czczych obietnic "gowno" wyniklo sa tacy sami albo gorsi.
Niestety powiedz komus prawde to go boli i rzuca sie jak kurak bez glowy.
Co do przekrecania niku jesli jest on od tego co mysle a V nie jest rzymska 5 to z ciebie dzieciak i tyle.
Zeby nie bylo podam bolesny ale dobitny przyklad. Po smierci papieza ile bylo komentarzy ze sie zmienie ze bedzie inaczej, a co bylo ludzie na msze zalobna na drugi dzien nie przychodzili, a z czczych obietnic "gowno" wyniklo sa tacy sami albo gorsi.
Niestety powiedz komus prawde to go boli i rzuca sie jak kurak bez glowy.
Co do przekrecania niku jesli jest on od tego co mysle a V nie jest rzymska 5 to z ciebie dzieciak i tyle.
Pojechal po kase znal ryzyko. Pracujesz w kopalni liczysz sie z tym ze mozesz zginac. Kazda praca ma ryzyko i kazda osoba jest jego swiadoma. Nikt nikomu nie kazal tam jechac. To ze nasz rzad pcha sie wszedzie to jest tylko jego sprawa i ponosi odpowiedzialnosc tego.