Wpisy użytkownika papi337
Łącznie 140 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 466 691. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Na 7 skreśleń w MM dają 50% więcej ?
Czy na jedno na dwa na trzy tak aż do siedmiu skreśleń dają 50% więcej wygranej do dziś ???
Czy na jedno na dwa na trzy tak aż do siedmiu skreśleń dają 50% więcej wygranej do dziś ???
EEE to wtedy wszystko lipa. Zhyba że ktoś umie grać na 7-skreśleń.
nie sztuka wygrać.
Sztuką jest wygrywać i być cały czas na plusie.
Sztuką jest wygrywać i być cały czas na plusie.
dzisiaj pojechałem do skupu, aby kupić węgiel. Ale węgla nie kupiłem. Bo węgiel był nie taki i
waga była nie ta.
waga była nie ta.
pewnie ci tak podał że wygrałeś kilka złotych, ale dobre i to. Pomódl się to co poda że wygrasz kilka tysięcy a może i nawet więcej.
anioł stróż cię nie oszuka. Jak już to możesz Go pomylić z diabłem który na pewno cię oszuka.
angierski
Naprawdę masz kontakt z z zaświatami. Uwierzę jeśli powiedzą ci jak ja mam na imię ?
Naprawdę masz kontakt z z zaświatami. Uwierzę jeśli powiedzą ci jak ja mam na imię ?
tomi
Żyła.
Żyła sobie Żyła, jak tej Żyle pękła Żyła to ta Żyła już nie Żyła.
Żyła.
Żyła sobie Żyła, jak tej Żyle pękła Żyła to ta Żyła już nie Żyła.
angierski.
czy przypadkiem ty nie uczysz się programować na tablecie ?
Bo ktoś kiedyś pisał że to robi. pytam tak zciekawości, bo nie wiem co do nauki lepsze laptop
czy tablet ?
czy przypadkiem ty nie uczysz się programować na tablecie ?
Bo ktoś kiedyś pisał że to robi. pytam tak zciekawości, bo nie wiem co do nauki lepsze laptop
czy tablet ?
angierski
Co mogę powiedzieć o twoim programie do typowania liczb ?
Powiem tak. Że prawdopodobieństwo zmierzenia tego na ile ty dzięki swoim usilnym staraniom zbliżyłeś się do prawdy jest nie słychanie małe.
Co mogę powiedzieć o twoim programie do typowania liczb ?
Powiem tak. Że prawdopodobieństwo zmierzenia tego na ile ty dzięki swoim usilnym staraniom zbliżyłeś się do prawdy jest nie słychanie małe.
Czy to prawda że w latach 50 za trafienie dwóch licz w DL już płacili ???
Prawda jest taka że gdyby Bóg grał w lotto to nigdy by nie wygrał, resztę możecie sobie dopowiedzieć sami. Ale gdyby Bóg zagrał w lotto na blankiecie ale by go nie wysłał przed losowaniem to by trafił zawsze.
100 kuponów musi przegrać w mini lotto aby mogła wpaść 1-trójka, takie są realia.
w gołańczy woj wielkopolskim widziałem przez kilka sekund ufo na wiatrakami.
Gdzie w Polsce mogę się ubezpiczczyć na wypadek kontaktu z ufo ?
Gdzie w Polsce mogę się ubezpiczczyć na wypadek kontaktu z ufo ?
kiedyś w telewizji mówili że USA i Japonia dają na świat kilka procent swojej technologi a resztę ponad 90procent mają w swoich bazach bunkrach czy gdzie tam jeszcze.
wszystkie filmy zdjęcia w internecie o ufo są nie wyraźnie, oddalone, itp. nie widać tego ufo tak wyraźnie jak widzę samochód na ulicy, toteż jest dziwne, mimo że jest 7-milardów ludzi na świecie i jest wiele sprzętu co robią fotki filmy.
« Poprzednie 100Kolejne »