Wpisy użytkownika pafty
Łącznie 1 768 wpisów w archiwum, pokazane od nr 773 679. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
***a znowui nic pomału tracę nadzieję,że coś wygram w Tuskolandzie,wszystko poobstawiali dla kolesi,nawet moherowcom ńie chcą Dać koncesji -bo prwdę mówią o tychPOWCACH,PRZEKRĘTNIKACH
Widzę że same globusiki,rektoryi żaki cwaniki-to wszystko za PO-jebami
2razy 3 na 6 w multi-paszteciarstwo i do tego te żydy pejsy Sracovia,mam nadzieje że jutro z nimi wygramy,jazda z pałami gramy do końcaambitnie
cACOVIA PASY BIAŁOCZERWONE K..ASYPAMIĘTAJ RABINIE ŻE WISŁA TO RZEKA I NIGDY NIE ZGINIE
kużwa nic nie idzie wygrać ani na urodziny,wygra ten co zagra raz ma wypchany trzos i nie potrzebuje kasy,myślalemże na40 urodziny skumuluje cos a tu kicha
najlepiej to chyba typować po pijaku,bo dziadyleśne też popijaku wajchlują ludziom w kuponach
jak oni ZROBIĄ POSIADÓWKĘ TO OBOKI WYCHODZA,ALE MUSZĘ ICH W KOŃCU WYCIULAĆMETODĄ PALIKOTA DAM IM POJARE TO ZGŁUPIEJĄ I DADZĄ WYGRAĆ
Dziadki leśne k..wa działają oboki nam podsyłają2/5 trafione a3 oboki-jak tu nie wziać na nich logi
W TUSKOLANDZIE TO TAKIE WYGRANE 1,2,4,5 W PORYWACH 10ZŁ JAK ROSTKOWSKIEMU MYCKA Z GŁOWY SPADNIE
KUŻWA 4/5 -ZNOWU POSZŁO-700ZŁ ,JA JUŻ NIE MAM SIŁY DO TYCH LIBERAŁÓW
ŻAŁUJĘ TYLKOŻE MIALEM 5 WLOTTO PRZY KUMULACJI 18 MLN-BO BYM TO POPIE...LIŁ TE UŻERKI Z GRAMI.
ani u buka ani lotto co jest grane -kurek z napisem wygrane zakręciliTUskoludki
moje wygrano-przegrana -u buka 2zł w lotto nic wydałem parę dyszek oto jak-się w Tuskolandzie wygrywa
W kaczorlandzie było nieporównywalnie łatwiej trafić jak w tuskolandzie,liberały-tylko-pod siebie k..wa mać
KUŻWAZNOWU NIC U BUKAI MULTIMULTI KISZKA WMULTITRAFIONE 4,72-OBOKI-9TO10-18-TO17-40TO DRABY 42 I JEST 2/5 ROZ***ICY UŻ Z TEGO DOSTANĘ
KUŻWA ZNOWU TE OSZOŁOMY MNIE WYCIULAŁY W PODOBNY SPOSÓB 2 TRAFIONE-3 OBOKI
znowu nic 4 zł ''wygrałem'' a utopiłem kilkanaście jak-tych jak tych żydów strzyc
kużwa o 5 w mm to chyba zapomnieć-to tuskoludków robota na taki ich
K..WA W TYM TUSKOLANDZIE ZA PIERONA NIC SIE NIE WYGRYWA-CHAPAJA DLA SIEBIE NIENAŻARTE BESTIE
do jasnej cholery u buka 2 kupony po 1 błędzie za2zl mogło być 400zł,a system3z6 to dopiero kurewski pech -A,B,Ctrafione remisy w NHLi3 po 1 błędzieza2ł wygrana 2.5 niech szlag zwali
tak wszystkie gry ustawione że 1 rączka ci skapnie od wielkiego dzwona-to zaś drugim łapskiem o***olii w***i
Zas ku..wa łój wylosowali na 14.00 ,coraz barziej utwierdzam się w przekonaniu że u totalizatorówsię nie wygra
Zapraszam wszystkich kto ma tvp sport do oglądania naszych hokeistów z Litwą godz 20.00 mś 2 dywizji w Krynicy
***a drugi raz-te-chamymnie w***iły 2/5 trafione 4,18 już miałem nadzieję ale40-dziestek nie było i 72 nie było-2 raz te chamy zwajchlowały
KUUUUUUUUUUUUUUU.WWWWWWWWWWWWWWWWWA TE CHAMY ZAŚ ZWAJCHLOWAŁY,OLEWAJĄC 40-STKI 2/5 MAM I PIANĘ NA TOTALIZATOR ZŁODZIEJSKI
W BIEDNYM NARODZIE CHOCIAŻBY JAK LUDZIW CH.JA ROBILI LUDZIE I TAK GRAĆ ŁUDZIĆ SIĘ BEDA
PODAJE 6-STKĘ NA 22.00 KTÓREJ NIE NADAM-ZOBACZYMY CZY WYJDZIE-7,14,26,40,43,72