Wpisy użytkownika pablo85
Łącznie 1 129 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 844 876. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
do uzytkownika magda z zachodniopomorskiego - za wpis na moj temat zostalas zgloszona do administratora
jezeli dalej zaczniesz skakac na tym sie nie skonczy
jezeli dalej zaczniesz skakac na tym sie nie skonczy
KrolRoow ta strona to cos wspanialego jestem tu od dawna super ludzie sa ale nie wszyscy i ne pozwole sobie na obrazanie
prosze prosze jest i nasza dzielna madzia która mnie wyzywa od glupich ..... powiedz mi to prosto w oczy ....
rozmawialem z pasko telefon jest podany na stronie zobaczymy jaka bedzie reakcja
ale kolego Ja nie pisalem do niej nawet nie wchodzilem na jej profil na czacie tez nie pisalem do niej
nie chce miec nic do czynienia z ta kobieta a Tobie Pasko dziekuje za pomoc i mila rozmowe od jutra juz znikam
tak masz racje zal mi Cie widać ze nie radzisz sobie w zyciu potrzebujesz sie dowartosciowac
czyli najpierw robi przykrosc a pozniej nie jest pewna ..... wspolczuje jej facetowi
wszedzie hejt i bluzgi nie pozwole zeby nawet tutaj tez tak bylo ta strona ma byc czysta przyjemnoscia i wspolnym pomaganiem sobie za wyrwanie paru groszy z ts
Pasko jeszcze raz dzieki za mila rozmowe. Duzo zdrowia szczescia wysokich wygranych, milo bylo byc Twiom gosciem.
« Poprzednie 100Kolejne »