Wpisy użytkownika opa30
Łącznie 681 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 874. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
MATYCZ-ładnie to napisałeś,to jest szczera prawda,ludzie gonią za pieniądzem jakby to było nie wiadomo co,za wszelką cenę,nawet brata by sprzedali,aby im się tylko powodziło...
a tu wystarczy sobie powolutku grać,jakoś sobie pomożemy,tylko cierpliwości...ludzie,nie jest to takie proste-żeby wygrać
9,18,52,56,61,62 te liczby zostają z 7 września po dzisiejszym losowaniu,tzn.9.09,reszta już się powtórzyła,bacznie je obserwujcie,a nawet można na nie zagrać-oczywiście z różnymi kombinacjami,2,3,4,5
ani wczoraj,ani dzisiaj nie było żadnej liczby zostających z 7 września...tzn
9,18,52,56,61,62
9,18,52,56,61,62
dzięki MATYCZ,a jeśli chodzi o dużego lotka to dobrze,że jest 3 mln.a nie 4-jak było tydzień temu,chociaż prawdę napisali,powinni mnie pytać ile wystawić,bo rzadko się mylę
tam gadasz CHED,jakie większe miasta,u nas były 2 szóstki,1999r i 2001r,
szkoda KACZOR,że tak pózno dałeś te liczby...o tej porze to ja w robocie,ale zobaczymy jak wejdą,nie ma biedy
każdą od i do każdej liczby dodajesz,odejmujesz i wyjdzie kilkanaście cyfr i można na nie grać-widzisz jaka to głupota...
mila podała wczoraj nr, GG jakiegoś TOBIASZA 4900112
i tak jest w kółko,może siedzi w jakimś szpitalu i się z nas nabija,co nie?
i tak jest w kółko,może siedzi w jakimś szpitalu i się z nas nabija,co nie?
dzisiaj to jestem bardzo miły,bo liczby to też mogę podawać jakieś tam...ciągi liczbowe,co tylko chcecie,a może chodzi o to żeby ktoś zaczął dyskusję,no tak...
kilka lat temu była taka 8-ka w multi :
15,17,51,55,57,59,71,75
może znowu się powtórzy
15,17,51,55,57,59,71,75
może znowu się powtórzy
było to 12.04.2002,piszę dlatego gdyż ją wysyłałem...pozdrawiam i za wszystko przepraszam !!!
witam,czy wiecie jak była wczoraj ostatnia losowana liczba w multilotku ???
obserwuję,coś mi w multi cienko ostatnio idzie,wiesz jaka była ostatnia wczoraj ?
a gram różnie,za kilka dych,ale nie gram liczbami tymi samymi,raczej zmieniam na drugi dzień,jak zostawiałem jakiś zakład to i tak nic nie wchodziło nawet za kilka dni...
ja też lubię niespodzianki,ale nie sposób mi codziennie nie sprawdzać,bo to moja robota
może i tak,ja tam robię kombinacje z jakiś 50 losowań i przestało coś wchodzić...
KACZOR wcześniej robiłem w multi tak:
opcja ostatnie wystąpienia liczb...i nie zle mi wchodziło,dziennie miałem ok. 100zł zysku i coś sie urwało...
opcja ostatnie wystąpienia liczb...i nie zle mi wchodziło,dziennie miałem ok. 100zł zysku i coś sie urwało...
te liczby które są wylosowane zaraz większość znowu się powtarza-z tych 20-tu danego dnia,często wchodziło przy 8-9...4-5 trafień
KACZOR...nie przesadzasz,dziesięć 9z 10,sto 8 z 10,sporo dziś trafili
ja kiedyś robiłem rozpiski na te pochodne,może i lepiej brzmi niż na końcówki liczb
MULTI_PLUS może być ciekawy,gdyż niektórzy jeśli nie trafią 4 liczb przy 8,9,10 skreśleń to będą mieli nagrodę pocieszenia
i nie tylko w tym,jak dopisze szczęście to chociaż się zwróci kasa,a do tej pory nic...zero,
tylko w PLUSA nie da się,z tego co mi wiadomo,także zakład kosztować będzie 5 zł
nawet nie da się,gdyż trzeba wytypować określoną ilość liczb,a plus jest dodatkowy
w PLUSA,niekoniecznie trzeba będzie grać,będą kupony-jak dotychczas i dodatkowe z plusem
już teraz jest nie za tanio,aż żal serce ściska,bo 1 zakład wyślesz to wiadomo że "super" szansa
tam chyba lepiej bo mają 70 liczb,ale nie ma jak grać,dla mnie za daleko
1,3,5,7,9 nieparzyste i
2,4,6,8,10 parzyste ,rozkładasz je w poszczególnych dziesiątkach
2,4,6,8,10 parzyste ,rozkładasz je w poszczególnych dziesiątkach
witam,KACZOR nie podobno tylko tak będzie...w MULTI PLUS nawet jak trafisz tylko jedną w swoim zakładzie to będzie kasa(musi ona być 20-tą w danym losowaniu multi) nieważne ile skreślasz liczb
jeśli trafisz 2/2 zapłacą 16zł,jeśli jedna z tych dwóch będzie 20-ta w losowaniu płacą 16 + 104=120zł tyle wygrasz za 5zł
wiesz KACZOR o tym mam możliwość wysyłania,jak coś trafię u mnie masz jak w banku,nawet lepiej
wiadomo,że 100% jest bardzo trudno trafić,ale choć rąbek też zadowoli...powolutku,wspólnie