Wpisy użytkownika opa
Łącznie 9 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 9 742. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
to jeszcze nic było nawet po kolei 39 i 45 oczywiście z moich liczb z wczoraj w sumie 7 trafnych,widzę że wrzesień ubiegłego roku znowu może się powtórzy,obym nie przegapiał zbyt często
ZDRÓWKA
ZDRÓWKA
ja biorę numerki z różnych dni,bo nie wiadomo które wejdą wczorajsze były z 29 XII
na DL???
strach podawać bo będzie do podziału,ale proszę system 7
8,18,28,27,17,13,43
strach podawać bo będzie do podziału,ale proszę system 7
8,18,28,27,17,13,43
na ML
3 X po 9 z +
15,18,25,26,43,49,59,65,78
15,25,43,49,59,65,67,69,73
8,14,18,26,28,62,64,76,78
3 X po 9 z +
15,18,25,26,43,49,59,65,78
15,25,43,49,59,65,67,69,73
8,14,18,26,28,62,64,76,78
MARIO OL. nie tylko ludzie mogą być zawiedzeni,dla mnie też jest przykro jeśli liczby nie wejdą...ale próbować trzeba,samo z nieba nie spadnie
Nikt Ci ot tak sobie kasy nie da jak dla Szanownego Ojca-z całym szacunkiem!!!
nie wyszło,wczoraj się przegapiło 5/5 i na drugi dzień zawsze jest wtopa
no właśnie ja też się zastanawiam nad tym ML
ale narazie wchodzą...się zobaczy
ale narazie wchodzą...się zobaczy
Witam witam i o zdrowie pytam...w DL były 3 wygrane
2 w oddziale W-wa i 1 Gdańsk
2 w oddziale W-wa i 1 Gdańsk
Mnie to dziwi że wszyscy mają internet i jest taka strona www.lotto.pl ,tam podają wysokości wygranych
zagraj w express,zakład kosztuje 1,25.proponowałbym zagrać choć systemem 6-koszt. 7,50,jesli trafisz 3-kę,płatne 3 trójki(średnio od 15-45zł)
Czwórki w expresa wahają się od 300-1400 zł.w systemie 6 płatne jest 2 czwórki i kilka trójek
bo pewnie myśli że wygra za 2 zł...kobieta trafiła 5-tke w dużego na 1 zakład,ale to jest jeden na 100 tys przypadków ,a może i więcej-na pewno...także życzę POWODZENIA takim graczom
5 i 20,40,52,64,72
27,22,23 tu minim. 2/3
22,47,59
20,52,72
27,22,23,47,59
ALL NO PLUS
nie bierzcie do głowy jeśli nie wejdą ja nie jestem Brusem wszechmogącym,bis Abend,viel Gluck...fur alle
ja mam taki program gdzies jeszcze ze starego kompa,w nim jest właśnie termometr,tylko coś on mi odwalał...ale fajny i ciekawy nazywał się chyba termolotto czy jak...mam go gdzieś napewno...10 zł za sztukę-jakby ktoś chciał
Panie MATYCZU,trzeba było puscic 2 trojki razem pierwsze z dat 4 i 6 sty i byłoby 6/6 z +
ALA ja mam lepszą analizę z 3-6 stycz.mozg się lasuje...ale dużo by to pisać
kochani o gwiazdach to będziemy rozmawiać jak coś porządnego trafimy,miałem wczoraj zaryzykować na 27 zle wez,jakby nie było...???
zauważyłem że jeśli przegapię lepszą wygraną to na drugi dzień już tylko wtopa...także na dziś łączcie je w 10 z +,odzdzielnie też z +
21,51,55,65,76
25,44,67,73,78
może dod. to
23,47,21
22,20,72
te liczby to z mojej kartki,także próbujcie,w razie wygranej liczę na waszą finansową pomoc...
POZDROWIENA DLA DODY
MAZURY ZAPRASZAJĄ
a dla mnie to i doda może śpiewać,czy ja muszę od razu się umawiać...z resztą nie mogę tak jak Ty Alicjo...
tralalala,na pewno uwierzę...nic nie wiecie o tajemnicach totolotka...dlatego trudno wygrać...he he
ja tam kreśliłem 3 pierwsze i 3 ostatnie ze swojego zestawu co były wczoraj i jest 6/6 szkoda że bez plusa
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
a chciało mnie znowu zrobić w ciula,ty siwy łbie rembiszewski-zapomnij
dzisiaj i jutro grajcie w multi na chybił,bo mogą się powtórzyć...chyba że traficie owe
17,26,37 rozbić po dwie a nóż 37 będzie PLUSEM,PANIE WIELEBA PLEASE !!!!!!!
17,26,37 rozbić po dwie a nóż 37 będzie PLUSEM,PANIE WIELEBA PLEASE !!!!!!!
Mąż wraca do domu i od progu krzyczy:
- Kochanie trzafiłem "6" w totolotka.
Żona siedzi bez żadnej reakcji.
- No kochanie nie cieszysz się? Wygrałem w totolotka, będziemy bogaci.
A żona smutnym głosem:
- Mamusia mi zmarła.
A mąż na to:
- o kur*** KUMULACJA!!!
- Kochanie trzafiłem "6" w totolotka.
Żona siedzi bez żadnej reakcji.
- No kochanie nie cieszysz się? Wygrałem w totolotka, będziemy bogaci.
A żona smutnym głosem:
- Mamusia mi zmarła.
A mąż na to:
- o kur*** KUMULACJA!!!
Sobota wieczór. Facet siedzi przed telewizorem z kuponem lotto w ręku. Ogląda losowanie. Pierwsza liczba zgadza się..., podobnie druga..., trzecia..., czwarta też się zgadza, piąta też..., przed szóstą facet zaciska zęby patrzy i... jest trafił szóstkę! Szczęśliwy krzyczy do żony:
- Zośka pakuj się!!!
Żona ucieszona pyta:
- Jezus! Józek, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż?!
Józek:
- Nie gadaj tylko się pakuj!!
Zośka:
- Rany! Józek jaka jestem szczęśliwa ale powiedz gdzie jedziemy??!!
Józek:
- Pakuj się!!! i wypier.....!!!
- Zośka pakuj się!!!
Żona ucieszona pyta:
- Jezus! Józek, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż?!
Józek:
- Nie gadaj tylko się pakuj!!
Zośka:
- Rany! Józek jaka jestem szczęśliwa ale powiedz gdzie jedziemy??!!
Józek:
- Pakuj się!!! i wypier.....!!!
Wielka kumulacja. Stoi dziennikarz pod budką Lotto i robi wywiady.
Podjeżdża
facet trabantem, dziennikarz przyskakuje i pyta:
- Co pan zrobiłby z tą wygraną.
Facet myśli i mówi:
- No to większe mieszkanie, poloneza...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet polonezem. Dziennikarz pyta:
- A co pan by zrobiłby...
- No, to jakiś dom, mercedes...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet mercolem 600 SEL. Dziennikarz ponawia pytanie...
- Taaak, no to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS...
- A reszta?
- A reszta niech k***a czeka!
Podjeżdża
facet trabantem, dziennikarz przyskakuje i pyta:
- Co pan zrobiłby z tą wygraną.
Facet myśli i mówi:
- No to większe mieszkanie, poloneza...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet polonezem. Dziennikarz pyta:
- A co pan by zrobiłby...
- No, to jakiś dom, mercedes...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet mercolem 600 SEL. Dziennikarz ponawia pytanie...
- Taaak, no to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS...
- A reszta?
- A reszta niech k***a czeka!
Pewnego dnia żona wraca do domu z pierścionkiem z wielkim diamentem. Mąż pyta zdziwiony:
- Skąd to masz?
- Graliśmy z szefem w lotto i wygraliśmy. Kupiłam z mojej części wygranej.
Tydzień później żona wraca w nowym, lśniącym futrze.
- Skąd to masz?
Po kolejnym tygodniu żona parkuje pod domem nowy sportowy samochodzik. Oczywiści powtarza wyjaśnienie z totolotkiem. Przy okazji prosi męża:
- Przygotuj mi, kochanie, kąpiel!
Po chwili wchodzi do łązienki i widzi, że mąż napuścił do wanny tyle wody, że ledwo zebrała się kałuża w okolicy korka.
- Co to ma znaczyć, to ma być kąpiel?!
- Kochanie, chyba nie chcemy, żeby zamoczył sie Twój kupon?
- Skąd to masz?
Tydzień później żona wraca w nowym, lśniącym futrze.
- Skąd to masz?
Po kolejnym tygodniu żona parkuje pod domem nowy sportowy samochodzik. Oczywiści powtarza wyjaśnienie z totolotkiem. Przy okazji prosi męża:
- Przygotuj mi, kochanie, kąpiel!
Po chwili wchodzi do łązienki i widzi, że mąż napuścił do wanny tyle wody, że ledwo zebrała się kałuża w okolicy korka.
- Co to ma znaczyć, to ma być kąpiel?!
- Kochanie, chyba nie chcemy, żeby zamoczył sie Twój kupon?
Ala tak już jest...ja chciałbym wygrywać nawet codziennie 6/6 w multi,nie muszę trafić 4 mln,. w dużego POZDRAWIAM
znowu żałowałem zakładu,bo miałem po kolei 21,51,55,65
21,51,55 wysłałem,ale 51,55,65 nie chrena,a miałem
21,51,55 wysłałem,ale 51,55,65 nie chrena,a miałem
bo w multi nie mam szczęścia...czasem coś mi trafi,przegapiłem kiedyś 8/8,na razie nie miałem takiej okazji...tylko express mnie zadowolił w 2006 r
a dlatego jestem bo chcę żeby ktoś wygrał choć trochę lub więcej z moich liczb,może mi się odwdzięczy
Słoneczko świeci,super pogoda,ślisko nie jest,zaraz się ubieram i odpalam swoje BUGATTI,będę się rozkoszował przy muzyce...
na dziś 22,23,47 mogłoby wejść nie wiem co z plusem ale radziłbym na kilka stawek
na dziś 22,23,47 mogłoby wejść nie wiem co z plusem ale radziłbym na kilka stawek
jakby ktoś miał pytania jak wygrać w MULTILOTKA,odnośnie jakiś systemów służę pomocą.Nie odpowiem od razu,bo logiczne że nie kimam przy tej stronce.POZDRAWIAM
Ja też witam wszystkich w ten śliczny,zakochany,słoneczny i szczęśliwy dzień
Witam P.Alę,Matycza,Multicórkę,Brunona,Stałego Bywalca,Pitrexa,Depesza,Ellllę itd...wszystkich przyjaznych i kochających łatwe pieniążki
Na MAzurach lux,nie ma co porównywać lata,ale jest fajnie-żeby jeszcze u nas był basen to już w ogóle,na razie się za mało wygrywa żeby wybudować samemu i pływać do woli...Ellla ja też czekam na te liczby
żeby to było realne nawet te "mało" nawet to nie chce wchodzić,na razie się w miarę zwraca i to nie zawsze...nie widzę choćby 3/3
zrobią "kina" z multilotkiem to nie będziesz wtedy czekać-co 5 minut losowanie-może być???
Mnie to najbardziej interesuje KENO z Niemiec,żeby można było grać przez neta,bo przecież ie pojadę...tam jest 20/70 liczb,a podobne wygrane-to jest to
najgorzej jest jak się przegrywa...pózniej nie chce się nic pisać...sam wiem po sobie ALU
a popatrzcie tu co byście wytypowali:
4,13,24,68
czy coś innego???
www.pewniaki.pl/wyniki.htm
4,13,24,68
czy coś innego???
www.pewniaki.pl/wyniki.htm
Bo coś cienko ostatnio,nawet z moich zestawień słabo wchodzi,coś z tymi kulkami z nami w kulki grają,pozmieniali czy co??? bo żeby 10-tki przez 3 miesiące nie trafić,ile to można czekać...