Wpisy użytkownika murphy
Łącznie 534 wpisów w archiwum, pokazane od nr 49 166. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Kubeł - to powinno Cię zainteresować:
http://www.lotterysoftware.co.nz/aplus.htm
http://www.lotterysoftware.co.nz/aplus.htm
Przecież PASKO informował , że już nie wprowadza wyników osobiście , a robi to napisany przez niego skrypt ściagąjacy wyniki z sieci...Więc błąd zapewne jest w tym źródle , z którego pobierane są te wyniki.
Przecież PASKO informował , że już nie wprowadza wyników osobiście , a robi to napisany przez niego skrypt ściagąjacy wyniki z sieci...Więc błąd zapewne jest w tym źródle , z którego pobierane są te wyniki.
Patrząc na poprzednie wpisy to jasno widać , że dziś w Krakowie wybiło szambo...ale w pijanej głowie pewnego sędziwego jubilata , który sądzi , że zmieniając nicki i z samym sobą tu korespondując - uda mu się uwolnić z półanalfabetyzmu od zawsze w jego durnowatych drobiowych wpisach obecnego.
Na to jesteś za dużym prostakiem i zbyt ubogie masz słownictwo i tu na tym czacie i forum nikt inny nie pisze "progresi" i "kulkowicze"...
Zatem kończ waść - wstydu sobie oszczędź i spadaj na swoją grządkę!
Na to jesteś za dużym prostakiem i zbyt ubogie masz słownictwo i tu na tym czacie i forum nikt inny nie pisze "progresi" i "kulkowicze"...
Zatem kończ waść - wstydu sobie oszczędź i spadaj na swoją grządkę!
PASKO: widzę , że ostro zmieniasz front...bo zaledwie kilka tygodni temu , na moją do Ciebie skierowaną propozycję oparcia dokonywania aktualizacji wyników losowań o użytkowników strony , zdecydowanie byłeś na nie , motywując obawą działań ze strony żartownisiów , a dziś jednak idziesz w tym sugerowanym Ci poprzednio kierunku.
P.s: na powrót na właściwą drogę nigdy nie jest za późno!
Pozdrawiam
P.s: na powrót na właściwą drogę nigdy nie jest za późno!
Pozdrawiam
Wobec tego , że nie wszyscy zaglądają na forum to informuję ew. zainteresowanych , że w wątku "TYPY BUKMACHERSKIE " zamieściłem zbiór linków do rozmaitych kalkulatorów przydatnych w bukmacherstwie
( do obliczeń takich jak yield , value bety , surebety , progresje , cover bety , dutching , DNB , handicapy azjatyckie , wyścigi psów i koni , poker ) . W części pierwszej zawarte są linki do stron w języku polskim , a w części drugiej oddzielonej kreską , głównie do stron w j. angielskim.
( do obliczeń takich jak yield , value bety , surebety , progresje , cover bety , dutching , DNB , handicapy azjatyckie , wyścigi psów i koni , poker ) . W części pierwszej zawarte są linki do stron w języku polskim , a w części drugiej oddzielonej kreską , głównie do stron w j. angielskim.
Będąc przy linkach dodam jeszcze , że w tym samym wątku "TYPY BUKMACHERSKIE" zamieściłem moje bardzo obszerne zbiory linków do kilku dyscyplin sportu , takich jak:
a/ piłka nożna
b/ piłka ręczna
c/ siatkówka
d/ koszykówka
e/ baseball
f/ tenis
Pzdr.
a/ piłka nożna
b/ piłka ręczna
c/ siatkówka
d/ koszykówka
e/ baseball
f/ tenis
Pzdr.
Artykuł o hazardzie wśród piłkarzy polskiej ligi , czyli na biednego nie trafiło , skoro jeden z byłych reprezentantów Polski przegrał w kasynie 2 mln zł :
http://www.dziennik.pl/sport/article385297/Polscy_pilkarze_sa_uzaleznieni_od_hazardu.html
http://www.dziennik.pl/sport/article385297/Polscy_pilkarze_sa_uzaleznieni_od_hazardu.html
Informuje zainteresowanych , ze na forum zamiescilem wykaz linkow do najwiekszych polskich for oraz portali sportowo-bukmacherskich:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1151&last=1
Pzdr.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1151&last=1
Pzdr.
Na forum http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1151&last=1 zamieściłem właśnie , znalezioną w necie relację jednego z graczy o wręcz złodziejskich praktykach u buka bwin.
Pouczająca lektura dla tych , którzy chcą tam otworzyć konto...
Pouczająca lektura dla tych , którzy chcą tam otworzyć konto...
lolek22 , sam miałem bardzo duże problemy z jednym z najpoważniejszych buków , bo z samym bet365.
Chodziło o wynik meczu w J-league , czyli w lidze japońskiej.Podali inny niż był we wszystkich livescorach i za nic nie chcieli mi uznać wygranego kuponu.Nic ich nie ruszało i odpisywali , że oni kierują się "swoimi zasadami" . Więc w tej sytuacji wysłałem im linki do około 100 największych światowych for i portali bukmacherskich i ostrzegłem , że na każdym z nich zamieszczę ostrzeżenie przed graniem u nich z podaniem jak mnie oszukali - i że to moje ostrzeżenie trafi do wielu tysięcy osób. Nazajutrz kasa była na koncie...
Chodziło o wynik meczu w J-league , czyli w lidze japońskiej.Podali inny niż był we wszystkich livescorach i za nic nie chcieli mi uznać wygranego kuponu.Nic ich nie ruszało i odpisywali , że oni kierują się "swoimi zasadami" . Więc w tej sytuacji wysłałem im linki do około 100 największych światowych for i portali bukmacherskich i ostrzegłem , że na każdym z nich zamieszczę ostrzeżenie przed graniem u nich z podaniem jak mnie oszukali - i że to moje ostrzeżenie trafi do wielu tysięcy osób. Nazajutrz kasa była na koncie...
W dniu 4.05.2009 o godzinie 18.15 napisałem na forum w wątku scolla "Wasze przypadki?":
"Twoja historia dla mnie jest tylko świadectwem niuchronności LOSU i naszego niewielkiego nań wpływu , bo jedynie na wydarzenia pomiędzy PUNKTAMI KLUCZOWYMI , których nijak ominąć się nie da - choć wiele może być dróg do nich prowadzących... "
I ta moja wypowiedź przypomniała mi się właśnie teraz , gdy dowiedziałem się , że pewne małżeństwo , które miało wykupione bilety na ten tragiczny lot z Brazylii do Paryża nie poleciało jednak - i teraz mieli wypadek samochodowy , w którym zginęła żona kierowcy , a on jest w stanie krytycznym jak podają media.
Warto nad tym chwilę pomyśleć...
"Twoja historia dla mnie jest tylko świadectwem niuchronności LOSU i naszego niewielkiego nań wpływu , bo jedynie na wydarzenia pomiędzy PUNKTAMI KLUCZOWYMI , których nijak ominąć się nie da - choć wiele może być dróg do nich prowadzących... "
I ta moja wypowiedź przypomniała mi się właśnie teraz , gdy dowiedziałem się , że pewne małżeństwo , które miało wykupione bilety na ten tragiczny lot z Brazylii do Paryża nie poleciało jednak - i teraz mieli wypadek samochodowy , w którym zginęła żona kierowcy , a on jest w stanie krytycznym jak podają media.
Warto nad tym chwilę pomyśleć...
Bazuję na treści informacji prasowej i tam na 100% było napisane , że pomimo posiadania biletów jednak nie polecieli tym lotem...
kogucik19>>> ale kogo aż tak to obchodzi co ty grasz , abyś spamował ten czat - WBREW REGULAMINOWI powtarzał identyczne wpisy , które parę chwil wcześniej zamieściłeś w kurniku , czyli tym swoim wątku "Kogucik19 czyli problemy , same problemy " na forum ???
Zastanów się nad sobą - bo skoro przegrywasz już ponad 3500zł na forum , to nie masz czym i tu się popisywać - skoro twoje typy są do dupy!
Tak więc zalecam ci abyś już NIGDY więcej tego błędu tu robił...
Zastanów się nad sobą - bo skoro przegrywasz już ponad 3500zł na forum , to nie masz czym i tu się popisywać - skoro twoje typy są do dupy!
Tak więc zalecam ci abyś już NIGDY więcej tego błędu tu robił...
Zwracam uwagę , że 8 kolejnych liczb w Multilotku wylosowano już 19.01.2000 roku i były to liczby z zakresu 41-48...tak więc wczorajsza 8-mka z godziny 14.00 nie wystąpiła wcale po raz pierwszy , jak tu niektórzy piszą.
lila>>> o moje ciśnienia bądź spokojna , skoro Twoje nie skoczyło wtedy , gdy "vento" porównał Cię tu na czacie ( choć pisząc to słowo po włosku ) z ulicznicą , czyli k...ą !
mag..>>>> czym innym jest zaprezentowanie swojego bilansu gry jeśli ktoś ma na to ochotę , a czym innym SPAMOWANIE , czyli wbrew obowiązującemu REGULAMINOWI powtarzanie tych samych wpisów w kilku miejscach.Chętni tej lektury z jego wątpliwej jakości i o wartości przynoszącej straty typami mogą sobie przeczytać to w wiadomym wątku na forum , a po co się na chama tu wciskać prezentując DOKŁADNIE te same wpisy o swoich granych 5 kuponach dodatkowo na czacie???
Wystarczy w kilku słowach podać albo link albo zamieścić informację , ze typy już są podane na forum...
P.s: czy Twój nick to skrót od "magiel" ?
Wystarczy w kilku słowach podać albo link albo zamieścić informację , ze typy już są podane na forum...
P.s: czy Twój nick to skrót od "magiel" ?
lila>>> a jak tak jak Ty się niedowidzi , to chyba wiesz że okulary powinnaś założyć , bo czytając bez okularów bzdurę napisałaś o NIBY moim czepianiu się wszystkich.
Uświadamiam Cię więc , że to Ty się do mnie przyczepiłaś tym swoim głupawym wpisem , w którym wyraziłaś nadmierną troskę o moje ciśnienie...Dbaj więc dziecko o swoje: i oczy i ciśnienie!
Uświadamiam Cię więc , że to Ty się do mnie przyczepiłaś tym swoim głupawym wpisem , w którym wyraziłaś nadmierną troskę o moje ciśnienie...Dbaj więc dziecko o swoje: i oczy i ciśnienie!
W odniesieniu do tego co "vento" napisał tu o lili , pytając ją wprost " lila ,dlaczego jesteś taką k...ą ? " zastępując polskie słowo jego włoskim odpowiednikiem - wcale nie chodzi o żaden artykuł z włoskiej gazety.
Dziwi mnie ta dzisiejsze amnezja w tej sprawie zarówno u "vento" jak i u samej "lili"...
Być może po prostu "lila" nie zrozumiała znaczenia tego włoskiego słowa i faktu , że została przez niego do k...y porównana...
Nazajutrz "vento" prosił tu w wielu wpisach "lilę" o wybaczenie za to co napisał o niej.
Dziwi mnie ta dzisiejsze amnezja w tej sprawie zarówno u "vento" jak i u samej "lili"...
Być może po prostu "lila" nie zrozumiała znaczenia tego włoskiego słowa i faktu , że została przez niego do k...y porównana...
Nazajutrz "vento" prosił tu w wielu wpisach "lilę" o wybaczenie za to co napisał o niej.
lila>>> a oto stosowny wpis:
"88080. status vento 2010-01-11 (18:33)
Lila dlaczego taka jesteś "cazzo"!!! "
"88080. status vento 2010-01-11 (18:33)
Lila dlaczego taka jesteś "cazzo"!!! "
lila>>> Nic do Ciebie nie pisałem zanim to Ty się do mnie wprost nie zwróciłaś , więc to Ty dziś do mnie się przyczepiłaś tym swoim wpisem , w którym wyraziłaś troskę o moje ciśnienie - więc to raczej Ty się teraz w końcu ode mnie odwal i sama "czep tramwaju" jak mi to radzisz , w tym kolejnym dziś do mnie wpisie:
"Zejdz ze mnie bo mi zaczyna się robić duszno.Jak nie masz się czego lub kogo czepić,czep się tramwaju a mi daj spokój".
I zapamiętaj sobie to dobrze , że ja na Ciebie nigdy bym nie wszedł , nawet gdyby tylko nas dwoje ocalało na bezludnej wyspie...Po prostu nie znoszę starych Panien!
Tak więc możesz sobie tylko o tym pomarzyć...
"Zejdz ze mnie bo mi zaczyna się robić duszno.Jak nie masz się czego lub kogo czepić,czep się tramwaju a mi daj spokój".
I zapamiętaj sobie to dobrze , że ja na Ciebie nigdy bym nie wszedł , nawet gdyby tylko nas dwoje ocalało na bezludnej wyspie...Po prostu nie znoszę starych Panien!
Tak więc możesz sobie tylko o tym pomarzyć...
Proszę o zwrócenie bacznej uwagi na konia nr 10 z wyścigu na australijskim torze w Townville:
http://www.puntersparadise.com.au/odds-comparison/
Sława naszego mistrza sięga daleko , choć z drugiej strony to chyba parę groszy dobry adwokat by wyciągnął od właściciela tego konia , nazwanego PUDZIANOWSKI...
http://www.puntersparadise.com.au/odds-comparison/
Sława naszego mistrza sięga daleko , choć z drugiej strony to chyba parę groszy dobry adwokat by wyciągnął od właściciela tego konia , nazwanego PUDZIANOWSKI...
*nieuczesany>>> zacznij od wrzucenia 20 gr do puszki temu zgolaszonemu , nielotnemu graczowi z Krakowa , który pod pozorem że to dla wnuczka - to sam zbiera na dalszą grę , wobec manka 3500zł w kasie!
lila>>> czy Wy w Gnieźnie to znacie tylko ten jeden kawał???
Bo ten sam już 2 razy podawał tu Twój rodak z Gniezna , niejaki "emeryt" vel "ibiza" - a teraz Ty ten kawał po raz już 3-ci podałaś...
A wiesz za co Kain zabił Abla?
Za to , że mu wciąż stare kawały opowiadał!
Bo ten sam już 2 razy podawał tu Twój rodak z Gniezna , niejaki "emeryt" vel "ibiza" - a teraz Ty ten kawał po raz już 3-ci podałaś...
A wiesz za co Kain zabił Abla?
Za to , że mu wciąż stare kawały opowiadał!
mag..>>>> zapewniam Cię , że moja naturalna żelatyna doskonale sprawdzi się jako maseczka na Twojej fizjonomii...tak więc to raczej Ty będziesz wtedy twarzowo "sztywna" , gdy ja będę już tu i ówdzie miękki....
mag..>>>> zapewniam Cię , że moja naturalna żelatyna doskonale sprawdzi się jako maseczka na Twojej fizjonomii...tak więc to raczej Ty będziesz wtedy twarzowo "sztywna" , gdy ja będę już tu i ówdzie miękki....
P.s: też Ci życzę SMACZNEGO! :)
P.s: też Ci życzę SMACZNEGO! :)
kogucik19 napisał:
"97815. status kogucik19 2010-02-24 (22:08)
VENTO to dwie różne osoby.Pozdrawiam"
Dzięki ci koguciku19 - bo też tak podejrzewałem , że Vento to dwie rożne osoby!
A kto jak kto ale ty znasz się na wielokrotnych nickach , bo sam tu jesteś jako:
a/ kogucik19
b/ kormoran50
c/ waclaw
d/ student3
e/ bankrut
"97815. status kogucik19 2010-02-24 (22:08)
VENTO to dwie różne osoby.Pozdrawiam"
Dzięki ci koguciku19 - bo też tak podejrzewałem , że Vento to dwie rożne osoby!
A kto jak kto ale ty znasz się na wielokrotnych nickach , bo sam tu jesteś jako:
a/ kogucik19
b/ kormoran50
c/ waclaw
d/ student3
e/ bankrut
kogucik19>>> większego od ciebie zboczeńca to na tym forum nie było nie ma i nie będzie - bo tylko naprawdę ktoś jak ty porąbany mógł przybrać nick "kutasik19" licząc że mu się użytkowniczki do rozporka rzucą!
A oto jak rozwijała się ta "głowna" przypadłość u "kogucika19" i jak to wyglądało w jego tu początkach:
"12886. status kogucik19 2008-02-05 (08:33)
na podanych 9 liczb wyszlo 6 jak by to ktos pomieszal moglo byc ciekawie na dzi proponuje wszystkie liczby co maja w sobie zawarta liczbe 6 tak mi wychodzi w oparciu o konsystence jowisza pozdrawiam."
Bez komentarza...
"12886. status kogucik19 2008-02-05 (08:33)
na podanych 9 liczb wyszlo 6 jak by to ktos pomieszal moglo byc ciekawie na dzi proponuje wszystkie liczby co maja w sobie zawarta liczbe 6 tak mi wychodzi w oparciu o konsystence jowisza pozdrawiam."
Bez komentarza...
Jak sam o sobie tu podawał , "emeryt" vel "ibiza" jest członkiem Klubu Wysokogórskiego w Gnieźnie.
Oto jego fotka ( to ten siwy dziadek 160 cm wzrostu pierwszy z lewej ) :
http://www.ornak.eu/2008/KoronaE/Zdobycze/07.jpg
a inne są do obejrzenia na stronie tego w/w Klubu Wysokogórskiego:www.ornak.eu
I tam zostaną wysłane WSZYSTKIE obrażające innych wpisy z tego forum np.:
"97840. status emeryt 2010-02-24 (22:38)
to muł do szóstej potęgi olewać go nie potem a moczem"
a autorstwa "emeryta" , aby członkowie klubu dowidzieli się jaki cham z tego członka!
Oto jego fotka ( to ten siwy dziadek 160 cm wzrostu pierwszy z lewej ) :
http://www.ornak.eu/2008/KoronaE/Zdobycze/07.jpg
a inne są do obejrzenia na stronie tego w/w Klubu Wysokogórskiego:www.ornak.eu
I tam zostaną wysłane WSZYSTKIE obrażające innych wpisy z tego forum np.:
"97840. status emeryt 2010-02-24 (22:38)
to muł do szóstej potęgi olewać go nie potem a moczem"
a autorstwa "emeryta" , aby członkowie klubu dowidzieli się jaki cham z tego członka!
A oto kolejne zdjęcie pochodzące z netowej strony Klubu Wysokogórskiego z Gniezna :
http://www.ornak.eu/2008/KoronaE/Zdobycze/08.jpg
( ten niewyrośnięty siwy dziadek pierwszy z lewej to "emeryt" ) i dziś w rozmowie telefonicznej potwierdzono mi , że faktycznie jako już emeryta tak go nazwano i dlatego nosi pseudonim "emeryt".
Tak więc kłamał pisząc tu , że ten nick to stąd , że opowiada kawały o dziadkach , w tym o swoim - bo jego dziadek aby mógł jeszcze żyć to musiałby mieć ok. 170 lat :)
http://www.ornak.eu/2008/KoronaE/Zdobycze/08.jpg
( ten niewyrośnięty siwy dziadek pierwszy z lewej to "emeryt" ) i dziś w rozmowie telefonicznej potwierdzono mi , że faktycznie jako już emeryta tak go nazwano i dlatego nosi pseudonim "emeryt".
Tak więc kłamał pisząc tu , że ten nick to stąd , że opowiada kawały o dziadkach , w tym o swoim - bo jego dziadek aby mógł jeszcze żyć to musiałby mieć ok. 170 lat :)
Oto kolejny przykład prawdomówności "emeryta" vel "ibiza":
"97904. status emeryt 2010-02-25 (00:08)
nie śpię, bo o 2.oo zabierają mnie i do Flensburga pilotuję laweciarzy, taka praca"
..........................................................
"97914. status emeryt 2010-02-25 (09:47)
31 SUPEROFERTA Valencia-FC Brugge 1
1751 Liga Europejska-2.sp. - AS Roma-Panathinaikos 1
1730 Liga Europejska-2.sp. - Marseille-FC Kopenhaga 10 "
emeryt>>> Szybki Bill jesteś , bo o 2.00 wyjechałeś z laweciarzami do Flensburga a o 9.47 typy już zapodajesz!
Jak wytrzeźwiejesz to poczytaj co wczoraj napisałeś - a jak będziesz się w lustrze widział to pozdrów ode mnie "ibizę"...
"97904. status emeryt 2010-02-25 (00:08)
nie śpię, bo o 2.oo zabierają mnie i do Flensburga pilotuję laweciarzy, taka praca"
"97914. status emeryt 2010-02-25 (09:47)
31 SUPEROFERTA Valencia-FC Brugge 1
1751 Liga Europejska-2.sp. - AS Roma-Panathinaikos 1
1730 Liga Europejska-2.sp. - Marseille-FC Kopenhaga 10 "
emeryt>>> Szybki Bill jesteś , bo o 2.00 wyjechałeś z laweciarzami do Flensburga a o 9.47 typy już zapodajesz!
Jak wytrzeźwiejesz to poczytaj co wczoraj napisałeś - a jak będziesz się w lustrze widział to pozdrów ode mnie "ibizę"...
Oto ostatnio opracowany przeze mnie system na 7 meczy , który choć nie jest - ale świadomie! - zbalansowany ( czyli wszystkie mecze nie występują w nim tyle samo razy ) to jednak jest chyba dość ciekawy:
SYSTEM na 7 zdarzeń z gwarancją "4" przy trafieniu 6z7:
a/ 1-2-3-4
b/ 1-5-6-7
c/ 2-3-4-5
1/ dla dowolnych 6 trafień ma 100%-owa gwarancję "4"
2/ przy trafieniu dowolnych 5z7 zdarzeń mamy 38%-ową szansę na "4"
3/ przy trafieniu dowolnych 4z7 zdarzeń mamy 8%-ową szansę na "4"
Ale konstrukcja tego systemu pozwala także na wygranie nawet 2 kuponów , gdy wystąpią 2 błędy w typowaniu - te na konkretnych pozycjach 6 i 7 a nawet wygrać 1 kupon przy popełnieniu aż 3 błędów: np. 1-6-7 lub 5-6-7.
Dlatego więc pozycje 6 i 7 występują tu tylko pojedyńczo , aby podstawić pod nie tylko te najtrudniejsze naszym zdaniem do wytypowania mecze , których to rozstrzygnięć najbardziej się obawiamy.
Jeżeli dla przykładu weźmiemy zdarzenia z kursami po 1.6 to przy grze w necie bez podatku i trafiając 1 kupon , wygrana to 1.6^4=6.55 a przy grze u buków naziemnych wygrana to 5.9 przy koszcie gry 3 jednostki za nadanie 3 kuponów.
Tak więc w szczególnych okolicznościach ( błędy 1-6-7 lub 5-6-7 ) możemy wygrać 1 kupon , mając już nawet trafione tylko 4z7 zdarzeń , bądź 5z7 przy błędach jak 2-3;2-4;3-4;1-6;1-7;5-6;5-7;6-7 choć oczywiście podstawową gwarancją systemu jest wygranie 1 kuponu przy popełnieniu 1 dowolnego błędu w 7 typowanych meczach.
Pzdr.
SYSTEM na 7 zdarzeń z gwarancją "4" przy trafieniu 6z7:
a/ 1-2-3-4
b/ 1-5-6-7
c/ 2-3-4-5
1/ dla dowolnych 6 trafień ma 100%-owa gwarancję "4"
2/ przy trafieniu dowolnych 5z7 zdarzeń mamy 38%-ową szansę na "4"
3/ przy trafieniu dowolnych 4z7 zdarzeń mamy 8%-ową szansę na "4"
Ale konstrukcja tego systemu pozwala także na wygranie nawet 2 kuponów , gdy wystąpią 2 błędy w typowaniu - te na konkretnych pozycjach 6 i 7 a nawet wygrać 1 kupon przy popełnieniu aż 3 błędów: np. 1-6-7 lub 5-6-7.
Dlatego więc pozycje 6 i 7 występują tu tylko pojedyńczo , aby podstawić pod nie tylko te najtrudniejsze naszym zdaniem do wytypowania mecze , których to rozstrzygnięć najbardziej się obawiamy.
Jeżeli dla przykładu weźmiemy zdarzenia z kursami po 1.6 to przy grze w necie bez podatku i trafiając 1 kupon , wygrana to 1.6^4=6.55 a przy grze u buków naziemnych wygrana to 5.9 przy koszcie gry 3 jednostki za nadanie 3 kuponów.
Tak więc w szczególnych okolicznościach ( błędy 1-6-7 lub 5-6-7 ) możemy wygrać 1 kupon , mając już nawet trafione tylko 4z7 zdarzeń , bądź 5z7 przy błędach jak 2-3;2-4;3-4;1-6;1-7;5-6;5-7;6-7 choć oczywiście podstawową gwarancją systemu jest wygranie 1 kuponu przy popełnieniu 1 dowolnego błędu w 7 typowanych meczach.
Pzdr.
« Poprzednie 100Kolejne »