Wpisy użytkownika murphy
Łącznie 534 wpisów w archiwum, pokazane od nr 46 007. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Pasko napisał:
"45974. Ja mogę w tym momencie prosić o zaprzestanie murphy'ego o działalności na tym chacie.
Pasko 2009-04-14 (11:21) "
............................................................................
Pasko: jak już uznasz , że chcesz mnie o to prosić , to proś wtedy śmiało - bo na ten moment z analizy Twojej wypowiedzi to wiem , że możesz mnie o to prosić...
Dzięki za uprzedzenie!
Myślę , że ja mogę w tym momencie napisać , że nie będę wtedy zaskoczony - gdy już się do mnie z tym zwrócisz...
"45974. Ja mogę w tym momencie prosić o zaprzestanie murphy'ego o działalności na tym chacie.
Pasko 2009-04-14 (11:21) "
Pasko: jak już uznasz , że chcesz mnie o to prosić , to proś wtedy śmiało - bo na ten moment z analizy Twojej wypowiedzi to wiem , że możesz mnie o to prosić...
Dzięki za uprzedzenie!
Myślę , że ja mogę w tym momencie napisać , że nie będę wtedy zaskoczony - gdy już się do mnie z tym zwrócisz...
tomcio1958>>> podaj mu po rozpisaniu systemu numer e-kuponu do Fortuny to nie będzie ta niedojda miał problemu...
Poprzednio dzięki mnie ( po podaniu adresu do netowego wydania ) tu zamieszczony artykuł z miesięcznika E-PLAY pt."Gang matematyków atakuje" zaowocował ponad 33 tys.wejść po zamieszczeniu informacji o tym na stronie Wykop.pl - może więc warto zamieścić teraz kilka bardzo ciekawych artykułów o "cichej" nowelizacji przepisów podatkowych w sprawie pobierania podatku od hazardu w necie , z kwietniowego wydania tego magazynu?
http://magazyn.e-play.pl/?parent=73&view=74
http://magazyn.e-play.pl/?parent=73&view=74
tczew 1958 napisał:
"46050. murphy
zmien zabawki bo te tobje szkodza na słuch .
tczew 1958 2009-04-14 (20:21)"
..........................................................................
Czy ja pisałem coś do ciebie???Chyba nie.Więc wal się koleś ode mnie na fizjonomię , czyli tzw. ryj!!!
Ponadto kategorycznie i natychmiastowo rozkazuję ci przestać chlać gorzałę , bo ci szkodzi na oczy i mózg!A tego ostatniego za dużo przecież nie masz , skoro nie potrafisz nawet podstawić liczb do matrycy systemu przeze mnie tu podanego...Siema!
"46050. murphy
zmien zabawki bo te tobje szkodza na słuch .
tczew 1958 2009-04-14 (20:21)"
Czy ja pisałem coś do ciebie???Chyba nie.Więc wal się koleś ode mnie na fizjonomię , czyli tzw. ryj!!!
Ponadto kategorycznie i natychmiastowo rozkazuję ci przestać chlać gorzałę , bo ci szkodzi na oczy i mózg!A tego ostatniego za dużo przecież nie masz , skoro nie potrafisz nawet podstawić liczb do matrycy systemu przeze mnie tu podanego...Siema!
Tak jak poznać chama w lecie po piorunochronie na berecie , tak samo obojętnie pod jakim aktualnie nickiem skryty jest pewien debil z Krakowa , to jego wpis zawsze poznam - bo to pusta głowa!
ph2008>>> początek Twojego wpisu w pierwszym momencie odebrałem jako okrzyk : zagłada!
Uderz w stół pisząc o debilu z Krakowa i od razu wiadomo kto się poczuje i zgłosi: kogucik19 vel student3 vel kormoran50 vel bankrut.
Jednym słowem :SZMATA a nie kogut!
P.s: z tego co wiem , to PASKO dał mi urlop z mini czatu na 2 dni Świąt - a jest chyba zbyt poważnym człowiekiem , aby robił z gęby cholewę lub nie wiedział ile dni mają Święta Wielkanocne...Już jest po Świętach - zatem i po moim urlopie!
Jednym słowem :SZMATA a nie kogut!
P.s: z tego co wiem , to PASKO dał mi urlop z mini czatu na 2 dni Świąt - a jest chyba zbyt poważnym człowiekiem , aby robił z gęby cholewę lub nie wiedział ile dni mają Święta Wielkanocne...Już jest po Świętach - zatem i po moim urlopie!
Allan napisał:
"45882. wszelakiego rodzaju oszczerstwa i pomówienia nadają się doskonale na sprawę do prokuratory.
Allan 2009-04-12 (04:52) "
...........................................................................
Allan Edgar Poe w grobie się przewraca , gdy czyta jak jego głupkowaty imiennik Allan pisze PROKURATORY zamiast PROKURATURY...
Ale z drugiej strony czego od niedouczonego i zakompleksionego matołka Allana można wymagać???
"45882. wszelakiego rodzaju oszczerstwa i pomówienia nadają się doskonale na sprawę do prokuratory.
Allan 2009-04-12 (04:52) "
Allan Edgar Poe w grobie się przewraca , gdy czyta jak jego głupkowaty imiennik Allan pisze PROKURATORY zamiast PROKURATURY...
Ale z drugiej strony czego od niedouczonego i zakompleksionego matołka Allana można wymagać???
Pasko: to nie murphy powoduje konflikty a Twoja bezczynność jako Admina strony i absolutny brak reakcji ( tej nawet w kilka godzin post factum czyli po pojawieniu się na mini czacie bo przecież nie jesteś tu nonstop ) na chamskie , agresywne wpisy.
Chowasz Pasko głowę w piasek i udajesz , że nie rozumiesz co się do Ciebie pisze , nawet gdy jasno i wprost podaje Ci się autora takiego wpisu , jak choćby gdy podałem Ci ostatnio , iż niejaki nowy użytkownik "emeryt" , z którym nie wymieniłem ani jednego wpisu - w swoim pierwszym personalnie do mnie adresowanym wpisie zachował się w sposób za jaki na normalnych forach albo dostałby 1z2 ostrzeżeń albo od razu by go wywalili na zbity pysk.
Ty Pasko takich rzeczy nie dostrzegasz , bo tak jest Ci wygodnie - ale to działanie na krótką metę....
Tak samo nie dostrzegasz tego udokumentowanego tu krętactwa kogucika19 , który nawet nie typując 5 liczb ML ( bo tylko dwa single ML do progresji ) - przemilczał ten fakt wobec osob gratulujących mu 5/5 ML , choć odpisywał tym osobom...Czyli gdy kogucik jest w sposób udowodniony krętaczem i oszustem jest wg Ciebie ok?
Kilka dni temu kogucik19 napisał na forum do Maniekg:
"będziesz ruchany i pierdolony " i nie było cienia reakcji z Twojej strony - ale jest ona natychmiastowa gdy Maniekg zagroził kogucikowi19 pobiciem...
Pasko: jesteś na tyle jeszcze młody , że tego nie wiesz , więc Ci powiem , że swego jako Admin autorytetu nie zbudujesz stając się stroną konfliktów - Ty zaś nie czynisz działań z pułapu Admina stojącego na straży obowiązujacego Regulaminu , który - PRZYPOMINAM - z mojej inicjatywy tu zamieściłeś , a kierujesz się osobistymi pobudkami i sympatiami i antypatiami do użytkowników.
I na koniec: to formuła mini czatu jest sama z siebie konfliktogenna wobec zagęszczania się tu licznych wpisów , bo forum ma swoje wątki , do których zaglądają tylko osoby daną temtyką zainteresowane - natomiast mini czat , wobec jego centralnej lokalizacji przy wchodzeniu na Twoją stronę , poniekąd WYMUSZA tym właśnie usytuowaniem lekturę i przyciąga różne niedowartościowane jednostki , mające nawet problemy z poprawną ortografią.
Myślę , że o wartości takiego specjalistycznego forum nie mogą decydować nagminne zapytania o numerki na dziś od różnych "Allanów" i jemu podobnych , na jakie natrafia się wchodząc tu - a treść merytorycznych wpisów na forum.
Zatem w mojej opinii ktoś wchodzący na wąskotematyczne forum powinien wpierw natrafiać na informację typu:
OSTATNIE WPISY wg wątków i zajawki tych wątków - natomiast mini czat powinien być ulokowany w zakładce np. o nazwie Hyde Park czy Varia i tam a nie w centrum uwagi powinny toczyć się te "dialogi na cztery nogi" rodzaju: kto co typuje i jak sądzicie czy mają szanse wejść 2-4-78...
Powyższe napisałem jako strony multipasko.pl wielki admirator i czytelnik od samego momentu jej powstania i powodowany troską o jej wizerunek w przyszłości.
Pozdrawiam Cię PASKO - i życzę:dorośnij i przebudź się , bo jeszcze możesz tę stronę uratować , pomimo całego pasma kardynalnych błędów w jej prowadzeniu.
Ty się po prostu nie nadajesz na Admina innego niż od strony informatycznej , a od spraw bieżących , czyli wizerunkowych niezbędny tu jest ktoś POWAŻNY i z bagażem życiowego doświadczenia!
Chowasz Pasko głowę w piasek i udajesz , że nie rozumiesz co się do Ciebie pisze , nawet gdy jasno i wprost podaje Ci się autora takiego wpisu , jak choćby gdy podałem Ci ostatnio , iż niejaki nowy użytkownik "emeryt" , z którym nie wymieniłem ani jednego wpisu - w swoim pierwszym personalnie do mnie adresowanym wpisie zachował się w sposób za jaki na normalnych forach albo dostałby 1z2 ostrzeżeń albo od razu by go wywalili na zbity pysk.
Ty Pasko takich rzeczy nie dostrzegasz , bo tak jest Ci wygodnie - ale to działanie na krótką metę....
Tak samo nie dostrzegasz tego udokumentowanego tu krętactwa kogucika19 , który nawet nie typując 5 liczb ML ( bo tylko dwa single ML do progresji ) - przemilczał ten fakt wobec osob gratulujących mu 5/5 ML , choć odpisywał tym osobom...Czyli gdy kogucik jest w sposób udowodniony krętaczem i oszustem jest wg Ciebie ok?
Kilka dni temu kogucik19 napisał na forum do Maniekg:
"będziesz ruchany i pierdolony " i nie było cienia reakcji z Twojej strony - ale jest ona natychmiastowa gdy Maniekg zagroził kogucikowi19 pobiciem...
Pasko: jesteś na tyle jeszcze młody , że tego nie wiesz , więc Ci powiem , że swego jako Admin autorytetu nie zbudujesz stając się stroną konfliktów - Ty zaś nie czynisz działań z pułapu Admina stojącego na straży obowiązujacego Regulaminu , który - PRZYPOMINAM - z mojej inicjatywy tu zamieściłeś , a kierujesz się osobistymi pobudkami i sympatiami i antypatiami do użytkowników.
I na koniec: to formuła mini czatu jest sama z siebie konfliktogenna wobec zagęszczania się tu licznych wpisów , bo forum ma swoje wątki , do których zaglądają tylko osoby daną temtyką zainteresowane - natomiast mini czat , wobec jego centralnej lokalizacji przy wchodzeniu na Twoją stronę , poniekąd WYMUSZA tym właśnie usytuowaniem lekturę i przyciąga różne niedowartościowane jednostki , mające nawet problemy z poprawną ortografią.
Myślę , że o wartości takiego specjalistycznego forum nie mogą decydować nagminne zapytania o numerki na dziś od różnych "Allanów" i jemu podobnych , na jakie natrafia się wchodząc tu - a treść merytorycznych wpisów na forum.
Zatem w mojej opinii ktoś wchodzący na wąskotematyczne forum powinien wpierw natrafiać na informację typu:
OSTATNIE WPISY wg wątków i zajawki tych wątków - natomiast mini czat powinien być ulokowany w zakładce np. o nazwie Hyde Park czy Varia i tam a nie w centrum uwagi powinny toczyć się te "dialogi na cztery nogi" rodzaju: kto co typuje i jak sądzicie czy mają szanse wejść 2-4-78...
Powyższe napisałem jako strony multipasko.pl wielki admirator i czytelnik od samego momentu jej powstania i powodowany troską o jej wizerunek w przyszłości.
Pozdrawiam Cię PASKO - i życzę:dorośnij i przebudź się , bo jeszcze możesz tę stronę uratować , pomimo całego pasma kardynalnych błędów w jej prowadzeniu.
Ty się po prostu nie nadajesz na Admina innego niż od strony informatycznej , a od spraw bieżących , czyli wizerunkowych niezbędny tu jest ktoś POWAŻNY i z bagażem życiowego doświadczenia!
Z całą stanowczością potwierdzam , iż kilka dni temu na forum został zamieszczony w/w wpis kogucika19 o podanej obscenicznej treści.
Tak więc jest on nie tylko forumowym krętaczem i oszustem , ale także patrząc na słownictwo: prymitywem w najczystszej postaci - ponadto o wyraźnie silnych tendencjach homoseksualnych , gdyż te w/w jego "zabiegi" mają być wg treści tamtego wpisu wykonywane na użytkowniku "Maniekg"...
Koguciku19 - ty tak samo tego czego się teraz wypierasz nie napisałeś jak i 5/5 ML niedawno trafiłeś...
.............................................................................
Wpis ten został już z forum usunięty!
Tak więc jest on nie tylko forumowym krętaczem i oszustem , ale także patrząc na słownictwo: prymitywem w najczystszej postaci - ponadto o wyraźnie silnych tendencjach homoseksualnych , gdyż te w/w jego "zabiegi" mają być wg treści tamtego wpisu wykonywane na użytkowniku "Maniekg"...
Koguciku19 - ty tak samo tego czego się teraz wypierasz nie napisałeś jak i 5/5 ML niedawno trafiłeś...
Wpis ten został już z forum usunięty!
Josef>>> pamiętasz zapewne , że kilka dni temu poinformowałem Cię o sytuacji związanej z Rafałem - po Twojej odpowiedzi na jego wpis? Otóż niechcący znowu jemu odpowiedziałeś , ponieważ inne jego nicki to Top Secret i magic...Pzdr.
P.s: wobec posiadania fotograficznej pamięci upieram się i jestem tego stanowczo pewien , że w ramach tej usuniętej już z forum wymiany
"poglądów" pomiędzy Maniekg a kogucik19 - ze strony tego ostatniego padły zacytowne przeze mnie zwroty!
P.s: wobec posiadania fotograficznej pamięci upieram się i jestem tego stanowczo pewien , że w ramach tej usuniętej już z forum wymiany
"poglądów" pomiędzy Maniekg a kogucik19 - ze strony tego ostatniego padły zacytowne przeze mnie zwroty!
Josef napisał:
"46091. Zgłaszam oficjalnie kandydaturę kolegi Murph'ego na stanowisko Moda.I nie jest to głupi dowcip z mojej strony jakby sobie niektórzy mogli pomyśleć.
Josef 2009-04-14 (22:25) ".
...........................................................................................
Josef>>>> dziękuję za Twój powyższy wpis , ale chyba zbyt krótko jesteś na tym forum aby móc to dostrzec i wiedzieć , przeto Cię informuję że Adminowi tego forum czyli PASKO , bliżej jest w swoich sympatiach do ludzi z poziomu krakowskiej mierzwy i uprawianego wobec Admina lizodupstwa , która to mierzwa pod nickiem kogucik19 forum doprowadziła do obecnego stanu , niż do mojego otwartego wyrażania swoich poglądów i owej niezgody na wszechogarniające to forum chamstwo i prymityw reprezentowane właśnie przez jednostki tak intelektualnie i ograniczone niedowartościowane jak w/w kogucik19...
Każdy tak się wyśpi jak sobie pościele - a ja Adminowi sygnalizowałem już dawno do czego doprowadzi go totalne lekceważenie chamstwa obecnego we wpisach kogucika19 i wpuszczenie tego ćwoka na salony forum multipasko.pl.
Niech się ta mierzwa obu sympatyzujących ( Admin i kogucik19 ) bawi się dalej - ale w gronie nieco z dnia na dzień liczebnie skurczającym się , wobec odchodzenia z tego forum ludzi mających coś pod kopułą i bezinteresownioe sie tą wiedzą dzielący z innymi jak choćby kolega "sindbad" - a nie jak debilowaty kogucik19 , który nie potrafi wykonać najprostszego działania arytmetycznego i zatrudnił kiedyś całe forum do pomocy w obliczeniu mu ile to jest 5 procent od 80 - bo mu " za każdym razem inaczej wychodzi"... ha,ha,ha.
Pozdrawiam!
"46091. Zgłaszam oficjalnie kandydaturę kolegi Murph'ego na stanowisko Moda.I nie jest to głupi dowcip z mojej strony jakby sobie niektórzy mogli pomyśleć.
Josef 2009-04-14 (22:25) ".
...........................................................................................
Josef>>>> dziękuję za Twój powyższy wpis , ale chyba zbyt krótko jesteś na tym forum aby móc to dostrzec i wiedzieć , przeto Cię informuję że Adminowi tego forum czyli PASKO , bliżej jest w swoich sympatiach do ludzi z poziomu krakowskiej mierzwy i uprawianego wobec Admina lizodupstwa , która to mierzwa pod nickiem kogucik19 forum doprowadziła do obecnego stanu , niż do mojego otwartego wyrażania swoich poglądów i owej niezgody na wszechogarniające to forum chamstwo i prymityw reprezentowane właśnie przez jednostki tak intelektualnie i ograniczone niedowartościowane jak w/w kogucik19...
Każdy tak się wyśpi jak sobie pościele - a ja Adminowi sygnalizowałem już dawno do czego doprowadzi go totalne lekceważenie chamstwa obecnego we wpisach kogucika19 i wpuszczenie tego ćwoka na salony forum multipasko.pl.
Niech się ta mierzwa obu sympatyzujących ( Admin i kogucik19 ) bawi się dalej - ale w gronie nieco z dnia na dzień liczebnie skurczającym się , wobec odchodzenia z tego forum ludzi mających coś pod kopułą i bezinteresownioe sie tą wiedzą dzielący z innymi jak choćby kolega "sindbad" - a nie jak debilowaty kogucik19 , który nie potrafi wykonać najprostszego działania arytmetycznego i zatrudnił kiedyś całe forum do pomocy w obliczeniu mu ile to jest 5 procent od 80 - bo mu " za każdym razem inaczej wychodzi"... ha,ha,ha.
Pozdrawiam!
Na mini czacie i forum wielokrotnie przy kumulacjach wracało pytanie o możliwość gry w necie we włoskiego lotka 6z90 Super Enalotto ( bądź w innej formie pisane także razem jako Superenalotto ) .
Oto link: http://www.thelotter.com/play.aspx?LotteryID=22&itemId=1
Na forum zamieściłem też link do firmy , umożliwiającej obstawianie w necie bez wychodzenia z domu wielu gier losowych z całego świata.
Oto link: http://www.thelotter.com/play.aspx?LotteryID=22&itemId=1
Na forum zamieściłem też link do firmy , umożliwiającej obstawianie w necie bez wychodzenia z domu wielu gier losowych z całego świata.
romanx napisał:
"2009-04-15 (16:50)
romanx
Data rejestracji: 2008-11-02
Ilość postów: 788
Kogucik , maniekg to niekończąca się opowieść...
zostają zablokowani, do czasu "jakiejś" reakcji Janusza.
Obaj ewidentnie łamali regulamin, a skoro on istnieje, to go stosujmy.
Mam nadzieję, że forumowicze mnie poprą ".
Wg mnie , gdyby to zablokowanie zostało wprowadzone dużo wcześniej , to na tej stronie nadal byliby użytkownicy tej miary i zasobie wiedzy , jak zawsze chętny do pomocy innym kolega "sindbad" , który wczoraj odszedł stąd na znak protestu wobec braku reakcji Admina!
"2009-04-15 (16:50)
romanx
Data rejestracji: 2008-11-02
Ilość postów: 788
Kogucik , maniekg to niekończąca się opowieść...
zostają zablokowani, do czasu "jakiejś" reakcji Janusza.
Obaj ewidentnie łamali regulamin, a skoro on istnieje, to go stosujmy.
Mam nadzieję, że forumowicze mnie poprą ".
Wg mnie , gdyby to zablokowanie zostało wprowadzone dużo wcześniej , to na tej stronie nadal byliby użytkownicy tej miary i zasobie wiedzy , jak zawsze chętny do pomocy innym kolega "sindbad" , który wczoraj odszedł stąd na znak protestu wobec braku reakcji Admina!
guciancia>>> twórca i wieloletni szef FBI Hoover - w trosce o to , aby nie był posądzony o lewicowe poglądy - wydał polecenie swemu kierowcy wytyczenia takiej trasy dojazdu z domu do siedziby FBI i z FBI do domu , aby zawsze skręcał tylko w prawo...
Więc idąc tym tropem , też może opracuj sobie specjalną trasę omijającą kolektury Totalizatora Sportowego :)
Więc idąc tym tropem , też może opracuj sobie specjalną trasę omijającą kolektury Totalizatora Sportowego :)
Radi2009>>> w pierwszym meczu FC Porto - Arsenal trafiłem singla HT/FT 1/x z kursem 16.60...Mogę udowodnić!
Bin-kart>>> a możesz coś bliższego napisać , bo choć jestem autorem co najmniej kilkunastu opublikowanych metod gry na zakłady sportowe - to z Twego opisu zupełnie nie wiem , do której z nich się odnosisz...
Bin-kart>>> tu masz próbkę tych w/w metod - aby Ci było łatwiej odszukać tę , o której poprzednio napisałeś:
http://www.betmaniak.net/systemy.html
http://www.betmaniak.net/systemy.html
merf>>> przypomniałem sobie , że ja już tu na mini czacie podawałem numer kuponu AKO , w którym grałem wtedy ten mecz Villarreal - Arsenal HT/FT 1/x , a ponadto zagrałem go u innego buka jako singiel z kursem 16.60.
Oto ten mój wpis:
"45517. YES,YES,YES! Właśnie upolowałem kurs 81.84 typując dziś w Totomixie 3 wyniki:
a/ Man.UTD. - FC Porto HT X
b/ Cracovia - Polonia X
c/ Villareal - Arsenal HT/FT 1/x
Numer kuponu:499533115015701369 a nr ref.454
Pzdr.
murphy 2009-04-07 (22:56) ".
..............................................................................
P.s: oczywiście we wpisie do Radi2009 popełniłem błąd i zamiast Villarreal napisałem pomyłkowo jako gospodarza FC Porto...
Pzdr.
Oto ten mój wpis:
"45517. YES,YES,YES! Właśnie upolowałem kurs 81.84 typując dziś w Totomixie 3 wyniki:
a/ Man.UTD. - FC Porto HT X
b/ Cracovia - Polonia X
c/ Villareal - Arsenal HT/FT 1/x
Numer kuponu:499533115015701369 a nr ref.454
Pzdr.
murphy 2009-04-07 (22:56) ".
..............................................................................
P.s: oczywiście we wpisie do Radi2009 popełniłem błąd i zamiast Villarreal napisałem pomyłkowo jako gospodarza FC Porto...
Pzdr.
A na forum już krakowski centusiu nie piszesz , tylko tu atmosferę psujesz??? Sio stąd na swoją grządkę ty prawdziwy ptaku-głuptaku!
Tu cię nikt nie potrzebuje i idź na szczaw...
Aha, zapomniałem - DOŻYWOTNIEGO BANA już z forum dostałeś :) :) :) a wkrótce jeszcze tylko z mini czatu ( tak już wróble ćwierkają ) i będzie tu porządek z pieniactwem , półanalfebetyzmem , chamstwem i niebywałym prostactwem pod nazwą "kogucik19" na multipasko.pl się pleniącym i jak kogucik19 bardzo cienko obecnie piejącym :)
Tu cię nikt nie potrzebuje i idź na szczaw...
Aha, zapomniałem - DOŻYWOTNIEGO BANA już z forum dostałeś :) :) :) a wkrótce jeszcze tylko z mini czatu ( tak już wróble ćwierkają ) i będzie tu porządek z pieniactwem , półanalfebetyzmem , chamstwem i niebywałym prostactwem pod nazwą "kogucik19" na multipasko.pl się pleniącym i jak kogucik19 bardzo cienko obecnie piejącym :)
kogucik19 napisał:
"46202. juz nie dlugo bede mial i forum
kogucik19 2009-04-16 (00:34)".
........................................................................
Chyba prędzej będziesz oglądał Forum Romanum , ale na zdjęciu z Rzymu bo na razie to masz za swoje chamstwo oraz brak elementarnej kultury i w sposób stały lekceważenie zasad Regulaminu - bana na tym forum od Romanxa...
P.s: od wielu lat uprawiam poranny footing około 5 km , zatem wstaję już o godzinie 5.00...
"46202. juz nie dlugo bede mial i forum
kogucik19 2009-04-16 (00:34)".
........................................................................
Chyba prędzej będziesz oglądał Forum Romanum , ale na zdjęciu z Rzymu bo na razie to masz za swoje chamstwo oraz brak elementarnej kultury i w sposób stały lekceważenie zasad Regulaminu - bana na tym forum od Romanxa...
P.s: od wielu lat uprawiam poranny footing około 5 km , zatem wstaję już o godzinie 5.00...
Allan napisał:
"Skupia się na obrażaniu innych i na skupianiu się na sobie"
Allan bystrzaku:skup się na sobie , bo jak się dobrze skupisz , to może będąc dobrze skupiony nie będziesz już tak jak ten twój wpis poroniony....
A tautologia lepiej funkcjonuje na gruncie logiki formalnej niż w tej twojej dzisiejszej wypowiedzi z godziny 5.19 , gdy już wychodziłeś z kurnej chaty - myślą już będąc skupiony na drodze do PKSu , w drodze do pracy na drodze szybkiego ruchu , w roli drogisty...
"Skupia się na obrażaniu innych i na skupianiu się na sobie"
Allan bystrzaku:skup się na sobie , bo jak się dobrze skupisz , to może będąc dobrze skupiony nie będziesz już tak jak ten twój wpis poroniony....
A tautologia lepiej funkcjonuje na gruncie logiki formalnej niż w tej twojej dzisiejszej wypowiedzi z godziny 5.19 , gdy już wychodziłeś z kurnej chaty - myślą już będąc skupiony na drodze do PKSu , w drodze do pracy na drodze szybkiego ruchu , w roli drogisty...
ulala>>> w całej historii forum multipasko.pl nie znajdziesz drugiego takiego użytkownika , który udzieliłby bezinteresownej pomocy tak ogromnej liczbie osób o tę pomoc w przeróżnych sprawach się tu zwracających.
Chyba w setki idą już moje odpowiedzi na prośby o systemy do gier , o tłumaczenia zasad gry w firmach bukmacherskich i szereg innych rozmaitych problemów typu nakierowanie na poszukiwany adres lub prośby o podanie linku.
Z moich rad i informacji wielokrotnie uprzednio tu korzystały niedojdy tej miary jak "kogucik19" i "Allan" - klasyczne wzory ciemactwa , totalnie w niczym nigdy nie zorientowane!
Pzdr.
Chyba w setki idą już moje odpowiedzi na prośby o systemy do gier , o tłumaczenia zasad gry w firmach bukmacherskich i szereg innych rozmaitych problemów typu nakierowanie na poszukiwany adres lub prośby o podanie linku.
Z moich rad i informacji wielokrotnie uprzednio tu korzystały niedojdy tej miary jak "kogucik19" i "Allan" - klasyczne wzory ciemactwa , totalnie w niczym nigdy nie zorientowane!
Pzdr.
mysia pysia>>> nic mi nie wiadomo o tym , aby ktokolwiek upoważnił Ciebie do występowania w roli rzecznika tego forum - zabieraj więc dziecko głos w swoim wlasnym imieniu a nie podpieraj się mitomańskim przekonaniem o swojej roli rzecznika.
Akurat Tobie też po wielokroć udzielałem rozmitych rad i porad - jako jednej z tych mniej tu kumatych...
Tak więc "mysia pysia" - zobacz co w lustrze zobaczysz gdy tam zajrzysz , bo chyba małego różowego prosiaczka - a z niego wyrośnie przecież prawdziwa świnia...
Akurat Tobie też po wielokroć udzielałem rozmitych rad i porad - jako jednej z tych mniej tu kumatych...
Tak więc "mysia pysia" - zobacz co w lustrze zobaczysz gdy tam zajrzysz , bo chyba małego różowego prosiaczka - a z niego wyrośnie przecież prawdziwa świnia...
mysia pysia>>> jako człowiek żonaty , doskonale w praktyce wiem co znaczy powiedzenie "kobieta zmienną jest"...
Oto Twój niedawny wpis:
"44900. Proszę się nie czepiać człowieka za to , że zamieszcza tutaj systemy - zamiast siedzieć godzinami i przeszukiwać internet w poszukiwaniu tychże systemów mam je od ręki...szukałam na forum i nic takiego nie znalazłam ...więc za to dziekuję murphemu - po to w końcu jest ten czat a jak będę chciała polemizować na temat skuteczności tych systemów to założę temat na forum..tak wy powinniście to zrobić z tymi wyzwiskami ......bo to żadna frajda czytać takie wyzwiska....człowiek inteligentny nie reaguje na głupie zaczepki:) pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życzę
mysia pysia 2009-04-02 (09:56)"
Odnosiłem jednak zawsze wrażenie , że prawdziwość tego w/w powiedzenia odnosi się do kobiet - ale dziś po Twoich wpisach widzę , że także do siusiu-majtek...
Pozdrawiam Cię!
Oto Twój niedawny wpis:
"44900. Proszę się nie czepiać człowieka za to , że zamieszcza tutaj systemy - zamiast siedzieć godzinami i przeszukiwać internet w poszukiwaniu tychże systemów mam je od ręki...szukałam na forum i nic takiego nie znalazłam ...więc za to dziekuję murphemu - po to w końcu jest ten czat a jak będę chciała polemizować na temat skuteczności tych systemów to założę temat na forum..tak wy powinniście to zrobić z tymi wyzwiskami ......bo to żadna frajda czytać takie wyzwiska....człowiek inteligentny nie reaguje na głupie zaczepki:) pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życzę
mysia pysia 2009-04-02 (09:56)"
Odnosiłem jednak zawsze wrażenie , że prawdziwość tego w/w powiedzenia odnosi się do kobiet - ale dziś po Twoich wpisach widzę , że także do siusiu-majtek...
Pozdrawiam Cię!
kogucik19 - zważywszy powody nałożenia na ciebie bana przez "romanxa" na dalsze wpisy na forum , czyli to tak długo trwające tu obrzucanie się najordynarniejszymi przekleństwami będące dowodem twojego totalnego chamstwa i braku elementarnej kultury osobistej - przez co na znak protestu za brak reakcji Admina odeszło w kilka dni wielu zasłużonych użytkowników - to jedyne co możesz teraz zrobić to ZAMILCZ nędzny prowokatorze!
To tylko PASKO dawał się tobie manipulować i prowadzić jak dziecko we mgle - i nie przejdzie to wobec "romanxa" , więc zmień płytę - bo te chwyty socjotechniczne , czyli numer "na poszkodowanego" łykał jedynie PASKO...a "romanx" jest na to zbyt poważny , aby dał się byle nielotowi wokół palca okręcić.
Ciężkie zatem czasy nastały na nieloty , w tym koguty ....chyba przyjdzie ci kurnik zmieniać , bo tu jesteś persona non grata!!!
To tylko PASKO dawał się tobie manipulować i prowadzić jak dziecko we mgle - i nie przejdzie to wobec "romanxa" , więc zmień płytę - bo te chwyty socjotechniczne , czyli numer "na poszkodowanego" łykał jedynie PASKO...a "romanx" jest na to zbyt poważny , aby dał się byle nielotowi wokół palca okręcić.
Ciężkie zatem czasy nastały na nieloty , w tym koguty ....chyba przyjdzie ci kurnik zmieniać , bo tu jesteś persona non grata!!!
tczew1958 napisał:
"46217. Mysia pysia
nie jesteś pierwsza ani ostatnia".
I tu się z tobą zgadzam!!!
Oczywiście z tym zastrzeżeniem , że pisałeś to ze swojego punktu widzenia , czyli męża "mysi pysi" ...
"46217. Mysia pysia
nie jesteś pierwsza ani ostatnia".
I tu się z tobą zgadzam!!!
Oczywiście z tym zastrzeżeniem , że pisałeś to ze swojego punktu widzenia , czyli męża "mysi pysi" ...
kogucik19 napisał:
"46222. TOMCIO jako praktyk grajacy podaje tylko te systemy ktorymi sam gra ,ktore sprawdzil na wlasnej skorze"
Bardziej debilowatego wpisu dawno tu nie było!!!
Tomcio1972 tak samo chętnie i bezinteresownie jak ja , podaje wszystkim poszukującym potrzebne im systemy i ilość jego odpowiedzi jest też tu znaczna - ale nie są to "TYLKO TE SYSTEMY KTÓRYMI SAM GRA , KTÓRE SPRAWDZIŁ NA WŁASNEJ SKÓRZE" , bo to jest totalny absurd sam w sobie!!!
Systemów nie trzeba sprawdzać w żadnej praktyce - bo podana gwarancja z góry określa , jakie kryterium minimalnej ilości trafień w granym zbiorze własnych liczb jest wymagane dla zysku przy zastosowaniu danego systemu.
Więc tomcio1972 nie musi nimi grać , aby wiedzieć czego się ma spodziewać przy każdym systemie!!!
Ale ty ciemny kogucik19 jesteś....
"46222. TOMCIO jako praktyk grajacy podaje tylko te systemy ktorymi sam gra ,ktore sprawdzil na wlasnej skorze"
Bardziej debilowatego wpisu dawno tu nie było!!!
Tomcio1972 tak samo chętnie i bezinteresownie jak ja , podaje wszystkim poszukującym potrzebne im systemy i ilość jego odpowiedzi jest też tu znaczna - ale nie są to "TYLKO TE SYSTEMY KTÓRYMI SAM GRA , KTÓRE SPRAWDZIŁ NA WŁASNEJ SKÓRZE" , bo to jest totalny absurd sam w sobie!!!
Systemów nie trzeba sprawdzać w żadnej praktyce - bo podana gwarancja z góry określa , jakie kryterium minimalnej ilości trafień w granym zbiorze własnych liczb jest wymagane dla zysku przy zastosowaniu danego systemu.
Więc tomcio1972 nie musi nimi grać , aby wiedzieć czego się ma spodziewać przy każdym systemie!!!
Ale ty ciemny kogucik19 jesteś....
kogucik19 napisał:
"46226. Moze wytlumaczysz mi co to znaczy persona non grata "
Z tego co wiem , to jeszcze bana na google nie masz , więc sobie wpisz "persona non grata" do wyszukiwarki i się dokształć , bo widzę , że ciemnota straszna w tym Krakowie ( jako desant z wiosek ) mieszka!
Lub do córki zadzwoń , choć i ona z kulturą osobistą ( po tacie! ) na bakier , skoro na studiach na egzamin w palcie właziła jak krowa w szkodę!!!
"46226. Moze wytlumaczysz mi co to znaczy persona non grata "
Z tego co wiem , to jeszcze bana na google nie masz , więc sobie wpisz "persona non grata" do wyszukiwarki i się dokształć , bo widzę , że ciemnota straszna w tym Krakowie ( jako desant z wiosek ) mieszka!
Lub do córki zadzwoń , choć i ona z kulturą osobistą ( po tacie! ) na bakier , skoro na studiach na egzamin w palcie właziła jak krowa w szkodę!!!
Jaccek>>>
Mój nick na tym forum , to imię i nazwisko wybitnego amerykańskiego aktora komediowego , czyli ma dwa równolegle przeze mnie używane człony - ale ty koleś jesteś członem prawdziwym i to nawet nie wybitnym...a śmieszno-smutnym tak samo jak twój IQ.
Mój nick na tym forum , to imię i nazwisko wybitnego amerykańskiego aktora komediowego , czyli ma dwa równolegle przeze mnie używane człony - ale ty koleś jesteś członem prawdziwym i to nawet nie wybitnym...a śmieszno-smutnym tak samo jak twój IQ.
Brawo tomcio1972 , że nie pozwoliłeś aby taki troglodyta jak kogucik19 podpierał się Twoim dorobkiem na tym forum i przeinaczał sens zamieczonych tu i omówionych przez Ciebie systemów - podpierając się Twoim nickiem i przykładem , nic z tego nie rozumiejąc!
Pozdrawiam Cię!
P.s: tomcio1972>>> zajrzyj dziś poźnym wieczorem do Boćka , bo będę tam około 22.00
Pozdrawiam Cię!
P.s: tomcio1972>>> zajrzyj dziś poźnym wieczorem do Boćka , bo będę tam około 22.00
tczew1958 napisał:
"46246. to ja też poprosze o banana".
Takiej jak ty małpie to rzeczywiście tylko banana dać - ale po banie!
"46246. to ja też poprosze o banana".
Takiej jak ty małpie to rzeczywiście tylko banana dać - ale po banie!
Jak do tej pory , to sam do siebie tu pisze i sobie odpisuje niejaki kogucik19 vel student3 vel kormoran50 vel waclaw vel bankrut itd.itp....
Ale obciach!!!
Tyle nicków - a w każdym wpisie te same błędy i poziom przedszkolny , choć chyba obrażam tym dzieciaki dużo mądrzejsze od tego troglodyty i persony non grata.
Ale obciach!!!
Tyle nicków - a w każdym wpisie te same błędy i poziom przedszkolny , choć chyba obrażam tym dzieciaki dużo mądrzejsze od tego troglodyty i persony non grata.
Miejmy zatem nadzieję , że nawet ktoś taki jak kogucik19 już nie będzie się do takich zabiegów uciekał aby - niczym tonący - chwytać się wszystkiego dla ratowania swojego zbanowanego kupra i utraty jakiegokolwiek znaczenia na tym forum ( choć nigdy go za dużo u rozsądnych nie miał ) po moim publicznym udowodnieniu jego "klasy" i "wielkości" - demaskując krętactwo i oszustwo przy NIBY trafionej 5/5 ML.
Wiele osób dziękowało mi za to zrzucenie łusek z ich oczu co do postaci kogucika19 , który tak często szermował tu sloganami o swojej uczciwości!!!A kim się okazał???
Małym krętaczem i oszustem...
Wiele osób dziękowało mi za to zrzucenie łusek z ich oczu co do postaci kogucika19 , który tak często szermował tu sloganami o swojej uczciwości!!!A kim się okazał???
Małym krętaczem i oszustem...
W Krakowie mieszkał i tworzył wszechstronnie utalentowany Stanisław Wyspiański , więc koguciku19 zapoznaj się i zastosuj do fragmentu "Wesela":
MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG , OSTAŁ CI SIĘ JENO SZNUR...
MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG , OSTAŁ CI SIĘ JENO SZNUR...
Josef>>> piszesz , że trochę "moczysz kije" - więc Ci opiszę mój debiut w tej branży: mając 6 lat zostałem przez wujka zabrany nad Bug i wujek wyrychtował mi wędeczkę , nadział na haczyk rosówkę i poszedł szykować swoje wędki.Po kilku minutach na mojej wędce było pierwsze trafienie tego dnia:mały szczupak!
Ku mojemu przerażeniu wujek uzbroił tego szczupaczka i znowu go na moją wędkę zamocował.Dosłownie po 5 minutach coś tak ostro zaatakowało tego uzbrojonego szczupaczka , że gdyby nie wujek to by mi wędkę wyrwało z rąk.Wujek trochę powalczył i wyłowił moje drugie w przeciagu 1/2 godziny trafienie:pięknego szczupaka!
To jest debiut , który wszedł do kart historii rodziny...
Pzdr.
Ku mojemu przerażeniu wujek uzbroił tego szczupaczka i znowu go na moją wędkę zamocował.Dosłownie po 5 minutach coś tak ostro zaatakowało tego uzbrojonego szczupaczka , że gdyby nie wujek to by mi wędkę wyrwało z rąk.Wujek trochę powalczył i wyłowił moje drugie w przeciagu 1/2 godziny trafienie:pięknego szczupaka!
To jest debiut , który wszedł do kart historii rodziny...
Pzdr.
Trafiając w sposób stały 6z24 liczb DL ( tak jak ktoś to niedawno tu napisał o swojej skuteczności ) można zastosować do generowania zysku system skrócony na 20 zakładów po 6 skreśleń , z gwarancją 3 przy trafieniu 6z24:
01 03 04 13 15 18
01 07 08 14 16 18
01 08 10 14 16 18
01 08 14 16 17 18
01 08 14 16 18 22
02 05 06 11 20 23
02 05 09 20 21 24
02 05 12 19 23 24
02 06 09 11 12 24
02 06 09 19 21 23
02 11 12 19 20 21
03 04 07 10 17 22
03 04 08 13 14 15
03 04 13 15 16 20
05 06 09 12 19 20
05 06 11 19 21 24
05 09 11 12 21 23
06 12 20 21 23 24
07 10 13 15 17 22
09 11 19 20 23 24
a następnie nadać każdą z 20 linii tego w/w/. rozpisu w systemie pełnym 3z6=20 ze stawką 15gr w FORTUNIE , czyli po 3 zł za zakład.
Koszt łączny to 20x3zł=60zł a za 1x"3" DL kurs wynosi tam 550 , czyli wygrana to 550x0,15złx0,9=74.25zł.
Zysk netto to 74,25zł-60zł=14,25zł
14,25zł:60x100%=23.75% od wsadu na grę.
Pzdr.
01 03 04 13 15 18
01 07 08 14 16 18
01 08 10 14 16 18
01 08 14 16 17 18
01 08 14 16 18 22
02 05 06 11 20 23
02 05 09 20 21 24
02 05 12 19 23 24
02 06 09 11 12 24
02 06 09 19 21 23
02 11 12 19 20 21
03 04 07 10 17 22
03 04 08 13 14 15
03 04 13 15 16 20
05 06 09 12 19 20
05 06 11 19 21 24
05 09 11 12 21 23
06 12 20 21 23 24
07 10 13 15 17 22
09 11 19 20 23 24
a następnie nadać każdą z 20 linii tego w/w/. rozpisu w systemie pełnym 3z6=20 ze stawką 15gr w FORTUNIE , czyli po 3 zł za zakład.
Koszt łączny to 20x3zł=60zł a za 1x"3" DL kurs wynosi tam 550 , czyli wygrana to 550x0,15złx0,9=74.25zł.
Zysk netto to 74,25zł-60zł=14,25zł
14,25zł:60x100%=23.75% od wsadu na grę.
Pzdr.
Autorem tego wpisu był farciarz300M:
"48267. Witam. Chodzi mi o losowania DL. Nie wiem czy to jakies osiągnięcie ale potrafię wytypować 24 liczby, które Z PEWNOŚCIĄ padną w kolejnym losowaniu DL.
farciarz300M 2009-05-05 (17:38)"
...............................................................
Powyższy wpis jest trochę nielogiczny bo w DL losowanych jest 6 , a nie 24 liczby - ale chodzi tu o wytypowanie 6 liczb spośrod 24.
"48267. Witam. Chodzi mi o losowania DL. Nie wiem czy to jakies osiągnięcie ale potrafię wytypować 24 liczby, które Z PEWNOŚCIĄ padną w kolejnym losowaniu DL.
farciarz300M 2009-05-05 (17:38)"
...............................................................
Powyższy wpis jest trochę nielogiczny bo w DL losowanych jest 6 , a nie 24 liczby - ale chodzi tu o wytypowanie 6 liczb spośrod 24.
Dodam tylko od siebie , że prawdopodobieństwo trafienia 6 liczb z 24 w DL jest jak 1 do 104 [ 0,963% ]
, czyli farciarz300M jest osobą zadającą kłam teorii , skoro jak pisze z PEWNOŚCIĄ trafia 6z24...
, czyli farciarz300M jest osobą zadającą kłam teorii , skoro jak pisze z PEWNOŚCIĄ trafia 6z24...
Spełniając prośby jeszcze większej ilości graczy - podaję bezpośredni adres do loterii "FANTASY 5" :http://www.flalottery.com/inet/games-fantasy5Main.do ( która w FORTUNIE dostępna jest pod nazwą Floryda ) .
Na stronie dostępne są także archiwalne wyniki losowań począwszy od 1989.
Na stronie dostępne są także archiwalne wyniki losowań począwszy od 1989.
Witaj grubas67 - może w swoim dawnym wątku na forum a nie na czacie , będziesz kontynuował zapowiedziane podawanie liczb wg swojej metody doboru?
Pzdr.
Pzdr.
Maniek212 - abyś i przy innych wartościach wiedział ile można ułożyć zakładów , to podam Ci taki prosty sposób obliczania ilości kombinacji , tu dla 6z10:
a/ mnożymy przez siebie, począwszy od największej liczby ( schodząc w dół ) tyle czynników spośrod wszystkich wybranych liczb,ile zamierzamy mieć skreśleń:
10x9x8x7x6x5=151.200
b/ mnożymy przez siebie,ale teraz począwszy od najmniejszej liczby , ponownie tyle czynników ile chcemy mieć skreśleń w zakładzie:
1x2x3x4x5x6=720
c/ teraz dzielimy przez siebie oba w/w iloczyny:
151.200:720=210
Zatem 6z10=210.
Wg tego schematu obliczysz sobie dla 5z10 i wszelkich innych potrzebnych Ci kiedyś kombinacji.
Pzdr.
a/ mnożymy przez siebie, począwszy od największej liczby ( schodząc w dół ) tyle czynników spośrod wszystkich wybranych liczb,ile zamierzamy mieć skreśleń:
10x9x8x7x6x5=151.200
b/ mnożymy przez siebie,ale teraz począwszy od najmniejszej liczby , ponownie tyle czynników ile chcemy mieć skreśleń w zakładzie:
1x2x3x4x5x6=720
c/ teraz dzielimy przez siebie oba w/w iloczyny:
151.200:720=210
Zatem 6z10=210.
Wg tego schematu obliczysz sobie dla 5z10 i wszelkich innych potrzebnych Ci kiedyś kombinacji.
Pzdr.
Josef - Totomix to jest stara nazwa naziemnej firmy bukmacherskiej , która obecnie ( od zeszłego roku ) nazywa się Totololek. Jest to spółka-córka Totalizatora Sportowego.
slawomir71 - napisałeś "kurs minimum 5zł " , a kurs jest zawsze wartością niemianowaną i dopiero po przemnożeniu przez stawkę przybiera postać wyrażoną w jakiejś walucie...
Zatem nie ma kursu 5zł , 5 dolarów , 5 funtów a jedynie 5.
Ponadto w opisanej przez Ciebie sytuacji chodzi nie o kurs , a o ako czyli kurs akumulowany , powstały jako iloczyn wielu składowych po 1.22 każdy.
Z kursem mamy do czynienia jedynie przy pojedyńczym zdarzeniu , a przy ich większej ilości jest to już to w/w ako.
Pzdr.
slawomir71 - napisałeś "kurs minimum 5zł " , a kurs jest zawsze wartością niemianowaną i dopiero po przemnożeniu przez stawkę przybiera postać wyrażoną w jakiejś walucie...
Zatem nie ma kursu 5zł , 5 dolarów , 5 funtów a jedynie 5.
Ponadto w opisanej przez Ciebie sytuacji chodzi nie o kurs , a o ako czyli kurs akumulowany , powstały jako iloczyn wielu składowych po 1.22 każdy.
Z kursem mamy do czynienia jedynie przy pojedyńczym zdarzeniu , a przy ich większej ilości jest to już to w/w ako.
Pzdr.
iwonka - jeżeli planujesz grę przez internet w Totolotku , to pamiętaj że jedynie w poniedziałki wpłacany z góry niezbędny depozyt na grę podlega korzystnemu powiększeniu o 10% w formie bonusu mającego zrównoważyć pobierany 10% podatek obrotowy. Wpłacając kasę w pozostałe dni , już z tego bonusu niestety nie skorzystasz!
slawomir71 - pisać sobie możesz jak Ci się spodoba , ale żeby było poprawnie , to raz jeszcze Cię informuję że to stawka przemnożona przez kurs daje to ako.Bez znajomości stawki , sam kurs zdarzenia pojedyńczego lub ako z kursów wielu zdarzeń musi być wartością niemianowaną...
Mam prośbę: podaj łaskawie kurs tych 5 zdarzeń z F1 , które umieściłeś na wszystkich granych kuponach w roli pewniaków - dodając do nich po jednej liczbie ML.
Mam prośbę: podaj łaskawie kurs tych 5 zdarzeń z F1 , które umieściłeś na wszystkich granych kuponach w roli pewniaków - dodając do nich po jednej liczbie ML.
slawomir71 - trochę nam się czasowo nałożyły wpisy , zatem odpowiadam Ci , że ogólnie pojęta bukmacherka to moje od kilku lat hobby , z tym że czynnie jako gracz jestem mocno zaangażowany w zakłady sportowe i w żadne gry losowe nie gram.
slawomir71 - napisałeś o swojej dzisiejszej grze:
"48718. Aby odebrać kasę to wpierw muszę ją zainwestować . Następnie wysłać kilkanaście kuponów. Ja gram na kulki przez internet w Toto-mixie. Dziś jestem już do przodu 500 ZŁ mimo że nie znam wyników multi . Zagrałem 80 kuponów . Na każdym po jednej liczbie i do tego dodałem 5 spotkań z formuły 1. Aha ,każdą z wymienionych liczb zagrałem że nie wejdzie. Spotkania z F1 już weszły . Teraz czekam na liczby z ML. A teraz parę szczegółów . 80 kuponów x 2zł =160zł tyle zainwestowałem . wygrana z jednego kuponu 11 zł x60 kuponów (bo tyle liczb nie wejdzie w multi)=660 zł. 660-160=500 zł zysku. Fajnie jak na niedziele.
slawomir71 2009-05-10 (17:14) ".
Czegoś tu chyba nie rozumiem...
Gdybyś nie dopisywał do tych 80 kuponów ( w sensie zakładów ) pojedyńczych liczb z kursami po 1.22 bo grane na NIE , to inwestując te 160 zł do gry wyłącznie na zdarzenia z F1 z ako 5 , Twoja wygrana wyniosłaby: 160x5x0,9=720zł
720zł-160=560zł netto.
Zagrałeś - jak napisałeś - 80 kuponów i teraz skoro weszły już pewniaki z F1 to wygrasz na 100% 60 kuponów z kursem brutto 6,1 bo 5x1,22=6,1 x2złx0,9 czyli wygrasz: 60x6,1x0,9x2zł=658,8zł
658,80zł-120zł=498,8zł ~500zł.
Zatem nieświadomie stracisz 60zł w swoim błędnym modelu gry - przez dodanie tych liczb na NIE , a Ty sądzisz że dzięki temu zwiększasz swoją wygraną!
"48718. Aby odebrać kasę to wpierw muszę ją zainwestować . Następnie wysłać kilkanaście kuponów. Ja gram na kulki przez internet w Toto-mixie. Dziś jestem już do przodu 500 ZŁ mimo że nie znam wyników multi . Zagrałem 80 kuponów . Na każdym po jednej liczbie i do tego dodałem 5 spotkań z formuły 1. Aha ,każdą z wymienionych liczb zagrałem że nie wejdzie. Spotkania z F1 już weszły . Teraz czekam na liczby z ML. A teraz parę szczegółów . 80 kuponów x 2zł =160zł tyle zainwestowałem . wygrana z jednego kuponu 11 zł x60 kuponów (bo tyle liczb nie wejdzie w multi)=660 zł. 660-160=500 zł zysku. Fajnie jak na niedziele.
slawomir71 2009-05-10 (17:14) ".
Czegoś tu chyba nie rozumiem...
Gdybyś nie dopisywał do tych 80 kuponów ( w sensie zakładów ) pojedyńczych liczb z kursami po 1.22 bo grane na NIE , to inwestując te 160 zł do gry wyłącznie na zdarzenia z F1 z ako 5 , Twoja wygrana wyniosłaby: 160x5x0,9=720zł
720zł-160=560zł netto.
Zagrałeś - jak napisałeś - 80 kuponów i teraz skoro weszły już pewniaki z F1 to wygrasz na 100% 60 kuponów z kursem brutto 6,1 bo 5x1,22=6,1 x2złx0,9 czyli wygrasz: 60x6,1x0,9x2zł=658,8zł
658,80zł-120zł=498,8zł ~500zł.
Zatem nieświadomie stracisz 60zł w swoim błędnym modelu gry - przez dodanie tych liczb na NIE , a Ty sądzisz że dzięki temu zwiększasz swoją wygraną!
slawomir71 - bazuję jedynie na lekturze Twoich już tu kilku zamieszczonych wypowiedzi , i wszędzie jak dotąd informujesz o swoim zysku a nie zbieraniu punktów.
Zapewniam Cię , że wcale nie trzeba być w plecy 60zł - jak Ty dziś jesteś - aby zdobywać punkty w konkursie!
Zapewniam Cię , że wcale nie trzeba być w plecy 60zł - jak Ty dziś jesteś - aby zdobywać punkty w konkursie!
mysia pysia - tak jak wielokrotnie to już tu czytałaś , bo piszę o tym często , kurs łączny czyli ako , powstaje jako iloczyn składowych x0,9 x stawka , tak więc w Twoim przypadku 10 liczb granych na nie z kursem w Totolotku 1.22 obliczysz to sobie szybciutko ze wzoru: 10^1.22x0,9x5zł.
Pzdr.
Pzdr.
c.d.
Ponadto na stronie Totolotka masz możność stworzenia swojego e-kuponu i program automatycznie wykona wszystkie obliczenia wg podanych mu parametrów.
W tym podanym Ci powyżej wzorze symbol "^" oznacza mnożenie przez siebie.
Tak więc wykonaj sobie mnożenia składowych:
1.22*1.22*1.22*1.22*1.22*1.22*1.22*1.22*1.2*1.22 a uzyskany iloczyn przemnóż przez współczynnik 0,9 ( na 10%-owy podatek obrotowy ) i przez swoją stawkę czyli 5zł a na pewno uzyskasz kwotę wygranej brutto przy wejściu całej 10-tki liczb granych na nie.
Ponadto na stronie Totolotka masz możność stworzenia swojego e-kuponu i program automatycznie wykona wszystkie obliczenia wg podanych mu parametrów.
W tym podanym Ci powyżej wzorze symbol "^" oznacza mnożenie przez siebie.
Tak więc wykonaj sobie mnożenia składowych:
1.22*1.22*1.22*1.22*1.22*1.22*1.22*1.22*1.2*1.22 a uzyskany iloczyn przemnóż przez współczynnik 0,9 ( na 10%-owy podatek obrotowy ) i przez swoją stawkę czyli 5zł a na pewno uzyskasz kwotę wygranej brutto przy wejściu całej 10-tki liczb granych na nie.
mysia pysia - zwracam też Twoją uwagę na to , że prawdopodobieństwo wylosowania 0z10 typowanych liczb jest bardzo małe i wynosi 1:22 , czyli 4,579%....Ale powodzenia Ci życzę!
Ale teraz podałaś nie 10 a 9 wczorajszych liczb , a tu przy 9 liczbach prawdopodobieństwo na 0z9 jest jak 1:16 , czyli 6,375%...
mysia pysia - jak zwykle totalnie niezorientowany autor wpisu 48841 wprowadza Cię w błąd , ponieważ do wygrania 10zł w Totolotku przy grze na 3 liczby na NIE , wcale nie potrzebujesz grać ze stawką 17zł a wystarczy przecież 16zł , bo:
1.22*1.22*1.22x0,9*16zł=26.10zł
26,10zł-16zł=10,10zł
1.22*1.22*1.22x0,9*16zł=26.10zł
26,10zł-16zł=10,10zł
W FORTUNIE można grać zakładem prostym do 8 liczb w czeskiego ML 20z80.
Wobec dużego zainteresowania amerykańską grą losową FANTASY 5 , która jest w FORTUNIE dostępna pod nazwą Floryda - podaję adres strony , która prowadzi statystyki m.in. także tej gry.Serwis jest jednak płatny i można wybrać abonament:
a/ miesięczny za 2.99U$
b/ kwartalny za 5.99U$
Ten adres to: http://www.flottery.com/
a/ miesięczny za 2.99U$
b/ kwartalny za 5.99U$
Ten adres to: http://www.flottery.com/
Inny ciekawy adres ze statystykami gry FANTASY 5 , czyli Florydy , to:
http://www.numbersplanet.com/fl-fantasy5/
http://www.numbersplanet.com/fl-fantasy5/
Statystykę ilościowych wystąpień poszczególnych liczb w grze Fantasy5 znalazłem tu: http://www.calottery.com/Games/FantasyFive/WinningNumbers/numberfrequency.htm
I jeszcze jeden adres przynoszący statystyki m.in. także z gry Fantasy5 Florida: http://www.lotterypost.com/game/34/stats?s=fl&d=all
Zapewne chodzi o tzw.Jackpota czyli dodatkowe liczby - ale odpisuję Ci na gorąco.Sprawdzę to nieco poźniej...Pzdr.
Fortuna to buk naziemny - dawny Profesjonał.Adres netowy: www.efortuna.pl
kasia33 - w polskim ML w FORTUNIE możesz na zwykłym zakładzie mieć do 6 liczb , ponieważ tylko do tylu płacą ( ale w czeskim ML też 20z80 możesz do 8 liczb ) . Natomiast jeśli chcesz systemami , to możesz grać w taki sposób , aby nie zeszło się w zakładzie więcej niż te przepisowe 6 liczb...
Czyli np. dobierasz sobie "parki" - oczywiście różne i nadajesz je w systemie 2z12 i jeśli trafisz te 2 parki to wygrywasz 4 liczby....Lub 3z12 i wtedy trafiajac 3 parki masz trafioną 6. Taka gra nazywa się MAXIKOMBI i tak powiedz swojej pani z kolektury.
Czyli np. dobierasz sobie "parki" - oczywiście różne i nadajesz je w systemie 2z12 i jeśli trafisz te 2 parki to wygrywasz 4 liczby....Lub 3z12 i wtedy trafiajac 3 parki masz trafioną 6. Taka gra nazywa się MAXIKOMBI i tak powiedz swojej pani z kolektury.
kasia33 - ponadto możesz zawsze wydrukować kupon wg podawanych tu numerów a granych przez wiele osób i przyjętych w innych kolekturach ( wpisując jego numery na stronie Fortuny ) i pokazać tej pani...
Po prawej stronie na www.efortuna.pl masz rybrykę:
Kontrola kuponu i tam wpisujesz oddzielnie numer i oddzielnie kod , czyli tę część całego numeru , która jest tu podawana przez graczy po myślniku.
Kontrola kuponu i tam wpisujesz oddzielnie numer i oddzielnie kod , czyli tę część całego numeru , która jest tu podawana przez graczy po myślniku.
kasia33 - jeżeli zagrasz systemem 2z6 na parki obstawiane jako bloki A,B,C,D,E i F po 2 różne liczby w bloku , czyli typując 12 różnych liczb i trafisz 5 parek to przecież nie wygrasz jednorazowo 10 liczb a wielokrotność połączeń parek...
W tym teoretycznym przypadku będzie to 2z5=10 parek , czyli wygrasz 10 "czwórek" ML.
W tym teoretycznym przypadku będzie to 2z5=10 parek , czyli wygrasz 10 "czwórek" ML.
mysia pysia - przytocz łaskawie numer tego wpisu , skoro już jego treść przypominasz...
kasia33 - jest to kupon wielosystemowy MAXIKOMBI , ponieważ w ramach wybranych 7 bloków dwuelementowych ( czyli zawierających po 2 różne liczby ) A,B,C,D,E,F,G grasz zarówno systemem 3z7 i 2z7.
Dziś już i tak nie zagrasz w Fortunie a następnym razem podaj w kolekturze wypisane na kartce informacje z oznaczeniami literowymi poszczególnych bloków od A do G ( jeśli chcesz grać na 7 bloków... ) i Twoimi liczbami w każdym z tych bloków , oraz systemami jakie chcesz zagrać:2z7 i 3z7.
Dziś już i tak nie zagrasz w Fortunie a następnym razem podaj w kolekturze wypisane na kartce informacje z oznaczeniami literowymi poszczególnych bloków od A do G ( jeśli chcesz grać na 7 bloków... ) i Twoimi liczbami w każdym z tych bloków , oraz systemami jakie chcesz zagrać:2z7 i 3z7.
manta - ale jeszcze podaj mi , co ten system ma Ci gwarantować i przy jakiej Twojej skuteczności w obrębie tych 13 typowanych liczb , to wtedy Ci system dobiorę.
manta - tyle to wiem , ale muszę wiedzieć ile w swoim wybranym do gry zbiorze 13 liczb rozpisanych na wielu zakładach po 7 skreśleń przewidujesz trafień....Nie wiem bowiem czy grasz w TS gdzie dostaniesz wygfraną np. za 5 trafień , czy też u buka gdzie MUSISZ mieć 7/7 aby dostać wygraną.Tak więc spodziewana ilość trafień do ktorej mam się odnieść jest tu informacją podstawową i niezbędną!
c.d.
oczywiście 7/7 jest w Fortunie możliwe przy grze w czeskiego ML , bo w polskim ML można grać do 6 liczb w zakładzie prostym.
oczywiście 7/7 jest w Fortunie możliwe przy grze w czeskiego ML , bo w polskim ML można grać do 6 liczb w zakładzie prostym.
kasia33 - "dokształt" tak zdolnej i pojętnej jak Ty ucznnicy , jest zawsze dużą frajdą dla uczącego... Co do Twojej jutrzejszej gry , to przemyśl sobie jak będziesz stawkowała te 2 systemy ( bo system 2z7=21 a 3z7=35...) w ramach ogólnej kwoty na grę przeznaczonej.
Pzdr.
Pzdr.
manta - w dalszym ciągu odnoszę wrażenie , że nie czytasz ( lub nie rozumiesz ) co do Ciebie piszę...
Bo nadal nie wiem jakiej wygranej spodziewasz się przy trafieniu 7 liczb na którymś zakładzie systemu na 13 liczb rozpisanego po 7 liczb?
System pełny , który daje 100%-ową gwarancję 7/7 przy trafieniu 7z13 liczb , ma bowiem 1716 zakładów...
Bo nadal nie wiem jakiej wygranej spodziewasz się przy trafieniu 7 liczb na którymś zakładzie systemu na 13 liczb rozpisanego po 7 liczb?
System pełny , który daje 100%-ową gwarancję 7/7 przy trafieniu 7z13 liczb , ma bowiem 1716 zakładów...
Wyniki są podawane na stronie Fotuny www.efortuna.pl lub poprzez link na górze strony z liczbami śwaita - na bezpośredniej stronie organizatora danej gry.
w odniesieniu do 3 dostępnych w Fortunie czeskich gier losowych , tym adresem jest: http://www.ifortuna.cz/content.php?node=717
Objawy spożywania "metaxy" są bardzo podobne , bo też w zaawanasowanym stadium widoczna jest tzw.drżączka alkoholowa...
cichero - tu masz namiary na tę firmę:
Aby skontaktować się z nami możesz:
jeżeli chcesz szybko z nami się skontaktować użyj maila i GG
wysłać do nas mail:
eureka@eurevic.com.pl , lotto.portal@interia.pl , admin@eurevic.com.pl
poprzez komunikatory:
Gadu-Gadu : 3391039 - do zamówień programów i pomoc techniczna
Odpowiednie oprogramowanie można załadować z serwera:
http://www.gadu-gadu.pl/
zadzwonić:
pn - pt w godz. 14:00 - 19:00
Tel.: ((0-32) 7298408 Przy braku połączenia, prosze wykręcić numer jeszcze raz.
nasze konto bankowe:
Inteligo:
50 1020 5558 1111 1382 3200 0259
Eureka Systems
ul Janasa 3a 40-855 Katowice
napisać:
Kraków 30-638
Firma Handlowo-Marketingowa STAN
Kościelisko ul. Mocarni 26
Zabrze 41-800 ul. Dubiela 1
Mark 05-270 ul. Kościuszki 59c/32, Konsoft
Kazimierz Dolny ul. Puławska 94
Aby skontaktować się z nami możesz:
jeżeli chcesz szybko z nami się skontaktować użyj maila i GG
wysłać do nas mail:
eureka@eurevic.com.pl , lotto.portal@interia.pl , admin@eurevic.com.pl
poprzez komunikatory:
Gadu-Gadu : 3391039 - do zamówień programów i pomoc techniczna
Odpowiednie oprogramowanie można załadować z serwera:
http://www.gadu-gadu.pl/
zadzwonić:
pn - pt w godz. 14:00 - 19:00
Tel.: ((0-32) 7298408 Przy braku połączenia, prosze wykręcić numer jeszcze raz.
nasze konto bankowe:
Inteligo:
50 1020 5558 1111 1382 3200 0259
Eureka Systems
ul Janasa 3a 40-855 Katowice
napisać:
Kraków 30-638
Firma Handlowo-Marketingowa STAN
Kościelisko ul. Mocarni 26
Zabrze 41-800 ul. Dubiela 1
Mark 05-270 ul. Kościuszki 59c/32, Konsoft
Kazimierz Dolny ul. Puławska 94
mysia pysia - abyś wiedziała z jak trudnym problemem usiłujesz się zmierzyć , to trzeba Ci wiedzieć ,że system skrócony gwarantujący 5/5 w rozpisie po 5 skreśleń przy trafieniu 10z34 , MUSI mieć 6053 zakłady...
Edeek - 10z13=286;10z14=1001;10z15=3003.Odsyłam Cię do wpisu: www.multipasko.pl/chat29574/.Pzdr.
scolls - na forum w Twoim wątku opisałem ciekawą historię związaną z trafieniem 6/6 DL , którego to nie wykrył system komputerowy Totalizatora Sportowego.
Mieszkasz poza Polską - więc chyba tego nie znasz...Pzdr.
Mieszkasz poza Polską - więc chyba tego nie znasz...Pzdr.
Właśnie opisana przeze mnie historia dowodzi , iż system komputerowy TS ma jakieś luki...
Oto link do wątku "scolla" na forum :
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2288 , w którym opisuje swoje bardzo ciekawe doświadczenia z Anglii odnośnie kilku przypadków braku wykrycia przez system komputerowy wygranych na jego kuponach...
Dodałem do tego opis podobnej i dość znanej niedawnej sytuacji w Polsce , ale dotyczącej głównej wygranej 6/6 DL.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2288 , w którym opisuje swoje bardzo ciekawe doświadczenia z Anglii odnośnie kilku przypadków braku wykrycia przez system komputerowy wygranych na jego kuponach...
Dodałem do tego opis podobnej i dość znanej niedawnej sytuacji w Polsce , ale dotyczącej głównej wygranej 6/6 DL.
A oto link do artykułu z "Rzeczpospolitej" opisującego tę sprawę 6 DL , której nie wykrył lottomat:
http://new-arch.rp.pl/artykul/404616_Dwa_miliony_coraz_blizej.html
http://new-arch.rp.pl/artykul/404616_Dwa_miliony_coraz_blizej.html
Lottomaty mogą się mylić - zeznał na podstawie własnego doświadczenia pracownik kolektury TS:
http://wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/11826.html
http://wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/11826.html
A oto kolejny artykuł o sprawie przeciwko Totalizatorowi Sportowemu i wypłatę za 6/6 DL: http://new-arch.rp.pl/artykul/380601_Wygral_na_loterii_i_przed_sadem.html