Wpisy użytkownika multi_ulka
Łącznie 820 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 767 782. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Za to dzisiaj mam straszny galimatias- 16 liczb wybrałam i nie umiem je przetrawić.
Staszku tak
Staszku tak
sorrki - ich chyba powinno być.. ... choć tak do końca nie mam pewności ich czy je
Jociu thx
MaTq już do spanka? kolorków w snach
w realu, w realu- jedna jedyna 8/8
Staszku kurcze , wszystko mi w środku fruwa, bo taką kwotę pierwszy raz dane mi było
dziękuję jociu- ale muszę przyznać że dzięki Tobie poniekąd. Tak mówiłaś o tych mapkach, że ponownie usiadłam do LC bo potraktowałam je dosłownie a nie umownie
jociu u mnie bliżej do Katowic bo w BB nie ma takiego punktu.
Staszku - no ja zaczęłam wołać męża- też Stasiu - i kazałam sprawdzać liczy które czytam . Całe 3 razy, a potem taka radość w środku ,że mąż śpi od godziny a jak się czuję jak po 100 kawach
MaTq jak będą miliony to pewnie 25- ale nad nimi muszę popracować bo stale nie wiem czy dobrze myślę czy to był przypadek.
Jociu dzięki za wskazówki, bo już wiele opinii czytałam- jak tam trafić. Ponoć 3 budynek, pierwsze piętro i w tym budynku są już strzałki do kasy
Uciekam teraz pod prysznic i do łózeczka0 w sumie sen najlepszy kosmetyk a ja przynajmniej jutro muszę być piękna
Dobrej nocki wszystkim. papapa
Dobrej nocki wszystkim. papapa
Witam wieczorkiem
Jociu
oj dzisiaj cieniutko Jociu- zaledwie 4/8 i 3/8 ale nie miała czasu na analizy bo wszyscy wyjeżdżali dzisiaj, a ja przy garach, kanapkach, a na koniec jeszcze jako szofer musiałam na dworzec do Gliwic jechać by córcię na pociąg odwieźć.
Nie mniej jednak im więcej analizuje trendy tym większy chaos mam
Staszku witaj
Staszku witaj
A jak u Ciebie na dzisiaj?
Jociu linka do czego bo chyba nie skumałam
Staszku
Jociu ja ten program mam na kompie, nie wiem czy są wyświetlane trendy w necie bo nie szukałam. Dawno kupiłam poprzez stronę http://lottocad.pl/ i robię analizy mam na swoim kompie jedynie. Przy każdej z gier można tam w dziale " mapa liczb" w opcjach ustalić że ma pokazywać trend, częstość występowania itd...
Staszku fajnie ale przydałaby się następna Fajne uczucie przy odbiorze więc chętnie tam wrócę po więcej
Jociu ja już od lat z niego korzystałam. W 202 roku na pierwszych wersjach jeszcze, gdy nie miał wbudowanych analiz innych gier tylko MM i lotto.
2002 był najlepszy. Wówczas przynajmniej raz w miesiącu miałam 6/6 ale płacili tylko 700 zł. Wszystko się posypało gdy zrobili drugie losowanie...
Tzn rok był dla mnie bocki jesli o wygrane chodzi. Program dobry, ale wymaga dośc dobrego obeznania z matmą. Jednak dział pomocy jest dobrze rozbudowany i ma jasno przedstawione zagadnienia, więc jak się przysiądzie to można wiele się nauczyć i wykorzystać.
Jociu on ma dane " MM, Lotto,Mini Lotto, 49 S, Keno de,Keno F, ToTo Lotto, Little lotto.
Kurcze teraz widzę że nawet nie wiem co to są te pozostałe - stale siedzę tylko w mm
Kurcze teraz widzę że nawet nie wiem co to są te pozostałe - stale siedzę tylko w mm
Przemyśl Jociu, ja poza nim robię sobie jeszcze zestawienia w excelu, ale takie banalne jedynie. To mi zostało z dawnych czasów i lubię się excelem pobawić.
A taką ciekawostkę mam Multilotka wprowadzono w TS 18 marca 1996 roku- akurat w moje urodziny więc od razu wpadłam w niego po same uszy
A taką ciekawostkę mam Multilotka wprowadzono w TS 18 marca 1996 roku- akurat w moje urodziny więc od razu wpadłam w niego po same uszy
Jociu a patrzyłaś kiedyś na mapy z tej strony - od Pasko?
Zostawił link do filmiku na yotube, pooglądałam , i zastosowałam sobie ten krok co 14 losowań od określonego numeru. Przyznam że tak dla zabawy ale p udało mi się wówczas dobrze wytypować 5/8 tyle ze nie zawierzyłam i nie posłałam.
Będę musiała poświęcic na to więcej uwagi- bo - nigdy nie wiadomo która droga zaprowadzi nas do celu
A to fajnie, w sumie trzeba robić wszystko by Ts tak się nie bogacił na naszych marzeniach
Uciekam już do łóżeczka Musze jutro skończyć zamówienie z którym mam spore problemy. Kolorków w snach i cyferek z zakresy 1-80
Jociu
gryks dziękuję ślicznie
Jociu
gryks dziękuję ślicznie
Witam wszystkich
Witam wieczorkiem
MaTq
jociu witaj, jak na dzisiaj?
u mnie niestety 4 kosze i 3/6. Na szczęście o 14-tej było lepiej
Przez jedna liczbę przeszło mi koło nosa 1180 zł. Dałam 80 a wypadło 79. Nie cierpię takich sytuacji. Oboki doprowadzaja mnie do szału.
W.N nie obawiasz się że zejdziesz na zawał gdy poprawnie wytypujesz 10/10 i nie wyślesz? Ja mam za słabe nerwy by grać na sucho
jociu to faktycznie boli, i to w dużego -wow gratulacje wielkie
W.N.
jociu extra
ja zauważyłam pewną prawidłowość , gdy mn bardzo ie mąż zirytuje i jestem fiksując w duchu typuję MM wówczas mam wysokie trafienia. Aż strach pomyśleć jakie furie muszą mną miotać by trafić 10/10 z plusem
jociu0 extra dotyczy stwierdzenia że jestes obrażona na siebie, natomiast 6/6 będziesz miała na pewno- wygrane należą do wytrwałych
13max33 tylko jeszcze nie sprawdzałam czy to każdy gniew tak na mnie działa czy specyficzne zachowania mojego mężusia
max a gdzie się wybierasz na górskie łazęgi?
qrcze - sorrki, nie skumałam w porę
jociu , na 14-tą dały 5/6 ale widzisz... omyłkowo wpisałam z poprzedniego dnia i teraz znów jestem w krzakach przez to moje gapiostwo. Kasa oczywiście uradowała, ale teorię zaburzyło
max dla mnie ciut za daleko- do Katowic jakieś 80 km
wasyl- zgodnie z http://www.youtube.com/watch?v=Gi2R_TQ7M5U nie pytaj czy spełni tylko uwierz że spełniło
max no w sumie racja , w porywach do 35
qrcze taki chaos mam na jutro w cyferkach że jedyny ratunek to przespać się z nimi albo jakiego wróżbitę poprosić opomoc
Wasyl a skąd taka informacja?
muszę poczytać, thx.
Jerzy Owsiak, prezes Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, poinformował w imieniu fundacji o odebraniu jednemu ze szpitali sprzętu, który wcześniej został tej placówce podarowany. Powód? Zamiast być wykorzystywany do leczenia osób starszych, przekazano go do innych celów. - Obyśmy nie mieli podobnych przypadków w innych szpitalach - powiedział na antenie TVN24 Owsiak.
Przysłano nam szokujące zdjęcia, na których widać, że nasze łóżka trafiły na oddział kardiologiczny - mówił. - Okazało się, że rzeczywiście sprzęt nie służył starszym osobom, tylko m.in. na oddziale kardiologii. Nie taka była umowa w sprawie przekazania sprzętu - dodał szef WOŚP.
- Na to nie było naszej zgody. Odebraliśmy sprzęt i przekażemy go innemu oddziałowi, zajmującemu się pomocą osobom starszym. Musimy zwracać uwagę na problem, jakim jest trudna sytuacja emerytów, pozbawionych często szansy na leczenie - tłumaczył Owsiak w TVN24
- Na to nie było naszej zgody. Odebraliśmy sprzęt i przekażemy go innemu oddziałowi, zajmującemu się pomocą osobom starszym. Musimy zwracać uwagę na problem, jakim jest trudna sytuacja emerytów, pozbawionych często szansy na leczenie - tłumaczył Owsiak w TVN24
Uciekam i ja do spanka. Spokojnej nocki wszystkim życzę i snów proroczych
Witam wszystkich
jociu
max
jociu jeszcze nie patrzyłam na cyferki. Zeźliłam się dzisiaj ogromnie. W tej mojej zapyziałej dziurze jedyny czynny punkt lotto na cpn miał awarię urządzenia . Jechałam do Ustronia posłać i spóźniłam się o MINUTE!!! Przeszło mi koło nosa 6/9
na dodatek wczoraj z trendów na 12:40 wychodziły liczny 2,5,10,14,16,17,21,74,78 i kilka innych i ja 100% blondynk wybrałam inne
oczywiście na 21:40 miało być ... ups
qrcze - jeszcze mnie nerw trzęsie bo literówki robię - sorrki wszystkim
maxiu jak na blondynkę przystało- niebieskie
hahaha dobre
66 lubi się wałęsać z 45
jociu mnie program wyznaczył taką dziwna mieszankę :6,11,12,18,24,25,63,77,79. Troszkę mi namieszały, bo intuicyjnie większośc z ich nie czuje
jociu- kilka tez sama wybrałam bez LC
Ryszardzie dziękuje ślicznie
teraz się zastanawiam czy jechać do Ustronia i wysłać, czy odpuścić.
jociu ja jeszcze 63- tak przez sentyment bo ma w tym roku 50 lat
jociu ja jeszcze 63- tak przez sentyment bo ma w tym roku 50 lat
oki max- tak zrobię jak sugerujesz to się paliwo zwróci
no a jociu co powiesz na 79? ona bardzo lubi 74 i 76... więc może będzie chciała je dogonić?..
też myślałam o 55 w parze z 57
Witam
jociu jak u Ciebie? u mnie masakra roku- same kosze
Wasylu
Hejka MaTq
Obstawiam na 14-tą parkę 45, 66- jakieś sugestie?
jociu a ja tak się zdziwiłam tymi koszami że nawet się nie wqrzyłam.
ale teraz tak ja wpisałam wcześniej- niczym bumerang wraca mi parka 45 i 66..
nie wiem tylko kogo jej do towarzystwa dać , bo z trendów nic mi nie wynika- zbyt dużo liczb po dzisiejszym losowaniu jest w górce gęstości występowania. Mam 38 liczb do zanalizowania.
jociu a może odezwiesz sie na gg ? mój 2228596
wasulu dobrej nocki i kolorków w snach
Oj ja już tez chyba zasypiam bo powinnam napisać Wasylu sorry
MaTq uciekam do spanka- jutro do pracki więc pora najwyższa. Dobrej nocki życzę i proroczych snów Papa
Witam wieczorkiem
DW witaj
Zamit22 mogę zapytać o jakich mapkach mówisz> gdzie takowe można znaleźć?
Dzięki Zamit22
MaTq witaj
rafalski hejka
rafalski hejka
agatko tutaj http://www.youtube.com/watch?v=1LfJSyt5q-0&hd=1 Pasko podaje instruktarz korzystania z mapek
jociu witaj
poślizg jociu ... miało być ...
witaj gonzago
reniuszko dobrej nocki
jutro die trzynastki w dacie- będzie magicznie pewnie
Witam
Angierski w Niemczech masz kartę i jak wygrasz kasę posyłają Ci na konto- oczywiście te większe sumy niż 2 tysiaki eu
w zasadzie nawet 4 eu mi przelali gdy nie odebrałam po 3 miesiącach