Wpisy użytkownika mp2222
Łącznie 16 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 495 988. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
dajcie chłopu na spokojnie zjeść kolację na Chorwacji i po-odpoczywać,gość przez was nawet nie może pospacerować i podziwiać chorwację bo musi być w zasięgu wifi hotelowego cały czas
@4 495 998MojeNumery: zaraz po tobie
no nie uwierzę ze sa tacy psychofani tego portalu ze daja 2000 na paliwo, jada 20 godzin na chorwacje i siedza na multipasko
@4 496 009xdrive: tylko my znamy prawdę, reszta biedna sie musi domyslac
@4 496 014MojeNumery: jak mozna robic balagan jak tu sie zaklada konto i nic nie mozna pisac
a balagan w numerkach,w typowaniach? no ale to sam TS robi balagan zeby nikt nie trafil
biorąc pod uwagę ze dzisiaj czas to pieniadz, Gosia ma na pewno racje.no chyba ze dla kogos czas jest bezwartosciowy
@4 496 057MojeNumery: a skad maja twoj mail?
@4 496 058: portalowicze zdobyli twoj mail? za to sa jakies punkty?
@4 496 060Sebastian_M: na pewno zdrowszy niz zwykly, sol tez tylko himalajska różowa
@4 496 062MojeNumery: nie pytam o ciebie tylko o portalowiczow... ty to wiem ze zbierasz maile i piszesz
gdzie widnieją?ja chcę do ciebie napisać maile i nie mam pojecia jak mimo mojej duzej wiedzy o swiecie i internecie
@4 496 079MojeNumery: no to jak podajesz maile to potem sie dziwisz ze ludzie pisza. tak dziala internet. w internecie nic nie ginie. zaloz kolejny mail od nowa, na innej poczcie i nie podawaj go nigdzie, zobaczysz rezultaty szybko
« PoprzednieKolejne »