Wpisy użytkownika mona
Łącznie 197 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 649 779. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
xelom
W łodzi trafiono 14 mln i gracz Sam wytypował to się nazywa mieć szczęście
W łodzi trafiono 14 mln i gracz Sam wytypował to się nazywa mieć szczęście
mirnam61 TY to jednak masz farta w tych zdrapkach ja dziś bitwa morska i znowu pusty he
krzysztof c
otwórz Sobie http://www.lotto.pl/
i tam u góry otwórz mini i tam jest poznaj swoje liczby i Ci wytypuje spróbuj tez miałam kiedyś 4w mini i płaciki też mało 436zł a sama wytypowałam
otwórz Sobie http://www.lotto.pl/
i tam u góry otwórz mini i tam jest poznaj swoje liczby i Ci wytypuje spróbuj tez miałam kiedyś 4w mini i płaciki też mało 436zł a sama wytypowałam
to już wiesz aa i warto tam sprawdzać w multi ciepłe i zimne liczby
ostatnio zauważyłam w typowaniach multi ze liczby na które nikt nie stawia padają taka ironia losu ?
w lotto myślę ze czarnym koniem jest liczba 10 praktycznie trzeba by ją mieć w każdym zakładzie
trzeba mieć stałe liczby na jeden zakład i ich nie zmieniac tak robię w lotto
Biorę się za obiad miłego dnia no i szczęścia świeci to i może szczęście przyleci
może dobrze że zlikwiduje pasko zgadzam się z wczorajszą wypowiedzią Misia chyba jeśli ktoś wygrywa to już jak chce o tym powiedzieć daje swoje typowania prawdziwe skany lub zdjęcia a nie pisze mam3;5 4/8 6/10 itpi tak codziennie a czemu boi się w profil wstawić skoro codziennie ma pewniak ? dziecinada ale ciemny lud to kupuje jak widać
Monet ja nie jestem zawiedziona nie tylko jak poczytałam to do takiego doszłam wniosku typuje swoje i swoje daję codziennie w profil
pasko rzeczywiście powinien zlikiwidowac ten czat magia i ciemnogród i to 24 h wy nie pracujecie ? hahaha
zresztą zapytam pasko może będzie wiedział czy to prawdziwy skan ? jeśli prawdziwy przeproszę ale na 100% nie jest prawdziwy
żelka to przypadek nikt nie ma monopolu na pewniaki i na to jakie padną a joci czasem się udaje udaje czasem niech wklei prawdziwe wygrane 3/5 4/5 5/6/7/8 itd. codziennie przecież wygrywa
Franek nie nerwowa ale dużo osób już to zauważyło Ty wierzysz w te bajki ?
Monet Ty chyba się nie wyspałeś nie chodzi mi o skan 3/5 tylko ze codziennie tyle niby wygrywa i nie wierzę
no nic napiszę do paska czy to mity na czacie czy potrafi sprawdzić wiarygodność skanu jeśli prawdziwy przeproszę
trisetum
właśnie albo niech wstawia w profil skoro taki czarodziej przecież w multi każdy może grac na ile chce więc chyba się nie boi że ktoś zabierze wygraną
właśnie albo niech wstawia w profil skoro taki czarodziej przecież w multi każdy może grac na ile chce więc chyba się nie boi że ktoś zabierze wygraną
żelka żeby mieć pewność czy tu takie brednie można pisać tylko po co ?
Monet prawdziwe wygrane tzn prawdziwe skany niekoniecznie 3/5 napisałam jak widzę i wczoraj tutaj ktoś tez zwrócił na to uwagę i mnie upewnił ze jednak więcej ludzi to tutaj widzi
nie ma takich ktoś trafi 9 np. i czy już musi codziennie trafiać ? nie przypadek i bardzo fajnie ale nie można robic durni z ludzi miłego dnia
Dobry wieczór Dzikuska masz rację ja też mam 6/10/4.5.3/3.7.8
tutaj można wciskać co się chce ciemny lud kupi
tutaj można wciskać co się chce ciemny lud kupi
stoneczka
a jutro niech każdy tutaj napisze ile trafił tak dla jaj 7/10 itd.
a jutro niech każdy tutaj napisze ile trafił tak dla jaj 7/10 itd.
master w keno najlepiej dawac co 2 liczbe lub co trzecią np padło 25 to daj na następne losowanie 28 lub na następne
i zwróć uwagę jakie liczby akurat często padają i wtedy jeśli ostatnie losowanie tak się ułoży że akurat będą wychodzić te liczby daj je
Witam Od jakiegoś czasu nie mam losowania na żywo czy może Ktos wie dlaczego ?
2,9,11,12,16,19,30,36,39,41,46,47,48,50,57,73,74,75,76,79
Plusem jest liczba 19
Plusem jest liczba 19
Czy Ktoś może wie czemu nie można wpisów robić do KG? no i jak ja teraz do Wilka napiszę ?
« Poprzednie 100Kolejne »