Wpisy użytkownika mirka
Łącznie 280 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 589 751. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
"oni sami się boją bym na policje nie zgłosiła - bo wylazłoby wiele gooowna wpierają mi chorobę psychiczną"
nie przejmuje sie nimi tylko tym co robili - moja koleżanka robiła se fotki z kochankiem który po rozstaniu puścił w sieć - jej facet zobaczył znajomi zwariowała
"znowu rozdwojenie tożsamości płciowej to w końcu robal 36 czy pięknaja a może pięknaja 36?"
to mam na gg od m77
to mam na gg od m77
"homoseksualisto dla kogo dobry?"
he teraz wiem czego krzyś szukał jak się pojawiłam i gadka o 2 jajkach bleeee
he teraz wiem czego krzyś szukał jak się pojawiłam i gadka o 2 jajkach bleeee
rafalski38 mnie generalnie też - dopóki ktoś do mnie nie startuje
krzysio744 ale ja tu nic o sobie nie napiszę - rozumiesz to chyba
" nie pisz nic kompletnie nic o sobie,bo cię zjedzą,zmień teraz gg ,maila itp. itd"
dlaczego m77 mi to pisze?
dlaczego m77 mi to pisze?
" xelom poczytaj co pisał admin o lili gdy ta w wyniku emocjonalności / o której sam pisał / rzucała ś c i e r w e m / a tak po za tym masz uprawnienia do oceny psychiatrycznej? jeżeli nie to sie bujaj lub znajdź inny obiekt "
"xelom co sądzisz o facetach z perspektywy psychologicznej którzy się wzajemnie bolcuja?"
ale jaja he he
ale jaja he he
" jackwar a co [podnieca robal 36 że wywołuje krasnoludkę"
i przestaję robić za łacznika
i przestaję robić za łacznika
a zgadnij dlaczego - chyba nie bez powodu ktoś mi pisze takie rzeczy na gg
" robal 36 pozdrowienia od krasnoludki zboku "
ja się tylko zapytam czy to jest wszystko prawda ? i bede pytać?
ja się tylko zapytam czy to jest wszystko prawda ? i bede pytać?
królmulti nie świruj ściągnę innych i tez zrobię jazdę - dlaczego nie? jak mi ktos dokopie
" Monet nie podpuszczaj - stara zagrywka oblesiu - podpisał euro ssak"
"Monet tobie to bym przywaliła - dopiero wtedy satysfakcja - uwolnić piękne kobiety"
nie pisz do mnie monet wiem na co cię stać . teraz będzie jazda na mnie he he
"Monet i pozostali których nawet nie znam - o d j e b a c się odemnie "
" mozg wam robak powyjadał i widać efekty - lila coś nowego sie wydarzyło u mojego męza?"
"pociśniemy trochę na towarzystwo - nie mam nicka bo na czacie trzeba kilka dni czekać "
Robal 36=pięknaja
Administrator czy miałes swiadomośc co się dzieje na Twoim portalu
robal 36 tak z ciekawości dlaczego akurat krasnoludki a nie np. kameliowe?
Ania70 nie jestem w temacie ale myślę że o uwolnienie jakiuejś krasnoludki
"k u r w i s k o sugerowało,że nasza dwójka dzieci to nie jego,materacem mi była "
lila tak?
lila tak?
liklk wiesz że dzieci m77 to nie dzieci jej męża a czy wiesz z kim masz swoje
"zapytaj robala czy przywalanie się do moich nicków to potrzeba,swoista przyjemność przemocy psychicznej czy ktoś mu za to płacił"
robal pytam
dostałam archiwum i faktycznie pisze prawdę - jestes normalnym człowiekiem czy jakimś nie tegez?
robal pytam
dostałam archiwum i faktycznie pisze prawdę - jestes normalnym człowiekiem czy jakimś nie tegez?
Robal 36 mnie jak ktoś po d k u r w i to też tak lubie i potrafię - zmierzysz się ?
i uwolnij pięknąja
i uwolnij pięknąja
" mag.. i robal 36 i.. to to samo - kiedyś ulka na golden wydała,że ja Pani mag.. pogoniła ja na mp.i faktycznie Robal 36 cos tam cierpiał w tym czasie do ulki - a najśmieszniejsze,że lilka swojego czasu wyzywała mag.. od babochłopa""
Robal 36 vel mag..pieknaja spalona/y tu jesteś - ja być może zarobię bana ale Ciebie tu juz nie ma "
« Poprzednie 100Kolejne »