Wpisy użytkownika mirka
Łącznie 280 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 587 653. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
rafalski38 napięcie przed miesiączkowe
wygrałes coś tam konkretnego
wygrałes coś tam konkretnego
rafalski38 fajne prawda ?
krzysio pisałam już - jestem leciwa gruba i brzydka tz bez polotu już
zmykam
krzysio pisałam już - jestem leciwa gruba i brzydka tz bez polotu już
zmykam
rafalski38 jak dojdę do ładu z win 8
ale mniej więcej cos takiego :
http://www.youtube.com/watch?v=qnyr5RM0L9U
0:40
ale mniej więcej cos takiego :
http://www.youtube.com/watch?v=qnyr5RM0L9U
0:40
bo to jeszcze przed operacją
wygrasz,przy-sponsorujesz to i jajka będą gupole
wygrasz,przy-sponsorujesz to i jajka będą gupole
raczej nigdy - banki w naszym kraju są obcym kapitałem nastawionym aby z nas wydusić co się jeszcze da
i tak np. Nordea bank zwija już swoje żagle z Polski,bo nie ma już kogo praktycznie na % skubać
ulexxa mam konto w DB ale służy mi jedynie do przelewu który otrzymuję - nie robię opłat przez bank,internet,nie biorę nic na raty itp. łosi niech se gdzieś indziej szukają
ulexxa
Wędrowca netowy
co do j.niemieckiego - mieszkałam w de ale nigdy się nie nauczyłam poprawnie pisać,mówić.Natomiast mojemu mężowi nie sprawia różnicy czy rozmawia w j. polskim czy niemieckim,córka na koniec roku 6 z niemieckiego
Wędrowca netowy
co do j.niemieckiego - mieszkałam w de ale nigdy się nie nauczyłam poprawnie pisać,mówić.Natomiast mojemu mężowi nie sprawia różnicy czy rozmawia w j. polskim czy niemieckim,córka na koniec roku 6 z niemieckiego
Monet wiedziałam,ze mogę na ciebie liczyć
dzięks )
Robal jak tam pieknaja ?
Ją byś mógł uwolnić ))
no chyba ze kryzys tożsamości płciowej he he
odpier dol sie odemnie bo zgłosze do prokuratury a na sam koniec przy p ie rdolę ))
dzięks )
Robal jak tam pieknaja ?
Ją byś mógł uwolnić ))
no chyba ze kryzys tożsamości płciowej he he
odpier dol sie odemnie bo zgłosze do prokuratury a na sam koniec przy p ie rdolę ))
dalej jednak nie wiem o co z tą m77 chodzi mógłby mi ktoś napisać
ale dalej nie wiem o co chodzi z M77 i Robalem i problemem tożsamości - wytłumaczy mi ktoś
Mirka o tym,ze robal 36 do kupy z pozostałymi złamali kilka artykułów - przemoc,agresja,groźby,szantaż i jeszcze parę innych by się znalazło
nie pisz nic o sobie ))
czy to prawda?
nie pisz nic o sobie ))
czy to prawda?
hej pytam czy to prawda o czym pisze m77?
szantaż agresja przemoc groźby na tym portalu ?
szantaż agresja przemoc groźby na tym portalu ?
Moze Adminstrator będzie coś wiedział
Bo jeżeli to prawda to chyba rzeczywiście trzeba to zgłosić
Bo jeżeli to prawda to chyba rzeczywiście trzeba to zgłosić
bo to strachliwe - za monitora tylko mocne , uważaj bo robal 36 śledził mnie ogółem w sieci znał konta którymi się posługiwałam na yt czujesz? - stąd i mój wpis
ROBAL 36 CZY TO PRAWDA ???????????????
ROBAL 36 CZY TO PRAWDA ???????????????
Monet ty czytam w temacie - czy to wszystko o czym pisze m77 to prawda?
dlaczego nikt mi nie chce odpowiedzieć ?
dlaczego nikt mi nie chce odpowiedzieć ?
halapek ok ale ja chcę wiedzieć czy o tym o czym pisze to prawda nigdy nie jest tak że jedna strona winna
halapek bo moja koleżanka przez coś takiego targnęła się na życie - ktoś za pośrednictwem neta puścił fotki w obieg
xelom ja jednak bedę temat wiercić i o lotto tez - czy to prawda o czym pisze m77
i nie rób na mnie nagonki za stara na te numery - czy m77 pisze prawdę o śledzeniu,przemocy,szantażu
INTERESUJE MNIE CZY M77 PISZE PRAWDE I NIE INTERESUJE MNIE CZY TO STRONA O LOTTO CZY SAMOBÓJCACH tymbardziej ze zostałam tu posadzona o to,ze ona to ja
dlatego pytam
dlatego pytam
"Robal 36 stworzył problem "wielu kont" a potem się przez wiele miesięcy przywalał do moich nicków.Odebrałam to jako przemoc,sledził mnie po necie a potem tutaj ujawnił konta którymi się posługiwałam np. na yt bellaculenize,onarybka77"
czy tak było?
czy tak było?
"max twierdził,że k u r w a z r o z j e b a n y m odbytem profesor80 żem d z i w k a k u r w a i s z m a t a - odgrażali,ze wpadną mi na chatę itp potem napiszę więcej "
czy tak było ?
czy tak było ?
skoro m77 coś takiego pisze to chyba ma powód
"Monet na forum w y j e b a ł z priv że jako p r o s t y t u t k a pracowałam"
"Monet na forum w y j e b a ł z priv że jako p r o s t y t u t k a pracowałam"
jackwar po tym co czytam tutaj nie licz że ujawnię swoją tozsamośc
z tego co czytam jestem świadkiem przestępstwa - mam być obojętna? przecież piszecie że lubicie prawdę wiec próbuje sie dowiedzieć bo nie mogę uwieżyć w to co czytam
a czytam że m77 to k u r w a a reszta to cacy co nie jest z tego co mi pisze na gg prawda
ok poczekam na robala 36 i Moneta co odpiszą - nie zostawię tego tak
jak pisałam mam przez oczami koleżankę i jej fotki na necie
jak pisałam mam przez oczami koleżankę i jej fotki na necie
"lilka w jednym z postów odniosła sie do mojej choroby,ze rak nie tylko p i z d ę mi wyżarł ale i mózg"
nie do wiary
nie do wiary
wszyscy widzę wiedzieli i nikt nie zgłosił na policje? - dlaczego?
"Pieknaja / masz na forum / szantażowała,ze ujawni priv korespondencje "
no nieźle - czy to jest prawda?
no nieźle - czy to jest prawda?
"jako moderator informowała o podwójnych kontach innych użytkowników,a sama miała kilka"
szok! i to wszystko sie tu działo?
alex82 zgłos
szok! i to wszystko sie tu działo?
alex82 zgłos
"niektóre z moich nicków to zauroczona,kameliowa,krasnoludka,onaa poczytaj wczorajszego czata i ogółem archiwum"
takie pytanie czy wy jesteście normalni
i m77 sie pyta robala co ci takiego zrobiła?
takie pytanie czy wy jesteście normalni
i m77 sie pyta robala co ci takiego zrobiła?
"lilka sugerowała,że podrywałam jej faceta którego nigdy na oczy nie widziałam hi hi - najgorsze ze mój doczytał i miałam jazdę przez to badziewie"