Wpisy użytkownika medea76
Łącznie 25 043 wpisów w archiwum, pokazane od nr 894 650. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jocia
Ja tam 44 lubię, ale może jednak z bliźników numerycznych to bardziej na 66 jest czas
Ja tam 44 lubię, ale może jednak z bliźników numerycznych to bardziej na 66 jest czas
monet
Nie umknęło tylko mam w pracy takiego muła, że zamiast wysłać pozdrowienia do ciebie to sobie pomulił, pomulił i nie przesłał
A tak chciałam ci podziekować za miłe powitanie i kwiatki
Nie umknęło tylko mam w pracy takiego muła, że zamiast wysłać pozdrowienia do ciebie to sobie pomulił, pomulił i nie przesłał
A tak chciałam ci podziekować za miłe powitanie i kwiatki
A co ciekawe drugą wiadomość wysłał czyżbym znowu coś robiła nie tak jak na GG gdzie odwiecznie za szybko naciskam enter
lila
To może załóżmy firmę zajmującą się wyburzaniem. My sobie grupowo a kasa na kolejne raty podatku od złudzeń na pewno wszystkim się przyda
To może załóżmy firmę zajmującą się wyburzaniem. My sobie grupowo a kasa na kolejne raty podatku od złudzeń na pewno wszystkim się przyda
panoramnix i dziękuję za kwiatki
wędrowiec coś mi się wydaje, że to tałatajstwo umie pływać, ale entomologiem nie jestem więc może mi się coś pokićkało
wędrowiec coś mi się wydaje, że to tałatajstwo umie pływać, ale entomologiem nie jestem więc może mi się coś pokićkało
Pajęczak, stawonóg, robal czy inne badziewie nieważne byle się do mnie zbliżało. Tylko pod takim warunkiem jestem w stanie stosować zasadę żyj i pozwól życ innym
W realu wygląda to tak, że o ile pająk, kleszcz czy inne paskudztwo pojawia się w moim polu widzenia otrzymuje jedno słownie jedno ostrzeżenie. Jeżeli nie zniknie mi z widoku zaczynam działać w samoobronie
W realu wygląda to tak, że o ile pająk, kleszcz czy inne paskudztwo pojawia się w moim polu widzenia otrzymuje jedno słownie jedno ostrzeżenie. Jeżeli nie zniknie mi z widoku zaczynam działać w samoobronie
Normalnie wzruszenie mnie ogarnęło w czasie służbowej prasówki. Minister pracy zarządził, że pośrednianki będą musiały wyrabiać normę osób, którym znajdą pracę. Czasami ci ludzie z rządu zachowują się jakby byli jakimiś kosmitami co to życia nie znają. Po prostu nie mają odpowiedniej wyobraźni jak takie rozwiązania wyglądają w praktyce na prowincji gdzie jak wiadomo ręka rękę myje i z tego lokalna elyta polityczno-urzędnicza żyje Skończy się na tym, że żeby wyrobić normy będą wszystkich nie będących krewnymi i znajomymi królika zasuwającymi na czarno wypychać na kilku dniowe lub kilkutygodniowe umowy próbne lub śmieciowe typu zlecenia i umowy o dzieło. Mechanizm znany i sprawdzony przez policjantów powiatowych w zakresie wykrywalności przestępstw czyli czajenia się po wypłacie kuroniówki, zapomóg oraz rent i emerytur w okolicach wiejskich sklepów w oczekiwaniu na pijanych rowerzystów
pieknaja i kathy
A jak mam własną miotłę, kociołek i przepis na maść czarownic po babci to też do zlotu mogę dołączyć
A jak mam własną miotłę, kociołek i przepis na maść czarownic po babci to też do zlotu mogę dołączyć
Lila
Prawdziwe cacuszko czyli ręcznie robioną miotłę w rustykalnym stylu z starannie dobranych gałązek brzozowych oraz starannie wyprofilowanym drągiem z dobrze wysuszonej na oko dębiny
Prawdziwe cacuszko czyli ręcznie robioną miotłę w rustykalnym stylu z starannie dobranych gałązek brzozowych oraz starannie wyprofilowanym drągiem z dobrze wysuszonej na oko dębiny
Dziewczyny to dyskryminacja
Chociaż trzeba iść z duchem postępu i może przerzucić się w końcu na te amerykańskie odkurzacze co można na nich elegencko stać na szczotce zamiast siadać okrakiem
Ale za to maści czarownic przepisu mojej babci to żaden dopalacz nie podskoczy
Chociaż trzeba iść z duchem postępu i może przerzucić się w końcu na te amerykańskie odkurzacze co można na nich elegencko stać na szczotce zamiast siadać okrakiem
Ale za to maści czarownic przepisu mojej babci to żaden dopalacz nie podskoczy
Według autorów Młota na czarownice miała dawać moc latania na Łysą Górę ( tudzież inne miejsce sabatów) oraz dawać możliwość przeżywania niesamowitych przeżyć wiadomo jakich z takim miłym macho z rogami co to jego sprzęt był zimny jak lód a wielki jak dyszel.
A tak naprawdę owa maść dawała babeczkom fajne haluny spod znaku takiej bardziej odważnej Różowej Landrynki
A tak naprawdę owa maść dawała babeczkom fajne haluny spod znaku takiej bardziej odważnej Różowej Landrynki
monet
Z tymi sabatami to bez pół litra nie rozbieriosz gdzie się odbywały
Baba Jaga to nie czarownica tylko taka spauperyzowana słowiańska bogini
Z tymi sabatami to bez pół litra nie rozbieriosz gdzie się odbywały
Baba Jaga to nie czarownica tylko taka spauperyzowana słowiańska bogini
kathy
Jakby zrobić taką maść to byłby pewnie hicior rynkowy jak się patrzy
Jakby zrobić taką maść to byłby pewnie hicior rynkowy jak się patrzy
monet
Bez przesady. Tylko z tymi bajkowymi postaciami to jest jak w tym starym dowcipie o chomiku i szczurze. To znaczy kościół przejmując rynek i klientów postarał się o bardzo dobry czarny PR.
Bez przesady. Tylko z tymi bajkowymi postaciami to jest jak w tym starym dowcipie o chomiku i szczurze. To znaczy kościół przejmując rynek i klientów postarał się o bardzo dobry czarny PR.
vanilla
Złego nic nie weźmie, więc konserwować nie trzeba, bo czarownica jak suchary im bardziej czerstwa, twarda i organoleptycznie nieprzyjemna tym lepsza
Złego nic nie weźmie, więc konserwować nie trzeba, bo czarownica jak suchary im bardziej czerstwa, twarda i organoleptycznie nieprzyjemna tym lepsza
A ja dzisiaj luzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bo nie udało się wyskoczyć do kolektury
No cóż jednak zysk okazał się ważniejszy od depresji pracownika na skutek naszych opinii
Witam wszystkich ponownie wieczorem
Dzisiaj po raz pierwszy zdecydowałam się na chybika w multi i dostałam takie oto cudo : 7,20,30,33,60,72,76 Patrząc na analizy i typowania czarno ci ja widzę zwrot kosztów
Dzisiaj po raz pierwszy zdecydowałam się na chybika w multi i dostałam takie oto cudo : 7,20,30,33,60,72,76 Patrząc na analizy i typowania czarno ci ja widzę zwrot kosztów
emeryt
I takie liczby mam na kuponie skreślonym osobiście po otrzymaniu wspomnianego chybika i mam nadzieję, że wejdą
I takie liczby mam na kuponie skreślonym osobiście po otrzymaniu wspomnianego chybika i mam nadzieję, że wejdą
wedrowiec za powitanie i kwiatki
monet razy 10 za jeszcze milsze powitanie
Niestety nie zdążyłam się jeszcze rozgościć na forum gdy niewykonane aktualizacje wymusiły na mnie ponowne uruchomienie mojego Pavulonika. Niestety połączenie Visty i laptopa HP tak już ma
monet razy 10 za jeszcze milsze powitanie
Niestety nie zdążyłam się jeszcze rozgościć na forum gdy niewykonane aktualizacje wymusiły na mnie ponowne uruchomienie mojego Pavulonika. Niestety połączenie Visty i laptopa HP tak już ma
Lila
Biedronki vel boże krówki mają twardy żywot a te 77 kropkowe to nawet zagładę atomową przeżyją by głosić światu słuszność wykreślenia osób z tego chatu z listy żyjących
Biedronki vel boże krówki mają twardy żywot a te 77 kropkowe to nawet zagładę atomową przeżyją by głosić światu słuszność wykreślenia osób z tego chatu z listy żyjących
Lila
Przysięgam uroczyście szczególnie, że ta liczba działa na mnie depresyjnie za każdym razem jak rzucam okiem na swój fundusz hazardowy a właściwie jego brak
Przysięgam uroczyście szczególnie, że ta liczba działa na mnie depresyjnie za każdym razem jak rzucam okiem na swój fundusz hazardowy a właściwie jego brak
Ten filmik na golden lotto powala na kolana Takie cudo ciekawe dlaczego TS go od autora nie odkupiło i nie ukryło w sejfie jak spryciarze z przemysłu samochodowego patenty Tesli
monet
Niestety wiele osób daje się na takie numery złapac, chociaż każdy wie, że to żadna sztuka po fakcie dowieśc, że cytując Halamę ja wiedziałem, że tak będzie
Niestety wiele osób daje się na takie numery złapac, chociaż każdy wie, że to żadna sztuka po fakcie dowieśc, że cytując Halamę ja wiedziałem, że tak będzie
monet
Durnia rżnięcie to też zajęcie jak mawia mój ojciec ukochany bo jedyny
Durnia rżnięcie to też zajęcie jak mawia mój ojciec ukochany bo jedyny
ulexxa
profesorze
Taaaaaaaaa na pewno święcona bardziej prawdopodobne, że ognista
profesorze
Taaaaaaaaa na pewno święcona bardziej prawdopodobne, że ognista
mala
Nie denerwuj się może trzeba ją włożyc do zamrażarki to zrozumie aluzję i przekona właściwe cyferki by wyskoczyły grupowo z bębna
lila
Jakoś to mnie nie dziwi po pierwszym w moim życiu chybiku z 33 oraz takim zestawem : 7,20,30,33,60,72,76
Nie denerwuj się może trzeba ją włożyc do zamrażarki to zrozumie aluzję i przekona właściwe cyferki by wyskoczyły grupowo z bębna
lila
Jakoś to mnie nie dziwi po pierwszym w moim życiu chybiku z 33 oraz takim zestawem : 7,20,30,33,60,72,76
No i poszły konie po betonie trzeba sobie na jakiś czas dac spokój
Witam wszystkich
ulexxa
Jak widać jestem, najpierw a potem , ale dziś mam spokojny dzień bez przyjęć klientów
ulexxa
Jak widać jestem, najpierw a potem , ale dziś mam spokojny dzień bez przyjęć klientów
monet i , że dopiero teraz, ale na chwilę musiałam opuścić towarzystwo na obowiązkową prasówkę gazety prawnej i rzepy
A ja za radą niektórych stałych bywalców popełniłam dzisiaj rano drugiego w mym życiu chybika w multi tym razem na 5 skreśleń. Trafiłam trochę dziwny zestaw : 12,39,40,64,65 . Coś mnie tknęło i sprawdziłam w wynikach i ... bingo. Wygląda na to, że po zestawie jaki wczoraj zafundowały nam krasnale lubi sobie wpadnąć : 12,19,33,47,74 czyli największe szanse ma następująca grupa śpiochów : 12,19,33,41,50,52,57,67,78 oraz 6,65 plus 17,66.
Fajna teoria Niestety nawet gdyby była prawdziwa to jeszcze trzeba ten tłum liczb odpowiednio ustawić czyli system czyli pieniądze. No i w związku z tym niestety teoria pozostanie nie sprawdzona
Fajna teoria Niestety nawet gdyby była prawdziwa to jeszcze trzeba ten tłum liczb odpowiednio ustawić czyli system czyli pieniądze. No i w związku z tym niestety teoria pozostanie nie sprawdzona
ulexxa
Nie idź od razu w sporty ekstremalne takie jak bycie berobotnym na czas nie wiadomo jaki Może urlop na żądanie lub krótkie "stresowe" L4
Nie idź od razu w sporty ekstremalne takie jak bycie berobotnym na czas nie wiadomo jaki Może urlop na żądanie lub krótkie "stresowe" L4
U mnie wreszcie aż miło za okno wyjrzeć. Niestety powietrze delikatnie mówiąc jest dość zimne, ale za to rześkie i odświeżające. Wiosna panie sierżancie wreszcie wychodzi z podziemia
ulexxa
W takich sytuacjach przydałaby się tradycja wyprzedaży garażowych
W takich sytuacjach przydałaby się tradycja wyprzedaży garażowych
ulexxa
Staram się zawsze odpowiadać i każdemu. Niestety jestem w pracy i co jakiś czas muszę znikać z chatu a potem z racji jego szybkości nie zawsze widzę skierowane do mnie wypowiedzi.
Tak wiec jeśli Ci nie odpowiedziałam
Staram się zawsze odpowiadać i każdemu. Niestety jestem w pracy i co jakiś czas muszę znikać z chatu a potem z racji jego szybkości nie zawsze widzę skierowane do mnie wypowiedzi.
Tak wiec jeśli Ci nie odpowiedziałam
zuza
U mnie owszem można zrobić opalanko, ale niestety wyłącznie twarzy bo reszta musi być zakryta z racji zimnego powietrza. No chyba, że solarium
U mnie owszem można zrobić opalanko, ale niestety wyłącznie twarzy bo reszta musi być zakryta z racji zimnego powietrza. No chyba, że solarium
monet
To nieładnie nie dzielić się z bliźnimi
ulexxa
Wszystko da się załatwić przy pewnej dozie kreatywności, choć zrobienie solarium na balkonie typu "rzygacz" może być prawdziwym wyzwaniem
To nieładnie nie dzielić się z bliźnimi
ulexxa
Wszystko da się załatwić przy pewnej dozie kreatywności, choć zrobienie solarium na balkonie typu "rzygacz" może być prawdziwym wyzwaniem
monet
robal po prostu poszedł wygrać kasę by postawić drinka lub browara aktywnym oraz po "wafelku" pod kufel dla śledzików
robal po prostu poszedł wygrać kasę by postawić drinka lub browara aktywnym oraz po "wafelku" pod kufel dla śledzików
kathy
Dżezus Krajst to sznurki w bębnie są podłączone do robala a nie obsługiwane przez krasnale
Dżezus Krajst to sznurki w bębnie są podłączone do robala a nie obsługiwane przez krasnale
Najskrytsze marzenia polskiego mężczyzny:
Skoro emeryt chwilowo nas opuścił to może ja tym razem wszystkich pomęczę dowcipem na poprawę humowu
Najskrytsze marzenia mężczyzny :
Córka - zdjęcie na okładce 'Cosmopolitana';
Syn - zdjęcie na okładce 'Przeglądu Sportowego';
Kochanka - zdjęcie na okładce 'Playboya';
Żona - zdjęcie w programie 'Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...'.
Skoro emeryt chwilowo nas opuścił to może ja tym razem wszystkich pomęczę dowcipem na poprawę humowu
Najskrytsze marzenia mężczyzny :
Córka - zdjęcie na okładce 'Cosmopolitana';
Syn - zdjęcie na okładce 'Przeglądu Sportowego';
Kochanka - zdjęcie na okładce 'Playboya';
Żona - zdjęcie w programie 'Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...'.
ulexxa
U mnie w bloku gdy robili termomodernizację to jeden sąsiad sobie oszklił balkon. Byłam tam raz i mogę powiedzieć tyle dzięki położeniu budynku nawet zimą można się na owym balkonie opalać w okolicach południa
Nawet wspomnianego przeze mnie rzygacza ( drzwi balkonowe z kratką byś nie wypadł i miał gdzie zawiesić sznurki z bielizną) nie ma no to rzeczywiście niedobrze biorąc po uwagę chęć opalania się
U mnie w bloku gdy robili termomodernizację to jeden sąsiad sobie oszklił balkon. Byłam tam raz i mogę powiedzieć tyle dzięki położeniu budynku nawet zimą można się na owym balkonie opalać w okolicach południa
Nawet wspomnianego przeze mnie rzygacza ( drzwi balkonowe z kratką byś nie wypadł i miał gdzie zawiesić sznurki z bielizną) nie ma no to rzeczywiście niedobrze biorąc po uwagę chęć opalania się
A propos horoskopów i przełożonych
Według mojego ( Bliźniak) dzisiaj Merkury wchodzi do Barana i to podobno ma pozytywnie wpłynąć na wpływy na moim koncie oraz pchnąć sprawę awansu. I tak się waham wspomnieć o tym szefowej
Według mojego ( Bliźniak) dzisiaj Merkury wchodzi do Barana i to podobno ma pozytywnie wpłynąć na wpływy na moim koncie oraz pchnąć sprawę awansu. I tak się waham wspomnieć o tym szefowej
Z tego starego dowcipu co szef magik mówi do pracowników, że jak ich wypieprzy to nawet nie będą wiedzieli kiedy
zuza
A może coś takiego dla inspiracji
Kochanie co u ciebie w pracy ?
Nic nowego, wczoraj przed 15-stą szef się zatrzasnął w windzie?
Naprawdę i co zrobiliście ?
Nic,negocjujemy.
A może coś takiego dla inspiracji
Kochanie co u ciebie w pracy ?
Nic nowego, wczoraj przed 15-stą szef się zatrzasnął w windzie?
Naprawdę i co zrobiliście ?
Nic,negocjujemy.
ulexxa
I wszystko byłoby pięknie gdyby nie to, że pracuję w parterowym budynku . A po za tym moja szefowa jest
I wszystko byłoby pięknie gdyby nie to, że pracuję w parterowym budynku . A po za tym moja szefowa jest
ulexxa
Rozumiem, że chwilami masz ochotę przypomnieć mu kto wygrał pod Grunwaldem i dlaczego my Polacy
Rozumiem, że chwilami masz ochotę przypomnieć mu kto wygrał pod Grunwaldem i dlaczego my Polacy
ulexxa
Ja też nie mam antyniemieckich resentymentów tylko tak mi się skojarzyło jak wspomniałaś o swoim szefie, że każdy z nas ma takie momenty, że chciałby swojemu szefowi urządzić jeśli nie Grunwald to takie małe Waterloo razem z biletem w jedną stronę na św. Helenę lub jeszcze lepiej gdzieś na wysepkę na samym środku Pacyfiku
Ja też nie mam antyniemieckich resentymentów tylko tak mi się skojarzyło jak wspomniałaś o swoim szefie, że każdy z nas ma takie momenty, że chciałby swojemu szefowi urządzić jeśli nie Grunwald to takie małe Waterloo razem z biletem w jedną stronę na św. Helenę lub jeszcze lepiej gdzieś na wysepkę na samym środku Pacyfiku
ulexxa
A jeśli chodzi o przeszłość to pozwolę sobie jako maniakalny miłośnik historii starożytnej i średniowiecznej nie zgodzić się z Tobą. Przeszłość jest ważna, ale uczy nas przede wszystkim tego, że nigdy nie uczymy się z niej i ciągle popełniamy te same błędy
A jeśli chodzi o przeszłość to pozwolę sobie jako maniakalny miłośnik historii starożytnej i średniowiecznej nie zgodzić się z Tobą. Przeszłość jest ważna, ale uczy nas przede wszystkim tego, że nigdy nie uczymy się z niej i ciągle popełniamy te same błędy
emerytko
I niech cię fryzjer z nożycami gania (...)
A ty noś, długie włosy ... cytując znany kawałek
I niech cię fryzjer z nożycami gania (...)
A ty noś, długie włosy ... cytując znany kawałek
pieknaja i wędrowcze i za to właśnie razy dziesięć by chciało się się świecić tak bardzo jak w poprzednich dniach mu się nie chciało
Witam wszystkich jeszcze dzisiaj nie witanych
monet
Już jestem z powrotem. A myślałam, że utknę w umowach na cacy. Rząd zreformował system opieki nad dziećmi, ale zapomniał sprawdzić jak wygląda sytuacja na prowincji i mamy niezły pasztet. Fajnie jest na wizji powiedzieć, że dążymy do likwidacji domów dziecka dla małych dzieci oraz kierowania do placówek tylko dzieci powyżej 10 lat. Trochę trudniej wykonać te zmiany gdy chętnych na rodziny pomocowe i rodzinne domy dziecka brak
monet
Już jestem z powrotem. A myślałam, że utknę w umowach na cacy. Rząd zreformował system opieki nad dziećmi, ale zapomniał sprawdzić jak wygląda sytuacja na prowincji i mamy niezły pasztet. Fajnie jest na wizji powiedzieć, że dążymy do likwidacji domów dziecka dla małych dzieci oraz kierowania do placówek tylko dzieci powyżej 10 lat. Trochę trudniej wykonać te zmiany gdy chętnych na rodziny pomocowe i rodzinne domy dziecka brak
Słuchajcie a co sądzicie o moich faworytach : 12,19,33,41,47,49,65,66,74,78 ?
Normalnie mnie nosi jak sobie przypomnę kombinacje alpejskie z umowami z zawodowymi rodzinami zastępczymi, które mają ustawowe prawo do 30 dni urlopu a my mamy zapewnić w tym czasie opiekę dzieciom. Według rządu powinniśmy mieć albo rodziny pomocowe na ten czas ( chętnych mniej niż zero) albo zorganizować dzieciom wypoczynek ( nie wspomnieli tylko skąd wziąć na to kasę) A najśmieszniejsze jest to, że kilka dni temu minister ogłosił konkurs na dofinansowanie wyłącznie szkoleń dla rodzin zastępczych a o obiecywanym na wspieranie wypoczynku dzieci z rodzin zastępczych obiecywanym od roku ani widu ani słychu
jociu
Policzyłam do 20 i już mi przeszedł atak wścieklizny. Za zakłocanie nastroju moimi problemami
Policzyłam do 20 i już mi przeszedł atak wścieklizny. Za zakłocanie nastroju moimi problemami
kathy
Mimo, że nie powinno się kakać do własnego gniazda to zgadzam sie z tobą, że pomoc społeczna, w której pracuję to biurwokracja bizantyjska taka, iż za stert papieru człowieka i jego problemów w ogóle nie widać
Mimo, że nie powinno się kakać do własnego gniazda to zgadzam sie z tobą, że pomoc społeczna, w której pracuję to biurwokracja bizantyjska taka, iż za stert papieru człowieka i jego problemów w ogóle nie widać
kathy
A najgorsze jest to, że zwykłego człowieka zmuszają do wypełnienia takiej sterty papieru by mógł otrzymać upokarzającą w swej wielkości zapomogę, bo muszą potwierdzić, że on nie jest nie daj Boże naciągaczem a prawdziwych naciągaczy co to całą kasę dają na przelew jakoś nie umieją odciąć od publicznego cyca
A najgorsze jest to, że zwykłego człowieka zmuszają do wypełnienia takiej sterty papieru by mógł otrzymać upokarzającą w swej wielkości zapomogę, bo muszą potwierdzić, że on nie jest nie daj Boże naciągaczem a prawdziwych naciągaczy co to całą kasę dają na przelew jakoś nie umieją odciąć od publicznego cyca
Znikam na dłuższą chwilę, bo znowu mamy problem prawny do rozwiązania na wczoraj
No to znowu jestem. Wszystkich jeszcze nie witanych
A teraz jeszcze tylko miotłę zaparkuję w schowku sprzątaczki i mogę przyłączyć przynajmniej duchowo do zlotu czarownic
Lila
Ty to potrafisz zawsze poprawić mi humor. Meandry mojego umysłu są niezbadane, bo zawsze jak się na jakiejś liczbie zafiksują to one są zawsze na nie Chyba czas się przerzuć na jakieś inne hobby zamiast typowania cyferek, bo z moimi umiejętnościami to nawet przez pierwsze sito w "Mam talent" nie przejdę
A teraz jeszcze tylko miotłę zaparkuję w schowku sprzątaczki i mogę przyłączyć przynajmniej duchowo do zlotu czarownic
Lila
Ty to potrafisz zawsze poprawić mi humor. Meandry mojego umysłu są niezbadane, bo zawsze jak się na jakiejś liczbie zafiksują to one są zawsze na nie Chyba czas się przerzuć na jakieś inne hobby zamiast typowania cyferek, bo z moimi umiejętnościami to nawet przez pierwsze sito w "Mam talent" nie przejdę
Lila
To niczyja wina oczywiście poza TS Wiem, że to wielu osobom pomiesza szyki, ale będę patronów spraw beznadziejnych by moi pupile 12 i 19 oraz 33 jednak wysokoczyły z bębenka. Jak wiadomo nadzieja ....
bella
Ja w kwestii technicznej. Laleczka voodu tego owłosionego inaczej pana co to w kulkach miesza Kurczę jeśli to zrobisz to szacun
To niczyja wina oczywiście poza TS Wiem, że to wielu osobom pomiesza szyki, ale będę patronów spraw beznadziejnych by moi pupile 12 i 19 oraz 33 jednak wysokoczyły z bębenka. Jak wiadomo nadzieja ....
bella
Ja w kwestii technicznej. Laleczka voodu tego owłosionego inaczej pana co to w kulkach miesza Kurczę jeśli to zrobisz to szacun
Chodzi też za mną zestaw 49,59,66 oraz taka podejrzana trójeczka 10,13,22 jednym słowem cała osiemdziesiątka ze mną biega. Szkoda tylko, że w prowadzonym przeze mnie biegu jakoś na mecie nigdy nie towarzyszą mi te z właściwej dwudziestki
zuza
Skocz jeszcze na pobliską budowę i zorganizuj trochę cementu to może go zamuruje Najlepiej w jakiejś miednicy to się pieknie będzie bujał na dnie rzeki
Skocz jeszcze na pobliską budowę i zorganizuj trochę cementu to może go zamuruje Najlepiej w jakiejś miednicy to się pieknie będzie bujał na dnie rzeki
Lila i monet
A to ja się przyłączam do adoracji 36 mając nadzieję, że ją w końcu wywabimy
A to ja się przyłączam do adoracji 36 mając nadzieję, że ją w końcu wywabimy
emerytko
A może jesteś jednym ze szczęśliwców wyzwolonych z mocy Smoka Analoga
A może jesteś jednym ze szczęśliwców wyzwolonych z mocy Smoka Analoga
Dziewczyny a ja mam cały serwis obiadowy a nawet dwa a w nich głębokie, płaskie, deserowe ...
A jak sobie przygrucham takiego Maźguywera jak ten z reklamy pewnego markeru to i TV będę na nich odbierała
Nie babcia była dekoratorką w fabryce porcelany i dostawała swoje dzieła w prezencie z okazji .... a za komuny trochę okazji było sporo a płacić pieniążków załodze by jej za bardzo nie rozbestwić nie chcieli to porcelany ci u nas w domu dostatek
Kermita zatrudnili Jego gaża wyjaśniałaby ostatnie cuda cyferkowe
monet
Bardzo dziękuję za komplement i rewanżuję oraz przypominajac jednocześnie, że jest duża grupa sympatycznych osób dzięki którym ten chat to bardzo przyjemne miejsce na pogaduchy
Bardzo dziękuję za komplement i rewanżuję oraz przypominajac jednocześnie, że jest duża grupa sympatycznych osób dzięki którym ten chat to bardzo przyjemne miejsce na pogaduchy
Ja tam od kiedy pracuję w budżetówce mam alergię na wszystkich polityków szczególnie tych lokalnych
A jeśli chodzi o prowadzących losowania to ja niespotykanie spokojny człowiek jestem ... dopóki pewne osoby nie pogrzebią moich marzeń o powiedzeniu światu, że teraz to ja lotto
A jeśli chodzi o prowadzących losowania to ja niespotykanie spokojny człowiek jestem ... dopóki pewne osoby nie pogrzebią moich marzeń o powiedzeniu światu, że teraz to ja lotto
vanilla
A co ty miłośnik wieszaków z anoreksją Jaka fuga raczej śliczny dekor na białym tle
A co ty miłośnik wieszaków z anoreksją Jaka fuga raczej śliczny dekor na białym tle
Lila
Ja jako zaprzyjaźniona papuga przypominam, że holowanie na linie człowieka może być karalne o punktach karnych za nielegalny kulig grożący życiu i zdrowiu nie wspomnę
Ja jako zaprzyjaźniona papuga przypominam, że holowanie na linie człowieka może być karalne o punktach karnych za nielegalny kulig grożący życiu i zdrowiu nie wspomnę
Przepraszam głośników nie mam czy ktoś mógłby podpowiedzieć kto nas uszczęśliwi wieczorem ?