Wpisy użytkownika maykon
Łącznie 906 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 689 956. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
11,13,21,26,29,52,59,62,68
TO JEST TA WYGRYWAJACA 9/9
TE LICZBY BYLY LOSOWANE WCZORAJ WIECZOREM
TO JEST TA WYGRYWAJACA 9/9
TE LICZBY BYLY LOSOWANE WCZORAJ WIECZOREM
bede od czasu do czasu puszczał sobie jeden zaklad tylko w mm z plusem i na chybił bo to nie ma sensu
zagrałem systemem na 7 skreslen w mini i ani jednej nie trafic? to trzeba k u r w a miec pecha
nie ma to jak pójść do kolektory pościć 5 kuponów i w każdym trafić tylko po jednej cyfrze
to sa jakies jaja, nawet dwa zlote nie dadza wygrac lata swietlne juz nic w tsie nie wygralem
oszukują że ch j
na chybił grajcie więcej szansy że coś się trafi
na chybił grajcie więcej szansy że coś się trafi
marc1978 bywa i tak że puścisz jeden zakład na jedno losowanie i wygrasz więcej
https://zapodaj.net/8e2d4158b3b34.jpg.html
https://zapodaj.net/6c0a8afc5f5c5.jpg.html
https://zapodaj.net/6c0a8afc5f5c5.jpg.html
4,14,26,27,35,39
4,13,26,27,35,39
4,19,26,27,35,39
4,18,26,27,35,39
4,11,17,24,40,47
9,11,17,40,43,47
4,13,26,27,35,39
4,19,26,27,35,39
4,18,26,27,35,39
4,11,17,24,40,47
9,11,17,40,43,47
Chelsea-Tottenham 1
Eint.Frankfurt-Dortmund 2
Bajern Monachium-Leverkusen 1
Korona Kielce-Pogon Szczecin 2
Wisła Kraków-Arka Gdynia 1X
Ruch Chorzów-Jagielonia Białystok X
Eint.Frankfurt-Dortmund 2
Bajern Monachium-Leverkusen 1
Korona Kielce-Pogon Szczecin 2
Wisła Kraków-Arka Gdynia 1X
Ruch Chorzów-Jagielonia Białystok X
a co to za roznica jak ludzie puszcaja zwyklaki na 6 skreslen i trafiaja
a ja powiem tak: w ciagu tego weekendu piatek, sobota, niedziela do losowania o 14 w MM jestem 40 zł w plecy nawet 2 zł nie trafiłem SUPER NIE?
moje wczorajsze porażki
MM: 3/10,2/10,1/5
Lotto: 1/6
Mini:1/5,0/5
MM: 3/10,2/10,1/5
Lotto: 1/6
Mini:1/5,0/5
7/10 codziennie się nie trafia jednej odobie gratuluje dusia oby wiecej trafien
mecz meczów, przedwczesny finał w ręczną Francja Szwecja ale mecz!
A ja od 9 losowań nic nie trafilem w MM. Przez 9 losowań wydane zloty w granicach 10-15 i praktycznie cały czas te same numery i kufno trafilem
Chyba pójdę do STS stawiać po 2 zł to poodrabiam to co straciłem u tsa
człowieku takie gówno nigdy nie przejdzie ... to jest totalny debilizm aby ludziom zabierać składki emerytalne gdy nie udowodni, że przez pełny okres 15 lat odprowadzał składki
75 proc. aktywów ma trafić na Indywidualne Konta Emerytalne Polaków
ofe zostanie zlikwidowane lecz caly czas pozostanie jako funcusz inwestycyjny a pieniadze z ofe zostaną przelane na indywidualne konta każdego polaka w zusie
69daro a co ma im państwo pomóc? przewalutować franki na złote? a to qurwa gdzie mieli rozum jak brali kredyt?
frankowicze indywidualnie pozakładają sprawy o przewalutowanie to i może im się uda
69daro Petru namawiał do brania kredytów we frankach a sam sobie przewalutował kredyt jak frank szedł do góry
ktoś wziął 100 tys franków szwajcarskich kredytu to teraz jakąś 1/4 więcej musi spłacić
69daro to o co ty się kłócisz? ja raczej nigdy nie wezmę kredytu w obcej walucie
rząd tylko i wyłącznie może pomóc frankowiczą jak pozakładają sprawy w sądach wtedy będzie coś na rzeczy i w taki sposób frankowicze mogą coś ugrać
PIS wymiata wszystkie brudy jakie narobiła opozycja przez tyle lat
nie twierdzę ze PIS robi wszystko dobrze ale w koncu widac jakie byly rzady PO przez te wszystkie lata, już ilu ludzi poszlo do aresztow i czekaja na wyroki
podobno Borys Budka lubi pomagac wszyskich tym ktorzy sa pokrzywdzeni przez "panstwo pis"
69daro uda się, jeśli będzie dużo napływów spraw od frankowiczów to sądy w Polsce mogą prosić rząd o pomoc a rząd może prosić UE o pomoc
nie roznych, ale nie wsyskie sie az tak bardzo roznily numerkami
Cały czas padają te same cyfry tylko qurwa jakos moich stałych nie mogą wylosowac...
Pasko a podasz ile było zawartych zakładów po 3zl na dzisiejsze losowanie lotto ?
13 mln zakładów po 3 zł to sobie policzcie a do puli TS dokłada tylko 5 mln
Buahahahahahahahahhh to się nazywa interes
Buahahahahahahahahhh to się nazywa interes
A ja na czwartek nie zagram i padnie 6 w lotto ... Zapiszcie ten wpis
wczoraj puscilem na 14 MM 3x0/6
a wieczorem z tymi samymi numerami miałbym 5/6
a wieczorem z tymi samymi numerami miałbym 5/6
2,6,9,29,32,38 .................... 4/6 .......... 98 zł
buahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahah
za czwórke tylko 98 zł buahahahah
buahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahah
za czwórke tylko 98 zł buahahahah
Pasko, jakie masz zdanie na temat aby na stronie w dziale typowania dodać opcję losowań na kilka dni? Totalizator co raz to więcej gier wprowadza do losowań codziennych a multipasko nie wychodzi użytkownikom strony na przeciw. Poza tym nie każdy codziennie może się zalogować na multipasko.
Proponuję rozważyć opcje wprowadzenia typowań na kilka dni do przodu.
Proponuję rozważyć opcje wprowadzenia typowań na kilka dni do przodu.