Wpisy użytkownika maykon
Łącznie 906 wpisów w archiwum, pokazane od nr 220 434. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
intuicje to ja mam przy kazdym losowaniu lecz wpadaja inne liczby niz te z intuicji
po prostu trzeba wyczekac te liczby ktore chcesz puscic
ostatnio gdyby wpadla 37 mialbym 5/5
ostatnio gdyby wpadla 37 mialbym 5/5
przeciez ja nie mowie ze to przeszkadza lecz nie kazda kobieta w czasie okresu dopuszcza tam do siebie faceta 

dziewczyny ale ja jestem po waszej stronie, staram sie was zrozumiec 

w MM skreslacie 5/5, 7/7 i 9/9
ktore z tych trzech najlepiej sie oplaca?
ktore z tych trzech najlepiej sie oplaca?
wiec 5/5 i 7/7 sie oplaca ja wiecej do szczescia nic nie potrzebuje bo zeby trafic 9/9 i 10/10 to trzeba byc MANIAKIEM
liczba 66 chodziła za mną już od 03.03.2011(14:00) tylko ze jak zawsze typowalem 66 to padalo 65 lub 63 

<matti> pewnie, że nikt się nie chwali, bynajmniej ja jak ustrzele 5/5 lub 7/7 to na pewno się nie pochwale

ja tam częściej coś trafiam o 22, sam nie wiem dlaczego
mam takie wrażenie, że o 14 padają w MM małe liczby (to zależy) a o 22 w MM padają te większe
mam takie wrażenie, że o 14 padają w MM małe liczby (to zależy) a o 22 w MM padają te większe
aniqa no chyba ze ustrzele 5/6 w LOTTO lub 10/10 w MM
to się pochwale
to się pochwalemati bede trzymal kciuki
nawet zapisze sobie te numerki twoje, lecz nie bede ich puszczal 
nawet zapisze sobie te numerki twoje, lecz nie bede ich puszczal 
mirnam61 chwalić się można! lecz TS jak na razie to oni nas ogrywają, czasem się zastanawiam czy te wygrane są prawdziwe?
no mozesz
ja jeszcze z tych twoich numerków wybrał bym piątke i ją puścił za te 2,50 a masz Ci los może trafisz? 
ja jeszcze z tych twoich numerków wybrał bym piątke i ją puścił za te 2,50 a masz Ci los może trafisz? 
aniqa ale czy wszystkie? kiedyś byłem świadkiem jak facet odbierał w kolekturze wygrana z MM 5/5 z Plusem trafił 

szczęście chodzi po ludzich, tylko że jakoś nie chcę wejść na mnie 

czasem trzeba długo poczekać za nim się coś trafi ... już nie liczę na szóstkę w LOTTO, bo większa szansa jest trafić piątkę
mati dla mnie już nie chodzi tylko o te pieniądze z wygranej ... tylko właśnie to żeby mieć tą satysfakcje że się trafilo i zachowac sobie dowód na pamiątkę
przeciez jak się trafia wszystkie liczby z kuponu, to euforia jest ogromna
a jak się idzie po wygraną do kolektury to mówimy sobie "wreszcie przechytrzyłem ten TS"
a jak się idzie po wygraną do kolektury to mówimy sobie "wreszcie przechytrzyłem ten TS"jakby tak jeszcze pomyśleć, to na tyle ludzi ile gra w LOTTO to te kumulacje są marne...
mati ale mnie nie chodzi, żebym tylko ja akurat trafił te 6/6 w lotto ... na sobote jest 6 mln więc moze być sześć szóstek w tym moja jedna to ja bardzo będę się cieszył!
jesli nawet trafilbym 6/6 czy 5/6 to i tak bym sie podzielil z tymi ktorzybardziej potrzebuja tych pieniedzy
jakby ktos podeslal mi trzy pewniaki na maykon@tlen.pl to byłbym wdzieczny 

o 14 moze wpasc każda liczba nawet polowa tych co wpadly wczoraj o 22.15
Luis takie strony sięnadają! najlepiej polegać na swojej intuicji, wtedy z losowania na losowanie zawsze coś się trafi, ja w takie trony nie wierze
aga31 mnie też wiele rzeczy się śni, że tobie sie snila 5 to nie znacz ze im z TS tez sie nila 5, do swoich liczb daj 16 i 21 lub 12 i 26
7 i 17 ja zatypowalem tutaj na stronie, ale na 14 obawiam się ze dzisiaj nie padną 

ewentualnie 17 byc moze padnie, ale zaloze sie ze na 14 nie bedzie zadnej 01,02,03,04,05
po prostu skoro wszyscy obtawiaja dzisiaj na 14 parke 7 i 17 to czyli ze dzisiaj cos takiego nie padnie, to samo jet w przypadku innych parek, ktore ludzie czesto obstawiaja, nalezy czasem pomyslec tak jak TS mataczy 

w ostatnich 5-ciu losowaniach na godzine 14 w MM nie bylo zadnej 7 i 17 wiec jesli moje statystyki się sprawdza to dzisiaj te liczby na godz. 14 nie padna, ewentualnie na 22 moga byc
hanusia, ja dzisiaj nie ufam 14 i 15 ale ty mozesz obastawic ktoras z tych liczb, niech ci intuicja podpowie
ja chcialbym zeby padlo 7 i 17 fajni by bylo, lecz ja mam zupelnie inne liczby do puszczenia na 14
7,17,22 to sa takie moje trzy liczby, ktore chcialbym kiedys miec na jednym kuponie 

jesli bym trafil, to na pewno bym zalowal ze ich nie puscilem, to samo mialem z liczbami na 14 kiedys typowalem 3,13,32,33,74
takie liczby padly na 14 a ja ich nie puscilem
takie liczby padly na 14 a ja ich nie puscilem
andromeda no to po losowaniu o 14 jestem ciekaw kto bedzie sie chwalil ze trafil "oboki"
hanusia piatke trafilem raz z takimi liczbami 13,21,37,57,64[5/5]-01.03.2011
ja tutaj, malo co zagladam i sie chwale, bo mi to nie potrzebne do szczescia
ja caly czas poluje na piatke...ale jeli juz to w tej piatce zmieniam jedna lub dwie liczby
zazwyczaj czesciej cos trafiam na 22 w MM i obawiam sie ze to co puszcze na 14 moze byc palone 

hanusia kiedys na pewno tez cos trafisz, jesli nie 10/10 sprobuj swoim systemem 6/6 lub 8/8
musi
ja tam nie chce okradac TSa nawet skoromna 5/5 mnie zadowoli w MM
ja tam nie chce okradac TSa nawet skoromna 5/5 mnie zadowoli w MMpowodzenia, "zeby wygrac trzeba grac" "wszystko zaczyna sie od marzen" szczescia 

podejrzewam ze ten co czyta liczby ktore sa wylosowane byl zdziwiony 

7 liczb sie powtorzylo dzisiaj o 14 z losowania wczorajszego na 22 w MM