Wpisy użytkownika masterszef
Łącznie 3 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 595 943. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
to niech będzie piątka 2,5,7,17,14co ty na to?
11,22 to bankowo na wiecór i co jeszcze?
nieroby czeszą kase ,a robotniki zapierdzxielają za ochłap
coś ucichło o bolku to teraz trybunał na tapecie co za POlandia
następne qurwa lolek i tola
Ferdek pierdek to jest śmierdek
Papo smerfie do spania już po dobranocce
tylko 5 zł ep 2/5
albo nic albo 2 zł w zdrapach już qurwica może strzelić co za oszusty wstrętne tees
kotlet devolaj zestaw suróweczek i ziemniaczki,zupka ziemniaczana polecam
tobie żona zrobi lepsze
schaboszczaki już wychodzą z mody,a jednak nadal mają swoich wielbicieli
mogem ci w któryś dziń catering zrobić a gdzie by to było?
ale dobra kawUNIA
I PAFTEGO TEŻ WALOM W ROGI-=do czasu
rozbił bank teesa
jak mu dali wygrać 4 w mini to za to gra odbiorom se to raz dwa
ja też miałem 5 w lotto przy kumulacji 18 mln.i raz dwa poszło
masz racje diabelskie gry
2 razy 2/5 raz 2/10 dziękuje
koło młyńskie za 4 ryńskie -koło nam się połamalo 4 ryńskie kosztowało
Nic nie idzie qulwa wygrać
Robert coś to dał w skanie lotto jakieś dopisane twoje?????
znowu nic bo 4 zeta 3/5 w multi to nic
qurwia tak potrza kasy a te półdupki tees nie dadzą 5/5 w multi chociaż dzięcioły- by ich kruk ch...kiem stukł
a tusk z wałęsą i łysym /łytym/ rostkiem grajom w bule kulami od multi
i zaś będą przewały w losowaniu
preziem powinien zostać antek/wielkie serce/ Maciarewicz to by dopiero v\ygrane byłyby w milionach
Wałęsa z Tuskiem by niepodskoczyli i nie grali by z nami w kulki
wizard 44 moje i 72 imarzec 3 ,9 i 2 wtorek dziś
a jak masz wizardzie takom faZE TO CHYBA WYGRASZ?
44,72,3,9
gracie w te kody ,ja to wypieprzam do kosza
Majpan-017 dobre?jakom jeszcze 1 dać?
to są moje urodzinowe
nie gadacie ze mną to i nara
noż qurwa blada nic i nic zas r any tees i bukmacher
ręce opadają za żyć -co za żyć
to jest qurwia jedna wielka ustawka ,na juve kurs że strzeli 2,5 gola czyli 3 gole wzwyż byl kurs 31 to dałem to strzelili 2 gole i di chu...ja
to jest qurwi a naczynia powi\ązane gracz ma marne szanse trafić gdzieś 10-15 procent
kto jest córą resortu Majpanie?dasz piątala paftemu plis?
wziołem 1 zestawik Majpan danke sze jak wyjdzie całe to koniak mosz od paftego albo whiski co wolisz?
narka
trza jechać do ż.b.
ale nóżencje
ale falbana ale daszek nad pitkom
torsan
cienko wylosowała
pewne info z ostatniej chwili -tusk właśnie wylądował na okęciu ,przy sobie miał bile 37 którą zajumał i oddał wreszcie do losowania także grajcie 37 multi nabank na 100 procent
zdrapekhejka jak wygrane?
robert lte to szajs to jest net na dokupywanie paści a oni wtryniajom to ludziom kto guptas to go bachnom w rogi
a mi chciał jeden pastuch przez telefon dać prezent maszynke elektrycnom do golenia ,za którom miałem tylko koszty 50 zeta uiścić a ja go zbeształem że zwykłe gillette za 5 zł już 2 miesiące używam i spoko dalej ,a jego elektrycna tylko miesiąc do wymiany cegoś tam miała działać ,to go zrugałem
lte to c i u l s t wo ,nie dajcie sie nabrać
doktor to po kij taki internet z limitami ,lepiej droższy a bez limitu
wizardziewidze że zaś mosz wizje
...wlazł kotek na płotek i mruga,4 kotek,8 mruga
...ładna to piosenka 79,niedługa1
może jest za stówke
nic i nic co za dziadostwo nie idzie ugrać na\wet gupiej gupiej stówki ,musze chyba dzisiaj wariatów napuszczać to może wejdą bo zdrowoki kupony tylko sie umią wymądzrzać i w ch.. robić gracza
media markt,nie dla zdrowoków tylko dla choroków imbecylów guptoków idiotów
wogóle całe życie tylko dla pięknych młodych zdrowych to sie im mamonka pcha do dupki---a chłory gupi imbecyl guptak/tak gadają zdrowoki /jak już nie ma co gadać to obraża i schodzi na słownictwo wariat imbecyl.itp.wszystko jest do d... y niech bieduje bo gupi
noż qurwia nie da sie wygrać czy co??
4 kupony na 14-00 do klopa cholera
to chyba starszy wiceprezes od wajchlu tees -hrabia wincenty pierdzioszek trAfił 9/9
zgrywus jakim ukłaDEMmiałbym 5/5
te nie rób mnie w k
5 piw a ja zawsze przeliczam na 5/5 multi no właśnie ,ale nie zmieniam kolejności myślenia
a grałes kiedyś multi po 5 piwkach i flaszce?to spróbuj
wygrasz napewno
Majpan zalukałem od ciebie zestawiki 5 multi i zrobiłem z tego mix 1 zestawik na 5 skr.może wylezie takim sposobem
Majpan mistrzuniuale blisko było no ale na tees mało zawsze,otóż zrobiłem mix z twoich piątek jedną przemiksowałem///do kwadratu,silnia,dzielone przez sinus/ i te qurwa teesy i tak \to wyjarzyły bydlaki/ale do rzeczy ten mix z twoich----53,61 te trafione a 17,26,70 to było 18,24,25,71,mimo że nietrafione dzięki Majpana teesy na pohybel za ciągłe pieprzenie w kuponach ,srajdy cholera
tees
zigi
....a w sportowych u buka to nawetszkoda gadać ,ale żal 3 mecze puściłem na nikt nie strzeli w meczu/wysoki kurs jest ok.10 ako/2 mecze siadły a w 3 qurwa patafian kutafon wszedł w doliczonym czasie 90+3 i strzelił ham i poszło ponad 1000 zł
no to grałem zigi na 2z 3 --- 3 z 3 -----2 z 3 30 zł mam a 3z 3 byłoby ponad 1000zł
tzw.4 ,system nie ucz starego gracza gry
zigi masz co na dziś u buka pewnego?
mam 4 dobre dukaty unicef ,gdzie to można wymienić?
Dusia
Majpan zerknij 271
3/5 i nic pita nie da więcej 5/5 by zdygło a tu dupa
...jeszcze mam keno do sprawdzenia ale znając tees -pies to bede kloł zaraz
a zdrapek jest przekoksu pare razy złapał w multi i keno ciąg raz 5 liczb raz 6 liczb
raz mu dało skan był 10,20,30,40,50 w keno -może on jest podstawiony teesiak jak mu daje?
qurwa co za piżdzica w keno mom 3/5 , a było to tak ,trzy pierwsze liczby trafione 2,3,9,pomału sprawdzam żeby jeszcze 2 liczby były....a tu qurwia 16 miałem 18 i 30 a miAłem 27 i znowu qurwia ni ma 5/5 co za francowaty ten ts
można opiżdzieć z tych gierf
a mnie nawet na /land-/rower nie stać przez tS
licz qurwa na tees ...to będziesz w dziurawych skarpetach puszczony
ale masz wizje...powiedz co bierzesz ,bo tak to można ograć tS
teraz 15-54 to dajemy 15,54,20,3 bo 20 marze
jakiego speeda bieresz
wałęsa-6,bolek-5
lech 4
danuśka 7
tusk oszust do tego 10 i mamy 5 w multi 4,5,6,7,10 to idzie na bank odpisywać
możesz to wyjść bo to wariat robiony naprędce
co sądzisz lordzie Wizardzie może wyleżć?