Wpisy użytkownika masterszef
Łącznie 3 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 587 740. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nic niewygrałem i strasznie mnie boli gardło przy przełykaniu
nie da sie spać
keno mam 4 zł -brawo ty brawo ja alem sie obłowił
Brjan
3/5 w multi aż qurwa 4 zł ,konwój potrzebuje do odbioru tej kasy
zbyszek to jest podstawek totoloto
wieci e co mówi rychu rembisz gdy siada na sedesie-komora mieszania jest pusta następuje zwolnienie blokady i sram takie liczby co nie wyjdą graczom same oboki
kaczorhejka a na dziś dajże kuponik ,jak przewidujesz podhale-tychy,sanok-craCOVIA?
BARANY chyba trzeci raz w plecy z Tychami
a Sanok chyba walnie craxe u siebie
ja nie mam szczęścia qurwa czasem 100 zeta albo 150 zet wyciongne za 2 zł to potem posucha jak ch..ój
A lać po życi teesów lać bo nic nie dajom wygrać
noż qurwia pieczysta nic i nic cholera wczora 25 zeta w plecy cholerny tees,a za chwile to plansze tu polecom ile to w qurwa keno powygrywali 50 tys,100 tys ,tylko qurwa ja mom 2zł wygranom, al;bo nic
hejaw miejscowości zdrapolandia pafty bks wydrapał 6 słów w krzyżówce owocowej za 2 zl -20 zeta,dobre i coś ale tak zaczeło żreć 3 cpierwsze słowa trafione były myślałem że z 8 się nazbiera niestety przy 6 zatrzymało
084 najlepiej ponoć z rana jak kur zapieje to tees 3 razy sie zaprze a potem już tak przez dzionek cały
przychodzi baba do lekarza panie doktorze wyrostek mi dokucza -to w morde go to się odczepi
przychodzi baba do lekarza w jakich porach pan przyjmuje? W sztruksach
przychodzi rusek na piwo do knajpy,kelner przynosi mu na podstawce ,on wypija ,jesio jedno przynosi mu na podstawce on wypija ,jesio jedno kelner przynosi mu piwo bez podstawka -a on kuda andrutżarł podstawki
a gdzie w smerfolandzie?
Papo dobry wic o rusku?
qurwica wczoraj na urodziny wyciongłem 41 zeta.Ino na gre qurwa ,jak tu sie cieszyć qurwia????/
a ja mam swoje na urodziny sekretne niepodaje bo tees czuwa nie śpi pieron
dwie czwóreczki
ja to daje teraz naokrągło
plus 3,9 72 urodzeniowe 31,49 tato śp.
11,22ciocia śp.plus zawodnicy
chce mi sie kawy a ni ma mlyka cza jechać sie puścić i po mlydło
moim land rowerem ,na napęd nożny
najlepsze było jak mi sie kiedyś rower z***ł a nie było mechanika rowerowego w pobliżu to zajechaŁEM do warstatu samochodowego i pytam czy naprawiom mi rower a on landrower jasne że tak -=a ja mu nie land rower ale zwykły rower na nożny napęd ha hato rzek nieeeeee
wizardzie mam troche monet różnych do sprzedania niepotrzebujesz?
nie chcecie monet kupić różnych okolicznościowych???
niechceta monet??????????
np.ernest malinowski koleje 2 zeta ,2 funty games ,stare 1 zeta ,z papieżem 1000 zeta
pojedyncze egzemplarze ta 2 funtówka chodzi po ok.50 zeta ,ernest też jest wartościowy nie są one lustrzane nówki ale stan niezły papież tylko przyrdzewiał sporo
buractwo tees nie zna granic absurdu,kupiona zdrapa ekstra pensja i wygrana qurwa extra 2 zł
i tak qurwa zawsze w koło macieju
wymyślcie teesy jakieś inne wygrane wyższe niż 2 zeta a może tylko do 2 umieją liczyć
zaq-u co kupie zdrape to qurwa nic albo 2 zeta wygrywający symbol a ,inne qurwa symbole kasiaste jak ch..uj tylko niewygrające to jest qurw jawne granie pod siebie oszuści rąbani
a nieraz tu czytam chyba podstawionych teesiaków to 50 zł miał w zdrapie to tysiąc ,jakim sposobem to jas taki qurw pech mam to wyganiam go a siooo qurwa do PO
PRECZ PEBCHU spier...alaj ode mnie ,daj wqygrywać porządne kwotki a nie 2 zetowe kmiotki
pechu paszoł
Papo Smerfie przelał byś mi jakiś smerfowy prezencik mały na gre ,na urodziny??/
to zgłaszam sie nie było mnie wtedy
co mam zrobić??
ja miałem 3 w extr p bez plusa i 2 z plusem 35 zety
i o jeden 3 to 4 dałem 18 było dołek 16 ,17 już mnie to wpiżdża
kolejna zdrapa podłożona ..przez tees?------bo nierozumie że ja mom qurwia zawsze 2 zł jak mom
i zawsze ten.....szczęśliwy Kraków????/
qulwa 8 zł ustukałem ledwo keno 4 zł multi 2 zł zdrapa 2 zxł po ch...wsto ,alem sie obłowił ,konwojenta trzeba
Pierdu Petru Swetru gorszy od Tuska dla gier teesu
tak za tego jak i tego płótno w kieszni
Zymbelsztajny by chciały dożywotnio rządzić polskom, polakami i .........pier ....olic kawały głodne o trybunałach ,komu to potrzebne ze zwykłych ludzi co mnie obchodzi a ci z uporem maNiaka trybunał i trybunał....ot zastęczy temast jak zwykle
Dionizosiemoże nie lepszy -ale mądrzejszy
qurwa znowu nic
cholerny totolotek
by ich kruk
lagom stukł
nie da sie qurwa wygrać poobstawiali kompy jak już nadasz zestaw to ni ch... żeby on wyszedł zawsze o 1albo 2 czoobokowane
by ich/teesy/ kruk chu...jkiem stukł
Monetnie chcesz kupić troche MONET od paftego?
moge ci sprzedać 2 fortepiany jak chcesz
najlepiej puszczajcie kupony/warioty/takie najlepiej wchodzą bo są nieprzewidywalne nawet dla cwanych lisów tees
witajcie moccaseven,papa,krzysztof24
cholera 3/5 w keno i ciulanka obocana dałem 21,23 to qurwa 22,24 normalnie sie wściekne
no ale co z tego wizardzie jak inne d u p y dajom
qurestwo nawet 5 w keno quirwa nie wyjdzie tylko 3/5 2/5 co za du pa chłolera
już mnie tak zubożał ten totolotek to niech oddaje cham wstrętny coś
na co pisać jak wszystko w historii maszna kompie
qurewski tees
qurwa 5 kuponów zjebów na 14-00 by to kruk***kliem stukł
cham teees
na ch u jów sto
puść wariata wizardzie
czarownika siedmiu mórz
mam 4 zł do nadania ale mi sie nie chce rowera palić bo qurwa zaś by nic nie było
wczora za ostatni grosz puściłem nawet 7 groszy brakło i też ch ui ja było
wizardzie a 44 to gram teraz przez rok jak dożyje
i 72 r.u
9 i 3 urodziny
2 bea
także 5 jest stała tylko grać musi wyleżć
łaski nie robi
wizard 5 -piątka liczb na multasa
55 chodzi często może 75
wszystko chodzi tylko nie wtedy co trzeba w ładzie i składzie
najlepiej niech każdy poda pol 1 liczbie na multi swoją chodliwą i zobaczymy ----ja daje 2
eno bez jaj dawać numera
to papo 2,7
2 beata,7 dzieewcząt z albatrosa
to 2,7 ,17
u mnie 2