Wpisy użytkownika masterli
Łącznie 370 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 415 216. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
17 i 27 dzisiaj mi się podobały miałem je w piątce ale dałem 3 konsekwentnie w pewniakach
jak porzuciłem 3 to też mi weszły 2 pewniaki z rzędu 21 mi się podoba
no zobaczymy 21 mam w piątce ale pewniaka dałem 28 choć 57 też mi się podobało
Gonzaga oby w Tobie osobowść mnoga się nie obudziła
dboranoc krzysio
dboranoc krzysio
no właśnie ja co wieczór dopinguje Gonzage a tu taki spadek, proponuje żeby Pasko zbanował wszystkich typerów którzy są przed Gonzo
Gonzga ale ten dreszczyk emocji i rozmowy na wysokim poziomie w doborowym towarzystwie, zaraz byś zatęsknił za tym wszystkim
dobra o 9 trzeba się dźwignąć, będę pomału uciekał, dobranoc wszystkim, Lucyna , Gonzaga, Ksings
podium ciągle jest a alter wyskoczył na 1 miejsce w trójeczkach
w lotto ostatnio 2x 3/6 na chybika to tyle jeśli chodzi o moje sukcesy
słabo same drobniaki, MM traktuje hobbistycznie raczej, na szczęście mam w miarę dobrą prace jak na nasze warunki więc mogę płacić podatek od złudzeń codziennie
ostatnio zamiast kaskady zaczałem na chybika puszczać 10 w mm i prawie zawsze coś jest; oczywiście same drobniaki najlepszy strzał to 6/10, piątki które sam kreśle na razie nie wchodzą
chociaż 30-stki też mogły by odpalić i nie mam tu na myśli dziewczyn
Majpan o co chodzi z tymi pojedynczymi w Twoich typach ? nie śledzę na bieżąco wszystkiego i nie wiem o co chodzi a widziałem kilka razy że masz dobre typy
7/10 to bardzo dobry wynik szkoda że dziady tak mało dają za to
Jocia trzeba przyznać że masz zdrowie i cierpliwość do tych liczb (oczywiście oprócz talentu)
chwilę mnie nie było i rankingi się posypały , musimy przebić się do pierwszej 400
na urlopie w ogóle nie śledziłem losowań, w pokoju hotelowym nie było internetu
ja samochodem pojechałem do Dubrownika, a z tzw wycieczką byłem jeszcze w Mostarze i Medjugorie, droga powrotna to masakra jechałem 16 godzin korki na przejsciu granicznym i bramkach ale i tak wspomnienia bardzo dobre
nie miałem tej przyjemności, jeździłem do Czech-o-(słowacji) jak były jeszcze przejścia graniczne ale tam to tylko patrzyli czy nie masz za dużo alkoholu
53 chyba od 3 losowań obstawiałem ale nie wlazło, ale skoro teraz Jocia do spółki z Gonzagą polecają to musi wejść