Wpisy użytkownika marta4
Łącznie 218 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 494 683. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Tomi77, nie zdradzaj metody gry. Graj dla siebie. Nie oglądaj losowania. Sprawdź kupony po losowaniach.
Robal, nie jesteś adwokatem, chyba Diabła, byś zabierał głos w tej sprawie. Zajmij się swoimi sprawami, daj Portalowiczom spełniać swoje marzenia. Nick kazdy może mieć jaki chce. Do Twojego nicku nikt się nie czepia, ani do atkujacego /oba sa ciekawe/. A jeśli ktoś nowy będzie mial nick " stonka', czy inny, czy komuś będzie to przeszkadzać? Na portalu są nicki" psychol' i inne, czy one też Ci przeszkadzają? Jeśli został zarejestrowany,, co Ciebie to obchodzi. Pamiętasz co miałeś kiedyś w profilu? Dla zaspokojenia ciekawości, informuję, że mój kolega z pracy nosi się z zamiarem rejestracji profilu pod nickiem " pierdziwol'. Inny ( a jest ogromne zainteresowanie tym portalem), będzie nosił nick ' cycek'.
Zbliża się wiosną, może wspólny spacer, lub przejażdżka rowerami. Wezme Cię na bagażnik.
Multi multi:
6/10 stawka 5
6/9, stawka 5
4/5, stawka
Mini 3/5, 3/7 i 4/8
6/10 stawka 5
6/9, stawka 5
4/5, stawka
Mini 3/5, 3/7 i 4/8
Jutro będą już inne zestawy Multi Multi 12,21,34,54,67,74,78,55,77,80,3,44,23,3,33,9,10,11,13,49
Pewniaki na dzisiaj
Pewniaki na dzisiaj
3 zakłady Lotto, w każdym po 3 powtórki i sąsiednie z powtork
2,3,17,18,36,37
3,4,6,7,43,44,
3,16,20,45,47,49
Jak byś chciał na sobotę to by ich nie bylo
2,3,17,18,36,37
3,4,6,7,43,44,
3,16,20,45,47,49
Jak byś chciał na sobotę to by ich nie bylo
Ale ich wyrobiłem 2,4,37,43,44,48
Zapamietaja to losowanie bo wysłałam 10 razy ten sam zakład . Tu będzie 6 w Lotto plus
Zapamietaja to losowanie bo wysłałam 10 razy ten sam zakład . Tu będzie 6 w Lotto plus
Pamiętacie co pisałam? Wyrobiłem ich, ten sam kupon wysłałam kilka razy
I to kilka wysyłane te same zakłady w trzech kolekturach z kolegą z portalu
Dla marzacych o wysokich wygranych, "pewniaki" w zestawach. Dziękuję
Wysłałam 100 zakładów Multi Multi z plusem, stawka 10.Wysle jeszcze 100, wszystkie że stałych zestawów.
Wszystkie w Katowicach na Przedwiośnia.Pozostale w Żorach i Wodzisławiu Śląskim.
Najlepsze to ja miałam bo 6/9 w Lotto plus i 5/8 w Lotto plus. Przelewy już wyszly
Cala Polska gra na stawce liczbami Gosia77, czaroit, megamocny, Forsami, Mulag, mają świetne pewniaki. Już gramy nimi.
Uwaga, na 15 minut udostępniam pewniaki, moje szczęśliwe liczby.
Dla zainteresowanych, opublikuje kolejne po jutrzejszej wizycie w Oddziale T. S. Wysokich wygranych niedowiarkom.
Gosiu, dzisiaj na Ciebie kolej. Życzę Ci wysokich wygranych. Miałaś kiedys nick Małgosianp?
Małgosie są bardzo szczęśliwe. Moja Mama, też Małgosia, często wygrywała.Spod znaku Waga. Piękne zdrapki po 50 i 100000 zł.
Dusia, polecam ostatni zestaw MM dla Twoich pociech. Majowi też są szczęśliwi.13 maja miałam 9/10 w MM.
Zbigniew, by nie zapesyc Twoich liczb, pozwolę sobie zaproponować do nich:
4,12,18,31,47,51,34
4,12,18,31,47,51,34
Nie tylko Marta. Dzisiaj Ty, Magda, Gosia, jutro znów kto inny. Każdy ma swój dzien
Ważna zasada. Bądź zyczliwa/y dla innych, a los się odplaci po stokroc
Zaq69, coś w tym jest, ale nie wolno generlizowac. Jest mnóstwo dobrych ludzi. Wszyscy w jakiś sposób jesteśmy ludźmi.
Sebastian, tafisz dzisiaj. Już tak było, że będąc w lochu, wygrywales.
Tytoniasz, jaki masz cel drukować zestawy tuż przed losowaniem? Nam to nie przeszkadza, ale to trochę dziecinne
Robal, wrzucimy siana i zapraszamy do konsumpcji. Pozdrawiamy ciepło.
Cala przyjemność po naszej stronie, spożyć kolacje z tak wspaniałym Robalem.
Przybadz do nas, ugoscimy Cię, jak na Robala przystało. Mamy karmę bez recepty. Nawet sporządzona wedlug własnych receptur. To na tyle. A teraz pisz co chcesz. Niech Ci Vena nie szczedzi pomyslow.
Szanowni Państwo.
Pozagryzamy się na śmierć. Dobrze się stało z że wrzod został wycięty, już nie jeden. Pora zająć się typowaniem dla dobra wspólnego. Nawet podawanie liczb na czacie, zwłaszcza na minute przed losowaniem, naszym skromnym zdaniem jest nie w porządku. Haniebnym jest też stałe zaczepia ie Portalowiczow. To jest prowokacja. Wielu nie reaguje na te zaczepki. Był pewien Pan, który systematycznie ublizal. Ma blokadę. Ten dzisiejszy drwil z wiary i wierzacych. Były sygnały w tej sprawie. Lepiej późno, niż wcale. I za to dziękujemy. Liczymy się z krytyka, która, jeśli będzie zdrowa, zostanie przyjęta z pokorą. Pozdrawiamy serdecznie, życzac jeszcze wiecej wygranych niż dzisiaj.
Pozagryzamy się na śmierć. Dobrze się stało z że wrzod został wycięty, już nie jeden. Pora zająć się typowaniem dla dobra wspólnego. Nawet podawanie liczb na czacie, zwłaszcza na minute przed losowaniem, naszym skromnym zdaniem jest nie w porządku. Haniebnym jest też stałe zaczepia ie Portalowiczow. To jest prowokacja. Wielu nie reaguje na te zaczepki. Był pewien Pan, który systematycznie ublizal. Ma blokadę. Ten dzisiejszy drwil z wiary i wierzacych. Były sygnały w tej sprawie. Lepiej późno, niż wcale. I za to dziękujemy. Liczymy się z krytyka, która, jeśli będzie zdrowa, zostanie przyjęta z pokorą. Pozdrawiamy serdecznie, życzac jeszcze wiecej wygranych niż dzisiaj.
Pewnie komuś wkradł się chochlik jakich wiele na czacie./ A są rażące błędy ortograficzne, które koła nie tylko w oczy, a szczypią w../.Skąd taka pewność, że ci, którzy typują na sucho, nie grają w realu? Jeśli jest opcja gry na sucho /zestawy/, nie wolno tego ludziom odbierac.Prosze popatrzeć na inne portale.Tam też typują na sucho.Pozdrawiam:
Marta i Spolka
Marta i Spolka
Kiedyś to się nsxywalo 'OZ', ta przekazywała informacje /kablowala/ za paczkę Arabiki.TW, to już za kasę ,teraz ' Agent' - ps.widoczny.
Userze, dlaczego nie reagujesz na wulgaryzmy.Popatrz na chamskie wpisy pod adresem sebastian_m.Bez komentarza./ Mamy je zachowane na pamiątkę/.
Zag69,masz rację, ale grając, dokladasz do budżetu państwa.Przegrana nie idzie marne.
Mini:
2,6,11,14,17,19,20,26,31,32,34,37
Już zagrane w oddziale za wygraną.
2,6,11,14,17,19,20,26,31,32,34,37
Już zagrane w oddziale za wygraną.
Na lotto, już zagrane :
2,13,14,16,24,25
27,31,35,38,41,42,48
System na 12 z plusem
2,13,14,16,24,25
27,31,35,38,41,42,48
System na 12 z plusem