Wpisy użytkownika mala557
Łącznie 23 646 wpisów w archiwum, pokazane od nr 186 776. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
U mnie też zazwyczaj brakuje tej jednej liczby do tej minimalnej wygranej, ale wczoraj w Mini trafiłam 3/5

ricardos ja też nie jestem pracownikiem Banku, tylko Pracownikiem Pośrednictwa Kredytowego i jakby nie było przyjmuję wnioski o pożyczki, kredyty, ubezpieczenie itp. niby nie to samo, ale coś wspólnego jest

ricardos no i jeszcze jedna różnica: Ty jesteś Kierownikiem a ja nie

HARTGE dziś jeszcze mam chrapkę na jakiś losik za 2 zł
Tylko zastanawiam się co wybrać? Może podpowiesz
Tylko zastanawiam się co wybrać? Może podpowiesz
jacek1550 ja wczoraj wydrapałam w Ukrytym Skarbie 30zł, a dziś w Jasiu 5zł

ricardos ale ja się nie śmieję, poważnie musi coś w tym być, więc ja też mimo, że jestem praworęczna przerzucam się na lewą rączkę. I to już od dziś zacznę

a teraz idę wysłać pukonika, pociągnąć straszne pieniądze i przy okazji wezmę pieska na spacerek ze sobą... 

pociągłam straszne pieniądze z lewej, ale niestety nic nie było - dziś się nie udało, ale jutro na pewno wydrapie cosik 

ale tu cisza, wszyscy tacy skupieni, czyżby medytacja przed wieczornym losowaniem

ricardos oj tak muszę poćwiczyć, dziś to był mój pierwszy raz
ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej... Praktyka czyni mistrza

ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej... Praktyka czyni mistrza

trzeba sobie życie urozmaicać, jest wtedy o wiele ciekawsze
. Lunatyczka ja też całe życie praworęczna, ale od dziś zaczynam lewą...

. Lunatyczka ja też całe życie praworęczna, ale od dziś zaczynam lewą...

faktycznie jak tak czyta się te nasze dwuznaczne wpisy to forum chyba zaczyna zmieniać znaczenie heh

ricardos dokładnie. A tak w ogóle trzeba rozgrzać atmosferę, mrozik na dworze to tutaj niech będzie gorąco 

hamysek nie ma nic za darmo, musisz stanąć w kolejce bo każdy chce otrzymać od ricardos'a jego system

lee pięknie napisane
Tobie, sobie i wszystkim życzę samych wysokich wygranych 
Tobie, sobie i wszystkim życzę samych wysokich wygranych 
mogłam troszeczkę inaczej to rozpisać byłaby większa wygrana
ale z tej też się cieszę

ale z tej też się cieszę

podobno na % trafnie się typuje - sprawdzone
także ricardos we wtorek dużo piwek ode mnie dla Ciebie, a Ty w zamian wytypujesz dla mnie piąteczkę w Mini

także ricardos we wtorek dużo piwek ode mnie dla Ciebie, a Ty w zamian wytypujesz dla mnie piąteczkę w Mini

wiesz Kierownikowi wszystko wolno
od tego są przepisy,zakazy i nakazy żeby je łamać
od tego są przepisy,zakazy i nakazy żeby je łamać
chciałam coś wytypować na jutrzejsze losowanie o 14stej, ale powiem Ci szczerze mam już taki mętlik, że nic nie wymyślę chyba

uśmiałbyś się ze mnie jakbyś zobaczył jak trafiam ołówkiem lewą ręką po kuponie

wiesz jak tak skreślam to myślę sobie: czy ja czasem nie zwariowałam hehe
tak utrudniać sobie życie
tak utrudniać sobie życie
ricardos to tylko my na tym forum jeszcze grasujemy?
bo nikt inny nic nie pisze hmmm
bo nikt inny nic nie pisze hmmmkażdy jak przeczytał o tym naszym ciągnięciu i to jeszcze lewą ręką to uciekł jak zmyty

sam9 ja to by fartem nie nazwalł, ricardos to człowiek w czepku urodzony

ricardos a jak tam właśnie w Jokerze? w jakiej wysokości wygrane?

o tak to będzie dobry gest z Twojej strony + parę konkretnych słów o jego osobie