Wpisy użytkownika mala557
Łącznie 23 646 wpisów w archiwum, pokazane od nr 180 968. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Uciekać stąd jak najdalej do dużych miast Polski. Gdzie proponujecie najlepiej?
krzysiek.93.3 u mnie już słoneczko zaszło niestety i znów pochmurno

u mnie "żółty domek" otwarty będzie od 16stej, więc wieczorem spróbuje swoich sił w Mini

jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się wygrać choć 2 zł, jak P. Wieleba jest na antenie

Czy ta wygrana 10/10, która dziś padła o 14stej należy do kogoś z Was

mysia-pysia gratuluję
Jesteś pierwsza, która wydrapała 20.000zł
Znając życie to teraz każdy z nas "poleci" szybciutko do swojej kolektury i zaopatrzy się w "Aniołka czy Diabełka"
Jesteś pierwsza, która wydrapała 20.000zł
Znając życie to teraz każdy z nas "poleci" szybciutko do swojej kolektury i zaopatrzy się w "Aniołka czy Diabełka"
Zaraz udam się po "Straszne pieniądze" może w tym jakiś grosik wpadnie

Jak w reklamie: A co ma się nie udać. My udajemy, że gramy a Ci z telewizji udają, że losowane kulki to czysty przypadek 

HARTGE dziś też masz w sobie tyle złości co wczoraj? Miejmy nadzieje, że nie. 

widzisz HARTGE mówiłam, że będzie lepiej a wieczorem to już w ogóle będzie "cud-miód"

to proponuje taki spontan na wieczorne losowanie lotto, mini i multi
a na pewno jakiś grosz wpadnie
a na pewno jakiś grosz wpadnie
a ja idę po zdrapmana - może jakąś sumkę na poprawę humorku wydrapię

Dziś w "Pole Position" trafiłam 2 zł, więc idę wymienić na dwa Zdrapmany

Zakupiłam dziś 2 Zdrapmany i wygrałam aż 1 całą okrąglutką złotóweczkę

a jak tam HARTGE? Jesteś z nami? Jeśli tak to w jakim humorze. mam nadzieje, że w lepszym niż my...
W Mini wytypowałam 3 zakłady, z których dwa pierwsze wysłałam a trzeci nie. No i jak na złość w tych dwóch nie weszła żadna liczba, a w tym niewysłanym byłaby trójeczka
18 złociszy
18 złociszyHARTGE ale widzę u Ciebie totalny spokój ducha mimo wczorajszego losowania

Ja również już zainwestowałam swoje 2,5 z zakład MM, w tym oczywiście z liczbą 36 na czele

szczęściara faktycznie TS rozpija Cię tymi szampanami, uważaj żebyś w nałóg nie wpadła

Dziś zakupiła dwie zdrapki z wygranymi: Super Rzut -2 zł i Pole Position - 2zł(ten słynny szampan był)
czyli całe 4 złote
czyli całe 4 złote
Od kilkunastu losowań w MM typowałam liczbę 36, dziś o 14stej postanowiłam jej nie wysłać a tu proszę - 36stka została wylosowana

nieważne, ze to grosze liczy się ilosć

przestaje grać