Wpisy użytkownika mag..
Łącznie 7 545 wpisów w archiwum, pokazane od nr 131 078. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wędruś posłuchaj tego.....Lulu-Shout
)))) dalej dziewczyny w tany...uffffffff

)))) dalej dziewczyny w tany...uffffffff

Witaski Wszystkim
trafnich wygranych

Wędruś .n.. . co Ty tak wcześnie wstajesz??

trafnich wygranych

Wędruś .n.. . co Ty tak wcześnie wstajesz??

Piątek będzie w całym kraju bardzo upalny, ale również burzowy. Na północy Polski słupki rtęci sięgną 30 stopni, w Sudetach będą 33 stopnie, a na Opolszczyźnie i Dolnym Śląsku aż 35 stopni. Miejscami, nad morzem oraz na Podhalu chłodniej, od 24 st. C do 28 st. C.
W całym kraju mogą wystąpić też gwałtowne burze, przelotne opady i grad. Na mapie widzieliście śnieg? Niestety, będzie gorrrąco!
Rano w czwartek na pogodowej mapie TVN24 pojawiła się informacja, że w... czytaj więcej Âť
Nad niektórymi miastami już przeszły gwałtowne ulewy. Tak było m.in. w Płońsku w woj. mazowieckim. - Temperatura spadła z 27 do 23 stopni
)
Ulewny deszcz spadł także w Małopolsce. Pada także w Krakowie. Z kolei we Wrocławiu grzmiało i błyskało w nocy.
Weekend bardzo ciepły
Także w sobotę będzie bardzo słonecznie i upalnie. Wieczorem mogą pojawić się gwałtowne burze, szczególnie w zachodniej połowie kraju.
Temperatura wyniesie od 31 st. C na północy kraju do 34 st. C w centrum i do 36 st. C na Dolnym Śląsku. Nad morzem od 25 st. C do 28 st. C. Lokalnie w obszarach podgórskich 29 - 30 st. C.
Dopiero niedziela przyniesie odrobinę ochłody.
)))) Pogodnie będzie na Pomorzu i w Wielkopolsce, w pozostałych miejscach kraju pochmurno, deszczowo i burzowo. Temperatury wyniosą od 24 stopni na Nizinie Szczecińskiej do 31 st. w Małopolsce.
MY gramy pomimo upału.. itp.....zmiast wypiąć się na TS, i na plaży, swoje 4-ry literki powalić
W całym kraju mogą wystąpić też gwałtowne burze, przelotne opady i grad. Na mapie widzieliście śnieg? Niestety, będzie gorrrąco!
Rano w czwartek na pogodowej mapie TVN24 pojawiła się informacja, że w... czytaj więcej Âť
Nad niektórymi miastami już przeszły gwałtowne ulewy. Tak było m.in. w Płońsku w woj. mazowieckim. - Temperatura spadła z 27 do 23 stopni
)Ulewny deszcz spadł także w Małopolsce. Pada także w Krakowie. Z kolei we Wrocławiu grzmiało i błyskało w nocy.
Weekend bardzo ciepły
Także w sobotę będzie bardzo słonecznie i upalnie. Wieczorem mogą pojawić się gwałtowne burze, szczególnie w zachodniej połowie kraju.
Temperatura wyniesie od 31 st. C na północy kraju do 34 st. C w centrum i do 36 st. C na Dolnym Śląsku. Nad morzem od 25 st. C do 28 st. C. Lokalnie w obszarach podgórskich 29 - 30 st. C.
Dopiero niedziela przyniesie odrobinę ochłody.
)))) Pogodnie będzie na Pomorzu i w Wielkopolsce, w pozostałych miejscach kraju pochmurno, deszczowo i burzowo. Temperatury wyniosą od 24 stopni na Nizinie Szczecińskiej do 31 st. w Małopolsce.MY gramy pomimo upału.. itp.....zmiast wypiąć się na TS, i na plaży, swoje 4-ry literki powalić

tola
)) wygrane skasowała to, na lody z synem.. base..... i smutas zniknie
))
)) wygrane skasowała to, na lody z synem.. base..... i smutas zniknie
))kathy
) czytaj .. gdzie tą kamerkę będą instalować
)))wyobraź to sobie i się rozbawisz do łez, panowie bez urazy
)))
) czytaj .. gdzie tą kamerkę będą instalować
)))wyobraź to sobie i się rozbawisz do łez, panowie bez urazy
)))nie , nie o to
)) ok! to tak : mówicie o kamerkach, krzesłach i widowni, tak?? by nie widzieli kamerki taki jacek 1550 jako widz z kamerką siedzi na krześle ...
) kamerka ma się ruszać ,ale na czym???i zaraz takie tam różne skojarzenia poszły w ruch
)))

)) ok! to tak : mówicie o kamerkach, krzesłach i widowni, tak?? by nie widzieli kamerki taki jacek 1550 jako widz z kamerką siedzi na krześle ...
) kamerka ma się ruszać ,ale na czym???i zaraz takie tam różne skojarzenia poszły w ruch
)))

jaja poleciały...
))))kathy
no proszę jak stopa życiow do góry to doradcy zmieniają się też
))))
))))kathy
no proszę jak stopa życiow do góry to doradcy zmieniają się też
))))Witaski Kulkowicze
od rana
ojejku, południa mam dobry humor jeszcze chwilka i do przechodniów na ulicy uśmiechnę się

życzę trafnych,wysokich wygranych

zimnego piwka i jak to mówią
gorących dziewczyn&mężczyzn

od rana
ojejku, południa mam dobry humor jeszcze chwilka i do przechodniów na ulicy uśmiechnę się

życzę trafnych,wysokich wygranych

zimnego piwka i jak to mówią
gorących dziewczyn&mężczyzn

Waldku55 z S.k.(może Ty to M.)tym bardziej gratki...
jak to mówią P.Pikuś tylko pozostał

....jak, Panowie liczby skreślone??jeśli tak, to kto może nad wodę i łapiemy chłodek
Wędruś.n.. .

Wędruś.n.. .

ricardos, nawet tak nie pomyślałam
chodzi o resztki
tola , nie mów ,że jesteś w pracy

chodzi o resztki
tola , nie mów ,że jesteś w pracy

dopiero wróciłam..upsssssssssss żar się z nieba leje
....i co kolego giorgio,a nie mówiłam,polecą tak.......hihih

....i co kolego giorgio,a nie mówiłam,polecą tak.......hihih
Wędrusiu, Ty nie strasz... u mnie już grzmi!!! ewakuacja....do łazienki tam nie widać i nie słychać grzmotów

no, nie......faceci to maja różne pomysły,ale ten to przeskoczył samego siebie!!! pisze o moim sąsiedzie

tak na oko jakieś 1,80 wzrostu, wyszło na taras z lornetką
))aha rzut okiem na teren..wygląda tego frontu burzowego?wrzeszczy sąsiadko "będzie padało?pyta czy mnie informuje
)))
))aha rzut okiem na teren..wygląda tego frontu burzowego?wrzeszczy sąsiadko "będzie padało?pyta czy mnie informuje
)))Es decir, es, para mĂ llueve, lo que estĂĄ lloviendo, lloviendo !!!!!!! vecino miradas siguiente, vela por el barco a menos que "bajo el agua" jajaja

* Metereolog .... carecĂan de e. .. Agosto error zadżaja lo siento
Mag puedes espaĂąol? Jacil900 .. aprender kroczki primera ... como se puede ver
)))
)))
dorocina?, nie masz rodziny.. nie milcz,zwołaj naradę rodzinną(brat, sistra, no wiesz)na pewno pomogą nie zostawia Cię z tym samą, daj mu kopa.. jak jesteś samodzielna finansowo.
Z losowania o 14,00 trafiłam 14 liczb
))) tylko ustawienia miałam takie tam..ale... jest oki!!!
))) tylko ustawienia miałam takie tam..ale... jest oki!!!w analizach mam je cholercia wszystkie na tacy.. tylko jak je wybrać...
Witam
)
Wędrusiu.n.. .>>Spełnia marzeń ukrytych pod puchową poduchą,
namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej śwince,
wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem,
komety Halleya z jasnym warkoczem, prawdziwych przyjaciół.
Nasuń drogi, którymi Wędruś.n.. . zmierza, naucz go wyciągać wnioski. Ucz go mądrości,gdy tak wędruje.... aby cierpienia w życiu było mniej, a my sami, żebyśmy mogli wpływać na swoje życie świadomie. Zdejmij również kamień z serca, ukój ból, żeby szanować Cię można było bardziej, doceniać każdą ofiarowaną chwilę.Tego wszystkiego Ci dzisiaj życzę...W.n.. .E.
)Wędrusiu.n.. .>>Spełnia marzeń ukrytych pod puchową poduchą,
namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej śwince,
wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem,
komety Halleya z jasnym warkoczem, prawdziwych przyjaciół.
Nasuń drogi, którymi Wędruś.n.. . zmierza, naucz go wyciągać wnioski. Ucz go mądrości,gdy tak wędruje.... aby cierpienia w życiu było mniej, a my sami, żebyśmy mogli wpływać na swoje życie świadomie. Zdejmij również kamień z serca, ukój ból, żeby szanować Cię można było bardziej, doceniać każdą ofiarowaną chwilę.Tego wszystkiego Ci dzisiaj życzę...W.n.. .E.
18x3/3,60x2/3
)))))
Wędruś.n.. .czytałam,wracaj szybko,uważaj na siebie.pozdr...

)))))Wędruś.n.. .czytałam,wracaj szybko,uważaj na siebie.pozdr...

Kiedy patrzę hen za siebie,
W tamte lata co minęły,
Czasem myślę, co przegrałem,
Ile diabli wzięli,
Co straciłem z własnej woli,
Ile przeciw sobie.
Co wyliczę, to wyliczę,
Ale zawsze wtedy powiem,
Że najbardziej mi żal ..........
Ref:
Kolorowych jarmarków,
Blaszanych zegarków,