Wpisy użytkownika luckyloser1
Łącznie 2 782 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 392 598. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Czarek chyba stosuje dopalacze
I świat jest wtedy kolorowy i marzenia się spełniają
Witam wszystkich to ktore auto jutro kupujesz ferrari albo porsche
Jak tak sie co poniektorym tutaj przysluchuje, to poprzewracało się w głowie- jakby trąba powietrzna przeszła przez ich mózg= czaruś i serwuś
HARTGE albo czaruś i serwuś stosują motto: miej wyj... a będzie ci dane
Na oddziale psychiatrycznym tym samym co czarek
Bo to oddział zamknięty dla nałogowych hazardzistów
Czarek które auto jutro kupujesz ferrari czy porsche
Jak nie ma tematów,to się gada o pogodzie
Czarek Ty znasz wartość złotówki, cieszysz się jak dziecko z ochłapów to które
Auto jutro za to kupujesz
Hey hey hey mam nadzieję,że nie jesteś gay,bo nie lubię chłopców,a facetom raczej kwiatów też się nie daje
To po które auto jutro wybierasz do salonu
To gratulacje Brian Czarek coś dzisiaj twierdził,że wygrał mnóstwo kasy i jutro się wybiera do salonu po auto,ale to chyba tylko było zludne marzenie po dopalaczach
2w1 przyjemny wypad z pożytecznym
Za młody jestem,zeby znac ten skrót,ale jak tak dalej pojdzie,to wczesniej skonczy jak zaczal i to jest przestroga,bo sie pozniej miesza jawa ze snem brian
Nie ma co gadac o kims za plecami, moze juz jest w szponach hazardu i sb ubzdural,ze jest wygranym na razie uciekam paaa
Hey, hey, hey 04,11,21,25,26,28,64 powinny wypasc w dzisiejszych losowaniach, choc znajac zycie znowu moga na przekor wylosowac 03 i 13, ktore juz dawno ludzie wykluczyli
Cześć wszystkim być może pewna piątka 04,19,26,54,80 i
siódemka:04,19,26,28,34,54,80 na wieczór
siódemka:04,19,26,28,34,54,80 na wieczór
80 to pewniak na 99%
Najlepiej grać na 7 skreśleń,choć zazwyczaj losują z tego 3/7 lub 4/7 i reszta oboki 04,19,26,28,34,54,80 i 04,08,18,20,25,27,78
Witam Wszystkich teraz to już będzie jeszcze mniej wygranych po 2 lub 4 pln,bo ta losująca co ma krzywe nogi będzie się chciała odegrać na Multipaskowiczach za antykomplement
Nie zauważyliście jeszcze,że AlbinLotto,to agent i szpieg TS-a na MP- zawsze Was pyta o wygrane i namawia do grania z +, a nigdy nic nie pisze o swoich wygranych??? na pewno jej to powtorzy
masterli i gregor to jest stronka o grach liczbowych i ich typowaniu, a o sprawach z kompem powinniscie pisac na priv przez e-mail
Ja dzisiaj nic i na razie odpuszczam,bo z takimi liczbami jak teraz losują,to jak walka z wiatrakami,a Don Kichot nie jestem
Pogoda jest teraz dla bogaczy,ale jakoś TS tego nie dostrzega
Estymy czasy średniowieczne już się skończyły i dziś nie ma rycerzy
A kto powiedział,że chcę nim być chyba coś sb ubzdurałaś Estymy
143 ja to napisałam z ironią, a nie dosadnie
To paa, ja też znikam
wysokie kobiety są bardzo atrakcyjne,a 2 cm więcej zawsze dodaje więcej uroku papatki
Witam Wszystkich, Tego nikt nie wie o co się rozchodzi jedynie co spostrzegłem, to Estymy próbuje sparafrazować od wszystkich wypowiedzi=myśli,ale nie wiem po co? jakby wszystkie rozumy chciał-a pozjadać
Wszyscy,by chcieli zobaczyć jaki z Cb cud i czy naprawdę jesteś kobietą,bo nikt tu się do Cb nie zwraca po imieniu
Ten czat jest daremny jak pozwolicie sb w kaszę dmuchać komuś, kogo nawet nie znacie plci, bo żadnych info o tym na pro nie ma bye
Mam inny tok myślenia niż Ty o Don Kichociebye
Brian rozbiłeś bonus
Niech no Pasko postawi Cię za przykład,ze 1-szy w historii, który rozbił bonus wirtualny
Ups bonus został,ale Brian możesz być 1-szym na MP,który rozbił bonus wirtualnie
Obyś nie rzucal słów na wiatr Brian, choć tytuł 1-szego, który rozbił bonus wirtualnie na MP już masz
Może oni wreszcie awansują do linii mistrzów
Ligii
To jeszcze nie jest awans,wiec nie ma co, aż tak świętować
Paa
Witam Wszystkich, a Cb szczególnie Dulcyneo wczoraj już nie miałem czasu Ci odp. ale abstrahując do tego, to nigdy nie będę miał nic wspólnego z Don Kichotem z La Manchy, bo jestem prawdziwym, a on jest postacią fikcyjną tego nie wiem,ale być może Twoja pisanina na tym portalu też jest fikcją literacką, bo anonimowość z malućkiej, grubej, zgorzkniałej starej panny potrafi zrobić mocarną i piękną królową portalu........ Miłego popołudnia dla Wszystkich
Jestem M, piszę ze smartfona i czasami wyskakuje mi rodzaj żeński przymiotników
Ja tylko na chwilę, wysokich wygranych dla Wszystkich
Witam Panie i Panów za często się tu nie udzielam,bo nie wiem o co za br chodzi na wieczór obstawiam 8/8 2 zakłady MM i DL nie ma co za br szarżować
Szarża ułańska na MP wystarczy za tę szarżę z kulkami
Witam Wszystkich normalnie nie wierzę w to,co wyprawia ten TS mam 5/8 7,10,13,23,59 i obok 63, a pozostałe 17 i 28 zostały wylosowane w DL, a moglo być 22 000
Cześć Wam w pełni się z Tb zgadzam paulo3, ja też już normalnie nie wierzę w to co wyrabia ten TS, wczoraj 5/8 07,10,13,23,59,i obok 63, a pozostałe 17 i 28 wylosowali w DL
A mogloby być 22 000
Cześć kruszyna ja bym dal 01 i 09
01,09,17,47,72,75,79
Miłego dnia
Czarek czym oni Cię faszerują na tym oddziale dla nałogowych hazardzistów, piszesz jak potrzaskany
Hey, hej, hej Armagedon Ty zwiastujesz koniec świata, koniec TS-a po tej najwyższej wygranej w historii, czy przylot Alfa z planety Melmac na naszą planetę
O,o,o wrócił nasz miljoner Wasyl z czeladzi na MP
Albo wizjoner
To jak zwal tak zwał
No i macie swoje wygrane 2 lub 4 zeta, a oni dalej kręcą ten swój biznes, czas z tym skończyć
Wszędzie brak głównych wygranych
Gonzaga waćpanie jeżeli pójdziesz po rozum do głowy to też z tym skończysz, dobranoc naiwnym
J... Oszuści pierwsze 4/7 trafne i reszta 3 oboki
Pier... TS nawet trafione 37,40,41,42 nie pomogły 4/9 trafione i oboki 23,35,53,71 i 10 a moglo być 8/9{{klaps}
Mam kolegę, którego rodzina pochodzi z tych Ziębić w dolnośląskim i on praktycznie co 2 tygodnie tam jeździ do rodzinki, na pewno z tubylców nikt tam nie wygrał, bo w takiej małej miejscowości wiadomości szybko się rozchodzą........albo ktoś przyjezdny wygrał albo to może być kolejny chwyt marketingowy TS-a z tą najwyższą wygraną w historii, tak jak tym ciągnącym się bonusem w MM i dodatkowym losowaniem EP w piątek i cukierkami na osłodę przegranej
Witam Wszystkich dopiero teraz widzę jakie liczby wylosowali w pierwszym losowaniu i sprawdziłem wygrane na tablicy wygranych- to jest aż niemożliwe, że tylko 5/5 x 5 i ani jednej 10/9,9/9,8/8,7/7 i 6/6 na cały kraj to teraz już może być tylko lepiej dzisiaj powinny wreszcie rządzić 9-tki- 9,19,39,69,79, bo raczej nie wylosują 29,49,59
Na stronie www.lotto.pl nie ma żadnych wyników z dzisiejszego wieczornego losowania gier liczbowych, a na MP są, hmmm jak to jest możliwe
Powtórzyć losowania Multi Multi, mini lotto, kaskady
Rozumiem Pasko o co Ci chodzi, ale to w takim wypadku oni powinni powtórzyć losowania
Większość ludzi nie ogląda losowań, tylko sprawdza je na stronie www.lotto.pl- jeżeli do tej pory nie ma jeszcze wyników, to tak jakby się one nie odbyły.......
Pierwszy raz i ostatni oglądałem losowanie" na żywo" i jak tu cokolwiek trafić jak tak nas robią w bambuko
Zgrywus chyba wygrywal w marzeniach oj, naprawdę szkoda czasu na ten kabaret, precz z TS-em! miłego popołudnia dla Wszystkich
6,10,15,23,28,30,34,48,54,64
Witam Wszystkich mi w ub. tygodniu przeszło koło nosa 2x 5/5 z + i 8/10 z +, bo przestałem grać w MM, to dopiero wtedy wylosowali moje piątki i dziesiątkę i to z plusami,bo zazwyczaj tak obstawiam, a dzisiaj obstawiłem 1 zakład bez + i pewnie nic z tego nie będzie
No niestety losują nasze liczby, gdy już dajemy za wygraną
No trzeba jakoś z tym żyć
Ja zazwyczaj też to co typuję w profilu, to obstawiam w realu
Na dzisiaj z plusem bym obstawial taką piątkę: 11,28,44,47,57
Bye
5/5 z + wygrana 1800 pln
Tak Tomecki 72
Ja wolę grać piątkę z +, nie wiem jak inni
Ja też miałem 5/5, ale bez +
No nic, ja juz spadam, życzę wszystkim wysokich wygranych
Nie, w mini nie gram
Już mnie to zaczyna w***iać- jak nie gram, to wtedy losują moje liczby, a jak zagram to trafione 2 lub 3 i reszta oboki, tak jak dzisiaj 2/7 nawet + trafiony i reszta oboki
Co Ci to da gryks76, jak już w systemie bd te liczby przeze mnie wcześniej obstawione
Normalnie nie da się wygrać z tymi manipulantami nara
Na lotto.pl nie było losowania i do tej pory nie ma wyników gier liczbowych- ktos się powinien zająć tymi karciarzami
Kanciarzami
Dopiero teraz, wstawili wyniki kantowanka
***c lotto
A ja uważam Polska i Gonzaga, że trzeba napisać petycję do samego prezydenta RP, żeby zajął się tym ich procederem, bo komisja to znowu niepotrzebny wydatek na posłów, którzy i tak nic z tym nie zrobią, tylko jeszcze nabiją na tym kapsy, bo oni sami wymyślili ustawę hazardową, a to co nam odbiorą i tak idzie z powrotem do budżetu państwa, mój postulat jest taki, żebyśmy też mogli grać w światowe kumulacje tak jak mieszkańcy innych państw unii.
Wiem Gonzaga mnie interesują amerykańskie kumulacje, a Cb
Miejmy nadzieję, ze ci nowi co przyjdą to jakoś to zmienią na lepsze, bo wielu chciałoby mieć możliwość sprawdzenia czegoś innego poza lotto pl! Milej nocki
Max Kolonko już się wypalił, on w ogóle jeszcze koresponduje dla wiadomości ze stanów i co on z tym może
Paa