Wpisy użytkownika lottomat
Łącznie 13 082 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 116 959. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wow python musial wygenerowac az 6969234 losow zeby trafic ostatnia szostke w DL
to jeszcze poczekam bo nie warto za takimi drobniakami sie uganiac
mam banalny skrypt ale lepszy od wiekszosci tego co widze u innych
w wybieranie samemu liczb nie bede sie bawil bo do jutra bede siedzial i ciagle bedzie zle
mialem chwile zawachania bo bym puscil 320 zakladow ale wolalem kase zostawic
szczerze mowiac zawsze liczylem ze kiedys trafie wlasnie w malego i mi wystarczy
no i te piekne kupony do mini idealnie 8 zakladow i rowno dyszeczka
gdyby na tym czacie nie bylo takiej podniety to bym dzis nic nie puscil !!
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Inne/Lotto.htm
gry systemem to 1 z tego co cyztalem moze znajde i 2 inne bardziej rozpisane
gry systemem to 1 z tego co cyztalem moze znajde i 2 inne bardziej rozpisane
"Tego rodzaju rozumowania prowadzą do wniosku, że te wielokrotne wygrane niższego stopnia w grach systemowych w ogóle nie są korzyścią, lecz wyrażają fakt, że gracz w istocie składa odpowiednią wielokrotność jednakowych zakładów określonego typu, a zatem proporcjonalnie do tego traci na szansach. Tak więc mówienie o korzyści jest równoważne twierdzeniu, że podwyższenie stawki (zwielokrotnienie opłaty za zakład) jest korzystne. Oczywiście nie jest korzystne, gdyż jak już wiemy gracze na totolotku praktycznie zawsze tracą ze swoich opłat za grę około 50 % (60 % jeśli uwzględnimy dodatkowe opłaty na cele kultury; pomijamy tu fakt, że wyższe wygrane obłożone są ponadto podatkiem), zaś podwyższanie stawki nie zwiększa prawdopodobieństwa wygranej, a więc musi prowadzić do wprost proporcjonalnie podwyższonych strat grającego."
deki no ale moze to przeanalizuj i dojdziesz do podobnych wnioskow ?
tak maja zeby mieli za co pic bo inaczej nie beda alkoholikami
jak wygram w lotto otwieram wlasna fabryke czekolady i siec wlasnych cukierni
robal nie interesuje mnie kim on jest ale tylko to co tam jest napisane a to co jest napisane jest z sensem
Lila jesli myslisz ze ja nie mysle o tym co Ty myslisz gdy ja mysle to mysle ze bardzo sie mylisz kiedy myslisz ze ja nie mysle ze mysle o tym co Ty myslisz
a w swoim zdaniu w skrocie chodzi o pewna czynnosc wiecie cin cin o ktorej pewnie z Lila myslimy jednoczesnie wiele razy w danej chwili
Tata Marcina powiedzial ze jego syn powiedzial ze jego siostra powiedziala ze jej mama powiedziala ze jej maz powiedzial o tym co wlasnie powiedzialem
Robal byc moze ale jak przeczytac ocenisz i powiesz ze koles nie ma racji w tym co akurat napisal to wrocimy do rozmowy