Wpisy użytkownika lottomat
Łącznie 13 082 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 115 648. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a moze by tak pasko wprowadzil oplate za sprawdzanie wynikow np 1 grosz
tak samo powinno byc typowanie w mm na 6/7/8/9 skreslen
wieksza rozrywka
wieksza rozrywka
bo dawac w dl na 12 a w mm nie dawac na pelen rozklad to bez sensu
Mam nadzieje ze kiedys tu komus wylosuje 6/6 w DL i np dostane jakas nagrode
u nas kiedys kolezke wkrecilismy w pracy zeby poszedl do szefa i powiedzial ze w maszynie brakuje sily ...
Szef przylazl patrzy pyta sie o co kaman a on ze inni mu to polecili
kazalem Ci spadac do kolektury !!! w kolejce bo jeszcze ktos ta szostke Ci skresli i bedziesz plakal !!!
moze spojrz wczesniej z jakimi emotkami wyjezdzasz a uwazasz ze normalne spadaj to obraza
Maxik nie rzucaj sie tak prosze bo ludzi tyrasz a nie znasz ich a z fotki to szukasz ewidentnej zaczepki bo wygladasz na takiego co by sie lubial sprawdzic !
Ja odnosze wrazenie ze trzeba grac na swoje wlasne obstawione liczby i z cierpliwoscia czekac moze na ten jeden dzien
dzisiaj sobie z glowy przed wyjsciem zapisalem 1,2,80 ale skusilo mnie na 7 skreslen inne liczby i jest tego efekt
ja tam do konca totalizatorowi nie ufam bo tam gdzie pieniadze to zawsze ich malo wiec kto ich wie ...
no ale kupon kosztowal zlotowke, losowania mialy inny charakter wiec to normalne ze kumulacji nie bylo
jak masz i twierdzisz ze masz racje to naslij na nich inspekcje
3 zl kupon , 25 % idzie z tego na kulture sport bla bla czyli zostaje 2.25 tak ? z tego 51 dla lotto czyli na wygrane zostaje okolo 1,11 teraz 7 318 580 * 1,11 masz 8 123 624 na wygrane wyplac 5 016 448 zl zł dodaj do poprzedniej kumulacji i bedzie kolo 20 na dzis
i pamietaj ze ta liczna zakladow jest szacowana przyblizona ale nie dokladnie
wiec sobie przekalkuluj i znajdziesz dlaczego taka kumulacja jest
przeciez w sobote juz na czysto powinno byc 20 mln po losowaniu a gdzie ta reszta co posla ludzie do wtorku ?
musze ta strukture gdzies znalezc jak sie rozkladaja pieniadze
mapy fajnie wygladaja dopoki nie trzeba rozkminiam nad poziomem wyzej ))
w mm nawet jak sie gra na male kwoty to i tak wychodzi sie na minusie
ciekawe czy te osoby co typuja tutaj i trafiaja 7/10 czy puszczaja w realu zaklady