Wpisy użytkownika klarak
Łącznie 562 wpisów w archiwum, pokazane od nr 296 193. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
co w tym dziwnego? nie bywam tu, jestem tylko jak przyjadę jak mam się zwracać ?
andromedo nie mieszaj kart!! ty jesteś sprawczynią zamieszek nie tylko na tym czacie, kichasz klonami.... 

jak tylko pojawił sie nowy nik to ty stukałaś do każdego i zadawałaś pytanie to ty wesoły poznaje ciebie!!! jesteś stuknięta!!!
mój tato jak żył to, także grywał z kolegami z tej stronki wygrywał często, ale małe kwoty
więcej podajcie na czacie to akurat traficie figę!!!numerami wymieniajcie miedzy sobą to zobaczycie zmiany.
Pasko? powinna być jeszcze druga mapa, taka co da tu Wszystkim Wygrać!!!poszperaj Pasko w swoich młodzieńczych archiwach nie bądź taki skromny

Dzień Dobry
ciepły w dzionek, temp. powietrza 22 C,wilgotność powietrza tylko
61%!! panno andromedo
!!!
ciepły w dzionek, temp. powietrza 22 C,wilgotność powietrza tylko
61%!! panno andromedo
!!!Tak, moja koleżanka, tak samo jak i p.p. lilu.. i proszę nie ?? do kłótni. pani jako przedstawiciel prawa!!!WSTYD!!
nic podobnego!! paskuda i to "jałowa" to p.p. lilu!!!tyle w tym temacie!!
tak, jest p.p. lilu tępa. już wcześniej p. koleżanka p. to powiedziała napisała publicznie na forum

p.kosmaty p. nie poznaje aniga??taką się staje z kim przystaje!!!!!
p.Andromedo da pani czadu tym lesbom !!!!!
p.Andromedo da pani czadu tym lesbom !!!!!
P.Andromedo
p. powiesz wszystko wszystkim cała prawdę o tej les... hahaha tak proszę powiedzieć ile ta kuchareczka ma ników!!!!
p. powiesz wszystko wszystkim cała prawdę o tej les... hahaha tak proszę powiedzieć ile ta kuchareczka ma ników!!!!spadaj odemnie les.... w papę dostaniesz to zobaczysz zasrana kucharo!!!
aniqa>> buraku ze wsi zamknij pape myślisz ,że jak kurtałke z lumpu założyłas to miastowa jesteś... babolico!!!ząbki to się myje!!
p.lila to p. jest stuknięta do garów ale to już... hahaha jaja pilnować!!!
p. Andromeda.. ta kucharka ma mundurek?...... hahahaha kitel.... garotłuk!!!!
p.ANDROMEDO PISZE PANI WSZYSTKO CO PANI WIE!!!NIECH PRAWDA UJRZY ŚWIATEŁKO DZIENNE O GARÓWIE !!W MUNDURKU!!
TA P. Andromeda beka po taki wpisach hahaha buraczki!!
TA P. Andromeda beka po taki wpisach hahaha buraczki!!
p. lila wypad kuchareczko do kuchni jaja pilnować... hahaha. ile się już gotuje 4 dzień i twarde hahahaha!!! kuchara!!!
P.Janusz Paśkiewicz
admin@multipasko.pl powinien tą ORGIE!!!koguta i starych kwok zakończyć BANEM na chat...

admin@multipasko.pl powinien tą ORGIE!!!koguta i starych kwok zakończyć BANEM na chat...

każdemu kto chciałby skorzystać z ubezpieczenia u takiego "świntucha" odradzała bym!! STANOWCZO!!
porządek pora zacząć od siebie Dariuszu Witkowski wtedy będzie "kuźwa git" buhhhhhhhhahahaaaaaaa!!
« Poprzednie 100Kolejne »

następny klon!!