Wpisy użytkownika kathy
Łącznie 21 369 wpisów w archiwum, pokazane od nr 120 791. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
hipcio...mój doradca do jutra na okresie próbnym... jak się nie poprawi w poniedziałek wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym 

muszę do TS napisać: w związku z niebywałą ofertą naptun-parku proszę o wylosowanie moich cyferek. z góry dziękuję 

a to osiedle ma powstać z tego co luknełam, tam przy molo w brzeźnie gdzie kampingi były
neptun...to samo na zaspie na przedłużeniu pasa startowego, były działki a teraz spacerniak i zieleniec i tańc budy 

ja niestety już wysiadam na dziś. do TS jutro napiszę, o Tobie nie zapomnę
dobranoc
dobranocnie wiem czy dziś migał, bo na xlotto jednak wolę, ale ostatnio ciągle migał 

madzia...dlatego ja nie oglądam debat, wiadomości itp. wiadomości czytam w necie, pogodę Wędrowca netowy zapodaje
full service

full service

hipcio...doradca zostaje na kolejny tydzień
, ale wie, że mam na niego oko 
, ale wie, że mam na niego oko 
neptuś... jak Twoja wycieczka? chyba się nie udała za bardzo, bo jakiś złośliwy widzę jesteś

Wędrowca netowy...mi od wczoraj to w głowie siedzi:
"Noc, godzina szarej samotności
W oku łza, tak błyszczy blaskiem bez radości
Ktoś jest sam, pogrąża życie w bezsenności
Toczysz wojny z wiatrakami.
Siłą wiatr jest, ciosem ogień
Nie ma miejsca tu dla ciebie
Jesteś tylko na uwięzi, na uwięzi, na uwięzi, na uwięzi"
"Noc, godzina szarej samotności
W oku łza, tak błyszczy blaskiem bez radości
Ktoś jest sam, pogrąża życie w bezsenności
Toczysz wojny z wiatrakami.
Siłą wiatr jest, ciosem ogień
Nie ma miejsca tu dla ciebie
Jesteś tylko na uwięzi, na uwięzi, na uwięzi, na uwięzi"
musiała się ukryć na chwilę, ale powoli wraca... kathy nie z tych co się poddaje 

rico...dziennie jest ponad 170 losowań!!! masz szanse grając np. w danej godzinie tymi samymi cyframi bo jak zaczynają "chodzić" to lubią się powtarzać, ale najpierw godziny obserwacji 

dwa razy 6/7 się udało. nie mówiąc o sytuacjach gdzie nie wysłałam swoich kuponów tylko ch/t i przepadło 7/8 i 5/5 kilkakrotnie
nie przegrałam w keno więcej niż wygrałam, bo jeden kupon wysyłam na 5 skreśleń i prawie zawsze mam 3 to wysyłam za 4 a wraca 5 więc 1 do przodu 

no i co? nie tylko stadiony fundujemy ale i nowe studio lotto
a było się tak denerwować na co kasa idzie?
a było się tak denerwować na co kasa idzie?
no jak się zastanowić, to za to tu i za to tam 
mag...łapka dziś badana, wszystko ok, mozna

mag...łapka dziś badana, wszystko ok, mozna

Gała...zapytaj maszyny losującej
bo my tu sądzimy i wysądzamy a 0/10 mamy 
bo my tu sądzimy i wysądzamy a 0/10 mamy 
nic ciekawego, zastanawiali się tylko czy kroić mi rękę czy nie
ale nie trzeba 
ale nie trzeba 

gratki 

z ranka