Wpisy użytkownika kat001
Łącznie 761 wpisów w archiwum, pokazane od nr 994 557. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Hej Pieknaja pisze z Niderlandów aż i niestety mam ograniczony dostęp do neta
Wiesz mieszkam na jurze krak-częst. więc coś o tym wiem , ale cóż jak za chlebem trzeba wyjeżdżać?wolałbym po stokroć siedzieć w domu i mieć tą kasę i żyć normalnie
Pięknaja ja, też super teksty dające do myślenia, fajna muzyka .... nie to co dzisiejsze hiciory - to teksty dla myslących
Fajnie że tak myślisz to ponadczasowe teksty ... mało znam ludzi którzy lubią i rozumieją ten typ , dobrze wiedzieć że jesteś bratnią duszą
Ja lubię Norwida a z muzy dobre teksty np. Metalliki, lubię Stachurę , Okudżawę itp klimaty
Wędrowco tu przynajmniej wiem że jak pracuję to żyję a nie bieduję, Trisetum
Hejka Edi tak z innej beczki masz jakieś ciekawe typaski na wieczór?
Hej,
Macie rację co do banków , 10000 na lokacie na 4% rocznie (-podatek Belki)=3,2% ,czyli 320 zł od tej kwoty przez rok kasy nie widzisz, wypłacisz wcześniej ... powodzenia
Macie rację co do banków , 10000 na lokacie na 4% rocznie (-podatek Belki)=3,2% ,czyli 320 zł od tej kwoty przez rok kasy nie widzisz, wypłacisz wcześniej ... powodzenia
Cóż Państwo ma monopol i nie specjalnie chce się go pozbyć. Ale są ludzie ,którzy odprowadzają podatek od złudzeń (ja też), tylko dlaczego tacy jak Ty jak coś większego się trafi zieją nienawiścią ? przecież za swoje gram (chyba ,że wolisz oddać na ojca dyrektora lub inne ...szczytne cele)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Do @Dragon:
Nie chowam urazy Ty nie grasz , ja gram , po co się napinać .Lepiej się
Poza tym ta stronka jest chyba dla graczy
Pozdrawiam
Nie chowam urazy Ty nie grasz , ja gram , po co się napinać .Lepiej się
Poza tym ta stronka jest chyba dla graczy
Pozdrawiam
Hej Lila. Typuję nadal w grupie D ;-) (dojrzeałem Twój wpis dzisiaj ) Pozdrawiam
Witam.
Pasko żyjesz??Jakie są szanse na nagrodę za sierpień? Pozdrawiam
Pasko żyjesz??Jakie są szanse na nagrodę za sierpień? Pozdrawiam
Witam,
Pasko "puszczasz" dzisiaj moje miliony;-) ? Podam adres na maila. Pzdr.
Pasko "puszczasz" dzisiaj moje miliony;-) ? Podam adres na maila. Pzdr.
Witam,
Ja żyję a FB nie posiadam, toż to niesamowite jest ;-)
31,45 myślę, że są ok.
Ja żyję a FB nie posiadam, toż to niesamowite jest ;-)
31,45 myślę, że są ok.
Ja dopiero puszczam się około południa więc rozmyslam co by tu nadać, żeby była
w tym roku? nieźle
ja z pięć lat temu miałem 9/10 , tylko 4500 na rękę
ja z pięć lat temu miałem 9/10 , tylko 4500 na rękę
nie wtedy nie miałem skanera, skserowalem sobie kuponik na pamiątke tylko
czasem tak bywa ja kiedyś za ostatnie grosze puścilem mini 1 zakład i weszło 3/5