Wpisy użytkownika kasika
Łącznie 1 756 wpisów w archiwum, pokazane od nr 254 521. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Marcinie wierny druhu bądź grzeczny
mam nadzieje że osoby które szaleją na Twoim punkcie wybaczą mi wirtualnego całusa ode mnie
mam nadzieje że osoby które szaleją na Twoim punkcie wybaczą mi wirtualnego całusa ode mnie
keri chyba masz rację ten kupon artura jest stary rozmazany ledwo co widać jeśli się nie mylę to miesiąc grudzień i tam nie wygląda na rok 2o11
artur przestań pieprzyć ten kupon co masz w profilu jest 14.12. 2006
yapa do młodzieży się nie zaliczam i tak z ciekawości przeczytałam o tej liczyrzepce i powiem szczerze że nie znam tej gry
a może lepiej byłoby gdyby ludzie byli podobni do naszego kochanego papieża Jana Pawła Drugiego
może nie byłoby tyle zła na świecie
może nie byłoby tyle zła na świecie
pablo1
mnie też wydaje się że 13 wejdzie ale znowu 16 tak mi się wydaje
mnie też wydaje się że 13 wejdzie ale znowu 16 tak mi się wydaje
witaj ryszardzie
a u mnie pogoda była nie najgorsza przynajmniej nie padało
a u mnie pogoda była nie najgorsza przynajmniej nie padało

wysłałam choć ostatnio coraz to mniej gram w mm bo nawet nie trafiam 2 zeta
mirosław to Ty jesteś rocznik jak mój brat tylko on jest z 3.lipca
artur123 ja mam 3/7 i 4/6 ale i tak się nie zwróciło 7,5 jak na razie w plecy
witam i o zdrowie pytam pozdrawiam wszystkich którzy tęsknili za mną
tak najwyraźniej od 2tygodni żadnej 3 ani w mini ani w dużym wczoraj chociaż w mm trafiłam 4/6, 3/7 a tak też nic nie było przez 2 tygodnie normalnie fatum jakieś
mala a ty co wysyłasz na wieczór ? a te coś wygrane w mm to 2 zeta czy 8 mnie nie cieszy
moje zakłady które wysłałamă4,7,22,34,37,64.ăă 4,7,16,27,30,42.ă 4,8,20,25,34,37.
hartage a ty grasz w lotto w mini lub mm? zapodaj jakieś liczby na dzisiaj w mm i na jutro duzego i mini
wróżbita - zgodzę się z Tobą co do opisu o mnie ale nie wszystko jest tak jak chcemy żeby było i nie wiem czy po prostu mam szansę na swoje marzenia , pragnienia ...latka lecą i po prostu się martwię co będzie w moim życiu dalej ...
hartage- jak masz na imię i ile masz lat lubię wiedzieć z kim rozmawiam ,piszę