Wpisy użytkownika kasika
Łącznie 1 756 wpisów w archiwum, pokazane od nr 206 483. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
były pare lat temu 5/5 dzień po dniu i miałabym więcej ale wtedy jeszcze nie wiedziałam że w multi liczby potrafią sie powtarzać te same co jakiś czas
dlaczego masz nick Robal? jedno proszę odpowiedz czy mieszkasz w gdańsku i masz na imię Andrzej
dlaczego masz nick Robal? jedno proszę odpowiedz czy mieszkasz w gdańsku i masz na imię Andrzej
hej
czym zajmuje się wędrowca net owy? umie wróżyć może z kart?kto wie proszę o odpowiedź
czym zajmuje się wędrowca net owy? umie wróżyć może z kart?kto wie proszę o odpowiedź
dzięki wędrowco za odpowiedź i pozdrawiam a jeśli znasz się na znaczeniu snów to co oznacza czarno biały welon
widocznie wędrowca zaczął się bać wiara katolicka uważa że to są karty diabła
Wędrowco przecież ja nie twierdze że umiesz to meg tak twierdzi pytałam Cię tylko co oznacza jak welon czarnobiały się śni
witam wszystkich i pozdrawiam. moje typy na 22 to 5,8,9,13,27,35,53,75,76
kantor50,jutro to ja też je puszczę tylko nie wiem czy już nie będzie za późno
jak dla mnie ładne liczby były ale niestety w takim składzie ich nie puściłam a mogłam mieć 1300
witaj mala1438.jak tam mini ja miałam puszczonych 27zakładów na chybił i swoje i nic
witaj wędrowco netowy. możesz mi wyliczyć liczbę z mojego snu ,śniło mi się mieszkanie do remontu.
oglądałam mieszkanie byli tam jacyś jeszcze ludzie utkwiło mi tylko jedno w głowie że mieszkanie było do remontu ten może nie ma znaczenia może to tylko moje myśli związane z chęcią pragnieniem wygrania na mieszkanie byle jakie byle mieć własny kąt.
wędrowco netowy. powracając do mojego wczorajszego snu przypomniałam sobie jeszcze że widziałam drzwi od mieszkań i od zewnątrz patrzyłam w okna tych mieszkań chodziłam jakby po klatkach i czegoś szukałam
wędrowco netowy. powracając do mojego wczorajszego snu przypomniałam sobie jeszcze że widziałam drzwi od mieszkań i od zewnątrz patrzyłam w okna tych mieszkań chodziłam jakby po klatkach i czegoś szukałam.
witaj mala1438. jak myślisz jakie liczby będą w mini,jakiego masz czuja
no tak niestety bywa i u mnie często puszczam te same liczby przez jakiś czas ale ostatnio kiepsko mi idzie w co bym nie grała ale nie poddaję się
gała nawet jak nie dzisiaj to jutro tych liczb nie będę zmieniac do póki nie wejdą chyba że przestanę w ogóle grać w mm bo za dużo kasy przegrywam
robal jak byś spojrzał na typy belli na multi to zauważył byś 5 cyferek na mini
robal jak by tak patrzeć to w każdym mieście jest szczęśliwa kolektura ...w Łodzi jest też parę ;-)
bluszcz, piszę tutaj z każdym żeby sobie popisać i nic więcej kropka
a Ty się doszukujesz bo masz to za skórą szukasz sensacji bo to jest Twoje całe życie
mini choć jest tani to nie jest tak wcale łatwo w niego trafić gram w niego od roku i jak na razie miałam parę trójek a gram na swoje liczby i na chybił
wolę wysłać więcej zakładów niż puścić jeden w systemie puszczałam pare razy i nic nie miałam
wiem , liczby są to które lubię ale czy akurat tak się powtórzą...zobaczymy...
stached wiesz możesz zapisać na stałe hasło i wedy nie będziesz musiał ciągle go wpisywać
no mało mnie jak na razie tutaj a i liczby moje jak na razie też nie wchodzą tak jakbym chciała,pozdrawiam
ja też jestem Łodzianką ale mnie tam nie ciągnie do tego miasta jest to jeden wielki syf
nie no wydaję mi się że coś robią ale Łódź jest miastem strasznie zaniedbanym i jeszcze wiele lat potrzeba żeby widać było efekt ich pracy
a niestety doświadczenia życiowe strasznie człowieka wyniszczają dobrze wiem że nie jestem już taka sexi
spoko nie mam doła podobnież należę do silnych charakterów nie jeden co przeszedłby to co ja dawno poddałby się ,jestem szczęśliwa mam trójkę dzieci które strasznie kocham i nic więcej się nie liczy
« PoprzednieKolejne 100 »