Wpisy użytkownika juras45
Łącznie 742 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 633 899. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a to dlatego chyba że skreślałem tez inna opcje i wysłałem nie ten
tersz dopiero zobaczyłem na kuponie i tylko 6/10, szkoda juz sie cieszyłem że wskoczyło 140 zeta
tym co zmykają już spać dobrej nocki i pozytywnych typów na jutro
a ja też zaraz zmykam bo o tej porze źle się myśli, rano pogłówkuje
joacia a ty jesteś jakimś medium ? , pytam nie dlatego że sie nabijam
jocia jak masz jakiś dar przewidywania cyferek to fajna ta bajka
a ja juz zmykam bo już mnie troche oczy bolą od tych cyferek rano pomyśle nad dalszymi bo na razie na jutro mam 4 typy , wszystkim życze dobrej nocki i owocnego typowania na jutro
a ja znowu tylko 6/10 , ale na wieczór szfne cos więcej bo widze że idą moje cyferki
no mogłem ale ostatnio za dużo przegranych , więc tylko było asekuracyjnie
ja już co nieco wyszukałem sobie na wieczorne , tak więc może 50,55,39,10
a gdybym wysłał na 14ta numery z mojego horoskopuu podanego na pewnej stronie to miałbym 7/10
czasami wykradam tam jakieś cyferki , nie wszystkie ale dziś z mojego znaku miałbym 7/10 o 14ej
halapek, raczej nie moja dziedzina astrologia , tylko astronomia ale przy okazji zagladam na takie stronki i tam gdzie podałem link dla medea dla strzelców na dzis są 44,8,2,17,28, 60% finanse a tygodniowe cyfry to 8,47,46,20,2 i 90% finanse
haha panna to i ja jestem wbrew pozorom mimo ze facet i z mojego horoskopu na dziś gdybym skreślił podane na dziś i tygodniowe to miałmbym 7/10 o 14ej
dla Panna na dziś 1,33,3,27,35 a tydodniowe 13,1,37,19,27, powtórzone ale dodałbym te z mapki co miałem i byłoby 7/10
" Z poniedziałku dzieci poczciwe, z wtorku - urodziwe , z środy -smutne biedaki, z czwartku - los nie byle jaki, z piątku - miłe i hojne, a kto sie narodził w sabatu godziny ten uczynny zręczny i urodziwy"
no ciekawy klient poczty, szkoda że najnowsze wersje nie maja opcji języka polskiego ale ogólnie fajna do poczty
miałem kiedyś wersję z j polskim, i chyba poszukam na necie bo było spolszczenie
jocia , chyba na stronie komputerświat widziałem niedawno spolszczenie do IncrediMail ale nie wiem do której wersji
poszukam zaraz to podeśle ci na K G, bo dziś już nie ma głowy do typowania
jocia masz na K G link do tego IncrediMail ze spolszczeniem, gdybyś nie umiała go ściągnąć bo na chomiku róznie bywa to napisz do mnie na K G
może jeszcze 38 i 58 ale jutro pomyśle coś więcej albo znowu gpodkradne z mojego horoskopu
zmykam już dzisiaj, wszystkim życze dobrej nocy i owocnego typowania na jutro
mam pytanie , czy tez macie problem z zalogowaniem sie na gadu ? czy to tylko u mnie tak ?
no to wygląda że u mnie coś , bo nie uruchamia sie nawet i nawet strona gadu mi sie nie otwiera