Wpisy użytkownika johno
Łącznie 9 580 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 187 360. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Sebastian, mulatka to potomek przedstawicieli rasy czarnej i białej
Zarząd PZPN zdecydował, że rozgrywki Ekstraklasy w sezonie 2017/18 odbędą się bez podziału punktów, ale dalej obowiązywać będzie podział na grupy.
Czytaj więcej: http://www.gol24.pl/ekstraklasa/a/zarzad-pzpn-koniec-z-podzialem-punktow-w-ekstraklasie,12185421/
Czytaj więcej: http://www.gol24.pl/ekstraklasa/a/zarzad-pzpn-koniec-z-podzialem-punktow-w-ekstraklasie,12185421/
wczoraj Lechowi zabrakło szczęści mieli przewagę a jednak przegrali nawet karnego nie strzelili ale taka jest piłka nie zawsze lepszy wygrywa
jest jeszcze 79 innych a poważnie to myślę że może jednak dzisiaj wpaść
ja skusiłem się bo kiedyś pamiętam chyba Brjan podawał na chacie 5 liczb i cała weszła więc sobie mówię 2,50 nie majątek
ja próbowałem zatypować na tablecie lotto i mini nie wchodziły a na kompie nie było problemu
witam wszystkich przed losowankiem. Myślę że będzie dzisiaj 70. Arczi..... ale wywody
Arczi cały czas obiecuje że będzie się streszczał a pisze coraz dłuższe teksty
Niech to co pisze przepuści najpierw przez sito i zostaną konkrety
Arczi, nikt tutaj cię nie obraża ani nie zabrania pisania tylko chodzi o długość twoich wywodów
ja liczę na 70 myślałem że wypadnie o 14 ale teraz już na nią czas
przydałaby się jakaś wygrana bo mam auto u mechanika i ts mógłby to sfinansować
no taka jest ta nasza służba, zdrowia możesz pracować z takim bólem?
no to życzę zdrowia... będziesz miał dużo czasu na rozpracowanie TS-a
3 214 417. tomi77 2018-04-23 (15:03) Neklopolia
Mój samochód też prosi o wymianę na nowszy majakies 17 lat
mój rok temu miał 19 i poszedł na złom chociaż jeszcze jeździł tak samo rdza go brała i nie mogłem już na niego patrzeć chociaż jeszcze był na chodzie
Mój samochód też prosi o wymianę na nowszy majakies 17 lat
mój rok temu miał 19 i poszedł na złom chociaż jeszcze jeździł tak samo rdza go brała i nie mogłem już na niego patrzeć chociaż jeszcze był na chodzie
angierski, granie w gry TSa nie można traktować jako sposób na życie tylko jako zabawę
w niektórych firmach są też stanowiska z pracą zdalną przez internet
Może dzisiaj się przebudzą śpiochy 47,48,70,79,80 chociaż któreś z nich
ale przynajmniej jest ciekawie bo nie wiadomo do końca kto będzie mistrzem
witam wszystkich. Dzisiaj pewnie wymiana kuleczek i może coś wypadnie z liczb 1-10
każdy by tak chciał od razu wygrać duże siano, ale to się nie ot tak, potrzeba czasu, pieniędzy, konsekwencji i przede wszystkim szczęścia, szanse na główną wygraną w każdej grze są baardzo cienkie
Warto chyba sie skupic na jakims waskim przedziale bo dosc czesto tak wypadaja
Laurcia ale wczoraj poszalalas stawka razy 2 szkoda tylko ze tej jednej zabraklo
Junak 4 ciekawe czy sie obudzi, myslisz ze 26 27 28 sie powtorzy?