Wpisy użytkownika jetta
Łącznie 9 417 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 851 724. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ale o dziwo, wyśnione liczby (5/8) wlazły o 14 a nie teraz... dobrze że się puściłam...
Dobranoc wszystkim. Wymęczyły mnie te Święta, metabolizm mi zakłóciły...}
Spijcie dobrze
Spijcie dobrze
Piotruś, Skarbie, wszystkiego najlepsiejszego Ci życzę
Samych trafionych 10/10!!!
Samych trafionych 10/10!!!
Czołgiem bywalcy
Nie puszczonam na 14 oby nie wpadły moje teraz...
Nie puszczonam na 14 oby nie wpadły moje teraz...
Uff. Ni ma moich, na wieczór sie puszczam, nie ryzykuje. wygranym! pudłujacym...
Karwa, znów jakiś cwel dziecko skatował... Co za sk... Matka o babcia podobno nie lepsze...
Gryks, mam kolegę, który wszystko by oddał, żeby mieć dziecko ale nie mogą mieć własnego, więc czekają na adopcję, a tu k... takie coś... Kolejny raz... To takie niesprawiedliwe...
Karwa,dostawalam w tyłek od rodziców, ale jak zasłużyłam! I jakoś nie jestem psycholem, degeneratem czy mam z tego powodu jakąś traumę, bo nie mam a nawet sądzę ze to sprawilo że oprócz wagarowania i podpalania fajek nie wpadlam w inne nalogi i zle towarzystwo, ale nigdy ale to nigdy nie dopuścili sie czegoś takiego!
Bo nawet jeśli chcesz zostać golfista( a daj ci Panie Boze), to najpierw za coś te kije i piłeczki trzeba kupić, a to nie kosztuje pare groszy, a masz aż tak dzianych rodziców, żeby ci na wszystko dawali?
Krzysztof, sorelka dobrze pisze, bo za darmo w tym kraju można tylko po pycholu dostac, ale twój wybór...
Krzysztof... Zdziwilbys sie, a i podstawy fizyki sie przydaja w golfie....
Monet, to już z tym z tego świata zejdziesz, niestety. Z tego się nie wyrasta...
Znikam. Do wieczorka. Powodzenia w typowaniach Zelki się nie spodziewajcie już tutaj... Właśnie zjadlam ostatnią
Żelka, bo ja myślałam, że Cię znów dziś zjadłam, no i potem paczę, a wasyl mi pluc Tobą kazał...