Wpisy użytkownika jeks1967
Łącznie 5 wpisów w archiwum, pokazane od nr 84 702. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Witam jestem tu nowy lecz pogrywam już jakiś czas obserwuje co piszą ci co trafiają bo wy piszecie na temat a szmaciaki którzy się tylko wymądrzają jak ten dzisiaj na pewniaka 51 szkoda pisać o takich ,edi8 obserwuję twoje wpisy i muszę stwierdzić że ty wniosłeś coś dla tych co ciebie obserwowali i napewno troszkę wygrali i takich ludzi jak ty trzeba szanować i poważać twój system jest ok i z niego już nie raz skorzystałem i wygrałem kilka razy,spróbujcie coś takiego kilka razy weszło dlatego się podziele z wszystkimi ,trzeba zliczyć wszystkie liczby które wpadły w poprzednim losowaniu i podzielić przez czwartą liczbę wpadniętą od początku i to mój pewniak kilkanaście razy się sprawdziło.
inaczej mówiąc dzisiaj z godziny 14 suma wszystkich liczb wpadnietych to 929 podzielimy przez czwartą wpadniętą od początku tj.25 da to nam liczbę 37,16 czyli ustawiamy 37 ponieważ po przecinku jest 16 poniżej 50% do liczby 37 gdyby była po przecinku np.58 to ustawiamy 38
nie jest to może system sprawdzony już przez dziesiątki losowań lecz to się sprawdza jeszcze nie mogę określić w ilu procentach lecz testowałem to na własnej kasie i przyniosło dodatni efekt
« PoprzednieKolejne »