Wpisy użytkownika jacunn
Łącznie 6 664 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 172 800. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Moze to czyta pani Magda Gesler i bedzie chciala przepis od Ciebie na tak wykwintne danie
Zobaczysz jak ze sklepowych półek za pare dni bedzie znikac mąką i ryz
Zbigniew i jak Twoje podniebienie zareagowało na tak zniewalający smak tego wykwintnego dania jakim są nalesniki z ryzem?
Kedzior armia byla rozwalona przed tym jak przyszedl Macierewicz.Pogadaj z tymi co tam pracują to Ci powiedzą
Forsami Nergala jak zachorowal to podobno widzieli w kaplicy jak sie modlił
Forsami dzis wiekszosc tych wszystkich celebrytow to dno.Oni chcą uczyc nas jak zyc a sami sa po kilku rozwodach itp.Dlatego mało oglądam tv
Seba najwiekszym numerem dzisiejszego dnia to są nalesniki z ryzem
Takamama wcale nie myślę o Pani zle
Hanys też mógłbyś trochę wyluzować i zacząć gadać o cyferkach a nie warszawiakach
Hanys też mógłbyś trochę wyluzować i zacząć gadać o cyferkach a nie warszawiakach
Arczibalik nie odchodź .Bez Ciebie te forum nie będzie już takie same.Jesteś fajną i pozytywną osobą ale trochę się streszczaj i tylko tyle
Arczibalik ręce może mi się trzęsą ale tylko z zimną bo ja nie pijący od urodzenia jestem
Robert po 3 latach ok 50 procent
To tez zależy jakie auto bi francuskie tracą więcej ,niemieckie czy japońskie mniej
To tez zależy jakie auto bi francuskie tracą więcej ,niemieckie czy japońskie mniej
O tym ze lotto ma być przez internet to gadają już pare lat a efektów narazie żadnych
Nie długo w szałasach gdzieś w dżungli będą mogli grać przez sieć a u nas nie
Nie długo w szałasach gdzieś w dżungli będą mogli grać przez sieć a u nas nie
Od tych prażonek to chyba lepsze by były te słynne naleśniki z ryżem
roznica ok 100 tys zakladow z tego co widze.Chyba przyspieszą wprowadzenie Lotto przez internet
Wiem Lesiu.Nazywa sie to maksymalizacja zysków czesto kosztem pracowników
Mogli by zrobic lottomat przenosny, taki mini.Zatrudnili by pracowników co chodzili by po domach jak np listonosz.Ktos jakby chcial poslac kupon to pod domem mógłby to zrobic
Jedni sponsorują kanclerz Merkel i Michnika inni Rydzyka.Takie czasy
Seven tez wychodze z zalozenia ze lepiej na wiecej losowan niz codziennie zmieniac.
Forsami masz racje,ale ludzie wiedza ze 10/10 jest ciężko trafić dlatego grają na mniej liczb
Mulag jesli chodzi o normalnosc to jest fajny cytat
"Przyjdą takie czasy, że ludzie będą szaleni i jeśli kogoś zobaczą przy zdrowych zmysłach, to powstaną przeciw niemu, mówiąc: Jesteś szalony, bo nie jesteś do nas podobny."
Św. Antoni
"Przyjdą takie czasy, że ludzie będą szaleni i jeśli kogoś zobaczą przy zdrowych zmysłach, to powstaną przeciw niemu, mówiąc: Jesteś szalony, bo nie jesteś do nas podobny."
Św. Antoni
moze mnie ktos za to wyzwie ale jesli ktos ma czas to niech poslucha na youtube
PIOTR GLAS
PIOTR GLAS
Forsami Kijowski jest idealnym odzwierciedleniem poprzedniej władzy po i psl .
Na kraść a Polskę sprzedać ,a zachód nas drenuje .Miliony euro wyprowadzają w postaci zysków które wypracowują markety , galerie handlowe itp
Gryks jeśli wspominasz Rydzyka to należy wspomnieć Michnika i agorę która była poczesci finansowana przez poprzedni rząd PO i psl
Mulag kary są tylko Ci co je orzekają to są "Ci swoi " i nikt nikomu krzywdy nie zrobią bo czerpią z tego samego żłoba
Ciekawe czy sledziom bedzie do smiechu jak na przeciwko siebie zobaczą nalesniki na tym samym talerzu