Wpisy użytkownika jacunn
Łącznie 6 664 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 163 330. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Gryks coś się tak na niego uparł ,biedak wysłowić się nie potrafi
Nie którzy myślą że to forum jest dla kilku osób ,forum jest dla wszystkich
Arczibalik czemu nie jako prezydent.Bys sobie przemowienia sam pisal.Bys przemawial jak Fidel Castro po 6 godz.Masz do tego predyspozycje
Adgdzia -duzo zdrowia ,szczescia,radosci .Aby kazdy Twoj nastepny dzien byl lepszy od poprzedniego.
a ja szukam bezdomnego ktory pracuje w zusie i mi zalatwi dozywotnią emeryture
wiecej mozna wygrac na chybil z maszyny niz swoje kreslone.Nie raz sie przekonalem
Skota najlepiej,w laptopach to samo wielu ludzi robi.Zakleja kamerki
Ja czasem siedze przez tydzien w domu bo boje sie dotknąc klamki bo mnie kopnie
Doktor z tego co zauwazylem to ze ludzie mieszkający w blokach są bardziej narazeni na rozne przeziebienia
Mlodzi malo wychodzą na powietrze co za tym idzie nie są zahartowani
Mlodzi malo wychodzą na powietrze co za tym idzie nie są zahartowani
I tak trzymaj doktor ,choc sam wiesz ze ludzie coraz bardziej leniwi są i poza tym co zrobic muszą to nie robią nic.Tylko komputery albo tv
A pozniej biorą sie przypadki otylosci,depresji itp
A pozniej biorą sie przypadki otylosci,depresji itp
I dobrze na zakupy jest czas 6 dni w tygodniu,niedziela jest na odpoczynek i spędzanie czasu z rodziną
Bo media to nakręcają a ludzie naiwni poddają się temu,kupują jakby miała być wojna .A po niedzieli połowa żywności będzie w kubłach
Kedzior wiele produktów w niemieckich lidlach jest tanszych niz u nas
Bzdura,niedziela nie jest dniem jak kazdy inny.Bo to jest dzien wolny od pracy
Kilkanascie lat temu sklepy byly w niedziele zamkniete, w soboty do 13.Bylo kilka milionow Polakow wiecej a sklepow bylo mniej.I nikt nie umarl zglodu.
Na Śląsku wieje ale ciepło
Ale szykuje się powrót zimy
W weekend brrrrr
Ale szykuje się powrót zimy
W weekend brrrrr
Ej ludziska zrobcie sobie na obiad nalesniki z ryzem i wam te nerwy puszczą
wiem Forsami,nie odbieram Ci sławy i ewentualnych apanaży finansowych z tego tytułu