Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 559 662. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
rozmawiałem tam z inżynierkiem z francji polskiego pochodzenia i ciekawe rzeczy opowiadał o tej bryce , super sprawa , dobra idę zapalić przed losowaniem
rekord w tamtych czasach ta bryka zrobiła 513,5 km/h
prowadził ją maszynista polskiego pochodzenia
prowadził ją maszynista polskiego pochodzenia
przychodzi nowy wikariusz na parafie i proboszcz go wprowadza w tajniki , jak będziesz spowiadał to w konfesjonale jest zeszyt z grzechami i masz jaką pokutę zadać by wszyscy mieli jednakową za grzechy .Jak byś czegoś nie wiedział to pytaj się kościelnego a ja jadę na inną parafię , odprawisz mszę wieczorną i pospowiadasz ludzi . Przed mszą zasiadł do spowiedzi i podchodzi młode dziewcze , spowiada się i mówi że robiła loda . ten szuka w zeszycie a tam nie ma robiłam loda , przez kościół idzie kościelny to go woła i pyta się : co proboszcz daje za zrobienie loda ? Kościelny mówi : ja to nie wiem , mi to daje snickersa
lubię zjeść a myślę że liczy się charakter a wygląd to w dalszym planie
ja jestem na etapie ograniczenia jednego i drugiego
może to już starość
może to już starość
teraz palacze to mają przechlapane , w pracy palarnie albo jakieś kąty , wszędzie ganiają , w domu nie palę bo nikt nie pali , przechlapane
ja też już po obiadku
i zdążyłem się przed chwilą puścić 3 na 5 skreśleń
i zdążyłem się przed chwilą puścić 3 na 5 skreśleń
masz wszystko zaplanowane numerki i może być tylko jedna główna wygrana
adix kaskada to to samo co loteria , są zaplanowane numerki i zaplanowane wygrane
Witam,
Rusza akcja "Wyniki zawsze na czas".
Ostatnio pojawia się problem i wyniki nie zawsze pojawiają się natychmiast na stronie. Chodzi o to, że ja nie zawsze jestem dostępny w potrzebnych godzinach, a również brązowy2, która pomaga nie zawsze ma czas. Wyniki mogą pobrać się automatycznie, ale też nie zawsze jest skąd.
Aby rozwiązać ten problem potrzeba więcej pewnych i sprawdzonych osób, które będą mogły dopisywać losowanie.
Jak to wygląda w praktyce:
1) Logujesz się i wchodzisz na specjalną stronę do dopisywania wyników
2) Pojawiają się pola do dopisania wyników dla każdej z gier. Np. w przypadku Multi Multi będzie to 20 pól, itd.
3) Gdy rozpocznie się losowanie należy równocześnie z przeprowadzanym losowaniem wpisywać w poszczególne pola wylosowywane liczby
4) Po wpisaniu pierwszej liczby możesz zobaczyć informację, że ktoś inny już rozpoczął proces dopisywania wyników. W takim przypadku nie ma potrzeby dublowania tego procesu.
5) Po wpisaniu ostatniej liczby należy jeszcze ostatecznie potwierdzić, że wszystko jest zgodne klikając na "Dopisz losowanie".
Dopisywane liczby będą "na żywo" pokazywać się na stronie www.xlotto.pl
Dodatkowo pojawi się informacja kto dopisuje losowanie.
Czekam na zgłoszenia chętnych.
Oczywiście takie osoby będą miały możliwość dopisywania, ale nie znaczy to, że będą zobligowane do jakiegoś dopisania. Jeśli więc otrzymasz taką możliwość, nie znaczy, że musisz z niej kiedyś skorzystać.
Osoby, które otrzymają możliwość dopisywania muszą być osobami o dłuższym stażu na stronie.
Błędne dopisanie losowania może spowodować, że osoba taka straci bezpowrotnie dostęp do panelu.
Pozdrawiam
Rusza akcja "Wyniki zawsze na czas".
Ostatnio pojawia się problem i wyniki nie zawsze pojawiają się natychmiast na stronie. Chodzi o to, że ja nie zawsze jestem dostępny w potrzebnych godzinach, a również brązowy2, która pomaga nie zawsze ma czas. Wyniki mogą pobrać się automatycznie, ale też nie zawsze jest skąd.
Aby rozwiązać ten problem potrzeba więcej pewnych i sprawdzonych osób, które będą mogły dopisywać losowanie.
Jak to wygląda w praktyce:
1) Logujesz się i wchodzisz na specjalną stronę do dopisywania wyników
2) Pojawiają się pola do dopisania wyników dla każdej z gier. Np. w przypadku Multi Multi będzie to 20 pól, itd.
3) Gdy rozpocznie się losowanie należy równocześnie z przeprowadzanym losowaniem wpisywać w poszczególne pola wylosowywane liczby
4) Po wpisaniu pierwszej liczby możesz zobaczyć informację, że ktoś inny już rozpoczął proces dopisywania wyników. W takim przypadku nie ma potrzeby dublowania tego procesu.
5) Po wpisaniu ostatniej liczby należy jeszcze ostatecznie potwierdzić, że wszystko jest zgodne klikając na "Dopisz losowanie".
Dopisywane liczby będą "na żywo" pokazywać się na stronie www.xlotto.pl
Dodatkowo pojawi się informacja kto dopisuje losowanie.
Czekam na zgłoszenia chętnych.
Oczywiście takie osoby będą miały możliwość dopisywania, ale nie znaczy to, że będą zobligowane do jakiegoś dopisania. Jeśli więc otrzymasz taką możliwość, nie znaczy, że musisz z niej kiedyś skorzystać.
Osoby, które otrzymają możliwość dopisywania muszą być osobami o dłuższym stażu na stronie.
Błędne dopisanie losowania może spowodować, że osoba taka straci bezpowrotnie dostęp do panelu.
Pozdrawiam
hipopotan , podwyżki byly już planowane , zobacz jaka była cena benzyny przed wyborami a jaka po i tak za prąd płacimy najwięcej w całej unii
Witam wszystkich
Widzę że wczoraj madzia próbowała robala rozjechać
Ciekawe kiedy padnie na mnie , choć już pewne zaczątki są na moim profilu . Po prostu strażnik w spódnicy moralności i innych niedoskonałości . Współczuje ci madzia , jest tyle ludzi niedoskonałych i weź tu każdego popraw , pewnie nie raz się spocisz z wysiłku .
Widzę że wczoraj madzia próbowała robala rozjechać
Ciekawe kiedy padnie na mnie , choć już pewne zaczątki są na moim profilu . Po prostu strażnik w spódnicy moralności i innych niedoskonałości . Współczuje ci madzia , jest tyle ludzi niedoskonałych i weź tu każdego popraw , pewnie nie raz się spocisz z wysiłku .
witam wszystkich z rana , powoli szykuję się do pracy .
ulala nie przejmuję się tylko mnie zastanawia skąd u niektórych tyle nienawiści . Robala przezywać bezkręgowcem że nie wspomnę o innych . Nie chcę wchodzić na jej temat ale trzeba będzie pomyśleć nad petycją do Pasko .
ulala nie przejmuję się tylko mnie zastanawia skąd u niektórych tyle nienawiści . Robala przezywać bezkręgowcem że nie wspomnę o innych . Nie chcę wchodzić na jej temat ale trzeba będzie pomyśleć nad petycją do Pasko .
lili napisał bym ale
ale się boje
może to zaowocować uczuciem i co ja biedny zrobię
jak to mówiąq : kto się czubi ten się lubi
ale się boje
może to zaowocować uczuciem i co ja biedny zrobię
jak to mówiąq : kto się czubi ten się lubi
no wiesz lili
ona ma coś takiego
jak czarna dziura niby przerażenie
a wszystko przyciąga do siebie
ona ma coś takiego
jak czarna dziura niby przerażenie
a wszystko przyciąga do siebie
siemanko wszystkim
za pare minut będzie po wszystkim
życzę samych dziesiątek a i szóstek i piątek niech w innych grach nie zabraknie
za pare minut będzie po wszystkim
życzę samych dziesiątek a i szóstek i piątek niech w innych grach nie zabraknie
majoreczka pytałaś się co to za babsztyl
to napisałem że aktoreczka
to napisałem że aktoreczka
ja też umoczyłem dziś 16 zeta i ani złotówki wygranej
coś ostatnio nie mam szczęścia w grach za to może w czym innym
coś ostatnio nie mam szczęścia w grach za to może w czym innym
Siemka wszystkim
sorki za nieobecność ale ostatnie dni to
wyjazdy , wyjazdy na cmentarze
co roku spotkam jakiegoś znajomego
tak było i tym razem
było miło , o dawnych czasach się mówiło
kto był w PiSie a kto nie
sorki za nieobecność ale ostatnie dni to
wyjazdy , wyjazdy na cmentarze
co roku spotkam jakiegoś znajomego
tak było i tym razem
było miło , o dawnych czasach się mówiło
kto był w PiSie a kto nie
Gala skorpiony są do serca ale jak tylko zadrzesz z nimi to żądlą
Ja bym sobie nie zrobił , tylko z obawy że za jakiś czas by mi się nie spodobał i miałbym problem .
Zresztą ja nie lubię zmian w swoim życiu
Zresztą ja nie lubię zmian w swoim życiu
lili , nie przesadzaj , jak cielaki
cielaki to ja widziałem z daleka
cielaki to ja widziałem z daleka
gdzie ja ci w Wawie znajdę cielaka
baranów to codziennie widuję w pracy
baranów to codziennie widuję w pracy
siemka wszystkim
ostatnio przeżywam kłopoty z kompem
będę wymieniał płytę główną
ta to już jest zabytek klasy zerowej