Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 544 473. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Październik to w mojej rodzinie ciężki miesiąc imieniny , rocznice ślubów . ciężko wszystko ogarnąć
wiesiek to tak jak wszystkim , na pewno będziesz miał tą 20 tylko nie w jednym kuponie
Dziś chyba dzień porażek
Radwańska przegrała
borussia z Polakami też przegrywa choć gola strzelił Lewandowski
Radwańska przegrała
borussia z Polakami też przegrywa choć gola strzelił Lewandowski
Dziś babka w kolekturze powiedziała że wytypowanie liczb w totka jest jak kilometr drogi i na którym centymetrze ptak narobi w locie
madzia i andromeda , dajcie sobie na luz
inaczej stracę szacunek dla was
inaczej stracę szacunek dla was
andro , masz może rację nie znam madzi od początku
uważam ją za mądrą , tak jak i resztę
madzia , kiedyś mówili - kto się przezywa tak się nazywa
uważam ją za mądrą , tak jak i resztę
madzia , kiedyś mówili - kto się przezywa tak się nazywa
Pasko - spoko
coś się dzieje
jak na razie poziom trzymają
andro jeśli można to rada
ignoruj zaczepki
coś się dzieje
jak na razie poziom trzymają
andro jeśli można to rada
ignoruj zaczepki
może koncert życzeń
dla Ulala w dzień jej święta
dla madzi i andromedy na zgodę
dla Ulala w dzień jej święta
dla madzi i andromedy na zgodę
Pasko - jakieś dedykacje wprowadź
dla panny Krychy lub pana Zdzicha
dla panny Krychy lub pana Zdzicha
z tego co kumam to ty w polsce bywasz ale mieszkasz na południu ?
profesor - to będzie jakaś wystawa ??
kiedyś robiłem przy nich i mam tam trochę kolegów
kiedyś robiłem przy nich i mam tam trochę kolegów
lila - nie mów tak
ja o jednej kobicie mówię że jest stara k p i bym z chęcią dał jej w ryj . Doszło to do niej i teraz jeszcze bardziej się mści .
ja o jednej kobicie mówię że jest stara k p i bym z chęcią dał jej w ryj . Doszło to do niej i teraz jeszcze bardziej się mści .
profesorze , na lokomotywowni mam słabe chody , ja robiłem na wagonach
kiedyś to była inna kolej , służba zdrowia , bilety , mówiło się że co czwarty polak to kolejarz
odpisywałem madzi że mój tata był maszynistą od 17 roku do emerytury
tak madzia i raz na 3 lata bilety na wszystkie kraje można było europe zwiedzać w pociągu , tak niektórzy robili
ulala - wierzę że jesteś zaradną kobitką , tym bardziej że będziesz miała gości . Sam zmam taką jedną , ma dzieci czworo , mąż w pracy do wieczora albo w delegacji a na jej głowie prócz pracy to i cały dom . Dziś też będzie miała gości a jeszcze czekają ją dziś zakupy . Są takie kobitki które potrafią wszystko ogarnąć i tak myślę że chyba czas rozciągają .
ulala dodam że te późne powroty męża i przedłużające delegacje wydały jej się podejrzane i jest sprawa w sądzie , niestety mimo przyznania się do winy kobitka od 3 lat nie może dostać rozwodu , mąż ma kase i robi wszystko by nie dostała a sąd argumentuje że to dla dobra dzieci .
madzia , spoko . Rozumiem że chcesz dobrze lecz uzależnia się każdy , jeden od papierosów drugi od alkoholu , inny od narkotyków , może być sex , internet i inne powody . Świata nie zbawisz , pewnie wiesz że samemu ciężko wyjść z choroby i trzeba sięgnąć dna . Co do uzależnienia to powinien ocenić specjalista my możemy stwierdzić pewne objawy wskazujące . Może i my też jesteśmy uzależnieni skoro tu piszemy i jeszcze hazard ? wszystko z przymrużeniem oka
można pisać o szczęściu lub smutku , o pracy i rodzinie , można o wszystkim lecz tak naprawdę w tym celu są blogi . Mam kilka ulubionych blogów i w chwili wolnej je czytam , przeżywam z nimi chwile radości i smutku , odpisuję, doradzam , pocieszam . Niestety tam też zdarzają się osoby które wszystko mają na NIE , które nie rozumieją że każdy ma prawo do swojego wyboru i TO trzeba uszanować .
Dlatego lubię czytać blogi polaków którzy wyjechali mieszkać po za krajem , tam nie ma zawiści , jeśli ktoś kogoś atakuje na blogu to wiadomo że mieszka w polsce , oni naprawdę żyją tam inaczej . Do wszystkiego musieli dojść sami od zera . Życie tam jest łatwiejsze i ludzie życzliwszy .
Pasko przy nicku powinien zwiększyć kategorie , do nowego początkującego aktywnego i vipa powinien dodać
Witajcie w naszej bajce
ktoś zagra na fujarce
a madzia nam zaśpiewa
aż z żalu zwiędną drzewa
coś tu za spokojnie
ktoś zagra na fujarce
a madzia nam zaśpiewa
aż z żalu zwiędną drzewa
coś tu za spokojnie
tak mi się napisało
tak naprawdę to nie chciałem zajmować zdania na temat madzi ale
dziwna to kobieta i zapisuje numery wpisów by później je przytaczać . Pewnie sama siedzi non stop na kompie
tak naprawdę to nie chciałem zajmować zdania na temat madzi ale
dziwna to kobieta i zapisuje numery wpisów by później je przytaczać . Pewnie sama siedzi non stop na kompie
lili , kiedyś jak zacierali ręce to wcześniej pluli sobie w dłonie
bo robiło się nieprzyjemnie a zapisywanie starych wpisów i przytaczanie ich sugeruje na planowane działanie .
lili tobie wpisów już wystarczy bo masz diament a ja mam do tej pory jeszcze gwiazdę tylko nie wiem czy to amerykańska czy radziecka
spook , nie lubię takich aut bo mam wzrost wysoki a wsiadać i wysiadać z takich aut to mordęga
lili nie używam kremów co innego jak bym na posłanke startował
nie mylić leciał
nie mylić leciał
siemka profesorze
będę miał zagadkę dla ciebie ale to za parę minut
będę miał zagadkę dla ciebie ale to za parę minut
jest , udało się
zagadka dla profesora
jaka to bryka na moim zdjęciu ?
zagadka dla profesora
jaka to bryka na moim zdjęciu ?