Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 525 053. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
pasażer zawsze jest najmądrzejszy
płaci i wymaga . Kiedyś mi się trafiła niemka i kierownik mówi bym poszedł do niej bo coś szwargocze i pokazuje na nawiew . to była niemiecka 1 z klimą . jej chodziło by wyłączyć nawiew , niestety musiał bym w całym wagonie wyłączyć a że była jeszcze jedna polska jedynka która jechała jako zwrot to ją tam wsadziłem i jechała sama 
płaci i wymaga . Kiedyś mi się trafiła niemka i kierownik mówi bym poszedł do niej bo coś szwargocze i pokazuje na nawiew . to była niemiecka 1 z klimą . jej chodziło by wyłączyć nawiew , niestety musiał bym w całym wagonie wyłączyć a że była jeszcze jedna polska jedynka która jechała jako zwrot to ją tam wsadziłem i jechała sama 
mój kolega ma zięcia z miejscowości co ten koleś w redzie puścił . Gościu tam wędliny przywiózł do sklepu . ma 7 dzieci .a piwo można było pić na drugi dzień do oporu .
http://tvnplayer.pl/seriale.html
wejdź na tą stronke i zobacz czy możesz oglądać jakiś film
wejdź na tą stronke i zobacz czy możesz oglądać jakiś film
http://www.dobreprogramy.pl/Codec-Pack-Advanced,Program,Windows,12951.html
wejdz na tą stronke i ściągnij program a następnie zainstaluj kodeki
wejdz na tą stronke i ściągnij program a następnie zainstaluj kodeki
gala zainstaluj kodeki , sam program do odtwarzania nic ci nie da
andromeda każdy film nawet z netu jest jakimś plikiem np:AVI MP3 MP4 i inne , do tego potrzebne są kodeki
gala , zapytaj się pierwszego lepszego gówniarza to to samo Ci powie .
tak są ale nie wszystkie , ja nie raz musiałem ze 2 , 3 programy zainstalować by mi wszystko chodziło
Spoko , rozumiem
obawy . Niestety jest tyle różnych rodzai plików do odtwarzania że przeglądarki sobie nie radzą i dla tego potrzebne są kodeki
obawy . Niestety jest tyle różnych rodzai plików do odtwarzania że przeglądarki sobie nie radzą i dla tego potrzebne są kodekimożliwe , ja nie jestem informatykiem ale na nowym systemie muszę instalować kodeki by oglądać filmy 

wiem wiem , technika idzie do przodu ale męska ręka może zrobić cuda 

Dziewczyny mają rację Jarka Kaczyńskiego na prowadzącego
i jeszcze kawaler 

i jeszcze kawaler 

bartek , lila osobiście Ci tyłek wygrzmoci
Co prawda byli tacy co tego chcieli ale ona była sprytniejsza i inną kare im zaaplikowała 
Co prawda byli tacy co tego chcieli ale ona była sprytniejsza i inną kare im zaaplikowała 
już Ty dobrze wiesz :
Coś ostatnio Darka nie widać a tak się chłopina dobrze zapowiadał w typowaniu

Coś ostatnio Darka nie widać a tak się chłopina dobrze zapowiadał w typowaniu

TO wszystko przez lili 

a on by jej dał wszystko , nawet 6
a czego to zgadnijcie 

a on by jej dał wszystko , nawet 6
a czego to zgadnijcie 
Lili8 , w życiu już tak jest że ktoś musi być winny , dla ogółu . Dziś wypadło na Ciebie .
Może wieczorem będziesz miała szóstkę jak na ciebie padnie albo 6-cio raczki jak Ci wypadnie
Wybieraj i graj z losem 
Może wieczorem będziesz miała szóstkę jak na ciebie padnie albo 6-cio raczki jak Ci wypadnie
Wybieraj i graj z losem 
żarty na bok , zostawić Lili w spokoju , dzięki niej jest tu fajne grono , nie jej wina że gościu pałał uczuciem 

lila - powagi trochę
madzia nie jest taka głupia
i ma nosa do cyferek .
madzia nie jest taka głupia
i ma nosa do cyferek .
profesorze co do grupy to już coś próbowałeś i jakoś brak było chętnych 

profesorze-ale i dla siebie to super że masz takie możliwości . wiadomo że kupić połówkę to tanio wyjdzie i jest kupe mięsa
emeryt , powiem tak , nie ma mniejszego lub większego zła 
Przecież ciągle są ci sami , tylko jak kulki w bębnie wyskakują

Przecież ciągle są ci sami , tylko jak kulki w bębnie wyskakują

dziś to pestka , jutro będzie się działo
kto z kim i za ile a po co i za co 
kto z kim i za ile a po co i za co 
ale tu możesz napisać jakie kulki skreślasz
oczywiście na kuponie
Ryszard 12 to ty możesz głosować ?

oczywiście na kuponie
Ryszard 12 to ty możesz głosować ?

gdzie tak koło 12 idę się puścić to po drodze wstąpię i spełnię obowiązek małżeń...., sory obywatelski 

małżeński to się w domu spełnia , czy powinno być wypełnia ? Dziewczyny , jak powinno być poprawnie ?

madzia i tu mnie pierwszy raz zawiodłaś , uwierz mi że bardzo się mylisz , twój jeden głos wiele znaczy .
Pomyśl madziu jak byli tacy co płacili nawet 20 zeta za głos to ile on jest wart ?
nie głosując też wybierasz
Tak naprawdę to nie wierzę że z tylu możliwości nie znajdziesz jednej listy która by spełniała w jakiś sposób twoje poglądy . Pomyśl w innych krajach dwie możliwości , to dopiero ograniczenie

Tak naprawdę to nie wierzę że z tylu możliwości nie znajdziesz jednej listy która by spełniała w jakiś sposób twoje poglądy . Pomyśl w innych krajach dwie możliwości , to dopiero ograniczenie

no fakt , myślę że takim był Przewoźnik , miałem możliwość spotkać go parę razy , zresztą teraz patriota to już zanikający wyraz w polsce , może na emigracji ?
wojna to raczej Turcja z rzydkami
tam na bliskim wschodzie rozgrywa się akcja , w krajach arabskich
tam na bliskim wschodzie rozgrywa się akcja , w krajach arabskichja już mam 4 z przodu i jakoś mi się już odechciało wojaży ale uważam że młodzi powinni spróbować szansy , za granicą choć 5 lat pracy i za to będzie taka sama emeryturka jak w Polsce po 40 latach pracy .
maiwoi
http://gudzowaty.blog.onet.pl/1,DA2011-10-07,index.html
to blog Guzowatego on też nie wie
http://gudzowaty.blog.onet.pl/1,DA2011-10-07,index.html
to blog Guzowatego on też nie wie

fakt , jest ubóstwo w naszym kraju i nic nie zmieniono , pani Fedak po prostu była tylko figurantem w tym rządzie .
maiwoi 2000 z groszami jest w wawie ale też na zusie cie rąbią . Z tym że tu jest więcej możliwości zarobku ale życie droższe .
spoko , po to są akcje na kiboli że z normalnymi sobie poradzą 
Kiedyś górnicy by już dawno w wawie robili porządek
W zeszłym roku próbowali i co 2 dostało wyroki , tak się temperuje ludzi , za kratki , z pracy na bruk i już dzieci na szczaw puszczać .

Kiedyś górnicy by już dawno w wawie robili porządek

W zeszłym roku próbowali i co 2 dostało wyroki , tak się temperuje ludzi , za kratki , z pracy na bruk i już dzieci na szczaw puszczać .
maiwoi poczytaj Gózowatego
Trzeba zdawać sobie z tego sprawę, że globalizacja wzbogaca bogatych, umacnia silnych, a zubaża biednych.
To duże zadanie dla nowego rządu i nowego premiera.
Są jeszcze nowe okoliczności, równie ważne, co ekonomiczne. Młodzież w Europie, zwłaszcza we Francji, ale i w Polsce, domaga się swojego miejsca na ziemi. Są coraz bardziej wykształceni i znają swoją wartość. Sprawa ta dotyczy także Rosji. Tu młodzież jest równie niespokojna. Z tym, że w Rosji istnieje tradycja umiejętności utrzymania władzy. Dużo gorzej jest w Europie.
Wyjątkowo gorzko zabrzmiała propaganda pozyskania pieniędzy z Unii Europejskiej.
Nawet optymistyczna twarz Pana Jerzego Buzka pokazana w spocie reklamowym mnie nie przekonała.
To słabiutki argument. Pieniądze trzeba samemu zarobić, bo to ożywia gospodarkę i buduje przyzwyczajenie.
To nie może być elementem propagandy sukcesu. To śmieszne i smutne.
Nie powinniśmy być państwem roszczeniowym, bo zdemoralizujemy swoich obywateli.
Zaistniał w kampanii wyborczej także problem niemiecki. To zbędna agresja. Potrzebna jak zającowi dzwonek. Zresztą my nie lubimy swoich sąsiadów, co powoduje u niektórych polityków niechęć do Rosjan, do Niemców, pogardę do byłych republik radzieckich. I do Czechów.
Wiele wskazuje na to, że w dalekiej perspektywie Niemcy stracą swoje przywództwo w Europie.
Takie sytuacje wymagają od naszych polityków umiejętności patrzenia za horyzont. Wskażcie takiego polityka.
Trzeba zdawać sobie z tego sprawę, że globalizacja wzbogaca bogatych, umacnia silnych, a zubaża biednych.
To duże zadanie dla nowego rządu i nowego premiera.
Są jeszcze nowe okoliczności, równie ważne, co ekonomiczne. Młodzież w Europie, zwłaszcza we Francji, ale i w Polsce, domaga się swojego miejsca na ziemi. Są coraz bardziej wykształceni i znają swoją wartość. Sprawa ta dotyczy także Rosji. Tu młodzież jest równie niespokojna. Z tym, że w Rosji istnieje tradycja umiejętności utrzymania władzy. Dużo gorzej jest w Europie.
Wyjątkowo gorzko zabrzmiała propaganda pozyskania pieniędzy z Unii Europejskiej.
Nawet optymistyczna twarz Pana Jerzego Buzka pokazana w spocie reklamowym mnie nie przekonała.
To słabiutki argument. Pieniądze trzeba samemu zarobić, bo to ożywia gospodarkę i buduje przyzwyczajenie.
To nie może być elementem propagandy sukcesu. To śmieszne i smutne.
Nie powinniśmy być państwem roszczeniowym, bo zdemoralizujemy swoich obywateli.
Zaistniał w kampanii wyborczej także problem niemiecki. To zbędna agresja. Potrzebna jak zającowi dzwonek. Zresztą my nie lubimy swoich sąsiadów, co powoduje u niektórych polityków niechęć do Rosjan, do Niemców, pogardę do byłych republik radzieckich. I do Czechów.
Wiele wskazuje na to, że w dalekiej perspektywie Niemcy stracą swoje przywództwo w Europie.
Takie sytuacje wymagają od naszych polityków umiejętności patrzenia za horyzont. Wskażcie takiego polityka.
najgorsze jest to że nasze społeczeństwo w większości ogląda TVN , POLSAT I TVP , nie szukają też innych źródeł , jest gazeta niezależna , telewizja niezależna . Tam są inne poglądy i ta sama prawda pokazana w innym świetle . Trzeba szukać prawdy . Blog Guzowarego też ukazuje prawdę . Trzeba tylko szukać i oddzielać fałsz od prawdy .
kiedyś był bolek i lolek i miś koralgol i komu to przeszkadzało ?

same drobne