Wpisy użytkownika haze19
Łącznie 2 485 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 767 821. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
trzeba czasem sie w necie zakrecic z byle czym ula wiesz oco kaman zeby nie było nudy
i to nie bedzie bomba nie nie losowanie sie odbedzie o czasie nie peniajta
no dobra koncze a jeszcze jedna kwestia czy ktos potrafi z sensem odpowiedziec po co powstał ten portal, czy aby nie po to zeby wspolnie cos wygrac, wymieniac sie info na temat gier itp a tutaj co drugi nygus kozaczy o wygranych zapewne wirtualnych bo zapewne groszem nie smierdzi jak to mowia cwaniak w necie pizda w swiecie
nigdzie w swiecie nie ma takiego łatwego sposobu na wygrana 20/80 jakim jest losowanie MM a i tak nikt nie moze trafic ciekawe
za dawnych czasow zamiast zdrapek były losy , słoniki sprzedawane z aut i w kioskach ruchu dzis mamy słynne zdrapeczki XXI wiek w koncu mamy idziemy z postepem cywilizacji W lotka wygrywało sie nagminnie po kilka osob dzis ledwo co na miesiac ktos cos trafi a do tego zagrał z chybika parodia
z zycia wziete nafakcie pracujemy w 2 osobowych grupach an stanowisku koles przez 6 mc ani razu nie wypowiedział mojego Imienia po 3 mc myslałem ze jest niemy
a on ma poprostu braki duze i zaległosci a na dodatek stary kawaler
DO WZIECIA TYLKO PAZERNOSC I OBŁUDA NIE POZWALAJA WYGRAC WIEKSZEJ ILOSCI $
PODOBNO [PRZECIEKI Sa i dlatego finalu nie bedzie za duze straty TS by poniosł
Wszyscy bedziemy bogaci.
Kazdy ze strony jesli bedzie chcial to otrzyma liczby, ktore podam.
Jestesmy na dobrej drodze i cel zostanie osiagniety, dlatego ze sposob dziala ijest bardzo skueczny.
Jesli raz udalo mnie sie trafic 10 na ktora liczylem ze wpadnie i to za pierwszym razem testowania metody to drugi i trzeci raz uda sie napewno.
Mocno wierze w to ze uda sie trafic 250000.
Kazdy juz tez moze pomyslec o duzych pieniazach.
Kazdy juz je niedlugo moze miec i wydawac na to chce.
Na wszystko.
Obiecuje ze postaram sie o te liczby i bedzie ogolne Full zadowolenie.
Juz nie dlugo je podam.
Musze sie troche ogarnac i pozbierac.
Kazdy ze strony jesli bedzie chcial to otrzyma liczby, ktore podam.
Jestesmy na dobrej drodze i cel zostanie osiagniety, dlatego ze sposob dziala ijest bardzo skueczny.
Jesli raz udalo mnie sie trafic 10 na ktora liczylem ze wpadnie i to za pierwszym razem testowania metody to drugi i trzeci raz uda sie napewno.
Mocno wierze w to ze uda sie trafic 250000.
Kazdy juz tez moze pomyslec o duzych pieniazach.
Kazdy juz je niedlugo moze miec i wydawac na to chce.
Na wszystko.
Obiecuje ze postaram sie o te liczby i bedzie ogolne Full zadowolenie.
Juz nie dlugo je podam.
Musze sie troche ogarnac i pozbierac.
proponuje z 40 wybierac 10 masz 50%szans ze trafisz wieksza ilosc wwylosowanych liczb czasem moze byc ich nawet 14
zobazc w wygranych MM jak sie kase robi na stronie lotto wygrane w szczecin popatrz i sam dojdz do czego zmierzam