Wpisy użytkownika hanusia76
Łącznie 2 094 wpisów w archiwum, pokazane od nr 238 070. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam.W.N,dziś mojemu synowi śniły się 3 liczby,wyślę je na pewno,ale czy oprócz tego jeszcze jakiś liczby będą z tego snu?A jeszcze śniłam,że kupowałam piwo chociaż za nim nie przepadam..
o jakieś liczby..
o jakieś liczby..nie wiem czy mam podać te 3 liczby ze snu?teraz lecę do pracy będe póżniej..pozdrawiam
Witam wszystkich
.Wędrowco liczba 27 wpadła wieczorem,ale i tak nic nie miałam
ale dziś będzie lepiej bo dziś tłusty czwartek,pozdrawiam.

.Wędrowco liczba 27 wpadła wieczorem,ale i tak nic nie miałam
ale dziś będzie lepiej bo dziś tłusty czwartek,pozdrawiam.Witam,Wędrowco a Ja znów zapamniałam swój sen
,ale serdecznie Cię
,ale serdecznie Cię
mag...jak ty to robisz ja gram 3/3 i za cho....nie moge trafić tej trójki zazwyczaj 2/3
Witam wszystkich
,Wędrowco śnilam że siedziałam w pokoju szwagra i on malował pokój na zielono,potem ktoś dmuchał jakiś ponton na wode,wode też widziałam,była czysta ale wzburzona,potem znalazłam sie w takich zielonych krótkich choinkach i biegałam w nich,kłuły w twarz...
,Wędrowco śnilam że siedziałam w pokoju szwagra i on malował pokój na zielono,potem ktoś dmuchał jakiś ponton na wode,wode też widziałam,była czysta ale wzburzona,potem znalazłam sie w takich zielonych krótkich choinkach i biegałam w nich,kłuły w twarz...Witaj eryka,zauważ że weszły 3 liczby podane przez W.N ze snów-19-33-40,nie weszła tylko 43

eryka ja też nie raz ominę jakąś liczbe pewną a potem żałuje jak diabli,takie życie,nie martw się będzie lepiej
ciekawa jestem czy wieczorem też sie powtórzą?jak myślisz W.N??

Witam wszystkich,zaraz będzie
,ale najpierw sen dla Wędrusia,
-śniłam że szłam do sklepu po zakupy,ale nic tam nie kupiłam,chciałam żeby pani rozmieniła mi 100zł na pół,dała mi 50zł i 50euro,ale jej te 50euro oddałam,ktoś komuś ukradł w tym sklepie 100zł,kasjerka musiała oddać ze swojej kieszeni...pootem byłam w domu i widziałam papierosy,były kręcone własnej roboty i ja je paliłam(chociaż wcale nie pale),jak szłam do domu to widziałam jakieś białe ciuchy porozwalane na drodze,a na drzewach i żywopłotach wisiały kolorowe wstążki,jakby miało być wesele...
,ale najpierw sen dla Wędrusia,
-śniłam że szłam do sklepu po zakupy,ale nic tam nie kupiłam,chciałam żeby pani rozmieniła mi 100zł na pół,dała mi 50zł i 50euro,ale jej te 50euro oddałam,ktoś komuś ukradł w tym sklepie 100zł,kasjerka musiała oddać ze swojej kieszeni...pootem byłam w domu i widziałam papierosy,były kręcone własnej roboty i ja je paliłam(chociaż wcale nie pale),jak szłam do domu to widziałam jakieś białe ciuchy porozwalane na drodze,a na drzewach i żywopłotach wisiały kolorowe wstążki,jakby miało być wesele...o ludzie co za sen...Wędrusiu czy z tego cosik będzie?nie dziękuję,ale

Witam
,Wędrowco dziękuję za wczoraj
,dziś miałam całkiem dziwny sen...chodziłam po jakichś tunelach,były tam jakieś dzieci..woziłam malutkie dziecko we wózku na jakimś podwórku,widziałam białe pieluszki,potem jakiś pokój był dużo kołder, poduszek...jakieś mięso ale nie pamiętam dokładnie...dziwny sen...Wędrowco jak byś coś mógł z tego snu jakieś liczby?
,Wędrowco dziękuję za wczoraj
,dziś miałam całkiem dziwny sen...chodziłam po jakichś tunelach,były tam jakieś dzieci..woziłam malutkie dziecko we wózku na jakimś podwórku,widziałam białe pieluszki,potem jakiś pokój był dużo kołder, poduszek...jakieś mięso ale nie pamiętam dokładnie...dziwny sen...Wędrowco jak byś coś mógł z tego snu jakieś liczby?
Witam
,Wędrowco,40-była przedwczoraj wieczorem i wczoraj,też o 22
,ale cos zapominam o czym śnie,już drugi dzień
,ale pozdrawiam Cię i wszystkich multipaskowiczów
,Wędrowco,40-była przedwczoraj wieczorem i wczoraj,też o 22
,ale cos zapominam o czym śnie,już drugi dzień
,ale pozdrawiam Cię i wszystkich multipaskowiczów
Witam wszystkich.Wędrowco jak byś mógł...byłam w domu po mojej babci na wsi,był tam mój mąż,szwagier,miała być jakaś impreza...martwiłam się bo tak mało jedzenia przygotowałam,gdzieś obok w pokoju była teściowa...jakiś do niczego ten sen,nic więcej nie pamiętam..Wędruś
i pozdrawiam.
i pozdrawiam.Wędruś jesteś kochany,11-33-to moje liczby ze snu i moja 17 i mam 3/3
dziękuję Wędruś

dziękuję Wędruś
Wędrowco miałam jedną 3/3,wysłałam jeden zakład z tymi liczbami,potem miałam 3/5

Witam
Wędruś jak byś mógł
.śniłam że byłam w jakimś drewnianym budynku,przez okno widziałam że jestem nad morzem,tam wirował jakiś statek coś jak ufo,w tym budynku wieszałam dużo prania na sznurkach,tam też była woda..na środku była miska z wodą i tam wirowały jakieś spodnie,co sie okazało,to mój tata był zamieniony w te spodnie,musiałam zatrzymać to wirowanie żeby go wyciągnąć...potem była jakaś plaża dookoła las,dzieci przyjechały na rowerach..koszmar jednym słowem...czy z tego coś będzie Wędruś
Wędruś jak byś mógł
.śniłam że byłam w jakimś drewnianym budynku,przez okno widziałam że jestem nad morzem,tam wirował jakiś statek coś jak ufo,w tym budynku wieszałam dużo prania na sznurkach,tam też była woda..na środku była miska z wodą i tam wirowały jakieś spodnie,co sie okazało,to mój tata był zamieniony w te spodnie,musiałam zatrzymać to wirowanie żeby go wyciągnąć...potem była jakaś plaża dookoła las,dzieci przyjechały na rowerach..koszmar jednym słowem...czy z tego coś będzie Wędruś
Witam
,Wędruś czy opisujesz sny tylko rano?bo przez najbliższy tydzień nie będe miała dostępu do komputera z rana..a śniłam dziś że byłam w pracy była tam ze mną moja córcia i dostałyśmy wypłate,mała zarobiła więcej niż jJa,ale nie mogła odebrać pieniędzy bo powiedziała że tata rozbroił jej karte...
,jak byś mógł
,Wędruś czy opisujesz sny tylko rano?bo przez najbliższy tydzień nie będe miała dostępu do komputera z rana..a śniłam dziś że byłam w pracy była tam ze mną moja córcia i dostałyśmy wypłate,mała zarobiła więcej niż jJa,ale nie mogła odebrać pieniędzy bo powiedziała że tata rozbroił jej karte...
,jak byś mógł
Witam.Wędruś pomożesz?
.śniłam że przyjechałam do pracy,a tam firma zamieniła się w szpital..na łóżku leżał szef i miał operacje...szpital był taki brzydki..dużo białego mi się śniło..
,pozdrawiam
.śniłam że przyjechałam do pracy,a tam firma zamieniła się w szpital..na łóżku leżał szef i miał operacje...szpital był taki brzydki..dużo białego mi się śniło..
,pozdrawiamWitam.Wędruś pomożesz?
..śniłam że byłam w pracy i szef powiedział że jedziemy w delegacje na drugi koniec Polski,pojechałam w dresie a to było niestosowne..zadawali mi jakieś pytania w biurze i wypadłam super szef był zadowolony..mieliśmy jechać na jakiś obiad...potem była firmowa wycieczka razem z dziecmi,a hotel był w szkole..dziwny ten sen..Wędruś
,pozdrawiam
..śniłam że byłam w pracy i szef powiedział że jedziemy w delegacje na drugi koniec Polski,pojechałam w dresie a to było niestosowne..zadawali mi jakieś pytania w biurze i wypadłam super szef był zadowolony..mieliśmy jechać na jakiś obiad...potem była firmowa wycieczka razem z dziecmi,a hotel był w szkole..dziwny ten sen..Wędruś
,pozdrawiamWędruś Ja pamiętam,co powiedzialeś kiedyś-że to tylko wróżba ale jakbyś mógł

Witam wszystkich.Wędruś sen miałam do niczego..kościół,potem jakiś dom, małe łóżeczko dla dziecka,toaleta a obok mała ku...,dziwny sen i nie wiele pamiętam,ale może?
Wędruś pomoże?a dziś stawiam na 11 i 27
Wędruś pomoże?a dziś stawiam na 11 i 27
Witam.Wędruś
..byłam w Niemczech kupowałam czekolady ,ser i piwo...ktoś niechciał mi wymienic euro,musiałam podać przyczynę po co chce wymienić te pieniądze..potem był jakiś sklep odzieżowy,rozwieszali ciuchy ktoś powiedział że zaraz przyjdzie szefowa tego sklepu więc musze już iść..ptem była jakaś sala i dziewczyny coś szyły na maszynach do szycia..jak byś mógł
..byłam w Niemczech kupowałam czekolady ,ser i piwo...ktoś niechciał mi wymienic euro,musiałam podać przyczynę po co chce wymienić te pieniądze..potem był jakiś sklep odzieżowy,rozwieszali ciuchy ktoś powiedział że zaraz przyjdzie szefowa tego sklepu więc musze już iść..ptem była jakaś sala i dziewczyny coś szyły na maszynach do szycia..jak byś mógł
Aga31,wielki szacunek,kto obserwował twoje typowania i je wysłał...super

Wędruś,nie opisałeś w liczby mojego snu
,ale to nic może następnym razem
,ale to nic może następnym razem
Witam.Wędruś- sen krótki....śniłam że uciekł mój kiciuś w nocy,skoczył na klamke,i uciekł wpadł do jakiejs dziury,ale rano wrócił...
,pozdrawiam i prosze o jakąś liczbę
,pozdrawiam i prosze o jakąś liczbę
Witam.Wędruś 22
,jak by była jeszcze ta 18,miała bym ładną piątke,dzięki.
,jak by była jeszcze ta 18,miała bym ładną piątke,dzięki.
Wędruś witaj,
.Czy opiszesz mój sen?
..jechałam autobusem,był tam zielony dywan i ja go odkurzałam,ktoś siedział obok i nie chciał mi pomóc,zaczęłam się z nim kłócić i... uderzyłam go w twarz..a potem uciekałam przed nim...
.Czy opiszesz mój sen?
..jechałam autobusem,był tam zielony dywan i ja go odkurzałam,ktoś siedział obok i nie chciał mi pomóc,zaczęłam się z nim kłócić i... uderzyłam go w twarz..a potem uciekałam przed nim...
Witam
.Wędruś czy ty opisujesz jeszcze sny?Nie widziałam Cię tu dawno,nie wiem czy dalej mogę opisać tu swój sen,zawsze mi pomagałeś,pozdrawiam..
.Wędruś czy ty opisujesz jeszcze sny?Nie widziałam Cię tu dawno,nie wiem czy dalej mogę opisać tu swój sen,zawsze mi pomagałeś,pozdrawiam..szkoda,zawsze trafil mi jedną z dwóch podanych liczb,moze jeszcze kiedyś..pozdrawiam,
Witam,Wędruś byłeś?szkoda że się minęliśmy,poczekam może teraz?
Odezwij się jak byś mógł,podam gg lub e-maila(o ludzie nie wiem czy dobrze napisałam)
ja też gram na piątke,ale czasami gram na sześć liczb lub trójke,w lutym miałam 7 razy 3/3,i jeden jedyny raz 6/6,ale to już 2 lata temu pod koniec marca a tak nic więcej nie moge trafić

maykon ja te 6/6 trafiłam na chybił trafił,te trójki to tylko sama kreśliłam,może kiedyś jeszcze sie uda

czy dalej mogę opisywać swój sen?i czy jesteś w stanie zamienić go na liczby jak jak zawsze?
śniłam że mój syn poszedł na sanki,na śnieg..załamał się pod nim lód,rozmawiałam z nim przez telefon,mówił,że już dłużej nie da rady leżeć na tym lodzie,głos w słuchawce słabł..dużo białego mi sie śniło..ja strasznie krzyczałam,że nie mogę odnależć swojego dziecka-koszmar po prostu,Wędruś jak byś mogł
mimo że ten sen taki...
mimo że ten sen taki...Witam
,Wędruś dzięki 45-była,a dziś też mógłbyś?..śniłam,że pod moim mieszkaniem był sklep obuwniczy,a w moim domu było pełno butów ustawionych pod oknem,wszystkie były nowe,dużo sandałów....a potem że byłam w kościele i stałam w kolejce do spowiedzi,troche dziwny ten sen,chodziłam po tym kościele....będą jakieś liczby z tego?mówią że buty to podróż,ale..jak byś mógł Wędruś
,Wędruś dzięki 45-była,a dziś też mógłbyś?..śniłam,że pod moim mieszkaniem był sklep obuwniczy,a w moim domu było pełno butów ustawionych pod oknem,wszystkie były nowe,dużo sandałów....a potem że byłam w kościele i stałam w kolejce do spowiedzi,troche dziwny ten sen,chodziłam po tym kościele....będą jakieś liczby z tego?mówią że buty to podróż,ale..jak byś mógł Wędruś
niech niedowiarki cofną się o kilkadziesiąt lub kilkaset wpisów do tyłu kiedy to Wędrowca podawał liczby ze snu na bieżąco i można było trafić ładne 3/3!!!
dziś jak najbardziej,
,bo typujesz