Wpisy użytkownika gumi
Łącznie 320 wpisów w archiwum, pokazane od nr 375 559. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
milan1980 a mozesz tez podac mi na meila swoje liczby betowen40@wp.pl
milan nie puszczalem zestawem puscilem tylko cztery zaklady i jest 6/10 i 5/10
milan przy twoich trafieniach mozna by bylo cos skubnac od TS ja tez cos tam trafiam mozemy cos pokombinowac moze cos sie trafi konkretnego
milan ok tylko ze ja w tygodniu nie gram pracuje do 20.00 w domu jestem o 21.00 i nie mam kiedy wyslac
milan zostaje mi tylko sobota popoludniu i niedziela jak chcesz to mozemy byc w kontakcie taka mam robote
milan jak mozesz to podawaj mi swoje liczby na meila jak wroce z pracy to zawsze sprawdze a w sobote 

milan ja codzienie tu jestem po pracy tylko nie mam czsu wyslac kuponow
milan ja ci wierze tylko trzeba by bylo troche zainwestowac w kupony i moze cos by sie skubnelo
jak bedziesz mial cyferki na jutrzejsze wieczorne losowanie to przeslij na meila
milan masz staly zakres liczb np.30 czy to roznie bywa bo musze wiedziedz jak to rozpisac
ta 9 nie daje mi spokoju chyba na wieczor jej nie dam ale znowu jak nie dam to wejdzie zawsze tak jest czlowiek ma pecha
darek masz jakos ciekawa rozpiske na 10 skreslen z 20 liczb lub wiecj do kwoty 100zl
darek jak mialbys jakies gwarancje do tej rozpiski to wrzuc mi na meila
witam wszystkich widze ze kazdy juz po obiadku macie jakies cyferki na wieczorne mm
andro nie bede pisal co jadlem nie bede denerwowal ludzi tu na czacie
dzieki za numerki jeszcze ktos ma jakies propozycje na wieczorne mm

dzieki za numerki jeszcze ktos ma jakies propozycje na wieczorne mmwiem ze dzis kazdy oszalal na punkcie lotto bez urazy ale sa tacy co systematycznie graja tez w mm
ja tez cosik dzisiaj puscilem w lotto kazdy ma jakas nadzieje ze wkoncu dzis jest ten dzien

witam mam pytanie do Pasko dlaczego wrzucenie skana kuponu trwa tak dlugo probuje juz pol godziny i nicteoretycznie powinno juz wpasc 74 ale......tego nikt nie wie na 100%
mirnam moglem troche oskubac TS ale nie rozpisalem liczb zobacz moj profil

milan

tam sa prawie same CZŁONKI w TS
nad liczbami