Wpisy użytkownika grom
Łącznie 600 wpisów w archiwum, pokazane od nr 29 326. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Z drugiej strony Pamiętajcie,że to koniec miesiąca, więc mogą być bardzo dziwne numery,niejednokrotnie tak było.powodzenia.
Drogi koguciku19,mogę Ci polecić pewną metodę,która bardz wpływa na wyniki losowania.Jak skreślarz i robisz notatki,to rób czym chcesz,ale nigdy nie rób tym samym ołówiiem czy długopisem na kuponie gdzie już skreśliłeś numery,które zamierzasz oddac,a efekty tego będą już po tygodniu.dla niektórych to zapewne będzie śmieszne, ale to ich sprawa.Ja natomiast to stosuję i nie nażekam.Powodzenia.
adam41,nic Ci teraz nie wymyślę, co innego po losowaniu.To się okaże jakie dzisiaj wejdą.pozd.
Adam41.Tak jak pisałem,że najgorzej jest na koniec miesiąca,a początek też do tych dni należy.Spróbuj na liczby,na które Ja też jutro zagram.Oto one..8,13,40,43,52,69,74,78.powodzenia i pozdrawiam.
kogucik19,ztym ołówkiem czy długopisem, to naprawdę działa.Tylko nie z posród tych co masz,a zupełnie nowy zakupiony,tylko do skreślania na kuponie.Spróbuj.Pozdrawiam.
Witam Cię wit.Proszę nie bądz niecierpliwy,na efekty niekiedy trzeba czekać,Ja Cię wspieram Duchowo,a nie podawałem,żadnych numerów.A na takie efekty trzeba cierpliwości.Będzie dobrze,ale ty też w to musisz uwieżyć.Powodzenia i pozdrawiam.
Jeżeli się skreśla liczby z założeniem,że nic z tego nie będzie, to lipa,szkoda kasy.pozdrawiam.Ps.Na początku miesiąca założyłem sobie,że wygram 2000 zł.no nie zupełnie,ale 1480 zł wpadło.
romanx,nie drąż już tego tematu,bo chyba pomyliłeś adres,Dziękuję Ci bardzo,że Mnie tak wysoko oceniasz.Niestety Ja już nie pracuję,jestem na emeryturze,jak kiedyś zresztą tu na tym forum pisałem.Jak nie przestaniesz to podejrzewam,że Ci co mają tego tematu dosyć,będą kazali Ci zniknąc.Więc uważaj.Chcemy numerki a nie plotki.Poz.
romanix,do dziadka to mi daleko,już kiedyś pisałem,że poszedłem na emeryturę mając 42 lat.A ty piszesz tylko, zeby pisac i wkurzać ludzi.Miałeś pewniaki, gdzie one są.? Naoisz coś konkretnego,a nie tylko głupie wstawki,po to,by wywołać znowu nie potrzebną dyskusję.No niestety Ja emeryturę mam, ciekawe czy Ty ją wogóle doczekasz.
Kogucik19,Podsycali,podsycali w czoraj tą iskierkę,aż ten ogień dzisiaj się rozpalił.?Znowu od nowa wytykanie sobie brudów.Och,och dajcie sobie na lóz.Mam numery na które dzisiaj stawiam ogromne pieniądze,oto one..78,69,52,74,43.Od dzisiaj zmieniam taktykę i gram tylko do 6 sciu.liczb.Koguciku jak cos z tego pomysłu wezmiesz to proszę.Pozdrawiam.
Kogucik19,Bardzo Ci dziękuję,ale sam mówiłeś,żeby się zastanowic nad tą grą,żeby od razu się zniechęcić jak coś nie wyjdzie.Myślę,że jeszcze nie jestem gotowy w to zagrać.Nie jestem taki dobry jak TY.Ale dzięki Ci za radę,jak już się na to zdecyduję to dam Ci znac,życzę dużych wygranych oraz miłego dnia.Pozdrawiam.
Edi8,Nie rozumiem twego postępowania,przecież byłeś pozytywnie nastawiony do kogucika19.Co ty od Niego chcesz.? daj Mu spokój.Najgorsze jest to,że kojarzą Mnie z Tobą,a na to już pozwolić nie mogę.Więc uspokój się,daj nam wszystkim pomyśleć o numerkach,a nie o przepychankach,kto jest leprzy w aroganckich tekstach.Ludzie pragną spokoju.Myślę,że przyjmierz to za dobrą monetę i dasz Sobie na luz.Piszę oględnie bo jeszcze od CIebie nie dostałem i nie byłem wyzwany,ale jak na Mnie wsiądziesz to bądz przekonany,że nie będę leprzy.poz.
Edi8,dziękuję za wyjaśnienie.myślę, ze jest już ok.Bądzmy dla siebie mili,a i żyć będzie się Nam łatwiej.Pozdrawiam Wszystkich i przepraszam za to zamieszanie,poniekąd z mojego nicku,kojażącego się z edim8.Popzdrawiam.
adam41,Myślę,że Ty sam potrafisz dobre numery wytypować,tylko uwierz w Siebie.Pozdrawiam
Opa,jeśli chodzi o Keno,to wielka ściema,jak wchodzę do kolekyury,to nie widzę ludzi zainteresowanych tą grą jak btło to na początku.Myślę,że coś z tym zrobią.Pozdrawiam Cię serdecznie.
denis,może masz rację,ale Ja myślę,że jak już to bliżej świąd lub przed świętami.To jest Ich metoda.Pozdrawiam.No to czekamy na te wspaniałe dziś numry.
Witam Cię serdecznie Koguciku 19.A ja myślę,że coś trafisz,będzie dobrze,tak tych głosów nie można lekceważyć.U mnie jak narazie cieniutko,ale się nie załamuję,bo to dopiero dzisiaj 7 go.Powodzenia i pozdrawiam.
sierszyn,nie przejmuj się,jak nie trafimy,to kiedyś wpadniemy do kogucika na dobrą kolacje,do wspanialego Krakowa.pozdrawiam.
kogucik 19,wierz dobry to pomysł,pewnie do zrealizowania w przyszłości,Do Krakowa mam bardzo daleko,natomiast na mazury blizko.Pewnie,że chciałoby się spotkać z tak fajną osobą jak Ty Koguciku.Marzenia,marzenia,ale kto wie .?Pozdrawiam.
Przepraszam,małe sprostowanie dzisiaj jest 6 go.,a nie jak pisałem 7 go.Koguciku ,jak taka wizyta sprawiła by ci radosc,to do tematu zawsze możemy wrócic.Sierszyn,żartowałem z tą kolacją,Ale tak jak mówię zawsze marzenia można realizować.Dlaczego nie,skoro Kogucik jest tak miły by się spotkać latem,zobaczymy.Pozdrawiam.
Koguciku19,dzięki wielkie za zaproszenie,no tak z Olsztyna jest 28 km.jak powiadasz,ale do tego Olsztyna też muszę dojechać.Dobra to CI powiem jestem z Gdańska.Pozdrawiam.
Kogucik 19.Nie przejmuj się,jutro też jest dzień.U mnie dzisiaj też kiepsko,ale jutro mamy dużego,więc znowu jest nadzieja.Pozdrawiam.
Witam Wszystkich ze słonecznego Gdańska,pogoda wyśmienita,to i losowanko może być udane,moje nr.na które zagram,to;17;77;79;15;28;7;na multi.a teraz podaję naduży,to;2;12;42;21;29;41.może,a może właśnie te,zobaczymy.Pozdrawiam.
Do wpisu nr.29602.Bubas,trafnie to powiedziałeś.Zainteresowanie maleje,to każdy widzi,i dużo się tu na tej stronce o tym pisz.Więc co robi totalizator???ano natychmiast daje wygrać,i tak w Ostrołęce padło 10 000 tys. zł.I niech mi kto powie,że nie czytają naszej stronki.?reakcja na nasze negatywne wypowiedzi odnośnie Keno była natychmiastowa.Pozdrawiam.
Witam Cię serdecznie Koguciku19.Słuchaj,bo to keno to maszynka do robienia pieniędzy na stojąco.Bo na siedząco,to byś za bardzo dobrze myślał,a może i częsciej wygrał.A na to nie mogą sobie pozwolić.Masz szybko zagrać,przegrać i do domu.Taka jes filozofia tego Keno.Teraz po wygranej w Ostrołęce, ludzie znowu się rzucą,i o to chodzi.Pozdrawiam.
Kogucik19,ale z drugiej strony,żona mówi,że to nie głupi pomysł z tymi stolikami i kawą lub wodą mineralną.No tak, ale dla Nich to tylko strata,by tak zadbać o gracza,więc jest tak jak napisałem.Pozdrawiam.
Do wpisu nr.29658.hanys pieronowy,Swietny dowcip,to tak na rozluznienie przed losowaniem,udanego losowanka i pozdrawiam.
edi8,Witam Cię po długim czasie.Twoja metoda dodawanie liczb w pionie bardzo mnie zainteresowała,wyjaśnij proszę w jakim to pionie te liczby sumować.pozdrawiam
edi8,Dziękuję CI za wyjaśnieniejuż zrozumiałem.Przepraszam,że teraz dopiero się odzywam,ale po napisaniu do Ciebie miałem usterkę internetu,dlatego dzisiaj mogę Ci za to wyjaśnienie podziękować.Dzięki i pozdrawiam.
Witam Cię edi8.Bardzo dobre przykłady,tylko skąd wierz jaką metodę w danym dniu zastosować.? raz sumujesz z pionu 2 cyfry a raz 3 cyfry.Więc jak w to grac.prosze wytłumacz mi.Pozdrawiam.
edi8,dzięki za wyjaśnienie.Przeoraszam zrozumiałem zle,sadzac,że to gotowy system.Rozumiem,trzeba dobierac tak,aby nasze numery były dla Nas odpowiednie te,które mamy zamiar wysłac,czy coś takiego.? Ale wiem teraz,o co chodzi.Robimy takie sumowanie,któer nam bardziej odpowiada i wysyłamy.Chyba o to chodzi./? Przepraszam i pozdrawiam.P.S.Szkoda.że wcześniej na to nie wpadłem,bo mi właśnie tak wychodziło z kombinacji,które tu stosujesz.Pozdrawiam.
edi8,wpis nr.30257,to nic innego jak suma 2 liczb np.7 + 1o = 17 itd.Więc teraz zastosowałeś sumę 2 ch,liczb ,czy nie.,oczywiście w pionie.Czy Twoim zdaniem to nie jest sumowanie w pionie 2 liczb,a w innych przykładach 3 liczb./? Nie wiem,chyba,że coś nie rozumiem.pozdrawiam.
A więc..W pionie piszemy cyfry od 1 do 9 następnie znowu w pionie cyfry od 10 do18,od 19 do 27 od 28 do 36 od 37 do45 od 46 do 54 od 55 do 63 od 64 72 od 73 do 80 ciu.Następnie zakreślamy wszystkie liczby,z 4 ch.losowań do tyłu.Wyszłt nam w poziomie oto takie liczby,Poziom rozumiem od liczby 1 do73 od liczby 2 do74 od liczby 3 do 75 i tak dalej,więc w pierwszym poziomie mamy oto takie nie wylosowane liczby z 4 ch.losowań..28,73.następny poziom daje nam liczby..56,następny..30,39,48,57.następny..4,13,22,58,następny..5,23,następny..33,60,69.następny..52.następny 26,53 i ostatni to 27,54.Razem przez 4 losowania nie było 21 liczb Jutro jest data 21 wszy.Teraz z tych 21 liczb wybrać należy cyfry na losowanie w dniu 21 wszym.powodzenia.
edi8,no tak,ale jak w pionie też mi one właśnie wychodziły tj.7+ 10 = 17,i to pierwsze ,dlatego się pomyliłem sądząc,że sumujesz z pionu ok. przepraszam.Wszystko się wyjaśniło.Pozdrawiam
Do wpisu 30266.Pominąłem liczbę 52,która jest w poziomie 7 do 79.Wychodzi właśnie liczba 52,razem daje nam 21 liczb.Przepraszam.
Edi,brałem z dnia 13 go.10,i z dnia 18 go. 7.Ale widzę,że mi się to wszystko pokićkało.Nie gniewaj się,ale sam już nie wiem jak to wyszło.Pozdrawiam.
Edi8,Co Ty za wrogą agitację prowadzisz.?Nie chcesz to nie graj.Ja tylko wskazuję zresztą jak Ty,w jaki sposób można grać.Nie po to podałem,żeby ktoś w to grał.Każdy ma prawo podać swoje sugestie w tym temacie.Pozdrawiam.
Edi8,Myślałem właśnie,że to do Mnie są skierowane te slowa,po wczorajszym podaniu takiego sobie systemika.Ale dobrze,że się wyjaśniło.Bardzo Cię przepraszam.Pozdrawiam.
Edi8,Edi kto pyta ten nie błądzi,a Ja się nie wstydzę zapytać przed upomieniem kogoś,więc myślę,że jest ok.
Witajcie,przepraszam ale dopiero wróciłem,świetne losowanko,aby tak dalej,trafiło się 6 z 6 ściu.oraz 4 z4 rech.Myślę,że niektórym też się udało.Pózno już,dobranoc i pozdrawiam.
wowka,naprawdę nie muszę Ci nic udowadniać.edi8,dzięki bardzo za szczere gratulacje.Typy były moje,poprostu skreśliłem ijuż.Jakoś się udało.Pozdrawiam
Kogucik19, bardzo Ci dziękuję,a jak tam u Ciebie z wygranymi.? Ja jak każdy miesiądz zakładam jakieś tam wygrane,no niestety w tym miesiącu to dopiero pierwsza taka wygrana,więc z założenia nici,ale i tak dobrz,może w listopadzie będzie lepiej.Pozdrawiam.
Witam Cię edi8,Odpowiadam na Twoje pytanie.nr.10 to data moich urodzin,nr.26 to tata urodzin żony pozostałe nr.to...34,61,42,70.wszystkie zawierają 7 mkę.T była 6 stka,a 4 rka to taka,10,26,61,70.To cala tajemnica tego grania.Pozdrawiam.
No i jak tam Edi,czy to wyjaśnienie starczy,czy podać Ci bardziej szczegółowo skąd biorę te numery.?Pozdrawiam.
Edi8,Ja gram,na liczby,które dotyczy 7.np. w niektóre dni miesiąca,takie jak 7,16,lub 25.albo też liczby zawierające siódemkę lub będące pochodnymitakie jak,14,21,28,35,42,49,lub takie,których składnik dają w sumie 7,16,25,34,43,52.Do tych liczb dopisuję ważne dla mnie daty takie jak...10,7,17,18,28,25,9.Z tego wybieram nr.na typowanie każdego dnia,raz wchodzą raz nie.Tak to wygląda.Pozdrawiam
Edi8,nie trafiłem 10 tki.bo mialem 2 kupony,1 6 scioma trafieniami,drugi z 4 roma trafieniami,wszystko za 5 zł.
Witam wszystkich po 4 rech,dniach nieobecności.Koguciku 19,stawiam dzisiaj na 13,40,no i pewnie jakieś 7 mki.powodzenia i pozdrawiam Wszystkich.
TOTO,zagraj na czwórki lub 6 stki,po co od razu nadziewiątki,na miejszą ilość liczb jest łatwiej trafić.Powodzenia i pozdrawiam.
edi8,Jak tam edi,przetestowałes mój systemik choć trochę,będzie coś z tego,czy jest do luftu.?Co o tym sądzisz,śmiało jak jest do niczego to proszę powiedz,żadnej krytyki się nie boję.Pozdrawiam.
TOTO,Jeśli wierzysz,że możesz więcej wygrać,grając na większą ilość liczb,to z pewnością tak jest.Wiedz,że reakcja na Twoje pragnienie zależy od intensywności Twojego wyobrażenia,nie zaś od wydarzeń zewnętrznych.Tam,gdzie osoba ufająca wyłącznie swym pięciu zmysłom widzi żołędzie,człowiek o rozwinietej wyobrazni ujrzy dęby,co i Tobie życze owodzenia.pozdrawiam
Moi zacni Panowie,proszę się nie kłócić.Mam tu na myśli Kogucika19 i ediego8.Dajcie na luz.Pozdrawiam Was,
koguciku19,Jak poglądy,to przeraszam,z tymi nudami myslę,że masz racje,Edi8 nie jest taki zły,myślę,że na swój sposób to Cię szanuje.Pozdrawiam Was.
edi8,kogucik19,Powiem krótko,pamiętajci o przebaczeniu i dzieleniu się z innymi.
No edi8,No wreszcie,i o to chodzi,nikt nie ma prawa nazywac Was frajerami,jestescie tu dwa bieguny przeciwne,ale zarazem bardzo pożyteczne,depesz,nie musisz wchodzić w te kłótnie i tak bardz zaognione.
Odsyłam do wpisu nr.30740,gdzie piszę,że będą dzisiaj nr.13,40 i pozostale to zapewne siodemki,no i weszły oprócz 13 stki,oraz 7 liczb na 7 mki.Jak ktoś ściągnąl,to ma 40,13,17,37,27,70,57,tj.6 z siódemki.bardzo dobre losowanko.pozdrawiam
Edi8,dzięki,ale mając rozpisane liczby takie jak 1,11,21,31,41,51,61,17,i tak dalej,7,17 27 37,47,57,67,87,trudno,żeby na to nie wpaśc.pozdrawiam.
na jutro stawiam nr.7 77,15,75,13,40,STOP,dalej się nie rozpędzm,bo można w to wkomponować jeszcze 9 ,79.
Edi8,mam zasadnicze pytanie do Ciebie.CZy ty tylko testujesz liczby,nasuwajac co niektorym dobra droge do pozytywnego myślenia,czy też wysylając wygrywasz,czy nadal u Ciebie to tylko testy,więc kiedy nastąpi atak.Jeszcze raz dzięki,edi8,i tobe koguciku19.czsami wystrczy pojechać za granicę aby lepiej myśleć.Pozdrawiam Was serdecznie,i myślę,ze już między Wami jest ok.
Tak edi8 masz racje przejęzyczenie,miało być 78,a nie 87,przepraszam.
Do kogucika19,Kiedyś pisalem Ci o tym,żeby stosowac tylko jeden rodzaj ołówka do skreślania,a dzisiaj chcę Ci przekazac,że jeżeli skreślasz liczby np.takie jak 7,9,13,15,40,75,77,79,to jest 8 liczb,więc zakreślasz''ile liczb''a wie c 8.W pionie nie powinno w tym przypadku być ani 8 ani 38 ani 68,pole w pionie powinno być puste,spróbuj a będą efekty.jak skreslasz 6 stkę.to w pionie nie owinno byc ani 6ani 36, ani 66,i tak dalej.Powodzenia.pozdrawiam i życzę pozytywnych efektów.
edi8,aby nie było za pózno,bo coś maja zmienic,op zakończeniu umowy z polsatem,i znowu będziemy myśleli nad nowy systemem tej gry.
hosia,hosia, hosia,figlarna z Ciebie dziewczyna,chociaż jedna kobieta zaszczyca Nas na tym mini forum.pozdrawiam
hosia,da sie to zmierzyć.Wywołałs wilka z lasu,więc słuchaj,nie uda Ci się osiągnąc żadnego ze swych celów,jeśli nie bedziesz dzialać z pożytkiem dla inntch.Dzielenie się z innymi,oddawanie im przysług jest niezawodnym gwarantem osiągnięcia sukcesu.Co niebawem Cię spotka.Co z całego serca Ci życzę.Pozdrawiam.
Nie znowu taka szelma,słyszałem,że można z Tobą konie kraśc,a to już dobra oznaka na pozytywne dzialanie liczb,aby Nas trafiły.pozdrawiam
Edi8,no tak,ale dziś nie były za bardzo aktywne,chociaz bardzo Je cenie i za urazę przepraszam.pozdrawiam
Edi,myślę,że żadna z Pań się nie obrazi,bo nie miałem takiego zamiaru.Cenię ich wkład na tym forum,bo czesto sprowadzają Nas na prostą drogę,kiedy błądzimy.
hosia,no tak,bo to kulki mają Nas trafić,a nie na odwrót,powem takie oto przesłae dla Ciebie ,troszczysz się bardziej o rzeczy,których nie można zrobić,zamiast robić to,czego można dokonać.Pomyśl o tym,bo to bardzo ważne.Pozdrawiam
hosia,pamiętaj,że słowo wypowiedziane oraz myśli,które mamy mają potężną noc.np.to głaskanie,już wywołuje niebezpieczne myśli.pozdrawiam.
edi8,No to dzisiaj na Twoim Uniwerku w Warszawie było gorąco.Muszę Ci powiedzieć,że w warszawie mam krewnych,na Tarchominie,na Słżewcu oraz na Ursynowie,ale mieszkać w Warszawie nie chciałbym w życiu,wole Moje Trójmiasto.To taką ciekawostkę chciałem Ci przekazać.Pozdrawiam
Drver,do wpisu nr.30849,przepraszam,już jestem,jakby co to pytaj,ale widzę,żeedi8 już Ci przekazał,dzięki edi.pozdrawiam.
mila,tak,tak,masz rację,dodam tylko do tego,,ze gdzie by,s się nie obróciła,tam wszędzie otaczają Nas liczby.np.o której wstałaś,o której masz zajęcia,o której ma być obiad,októrej jest seans filmowy,o ktorej odchodzi autobus,itd,wszędzie otaczają nas liczby,czy tego chcemy czy nie.nawet tu na tym mini czacie,też decydują liczby,które próbujemy je codziennie typować,czasami z dobrym skutkiem,czasami nie.powodzenia w typowaniu.pozdrawiam.
Witam Cię koguciku19,Powiem Ci tak,nigdy nie liczyłem tego w %(procentach),czy to coś da,nie wiem.Jak mam trafić,to trafię bez obliczania prawdopodobieństwa trafienia.Dla innych zapewne jest to pomocne,dla mnie nie.Dlatego nie próbowalem nad tym się zastanawiać.Mam kilka swoich systemików z,których próbuję coś trafić,czasami z dobrym skutkiem,co iTobie życzę.Powodzenia i pozdrawiam.
Koguciu19,nie wiem,wydawało mi się,że jeżeli trafisz 6 z plusem,to dostajesz 1300zł + 3000 zł za plusa.razem = 4300zł.Cały czs mówią,że jak wygrasz 10 z 10 ciu. to masz 2.5ooooozł.a jeżeli dajesz to razy 10,to otrzymujesz 25.milionów,więc to się sumuje,może Ja się mylę.?a jesli chodzi o Twoje typy,stawiał bym na 3 stkę.powodzenia i pozdrwaiam.
Koguciku,nie ma sprawy,wcale się nie gniewam.Wszystkim dają się we znaki te cyferki,jest OK.pozdrawiam Cie.
Czekam dzisiaj,na mój stacjonarny komputer,pożądny z dużym monitorem panoramicznym,bo te laptopy to za przeproszeniem można o ;Dupę ;otrzeć,to wtedy podam gotowy systemik,tylko odrazu do wysłania.Pozdrawiam
Dzisiaj mogą dać na 7 mki.oraz na 3jki.tj.13,33,43,oraz 75,7,77,79.powodzenia
Koguciku,...po prostu przeoczyłem to 53,wcale bym się nie zdziwił,jak by dail,6 numerów na 3 jki.tj,13,23,33,43,53,63.Dzisiaj mamy 29 go.,więc 7 mka.9-2=7.Dlatego stawiam równiez na 7,77.79,Powodzenia
Kogucik19..No to są z Mojej strony ,sugestie,propozycje,ale jak by nie było to i tak sam musisz podjąć decyzje jakie oddac.W końcu ta 13 stka, powinna wejść,ale myślę,że wybierzesz dobre rozwiązanie,co z całego serca CI życzę.pozdrawiam
Meniu,..tak to następny spęd owiec,potrzeba pieniędzy na stadiony.pozdr.
hosia,szczytowy wzrost formy przychodzi po pełni księżyca,więc musisz trochę poczekać co Ci tego życze.pozdrawiam
Moi drodzy Panowie,pamiętajcie o jednym,że to koniec mieśiąca,więc liczby mogą być wcale nie do pary,a każda inna.Co sobie i innym nie życzę.pozdrawiam.
Opa,...też na takie stawiam,ale tak jak mówię,nie wiadomo czy nie będą różne.pozdrawiam
Dzięki OPA za pozdrowienia,Na jutro proponuję numery ...13,33,40 77,15,7,17.może coś z tego ściągniesz.?Jak tam Koguciku nie Przegrałeś prze zemie za dużo,jak tak to przepraszam.Ta 13 nie chce wypaść,pewnie jutro.Jak jutro nie wypadnie to na bank w pierwszych dniach miesiąca.pozdrawiam
Moi Drodzy,dzisiaj tylko 3 z 4 rki.mizernie,ale jutro będzie lepiej.Z moich pochodnych weszło dzisiaj 6 numerów...7,9,14,18,43,61.,szkoda,że je nie póściłem.pozdrawiam
Witam wszystkich w te deszczowe południe,Oto Moje typy na dużego...2,11,16,25,31,43.A MOże ?????są to numery,które długo nie były.Tak,Koguciku masz rację,zawaliłem nie oddając tych moich numerów.Za to w listopadzie będe grał bardziej zdecydowanie i na większe stawki.powodzenia w dużym Wam wszystkim życzę.pozdrawiam
Kogucik19,,,No tak,a co z nr.23,73,mogą dać 3,13,23,33,ale z tą 43 masz rację,też nie lubię tej cyfry i rzadko ją wysyłam,no zobaczymy jak to będzie.A co do tego szczęścia,to myślę,że mnie nie opuści.powodzenia i pozdrawiam.
Pośle dzisiaj oto takie nr.w multi,,,3,13,15,23,33,40,77.dam to razy 10,zobaczymy co z tym szczęściem pozdrawiam.