Wpisy użytkownika greg
Łącznie 21 414 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 260 577. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
,
nie polamalo mie grypsko
itak mysle co z tych wybrac
6,9,24,11,21,28,40,43 4,29,35,46
nie polamalo mie grypsko
itak mysle co z tych wybrac
6,9,24,11,21,28,40,43 4,29,35,46
Gorące liczby Multi Multi
Pojedyncza liczba
Ostatnie 10 losowań 33, 36, 47, 50, 54, 80 (5 razy)
pary 33+54, 36+50, 50+80 (4 razy)
Pojedyncza liczba
Ostatnie 10 losowań 33, 36, 47, 50, 54, 80 (5 razy)
pary 33+54, 36+50, 50+80 (4 razy)
albin karwa jak to pisze lila masz racje gram codziennie za 50-100zeta i coraz berdzej tyly
dajcie spoko tej fortunacie nie piszcze to sie powoli nabawi dobrych manier po prostu ma zly dzien
dla tych co jeszcz nic nie dostali mikolaj zostawil na forum odbierac
co zostawic na w mm jakie10 3,5,6,7,9,11,15,25,55,34,46,57,48,70,72
sam gralem malymi ze 20 losowan i byla lipa a wczoraj o14 mial bym pelna10 sam nie wiem sadze.jak wczesniej napisalem 3 sklady
sam bedzie tak http://m.youtube.com/#/watch?v=gVDzApBB-aM&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DgVDzApBB-aM&gl=PL
cos na wesolo
Staruszek, były jeniec w obozie koncentracyjnym wygrał w totolotku wielką kasę. Oczywiście zjechało się mnóstwo ludzi, prasa, radio, telewizja...
- Co Pan zrobi z taką masą pieniędzy?
- No... Kupię dom synowi, samochód, wyśle wnuczków na wczasy, dam im na szkołę, pojadę na wakacje, no i postawie pomnik Adolfowi Hitlerowi.
- Ale jak to? Hitlerowi? Mordercy? Pan? Więzień obozu koncentracyjnego?
- No, może i to morderca był, ale numery dał dobre...
Staruszek, były jeniec w obozie koncentracyjnym wygrał w totolotku wielką kasę. Oczywiście zjechało się mnóstwo ludzi, prasa, radio, telewizja...
- Co Pan zrobi z taką masą pieniędzy?
- No... Kupię dom synowi, samochód, wyśle wnuczków na wczasy, dam im na szkołę, pojadę na wakacje, no i postawie pomnik Adolfowi Hitlerowi.
- Ale jak to? Hitlerowi? Mordercy? Pan? Więzień obozu koncentracyjnego?
- No, może i to morderca był, ale numery dał dobre...
- Mamo śnił mi się wujek. Dał mi numery lotto - mówi syn do matki.
- Tak? A jakie to były numery?
- Nie wiem. Dał mi je w zamkniętej kopercie.
- Tak? A jakie to były numery?
- Nie wiem. Dał mi je w zamkniętej kopercie.
sam nie gan go
pogrmay.kiedys w euro milions i inne europejskie loterie Nasze panstwo jakies zacofane pod tym wzgledem
pogrmay.kiedys w euro milions i inne europejskie loterie Nasze panstwo jakies zacofane pod tym wzgledem
Ts boi się mniejszych wpływów jak zagramy przez neta .wrecz odwrotnie beda miec wiecej