Wpisy użytkownika greg
Łącznie 21 414 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 257 062. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
japan dam ci rade wes takie liczby / cala rodzina ile kazdy z was na lat to jedno potem najwazniejsze daty w twoim zyciu/graj
soltoski ok lecz bylo by za wiele na kupony ku.....wa i tsk dxiennie bez dl i mini idzie 25 zeta
jak wyjme te kumule to poprosze o wyplate pewnej kwoty po groszu i zaniose do banku i wy....dole na srodek sali i won z kredytami
lila takk jestem senna zawsze myslalem ze ty to jakas dupka a ty tfu
zapraszam wszystkich na wizje pasko oglosi kiedy to die bedzie dzlalo js pitole
to nada bylo dac senny i ok a tak gadalem jak z dupa nie obrszilem vie bo nie wiedzialem co w portkach masz
ten facet jest w strasznym dolku kuzwa kto zna pewne typy dajcie mu
japan weznies liczby 25-36-55-77-80 podziel na 2 potem +1 potem tozpisz na 200 szt i wygrasz warunek ze dalem dobre liczby
japan na forum jest kipon po korekcie mojej 5 letniej Ani zobacz wpis nr 578 129
japsn gram od 1987 tak naserio mialem 3x5/6 dl 7/7 mm 9/10 mm.no i mese drobnych i czekam czekam kuzwa buda popusci i wyjade w pi zdu z trj tuskolandji
japan kazda loteria jedt kontrolowana ere kompa jedy ulala............ wybiora takie jak im pasi nigdzie ba swiecie nie ma loterii na oczach publiki i co?
zawsze kumula do 25-50 krotnosci zysku dla TS i w tefy lus pas dla graczy wielki sxok byl dl dl + nikt nie trafial zaczeli mniej grac z+ i dali zrazu bylo chyba 7
pany wasyl to mlodziaki nievh pograja 15-20 lat i beda wtedy mogli pogderac a teraz kaska w dlon i do kolektury matsz o 22 bedzie
moja pierwsza 5/6 w dl to byl szok szok 5450 do reki potem nastepne dwie potem 7/7 ml .9/10 mm no i mniejsze po 700 2000 1000 i mniejsze grac mlodziaki grsc grac
wasyl ale w to to trafiasz jak kiedys pisales kobitke masz ok kwiatka dla Pani
Lotto to najwieksza olkiestra swiata jeden beben i miliony cymbalow!!!!!!!!!
mnie jeszcz ttoche brak dopiero 27 lat pracy w tym wlasnej dzialalnosci 25 gdzie ta moja kasa wpier........dolona w Zus za mnie i pracownikow kuzwa gdzie a ten je.......y tuskoland opowiada cuda wianki ..krew mnie zalewa jak o tych je......ch rzadzacych pomysle jak wygrsm olejr ich i wyp.....lam jak najdalej od tyvh popisowskich pajacy
oj wasyl tak bo za.........ane stado wy........olic nada by zaraza padla
jeszcze sie kto trafi i wybije bydlo
jeszcze sie kto trafi i wybije bydlokuzwa tyle lt w zebach kadke fo zus i us i co dorobilem sie garba a ty wslisz zmien sie
Kto jest najlepszym matematykiem na świecie?
Kobieta,
bo dodaje urody,
odejmuje lata,
mnoży dzieci
i
dzieli łoże.
Kobieta,
bo dodaje urody,
odejmuje lata,
mnoży dzieci
i
dzieli łoże.
Abstynencja
Pogrążony w smutku mąż mówi do żony:
- Rzuciłem papierosy, rzuciłem wódkę, teraz to już kolej na Ciebie.
Pogrążony w smutku mąż mówi do żony:
- Rzuciłem papierosy, rzuciłem wódkę, teraz to już kolej na Ciebie.
czekamy Pasko do zobaczyska a tak przy okazji wyczysc te barachlo klutliwe itp. to ma byc stronka dla relaksu czy nie tak