Wpisy użytkownika greg
Łącznie 21 414 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 255 340. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
albin wpadlem na pomysl jak zakresle kupon daje swojej5latce do korekty i warto
tadzia mala my tez nie zawsze wygrywamy to po prostu los traf i wszystko
mala.prosze wpadnie ? nie jeszcze do mikolaja nie wleci a na mikolaja moja Ania go rozbije
Zakład Ubezpieczeń Społecznych ostrzega: prowadzenie zdrowego trybu życia grozi wieloletnią wegetacją za groszową emeryturę!
- Dlaczego chce się pan rozwieść z małżonką?
- Wysoki sądzie, poznałem ją, oświadczyłem się, potem był ślub, syn
nam się urodził, ochrzciliśmy, potem jakoś urodziny były moje, potem
teściowa mi zmarła, potem pracę lepszą dostałem, potem żeśmy mieszkanie sobie kupili, syn do przedszkola poszedł, dostałem awans, podwyżkę, kupiłem samochód, przeprowadziliśmy się znowu, dziecko do pierwszej komunii poszło...
- Wygląda na wyjątkowo udane pożycie małżeńskie, skąd wniosek o
rozwód?
- Wysoki sądzie, bo ostatnio jakoś żadnej okazji większej nie było i małżonkę żem na trzeźwo zobaczył...
- Wysoki sądzie, poznałem ją, oświadczyłem się, potem był ślub, syn
nam się urodził, ochrzciliśmy, potem jakoś urodziny były moje, potem
teściowa mi zmarła, potem pracę lepszą dostałem, potem żeśmy mieszkanie sobie kupili, syn do przedszkola poszedł, dostałem awans, podwyżkę, kupiłem samochód, przeprowadziliśmy się znowu, dziecko do pierwszej komunii poszło...
- Wygląda na wyjątkowo udane pożycie małżeńskie, skąd wniosek o
rozwód?
- Wysoki sądzie, bo ostatnio jakoś żadnej okazji większej nie było i małżonkę żem na trzeźwo zobaczył...
lottomat wtuskolandzie jak było ta jest no lekko gorszy czas nastaje szykuja podwyzki cen Mallboro i innych itp... tylko glosowac no TE POPISOWSKIE CACKA 2w1 .Brak ŚP ANDRZEJA L.
tusk robi nam irlandiokoree zachodnio afrykanskie zarobki a ceny unijne i jest .......... tuskoland
tak wiele podstawa jest taka ze nie mams sredniej klasy jest bida i bogol
po mialo redukowac zatrudnienia w ministerstwach a poeiekszyl o wiele to Sciemniacz gdzie ta Irlandia Zielona wydpa itp. ...
lottomat posmiejmy sie
Żona do męża:
- Piszą, że woda podrożała...
- O, wreszcie i abstynentom się do dupy dobrali!
Żona do męża:
- Piszą, że woda podrożała...
- O, wreszcie i abstynentom się do dupy dobrali!
lottomat dobre a to
Halo, czy to firma "Święta na telefon"?
- Tak.
- Co można u was zamówić?
- Mikołaja, Śnieżynkę, elfy, renifery, prezenty...
- To poproszę trzy Śnieżynki i dwa litry wódki.
Halo, czy to firma "Święta na telefon"?
- Tak.
- Co można u was zamówić?
- Mikołaja, Śnieżynkę, elfy, renifery, prezenty...
- To poproszę trzy Śnieżynki i dwa litry wódki.
jak bedziemy dawali sie doic innym panstwom tak bedzie lecz wiara lottomat czyni cuda
Tak Polska jest Nasza i nie padnie
bedzie bidnie lecz pod Polskim Orlem

bedzie bidnie lecz pod Polskim Orlem
lottomat od 30 lat mam rodzine w UK wiem jak jest tam od podszewki i nie zazdtoszcze
lottomat na czarno bo zmusza ich rzad bo je.....a podatkami pracodawcow jestes nie z tego swiata a zus k...wa nerwy mi na ciebie puszcza
lottomat zgoda lecz czy to my zawinilismy sadze ze pracowales tak jak my w Polsce
lottomat ja mam firme od 1988 bylo lepiej bylo zle lecz nigdy bym Polsce tak nie dawal jak ty
witajcie ponownie senna i inni stasia daj na luz prosze japan ku.........a nikt nie da ci pewniakow bo nie jestesmy w stanie ja gram od 1985r i od tego czasu mialem 3x5/6 dl 7/7 ml 3x 4/5 ex 1 taz moja Ania 9/10 mm i mase drobnych Ania moja piecio latka zawsze robi mi korekty na zaklady nieraz ok nieraz nie zadne systemy zapewnienia nic nie da gwarsncji po porostu los szczescia japan graj graj graj tylko delikatnie nie ma pewnosci jak zagrasz za 10000 wygrasz czasami za 2,50 wyjmiesz sporo
japan kiedys liczylem ile wydalem i doszedlem do wniosku lepiej zapomiec o wydanej kasie a Liczyc na wygrsna Gdy sa kumulu zapie.......my sporo kasy i ?????
stasia czytam twoje rozmowy x czasu jestes zlosliwa jak nie wiem co odzywaj sie
max bo wczoraj tak ta dama pie.......la tylko bylo jej w
jest jakas po .........na
jest jakas po .........na
stasia jak uraxilem sory lecz twoje wypoeiedzi nieraz sa jak granat i do d....y jak jastes kobieta to jestas zmienna i czasami cie udprawiedliwi
diana tak to prawda czekamy latami na wygrana wejdz na forum poczytaj