Wpisy użytkownika giorgio
Łącznie 1 248 wpisów w archiwum, pokazane od nr 411 803. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam pasjonatów ML,mag..
Lila

Ulexxa
,Gała,Harnaś,Debowe

Andromeda

Lila

Ulexxa

,Gała,Harnaś,Debowe

Andromeda

Witaj mag..

ja tylko 2/2,4/10,2/3.to co naprofilu ale "29" pewniak wszedł w grupie "A" TEZ

ja tylko 2/2,4/10,2/3.to co naprofilu ale "29" pewniak wszedł w grupie "A" TEZ
mag.. gołąbki doleciały ale chyba leciały nad morzem bo pachną rybami

mag.. w przyszłym roku przyjeżdżam z namiotem bryczką i kuńmi,ty Papasza a ja Giani

mag.. może znasz inne Romskie ładne imię ,mi się moje Giani podoba!

mag.. ja też do obowiązków spadam,zeszyt kreski cyferki i mięsko dla Celki.KTOŚ SZARPNĄŁ BONUSA,JEDEN 10/10

Kurier jeszcze nie śpi

Kurier jeszcze nie śpi
MAG.. PILNOWAŁEM MIĘSKA WIĘC TERAZ DOPIERO ODPISUJĘ.CIASTO ZRESZTĄ BYŁO W PIEKARNIKU I SIĘ UDAŁA SZARLOTKA BEZ ZAKALCA.SZYKUJ NA JUTRO KOCYK I KOSZYCZEK I ROBIMY PIKNIK POD NADERWANĄ SKAŁĄ!DO JUTRA W SAMO POŁUDNIE A BĘDZIE CUDNIE

Witam pasjonatów ML,mag..,Gała,Lestek,Ulexxa,Lila,Bella,Amdromeda,Lestk

witaj mag.. ja za chwilę do obowiązków.gram na 22-gą to co na 14-tą i to co zarobiło

Lila dzisiaj miał być mundurek wieczorem wyjety z szafy!zmiana?to co polewać

mag.. lodówka pełna się nie domyka a lotto otwarcia szampana unika

Lila to w jakim kolrze mundurek to taki bedzie soczek żeby go nie poplamić albo nie bedzie widać

Lila to w jakim kolorze mundurek to taki będzie soczek żeby go nie poplamić albo nie będzie widać

sok z czarnej,czerwonej porzeczki,pomarańczowy a może biały kokosowy,jaki kolor mundurka?

mag.. a może trzeba zmienić stajennego,żeby nie ogłupiał koni.
Moreno się nie nadaje!Postawmy na Anie Rusiecką

Moreno się nie nadaje!Postawmy na Anie Rusiecką

Lila mówisz masz,kiedyś za starej Polski w takich mundurkach ghodziła granatowa Policja
Lila to soczek

Lila to soczekLila to po soczku żeby nasze liczby nie były po losowaniu z boczku

mag.. zwiększyłem w lodówce mrożenie bo po losowaniu dla Ciebie lampka szampana na życzenie

mag..,dzięki w imieniu brata,ORE,ORE
.Na jutro araby polecą te same ale na Służewcu,co Ty na to

.Na jutro araby polecą te same ale na Służewcu,co Ty na to

mag.. na pikniku skała się urwała więc lekko ranny idę do wanny.
Po opatrzeniu pójdę rozprawić się ze stajennym!

Po opatrzeniu pójdę rozprawić się ze stajennym!

mag.. czasami jak jest słona woda to tak,ale wolę biegać

W czym mam ci pomóc,nauczyć pływać

W czym mam ci pomóc,nauczyć pływać
mag.. to pod tą rybkę
dlaczego więc pytałaś,ja mam jezior za oknem więc możesz być moją Syrenką lub złotą rybką co spełnia życzenia lub jak wolisz wielorybem co mnie połknie

dlaczego więc pytałaś,ja mam jezior za oknem więc możesz być moją Syrenką lub złotą rybką co spełnia życzenia lub jak wolisz wielorybem co mnie połknie

MAG.. MASZ PROBLEM Z WYBOREM A JEZIORO CZEKA,WIĘC CO MÓJ WIELORYBKU? A MOZE SYRENKO?

MAG.. OK!Nie Złota Rybka ,nie Syrenka ani Wielorybek to może Upiór Z........

mag.. soczek z czarnej porzeczki to był pod kolor mundurka Lili bo go dzisiaj wyjmuje z szafy,żeby nie plamił munduru tak jak Granatową Policję przed wojną.A dla nas lodówka pełna szampana,że sie nie domyka a LOTTO leci z nami w pajacyka!

To w końcu kim chcesz być moje natchnienie bo spuszczę z jeziora wodę i się w Neptuna zamienię

To w końcu kim chcesz być moje natchnienie bo spuszczę z jeziora wodę i się w Neptuna zamienię

mag.. na mnie już pora bo jutro po tym pikniku nad urwaną skałą muszę iść do doktora!Jeszcze tylko do stajni spojrzeć na Araby żeby jutro były nie od parady!Stajenny dostał pouczenie jak je "futrować" żeby na jutro mogły formę dochować!

Kurier z pożywką dla Arabów rano się zamelduje i bedzie dobrze ja to czuję!

Kurier z pożywką dla Arabów rano się zamelduje i bedzie dobrze ja to czuję!

Pasjonaci ML, DOBREJ NOCY I NIECHAJ WAM JUTRO 10/10 WSKOCZY.
LILA SPOKOJNEJ SŁUŻBY

LILA SPOKOJNEJ SŁUŻBY

Witam Paskonatów ML,mag..,Lila,Gala,Lestek,Andromeda,Ulexxa,Bella,Krysieńka

Andromeda,Gała po Dębowym na wieczorny humor aby był gotowy,spadam

Witam Paskonatów ML ,mag..,Lila,Gała,Ulexxa,Aniqa,Bella,Andromeda,

MAG..poszedł przed obowiązkami ,następny zapuka pewno dzisiaj jeszcze

Witaj mag.. ponownie

przerzucam się chyba na wyścigi chartów bo Araby jakieś takie chorowite

przerzucam się chyba na wyścigi chartów bo Araby jakieś takie chorowite

mag.. w imieniu rodziny dzięki bo wiesz,"ore,ore.." dalej czeka i już nie nad urwaną skałą

mag.. bardzo lubie przyciskanie szczególnie przy ścianie w akcji "na przeszukanie

To ile tych pewniaków potrzeba na jutro?

To ile tych pewniaków potrzeba na jutro?

mag.. jakie krzoki pisałem ,przyciskanie przy ścianie na przeszukanie,hihihi,jesteś młoda i piękna i tego "numerka" nie znasz

mag.. wreszcie jako piękna i młoda kobieta pokumałaś,ze właśnie o to Twoje przeszukanie przy ścianie mi chodziło

Damy radę najważniejsza i najlepsza jest mieszanka młodości z rutyną(moją!,hihi)

Damy radę najważniejsza i najlepsza jest mieszanka młodości z rutyną(moją!,hihi)

mag.. rodzinka teraz idzie do archiwum "X",tabelki ,kreseczki i mały łyk Dębowego z beczki a dla Ciebie piękna i mloda kobieto na jutro TRZY pewniaczki

Paskonaci ML żegnam Was bo na mnie do archiwum "X" już czas.mag..Gała Harnasia na stronce jak jest serwuje a mi po Dębowym się najlepiej typuje.Do jutra Kochani bo jak mi na jutro nie wyjdą TRZY pewniaki to dostanę od mag.. "po bani"Buźka bedzie jak bania i cici z "przeszukania"

.
mag..kolorowych snów a po jutrzejszym losowaniu MISTRZU DO MNIE MÓW(rodzince też)

.mag..kolorowych snów a po jutrzejszym losowaniu MISTRZU DO MNIE MÓW(rodzince też)

MAG.. DLA CIEBIE PIĘKNEJ ,MŁODEJ KOBIETY MÓGŁBYM PISAĆ DO RANA LECZ NIESTETY ARCHIWUM "X" CZEKA I ZOBOWIĄZUJE,RODZINKA TO RÓWNIEŻ CZUJE,NA RA

Witam Paskonatów ML,mag..,Gała,Lila,Andromeda,Lestek,Ulexxa,Krysieńka,Bela

Witaj Gał,już Ci polewałem ale druga kolejka za sukces nie zaszkodzi

Gała widzę ,ze mamy podobne gusta ale żeby im nie brakowało biusta

mag.. rozumię Cię,ja z nim nie miałem żadnego kontaktu.Pomyśl teraz o sobie w tym temacie

mag.. OK.Weź to pod uwagę jak Cię potrzebują to do "wlazują"a potem cici