Wpisy użytkownika giorgio
Łącznie 1 248 wpisów w archiwum, pokazane od nr 402 581. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witajcie pasjonaci ML.mag..Gała,Andromeda,Lila,Bella.Powodzenia.Gała dzisiaj zaczynamy od Jasia Wędrowniczka.A andromeda ,ze wyjeżdża to bedzie Joasią Wedrowniczką

O.K.A już byłem w stanie go zdjąć z Ciebie żeby po lampeczce szampana na dobry początek

poprostu napisz,ludzie wybijcie sobie bonus z głowy bo on jest mój

Kochani,Gała,Lestek,mag..,Andromeda do wieczorka teraz do obowiązków i po kasiorę do Lotto

Witaj mag..SĄ PROBLEMY I JAK WRÓCĘ DO DOMU TO KOLACJA I TAKIE A POTEM NA CHWILĘ TUTAJ

MAG.. JAK ZNASZ MOJE ULUBIONE TO WIDZISZ JAK NA TALERZU O 14-TEJ BYŁA "1)' I BONUS

Anromeda

.
Gała czy już mamy Joasie Wędrowniczkę ochotniczkę czy dalej pijemy Harnasia i Debowe?

.Gała czy już mamy Joasie Wędrowniczkę ochotniczkę czy dalej pijemy Harnasia i Debowe?

Gała damy radę bez ochotniczek a po Harnasiu ,Dębowym i losowaniu Ty i ja kasy nie zliczę!

Gała to po Harnasiu i Dębowym na drugą nogę i Wielebę puszczamy na Syberię w daleką drogę

Gała,mi się już lodówka z napojami nie domyka a za chwilę losowanko pomyka,może wreszcie popijemy i drzwi lodówki domkniemy!

Gała masz rację po pijaku się dobrze śpi,ja na 22-gą "5" z profilu i "10" reszta się urodzi później

Gała,krysieńka,Lila,Andromeda ja do obowiązków spadam.do wieczorka

krysieńka i reszta.over.krysieńka do tej "16" dołóż 29,33,67,77.będzie kasa

Witam pasjonatów ML.mag.. Gała,Lila,Ulexxa,Lestek,Krysieńka,Bella34

OK!Ale gdzie twój mundurek to wiesz!
co mam polewac,sok czy szampana?
co mam polewac,sok czy szampana?
Lila lodówka pełna aż się drzwi nie domykają to może dziś się przydają

Lila już za chwilę za chwileczkę wypijemy szampana nie jedną szklaneczkę

mag,,.pasjonaci spadam lepszych osiągów jutro

Dotam czyli nie popłynęli

Dotam czyli nie popłynęli

Witam pasjonatów ML. mag..,Gała,Lila,Andromeda,Lestek,wysokich wygranych

Andromeda,Lila

.
Andromeda czyżby Gała wygrał dzisiaj kasę na 14-tą?

.Andromeda czyżby Gała wygrał dzisiaj kasę na 14-tą?