Wpisy użytkownika franek619
Łącznie 749 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 543 404. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
chętnie bym przez okno zrobił skok lecz po zabawie mnie troszkę boli krok
chodźcie razem ze mną chłopaczki
razem uwiedziemy jakieś praczki
teraz są zajęte firankami
a niedługo pójdą za nami
zrobimy im w domu dzikie harce
i na stole i w zmywarce
razem uwiedziemy jakieś praczki
teraz są zajęte firankami
a niedługo pójdą za nami
zrobimy im w domu dzikie harce
i na stole i w zmywarce
podążaj razem ze mną lubieżny Gregu
będziesz porywał za sobą kobiety w biegu
zaprezentujesz im swoje dzikie wariacje
i weźmiesz na połączoną ze śniadaniem kolacje
będziesz porywał za sobą kobiety w biegu
zaprezentujesz im swoje dzikie wariacje
i weźmiesz na połączoną ze śniadaniem kolacje
niestety nie jestem tym za kogo mnie uwazacie
lecz cieszę się że na uwodzenie dobry pogląd macie
niezależnie od tego czy sprzedaję firanki
mogę uczynić z warszych kobiet moje kochanki
lecz cieszę się że na uwodzenie dobry pogląd macie
niezależnie od tego czy sprzedaję firanki
mogę uczynić z warszych kobiet moje kochanki
a co do pytanie gdzie lecimy na panienki
to rzecz jasna tam gdzie są najlepsze sarenki
możemy też udać się pod siedzibę Te-esu
lecz tam panie urodą jak sprzedawczynie z gie-esu
to rzecz jasna tam gdzie są najlepsze sarenki
możemy też udać się pod siedzibę Te-esu
lecz tam panie urodą jak sprzedawczynie z gie-esu
Multi Multi 16.01.2016 21:40 Sobota
1 13 15 16 25 26 35 36 39 40 Plus: 13
41 44 46 49 51 54 57 69 70 78
1 13 15 16 25 26 35 36 39 40 Plus: 13
41 44 46 49 51 54 57 69 70 78
Kaskada 16.01.2016 21:40 Sobota
5 6 8 9 10 11 12 13 16 19 21 24
5 6 8 9 10 11 12 13 16 19 21 24
proszę, liczby pomagajmy sobie nawzajem, Pasko nie jest wszechmogący, każdemu może się czasem zdarzyć parominutowa obsuwa...
co do Kaskady to podejrzewam raczej że ktoś się katastrofalnie kropnął przy wpisywaniu wyników - druga opcja to atak na komputery TS. sami na pewno nie odstawiliby czegoś takiego, właśnie żeby nie dawać krytykom ich systemu dowodów na manipulacje...
ogólnie to kilka lat temu znajomy kolektor powiedział mi wprost, bym nie grał w zdrapki i losy (Kaskada też jest takim losem), tylko w gry, w których samemu wybiera się liczby...
prawdę mówiąc to postarajcie się Panowie nie przenosić polityki nawet na ten czat, bo mi osobiście od tego co się w niej wyprawia to aż niedobrze się robi, i podejrzewam że nie tylko mi - po co psuc sobie nerwy
Ciekawe gdzie padla szostka.
Powiedz, gdzie jestes, gdzie, moja kumulacjo?...
Powiedz, gdzie jestes, gdzie, moja kumulacjo?...
późno czy nie późno, jak masz przeciek z pewnego źródła to stawiasz cały hajs jakim aktualnie dysponujesz
raz na jakiś czas trzy liczby z losowanych 20 to każdy zgadnie xD
jak bede zgadywać 2x dziennie przez jakiś czas to w końcu zgadne wszystkie, wtedy powiem że to przeciek
Białoruś awansowała do następnej rundy kosztem Islandii, hahahaha
spoko, od jutra bede przewidywac po 3 numery, jak mi wejdą to powiem że sam Ryszard Rembiszewski dał mi cynk
lepiej powiedz ile razy przed dzisiejszym dniem snułaś przewidywania xD
ale możliwe że 72 razy - prawdopodobieństwo trafienia trójki w typowaniu trzech liczb to 1:72
ok, a teraz zamiast gwiazdorzyć idź zjedz kremówkę na uspokojenie czy co oczekuję nastepnych "przecieków"
zawsze ktoś wygrywa, ale szkoda że od dłuzszego czasu kumulacja nie chce urosnąć wyżej kilku mln...
A ja tam dalej stawiam ze 6w lotto padla w Trojmiescie. A w lotto plus w jakims miescie zach Polski
Darłowo... cóż, przepowiadałem Trójmiasto, niebardzo trafiłem, zgadza się tylko że również miejscowość nad morzem
o, a jednak Trójmiasto, tyle że nie ta gra, nie lotto a pensja
aż chce mi się krzyczeć YAN SEBASTYAN PAVEU BACH TWORZYŁ MAŁE FUUUUGI
nawet porządne walenie przez łep nie pomaga, wstaje i się odgraża!
Kumulacja to moja stymulacja lepsza niż obfita kolacja czy też smaczna pistacja!
co wy macie z tymi firankami? ja jestem Wielkim Kucharzem Mistrzem Kuchni Papuaskiej z Ludziny
Żylasta ludzina jest najlepsza jako baza do zupki. Rosół z Grzegorza, pyszności
Cukrzyca? Nic nie szkodzi - dla równowagi dodamy większą porcję soli do garnka!
Grzesiu, skąd to zdziwienie? Moi przyjaciele Dapulik i Mkbewe chwalą moją kuchnię!
A co do trafienia w lotto to oby nie, nie chcę aby opuszczała nas kochana kumulacja
To teraz stawiamy gdzie padly ostatnie glowne wygrane... wg mnie szostka w lotto Poznan, szostki w plusie Lublin i jakas mala miejscowosc w srodkowej Polsce, 10/10 w multi zachodniopomorskie... a Wy jak sadzicie
laurcia - no zobaczymy jutro, według mnie zadna z tych wygranych nie padła w Warszawie bo W-wa miała serię kilku niezłych wygranych na przełomie roku... ale przekonamy się
Być może wszystkie cztery wygrane padły w jednej miejscowości, na przykład Pcimiu Dolnym albo Wadowicach
multi multi, skąd bierzesz informacje? może to jakieś źródło które podaje też w weekendy? podziel sie jak mozesz
laurcia gratuluję trafienia miejsca multi teraz czekamy gdzie padły szósteczki
Majpanie, dzisiaj na śniadania spożyłem najlepsze papuaskie danie - ludzkie uda w parmezanie
Wskakujcie do mego gara! Dzis razem z papuaskimi przyjaciolmi robimy gulasz z graczy TS-a doprawiany zoltymi kulkami
Kto dziś powędruje do mego sagana żebym mógł go spożyć jutrzejszego rana?
Moja kuchnia to nie "kitchen", gdy w niej kulinaria ćwiczę, używam tylko polskich składników, ludzkie mięsko - fiku miku
Bardzo mi przykro jagawisiu że nie zaznam mięska z ciebie w pysiu, lecz po cichu liczę na Majpana że go schrupię jutro z rana
tytoniasz wpadł dzisiaj w ciąg alkoholowy, że liczby z procentem uderzyły do głowy?
Mój żylasty, apetyczny Majpanie, ZJEM CIĘ CAŁEGO - a to co pozostanie, przeznaczę na niedzielne rosołu gotowanie, żeby uzyskać dobre pierwsze danie.
lorey - nie dziwny, lecz egzotyczny, kuchnia papuaska to moja pasja
Podejrzewam że ów poszukiwany listem gończym siedzi już daleko w tropikach
A poza tym gdybym był nim to raczej bym nie pisał takich rzeczy pod groźbą zdemaskowania
nie należę do narodu wybranego, bliżej mi raczej do wschodnich Słowian
ja w dzisiejszy wieczór preferuję kremówki http://www.bloblo.pl/image/209093/default/krem%C3%B3wka.jpg